I always thought you were made of steel, you know~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I always thought you were made of steel, you know~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Creamyfrost
StarClan
I always thought you were made of steel, you know~ 10zzaxg
Julia
6306
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: I always thought you were made of steel, you know~   I always thought you were made of steel, you know~ Icon_minitimedi 26 mei 2015 - 14:47

Hij verliet het kamp, een iets gehaaste blik in zijn lichtblauwe ogen. Hij vond het nog steeds niet prettig om alleen het kamp uit te gaan, het joeg hem angst aan. Toch zette hij elke keer zijn kaken op elkaar, omdat hij prooi mee terug wilde nemen. Hij probeerde zoveel mogelijk mee te gaan op patrouille want dan was hij niet alleen, maar op patrouille kon hij zich moeilijk concentreren. Zijn gedachten gingen alle kanten op en hij had door dat ook zijn appentices het merkten, dus probeerde hij zich meer te ontspannen. Het gesprek met Walnut, had hem uit het dal getrokken maar de trauma’s overwinnen moest hij zelf doen. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Toch was zijn crèmekleurige vacht minder dof en glansden zijn ogen weer. Stapje voor stapje begon hij de oude te worden, al was hij er nog lang niet. Hij was te gevoelig en dat zat hem vaak in de weg. Hij deed zijn bek open om de geuren van zijn omgeving in hem op te nemen terwijl hij richting de rivier liep. Plots stopte hij met lopen toen de geur van een muis zijn zintuigen prikkelde. Hij bewoog alert met zijn oren terwijl zijn blik over de omgeving gleed. Toen zakte hij wat door zijn poten en sloop in de richting van de muis. Het diertje was bezig een hol te graven bij een bosje, maar die zou nooit afkomen. Hij dook boven op de muis en doodde hem snel, daarna bedankte hij StarClan voor de prooi. Voordat hij weer om hem heen keek.

[Open]I'm hunting with StarClan
I always thought you were made of steel, you know~ R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I always thought you were made of steel, you know~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: