Moonlight drowns out all but the brightest stars 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Moonlight drowns out all but the brightest stars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Redpetal
StarClan
Moonlight drowns out all but the brightest stars BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Moonlight drowns out all but the brightest stars   Moonlight drowns out all but the brightest stars Icon_minitimedi 26 mei 2015 - 20:42

Geeuwend werd de jonge kitten wakker. Slapen was zo ongeveer alles dat ze deed in deze fase van haar leven. slapen, wakker worden, een paar nieuwe dingen leren, eten, en terug slapen. Niet erg spannend, zou je denken. Maar voor dit jonge schepsel was alles spannend. Ze had nog niets meegemaakt, ze moest alles nog ontdekken. Ook vandaag was er weer iets dat ze nog niet gezien had.. Het licht was anders, veel donkerder. Een wit licht scheen door de ingang van de nursery naar binnen, en ietwat nieuwsgierig probeerde de rosse poes ernaartoe te kruipen. Maar haar pootjes waren zwak, ongetraind, en ze kreeg zichzelf alleen maar zo ver dat ze omgedraaid was. Sommigen van haar siblings liepen al, maar zei was zo ver nog niet; Ze was trager in haar ontwikkeling. Ze had niet eens een woord gezegd, tot nu toe.. Redkit sloot haar oogjes opnieuw en merkte daardoor niet dat een blauwgrijze kattin dichterbij kwam gelopen.

Eerste post Bluewisp


Moonlight drowns out all but the brightest stars BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluewisp
Founder
Moonlight drowns out all but the brightest stars LM31bul
Sanne (:
2461
Be balanced

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Bluewisp
BerichtOnderwerp: Re: Moonlight drowns out all but the brightest stars   Moonlight drowns out all but the brightest stars Icon_minitimedi 26 mei 2015 - 23:00


Het was een van haar favoriete plekken uit het hele kamp, de nursery. Het was weer een van die nachten waarop Blue niet kon slapen, een nacht waar al haar zorgen teveel werden. Het maanlicht scheen fel en weerkaatste in haar blauwe ogen als ze er naar toe keek. Met een zachte zucht sloop ze naar de plek waar de Queens sliepen. Soms sliep ze naast de Nursery, als bescherming maar ook omdat het voor haar voelde als een vertrouwde plek. De plek van haar moeder. Eenmaal aangekomen merkte ze en klein bundeltje op dat voor de ingang zat. Het poesje had een rossige kleur en een glimlach toverde zich om haar lippen. "Hé kleine, wat doe jij hier zo laat." Murmelde Blue zachtjes terwijl ze haar neusje tegen het kopje van de kitten aanduwde als begroeting.


Moonlight drowns out all but the brightest stars QHTBjCa
Moonlight drowns out all but the brightest stars Et9xeoBluestar&Bluewisp:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
Moonlight drowns out all but the brightest stars BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: Moonlight drowns out all but the brightest stars   Moonlight drowns out all but the brightest stars Icon_minitimezo 31 mei 2015 - 18:28

De jonge poes opende haar oogjes opnieuw toen ze een onbekende stem hoorde en de neus van diegene tegen haar kopje voelde. Ze tilde haar kopje op en keek de onbekende aan. Bij wijze van antwoord piepte ze eens, waarna ze opnieuw probeerde op te staan. dit keer leek het te lukken; wankel weliswaar, maar ze stond op haar vier pootjes. De rosse tabby geeuwde even en schudde haar kopje, waarna ze de grijze poes nieuwsgierig aankeek met haar blauwe oogjes. Opnieuw piepte ze, dit keer om te vragen wie het was. Haar mond probeerde de woorden te vormen, maar het lukte niet - enkel het zielig piepje kon ze uitbrengen; Dat was ook normaal, natuurlijk - ze was immers nog zeer jong.


Moonlight drowns out all but the brightest stars BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Moonlight drowns out all but the brightest stars
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: