Sharing tongues [WindClan] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sharing tongues [WindClan]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Evergreen
Member
Sharing tongues [WindClan] Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimedi 26 mei 2015 - 8:40

De avond begon te vallen, en de zon stond laag aan de hemel. Het kamp baadde in een warm, oranje licht. De zonsondergangpatrouille zou zo vertrekken, maar eerst was er tijd voor wat rust. De prooistapel was hoger dan hij in tijden was geweest, nu nieuwblad eindelijk in volle glorie losgebarsten was. Enkel de dassen zorgden er nog voor dat jagen moeilijker was, doordat je voortdurend op je hoede moest zijn.

Everstar was voor haar den gaan zitten, nadat ze een klein konijn van de prooistapel had gepakt. Hier en daar begonnen zich al groepjes katten te vormen voor het sharing tongues. Hoe veel problemen de clan ook had, op dit moment van de dag kon er even uitgerust worden.Open voor de hele clan.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Sharing tongues [WindClan] 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing tongues [WindClan] DPKsfdL
Luca
1091
Actief
“Spread your arms and always trust your cape.”

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Walnutdrop
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimedi 26 mei 2015 - 8:51

Walnut zag al snel dat er vandaag een meer groeps verband rond hing. De clan was meer bij elkaar en de meeste katten waren nu wel in het kamp. Heel eventjes voelde het zoals vroeger, toen Windclan nog uit de problemen was. De jonge warrior keek om haar heen en besloot zich maar voor een keer er in te mengen, haar liefde voor de clan was nooit weggegaan en nu mocht ze daar degene die daar verantwoordelijk voor was ook wel bedanken. Op een drafje liep de tabby richting Everstar die voor haar den zat. En boog haar kopje als begroeting, waarna ze naast de rosse poes ging zitten en haar een snelle lik over haar oor gaf. Ze knikte slechts en begon ook te eten van het spitsmuisje dat ze van de prooistapel had geplukt. Dagen als deze waren bijzonder en moesten gekoesterd worden. Walnut ging er van genieten ook.

tag: Everstar


Sharing tongues [WindClan] 50rtcm
Walnut:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashpaw
Member
Sharing tongues [WindClan] DPKsfdL
Endria/Knight
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Flashpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimedi 26 mei 2015 - 10:44


Flashpaw kwam als een van de laatste katten het kamp in. Hij had vandaag een poging tot jagen gedaan, en hij had alleen maar een kleine muis gevangen. Als het zo doorging werd hij waarschijnlijk nooit een warrior, maar hij kon zichzelf wel vertellen dat hij er wel zijn best voor had gedaan. Toen hij zag wat er in het kamp aan de gang was werd hij een beetje nerveus. Bij dit soort gelegenheden wist hij nooit goed bij wie hij moest gaan zitten en meestal eindigde hij ergens alleen in een ver hoekje van het kamp. Een beetje zenuwachtig zocht hij een plekje en besloot zijn eigen muis te eten. Er was toch geen andere kat die zo'n klein ding wilde hebben. Een beetje ongemakkelijk ging hij zitten en keek nerveus om zich heen.

Tag: nobodySharing tongues [WindClan] 10xc0ub
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitelion
Dark forest
Sharing tongues [WindClan] BBTakD
Bunny
2036
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Whitelion
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimedi 26 mei 2015 - 20:14

Het einde van alweer een dag was begonnen. Dat klonk zo cliché, "het begin van het einde". Maar het voelde wel zo. Hij was nog niet zo oud, en toch voelde hij zich al zo levensmoe - dat zal wel komen door alles wat hij had meegemaakt. Her en der zaten groepjes katten op de open plek in hun camp. Ze wisselden nieuwtjes uit en aten hun avondmaal. De avondpatrouille stond klaar om te vertrekken. Alles was vredig in het camp, veel vrediger dan in zijn hoofd. Sinds de dood van alweer een poes die hij liefhad was hij niet meer dezelfde, maar sinds de ceremonie waarin hij (hij, uit alle katten!) deputy werd, was er niets meer van die chaos te zien. Hij had de façade hoger opgetrokken, tot niemand groot genoeg was om erover te kijken en niemand sterk genoeg om erover te klimmen. De enkelingen die erdoor konden raken waren slim genoeg om erdoor te graven of dom genoeg om er recht door te lopen - maar hij stond niet in voor zijn acties op die momenten. Iedereen wou zijn fort beschermen, en dan hielp het niet als er katten door de deur kwamen gestormd (zonder hem eerst open te doen..) Hij zuchtte en ging, zonder iets van avondeten te nemen, eenzaam zitten naast de campuitgang, een spiedend oog op de open plek gericht.

Tag: Niemand


Sharing tongues [WindClan] BBTWvM
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing tongues [WindClan] DPKsfdL
Dani(beest)
319
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You don't ask a lady her age. {17 Moons}
Gender:
Rank: Young Warrior
Brokenwish
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimedi 26 mei 2015 - 21:31

Zonder enig succes was de witte poes het kamp ingekomen. Ze was verdrietig dat ze niks had weten te vangen, maar ze was rechtstreeks naar de prooistapel gelopen om een klein vogeltje te pakken. Toen ze rond keek in het kamp zag ze wat er aan de hand was. Katten gingen bij elkaar zitten en samen eten en praten. Blij keek ze om zich heen en zag al snel haar vaste groepje poezen en katers zitten een eindje verder. Ze wou al gaan lopen toen ze Flashpaw alleen zag zitten. Ze dacht terug aan de vorige keer dat ze met hem gepraat had. Veel vrienden had hij niet en de poes voelde wat medelijden met hem. Terwijl het groepje van vrienden al zat te seinen naar haar liep ze toch een heel andere kant uit. Naar de eenzame Flashpaw toe. De kater keek nerveus, net zoals wanneer ze hem had ontmoet. Een glimlach kwam op haar gezicht en ze duwde hem zachtjes toen ze langs hem liep. "Waarom zit jij zo alleen Flash?", zei ze met een glimlach. Ze zou hem maar niet meenemen naar de drukke groep katten, misschien was die stap nog iets te groot. Maar Broken zou hem wel gezelschap houden deze keer.

Tag: Flashpaw


Sharing tongues [WindClan] 2vj98xw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashpaw
Member
Sharing tongues [WindClan] DPKsfdL
Endria/Knight
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Flashpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimedi 26 mei 2015 - 22:51


Flashpaw at rustig zijn muis, maar hield tegelijkertijd iedereen in het kamp goed in de gaten. Hij spotte Brokenpaw die het kamp binnenkwam en naar de prooistapel liep. Hij merkte dat hij extra goed op haar lette, maar dat schreef hij toe aan het feit dat ze zijn enige soort van vriend was. Toch was hij bijzonder verrast toen ze zijn richting opliep en dat ze niet bij haar gebruikelijke vriendengroepje ging zitten. Hij zwiepte nerveus met zijn staart en keek haar vriendelijk aan. Ze glimlachte naar hem. "Waarom zit jij zo alleen Flash?" Flashpaw haalde een beetje hulpeloos zijn schouders op. "Niet veel vrienden om bij te gaan zitten." Zei hij maar. "Maar hoe was jou dag?" Hij keek haar geïnteresseerd aan. Brokenpaw's dag was in ieder geval beter gegaan dan de zijne.

Tag: Brokenpaw


Sharing tongues [WindClan] 10xc0ub
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
Sharing tongues [WindClan] Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimewo 27 mei 2015 - 9:48

Everstar
Everstar begroette de jonge warrior met een knikje. "Goede jacht gehad vandaag?" vroeg ze. Smalltalk was niet haar sterkste punt, maar ze kon in ieder geval een poging doen. Ze keek om zich heen. Het kamp zag er zo vredig uit. Ze was zich er echter pijnlijk van bewust dat die vrede kwetsbaar was. Misschien zou een vijandige clan juist dit moment uitkiezen om aan te vallen. Of een van die dassen zou hun kamp vinden. En als het niet nu was, kon het vannacht nog gebeuren, of morgen, of over een paar dagen. Er zou iets gebeuren. WindClan was te zwak op dit moment en vroeg of laat zouden de andere clans daar gebruik van maken. Deze vrede kon nooit lang duren.
Tag: Walnutdrop


Crowpaw,
Crowpaw kwam het kamp in met een konijn. Bij het binnenkomen passeerde ze Whitelion en er trok even een rilling door haar heen. Sinds haar gesprek met Spottedwish vermeed ze de deputy liever. Ze legde het konijn voorzichtig op de prooistapel en pakte er een kleinere prooi, een muis, vanaf om te eten. Ze zag zo gauw geen katten die ze goed kende en wilde niet bij al gevormde groepjes gaan zitten, dus ze koos een plekje achterin het kamp.
Tag: niemand


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Sharing tongues [WindClan] 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing tongues [WindClan] DPKsfdL
Dani(beest)
319
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You don't ask a lady her age. {17 Moons}
Gender:
Rank: Young Warrior
Brokenwish
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimewo 27 mei 2015 - 11:50

De kater begon nerveus met zijn staart te slaan en met die speelse lach duwde ze zijn staart tegen zijn poten, als teken dat hij niet zo nerveus moest zijn. Flashpaw haalde een beetje hulpeloos zijn schouders op. "Niet veel vrienden om bij te gaan zitten.", zei hij. Broken dacht al dat hij dat zou gaan zeggen, dat was ook de rede dat ze bij hem was komen zitten. "Maar hoe was jouw dag?" Hij keek haar geïnteresseerd aan en ze werd er blij van toen hij interesse in haar toonde en glimlachte dan ook even naar hem. "Een doodnormale dag.", mauwde ze vrolijk. Haar staart legde ze net op haar poten en ze liet het vogeltje voor haar poten vallen. "Zelf gevangen?", vroeg ze terwijl ze keek naar zijn muisje. Ze hield haar oren op de kater, maar ze scheurde al wel een stuk van de vogel af om daarna op te eten. Het stomme van vogels eten was dat je zijn veren er steeds af moest trekken voordat je kon eten. Broken vond het niet zo'n erg probleem en maakte dan ook één mooi stapeltje van alle veren. Haar aandacht bleef echter wel op de rode kater voor haar.


Sharing tongues [WindClan] 2vj98xw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing tongues [WindClan] DPKsfdL
Luca
1091
Actief
“Spread your arms and always trust your cape.”

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Walnutdrop
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimewo 27 mei 2015 - 17:19

Walnut knikte op de vraag en volgde de schichtige ogen van haar leider. De poes was altijd bezorgd over hun, natuurlijk was dat nodig, maar een kat had ook zo zijn ontspanning nodig. Precies waar deze gelegenheid goed voor was. 'Alle sterke krijgers zijn hier nu.' Miauwde ze een beetje twijfelend. Het was het gene wat Walnut tegen ieder ander had gezegd, maar ze had altijd het gevoel of ze extra formeel tegen haar leidster moest zijn. Al was dat niet haar sterkste punt. Natuurlijk bleef ze wel gewoon vriendelijk en zou ze Everstar nooit willen dis respecteren. Nee, dat ging al veel te ver. 'Jij..Uh..u ook?' Miauwde ze zo vriendelijk mogelijk. Hopend dat het nu niet raar werd.

Tag: Everstar


Sharing tongues [WindClan] 50rtcm
Walnut:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing tongues [WindClan] DPKsfdL
Juulepuul.
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank: Apprentice
.Dragonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimewo 27 mei 2015 - 17:33

Het was weer zo'n avond. Zo'n avond dat de hele Clan bij elkaar kwam om elkaar te wassen, maar vooral om verhalen en gebeurtenissen te delen. Dragon hield meestal niet zo veel van deze avonden, maar ze merkte dat naarmate ze opgroeide ze steeds wat meer behoefte kreeg aan sociale contacten. Iets wat vreemd was voor een poes die anderen het liefst vermijd. Met kalme stapjes stapte ze het leerlingen hol uit en zocht een rustig plekje op in het kamp. Een plekje waar niet te veel katten waren, maar waar andere haar wel zouden kunnen opmerken. De moed om zelf op iemand af te stappen had ze nog niet.

- Tag: niemandCUT MY LIFE INTO PIECES
Sharing tongues [WindClan] WJUtBlH
THIS IS MY LAST RESORT

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashpaw
Member
Sharing tongues [WindClan] DPKsfdL
Endria/Knight
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Flashpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimewo 27 mei 2015 - 18:18


"Een doodnormale dag.", mauwde Brokenpaw vrolijk. Flashpaw knikte. Hij had geen idee wat een doodnormale dag voor haar was, maar het was waarschijnlijk vreemd als hij het zou vragen. Broken was anders dan hem, dat was duidelijk, maar toch konden ze goed met elkaar opschieten. Dat verwonderde hem stiekem wel. Ze was veel populairder dan hij, en toch nam ze de tijd om tegen hem te praten. "Zelf gevangen?", Vroeg Brokenpaw. Flash keek naar het kleine muisje voor hem. Het was een scharminkeltje, maar het was beter dan niets. "Ja." Antwoordde hij een beetje beschaamd. "Hij is niet bijzonder groot, maar zonder mentor moet ik improviseren." Hij had eigenlijk wel een mentor, maar daar had hij tot nu toe niet veel aan gehad. Broken had zelf een vogel, maar Flash had gezien hoe ze het van de prooistapel pakte dus het zou onzinnig zijn te vragen of ze het zelf had gevangen. Wat meer op zijn gemak dan daarnet nam hij een hap van zijn muis en ontspande zich een beetje.


Sharing tongues [WindClan] 10xc0ub
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitelion
Dark forest
Sharing tongues [WindClan] BBTakD
Bunny
2036
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Whitelion
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimewo 27 mei 2015 - 18:26

Na een klein tijdje de katten in het camp bestudeerd te hebben, begon de witte kater zich te vervelen. Het was elke dag hetzelfde. De katten zaten vrolijk met hun vrienden en familie. Je zag twee apprentices een of ander spel spelen, een verliefd koppeltje wat meer in een beschut plekje, de kittens die nieuwsgierig rondkeken en hun ouders die hun kroost liefdevol in het oog hielden. En al die tijd zat hij er maar miezerig, eenzaam bij, proberend de clan niet te laten zien hoeveel het aan hem vrat. Hij verschool zich achter strenge blikken en harde, vastberaden bewegingen, al realiseerde hij zich ook dat hij zo iedereen wegjoeg. Maar hij kon de façade niet laten vallen. ze hadden een sterke kat nodig, een kater - want al was Everstar best een redelijke leider, ze was geen kater. Niet zoals hij dat was. Een vaderfiguur. Al had hij die rol waarschijnlijk ook grotendeels verprutst... Hij zuchtte en besloot zich niet zo te verzwelgen in die depressieve gedachten. Met een soepele beweging stond Whitelion op en liep hij op de rosse leider af, die zat te praten met een jonge warrior. Walnutdrop, dacht hij, maar hij was er niet helemaal zeker van. Hij kon dan ook niet iederéén bij naam kennen, dat zou een beetje veel zijn. Toch was hij zo'n 90 procent zeker dat dat de naam was van de poes, aangezien ze één van de recentste ceremonies warrior geworden was. Hij forceerde een klein glimlachje op zijn gezicht als hij bij de twee poezen ging zitten. "Everstar, Walnutdrop" Oh, hoe vreselijk moest het nu zijn als hij die naam nu verkeerd had.

Note: Ik kon 'm toch niet alleen laten zitten? cX
Tag: Everstar, Walnutdrop


Sharing tongues [WindClan] BBTWvM
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxfang
Member
Sharing tongues [WindClan] DPKsfdL
Beertje «
160
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons ‣
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Foxfang
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimewo 27 mei 2015 - 20:11


Een groot konijn bengelde uit een rossige bek. Hij was niet vies van bloed dus droop het zomaar over zijn borstkas en kleurde zijn haar nog roder. Straks zou hij zijn prachtige vacht eens een goede wasbeurt geven. Foxfang keek met zijn felle ogen het camp rond. Bijna iedereen was al bezig met de Sharing tongues. Bleh...

De grote, robuuste kater legde het konijn op de prooistapel. Hij nam er een mus vanaf. Redelijk dik. Njam. Toen hij de deputy, leader en Walnutdrop terug voorbij liep gaf hij ieders een beleefd knikje. Hij zette zijn stevige pas door naar een plekje ergens helemaal alleen. Rust. Een blinkende vacht trok zijn aandacht. Zijn lichtblauwe ogen rustte op een nachtzwarte kattin. Crowpaw. "Dag jongedame.", miauwde hij met een knikje en maar een klein glimlachje. "Goed als ik je vergezel?"

Tag; Crowpaw


If you can't handle my LIES you don't deserve the THRUTH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barksound
Member
Sharing tongues [WindClan] JSBCQyy
Yanthe
673
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimewo 27 mei 2015 - 22:16

Bark kwam net terug van een late jacht en liep met een konijn en een muis tussen zijn kaken. Sinds hij warrior was geworden had hij zich zekerder gevoeld. Hij kon nu zelf over bepaalde dingen beslissen, zonder dat een warrior hem onder z'n voeten kon geven. Vanavond zou hij de typische wacht moeten houden, die elke nieuwe warrior moest doen. Hij was wel nieuwsgierig naar vanavond, wetend dat hij heel de nacht buiten zou moeten blijven en dat terwijl hij geen woord mocht zeggen. Moeilijk zou dat niet zijn, maar het zou toch wel eens iets anders zijn. De jonge warrior legde zijn prooi voor zich neer en zette zich er bij neer, waarna hij zich over het konijn ontfermde. De muis liet hij naast zich liggen, maar kwam er verder niet aan. Iemand anders kon zich daar over ontfermen. Hij zakte nog wat neer bij de prooi en hield in zijn ooghoek de omliggende katten in de gaten. In zijn apprentice tijd had hij niet bepaald veel vriendschappen gesloten. De enige echte vriend die hij ervan over heeft gehouden was eigenlijk zijn mentor, Whitelion. Maar andere katten leken hem te ontwijken. Of het aan zijn mentor lag of aan zijn eigen karakter wist hij niet, maar dat waren geen redenen om hem te ontwijken. Even kneep hij zijn ogen tot spleetjes bij die gedachten. Dat ze maar bij hem weg bleven. Hij wist zichzelf wel te redden.

Tag: nobody


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
Sharing tongues [WindClan] Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimedo 28 mei 2015 - 9:12

Everstar
'Alle sterke krijgers zijn hier nu', miauwde Walnutdrop. Probeerde ze haar gerust te stellen. Everstar ontspande een beetje, zodat ze haar warriors niet het idee zou geven dat hun leider ergens bang voor was. Alertheid was goed, maar nervositeit niet. Walnut vroeg haar hoe haar jacht gegaan was. Everstar had redelijk wat bij elkaar gevangen vandaag en haalde haar schouders op. "Ach." Wat was veel? Het was niet haar recordaantal, maar het kon slechter. Bij StarClan, waarom moest ze nu weer denken aan die keer dat ze samen met Lionroar zo veel konijnen had gevangen. Ze moest geen gedachten verspillen aan die verrader.
Whitelion kwam bij hen zitten en begroette hen met een glimlach die er niet enorm oprecht uitzag. "Whitelion", begroette Everstar hem terug op haar gebruikelijke manier, met een knikje en misschien een klein trekje van haar mondhoek dat ze wel als een glimlach zou kunnen beschouwen. "Heb jij vandaag nog last gehad van de dassen? Of van RiverClan?"
Tag: Walnutdrop, Whitelion

Crowpaw
Even zat ze in alle rust en eenzaamheid aan de rand van het kamp, maar toen kwam een warrior in de buurt zitten. "Dag jongedame", miauwde de kater. "Goed als ik je vergezel?" "Euh, ja hoor, prima", miauwde Crowpaw, een beetje overdonderd door zijn beleefde woordgebruik. Hoorde ze hem te kennen? Ze keek naar de kater, alsof ze hoopte dat ze zo zijn kop in kon kijken om zijn naam daar te vinden, maar daarna richtte ze haar blik snel weer voor zich. Staren was onbeleefd. In haar kop draaiden de radertjes. Fox. Iets met Fox.
Tag: Foxfang


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Sharing tongues [WindClan] 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing tongues [WindClan] DPKsfdL
107

CAT'S PROFILE
Age: 13 m o o n s.
Gender:
Rank:
Poppywhisker
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimedo 28 mei 2015 - 9:30

Sharing tongues [WindClan] K6rv7


De avond viel. Met een troste blik en een konijn tussen haar kaken geklemd kwam de jonge krijger het kamp binnen trippelen. Tevreden legde ze het konijn op de prooistapel. Deze was al een stuk groter dan hij in tijden was geweest. Glimlachend keek ze even om zich heen. Zaten er nog katten alleen? Kon ze ergens bij gaan zitten? Ze merkte verschillende groepjes katten op, maar ook een zwarte kater die alleen zat. Hij keek niet erg blij. Misschien dat een goed gesprek hem op kon vrolijken.
Met een glimlach op haar gelaat trippelde ze naar de kater toe. ''Een hele goede avond,'' grinnikte ze terwijl ze zich naast hem neer liet ploffen.

[Tag: Barksound]voice ღ
Sharing tongues [WindClan] 2rdutdf
Poppywhisker ღ Lionpaw

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing tongues [WindClan] DPKsfdL
Dani(beest)
319
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You don't ask a lady her age. {17 Moons}
Gender:
Rank: Young Warrior
Brokenwish
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimedo 28 mei 2015 - 16:13

De kater begon bescheiden over zijn prooi te praten en Broken begon met haar hoofd te schudden. Ja, dit was de Flashpaw die ze kende. De bescheiden kater die niet naar een ander groepje katten durfde te gaan. Het was eigenlijk wel grappig hoe Broken hem toch was tegengekomen en vrienden met hem was gebleven. Beide waren ze zo anders. Broken was een poes die alles en iedereen wel aardig vond en niet zo snel vijanden maakte, nieuwe mensen waren voor haar geen uitdaging, het enige depressieve aan haar was was dat ze geen familie had. Verder was ze altijd zo optimistisch als mogelijk. Flash was anders, bijna het tegenovergestelde, maar hij leek niet negatief te zijn. Hij was wel positief dat wist ze zeker, maar leek bang om zichzelf te laten zien. Wat volgens Broken onzin was, want deze kater leek een geweldig karakter te hebben. "Flash", zei ze op een speelse maar toch wel duidelijke toon. "Wees niet zo bescheiden." Een glimlach ging zijn richting in en ze bleef hem even kort aankijken. Deze witte poes had wel door wat ze met hem ging doen. Hij ging uit zijn kleine bubbel komen en zij ging hem daarmee helpen. Haar rode vriend was duidelijk iemand die in 'zijn gebied' bleef, het deel dat hij kent, maar zij wou dat hij zich openstelde. Al was het alleen voor haar. "Goed gedaan.", besloot ze nog te zeggen.


Sharing tongues [WindClan] 2vj98xw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashpaw
Member
Sharing tongues [WindClan] DPKsfdL
Endria/Knight
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Flashpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimedo 28 mei 2015 - 23:48


Flashpaw merkte dat Broken met haar kop begon te schudden. Had hij weer iets doms gedaan? De rust die hij zojuist gevoeld had verdween weer, en maakte plaats voor een zenuwachtig gevoel. "Flash", zei de poes op een speelse toon. "Wees niet zo bescheiden." Bescheiden? De kleinste muis die hij ooit had gezien was recht zijn klauwen in gelopen. Het was niets, en de andere apprentices hadden wel tien konijnen kunnen vangen in de tijd dat hij erover gedaan had om de muis te pakken te krijgen. "Goed gedaan.", Zei Broken. Flash zwiepte weer een beetje zenuwachtig met zijn staart. "Ehm. Dankje." Kwam er een beetje verlegen uit. Dit alles verwarde hem een beetje dus hij besloot van onderwerp te veranderen. "Heb jij nog wat gevangen?" Vroeg zonder al teveel te aarzelen.


Sharing tongues [WindClan] 10xc0ub
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharing tongues [WindClan] DPKsfdL
Dani(beest)
319
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You don't ask a lady her age. {17 Moons}
Gender:
Rank: Young Warrior
Brokenwish
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimevr 29 mei 2015 - 20:45

Flash leek heel nerveus te zijn en Broken schrok van zijn reactie. Ja, hij reageerde vaker zo, maar dit keer leek zij iets fout gedaan te hebben. Voorzichtig deed ze een stap naar achteren en ze bleef hem een beetje aarzelend aankijken, maar hij begon al snel weer te praten. Zacht zuchtte ze. De zenuwen om hem om hem weg te jagen waren groter geworden en dat had ze zeker gemerkt. Ze wou Flash zeker niet weg jagen of bang maken. Zijn bedankje kwam er verlegen uit en Broken knikte daarna naar hem. "Sorry.", zei ze zelf ook een beetje verlegen. De sneeuwwitte poes ging zitten voor hem en keek hem een beetje meer verlegen aan dan dat ze gewend was. De kater stelde haar een vraag en Broken lachte zachtjes naar hem. "Dat is het hem juist.", zei ze terwijl ze met haar lach naar haar poten keek. "Ik heb niks gevangen."


Sharing tongues [WindClan] 2vj98xw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashpaw
Member
Sharing tongues [WindClan] DPKsfdL
Endria/Knight
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Flashpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sharing tongues [WindClan]   Sharing tongues [WindClan] Icon_minitimeza 30 mei 2015 - 11:52


Broken deed voorzichtig een stap naar achteren, en ze zag er een beetje geschrokken uit. Flashpaw schrok ook een beetje van haar reactie, maar probeerde het niet te laten merken. Hij had haar eigenlijk nog nooit zo gezien. Ze was altijd vrolijk, en negeerde het als hij weer eens iets doms zei. Dat waren waarschijnlijk de redenen dat hij zich bij haar iets meer op zijn gemak voelde dan bij anderen. De angst om haar weg te jagen was er nog wel, maar hij was iets minder bang om tegen haar te praten of een misser te maken. "Sorry.", Zei ze een beetje verlegen en ze  ging weer zitten. Flash wist niet goed waarom ze sorry zei, maar besloot het te negeren. Ze lachte zachtjes om zijn vraag, en hij voelde zich weer een beetje meer op zijn gemak. "Dat is het hem juist.", Zei ze met een lach.  "Ik heb niks gevangen." Flash lachte een beetje ongemakkelijk. Dit had hij niet verwacht. "Wel, ehm..." Begon hij een beetje verlegen. "Ik weet zeker dat het morgen beter zal gaan." Wat moest dat nou weer betekenen? Er zal waarschijnlijk nooit iets zinnigs uit zijn mond komen.Sharing tongues [WindClan] 10xc0ub
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sharing tongues [WindClan]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: