War isn't the right word, not this time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 War isn't the right word, not this time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hellhound
Member
War isn't the right word, not this time Mini_a10
It's a nouk
4981
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: War isn't the right word, not this time   War isn't the right word, not this time Icon_minitimeza 30 mei 2015 - 23:18


Een voor een opende de groene ogen van de kater. Met een laag gebrom rekte de kater zich langzaam uit terwijl hij opstond. Wat versuft keek de rosse Elite kat om zich heen. Schuur. Kamp. Rustig schudde hij even met zijn kop om wakker te worden. Op een rustig pasje verliet Hellhound de schuur en liep richting de Young One's Tower. De toren was veel te klein voor een kat van zij  postuur, dat was al zo toen hij zelf nog een Young One was. Met zijn staart tikte hij de bruine tabby aan zodra hij die had gevonden. Met moeite stond Hellhound enkele secondes later weer buiten. 

Kort daarna liep het tweetal door de gebieden om het Bloodclan gebied. Er stond een licht briesje met zo nu en dan een windstoot die wat stof deed opwaaien. Hellhound stopte met lopen en ginh recht voor Lecter staan. Strak keek hij zijn Young One aan. "De training van vandaag wordt wat anders. We gaan een bezoekje brengen aan het Riverclan gebied. Jij gaat voorop totaan het gebied." Zei hij tegen de bruine kater. Lecter was ver genoeg om zich fatsoenlijk te kunnen verdedigen tegen een clankat. Een clangebied bezoeken zou een heel stuk spannender voor de jonge kat, bovendien was het ook leuker voor hem en leerzaam. De reden waarom hij de Young One voorop naar het gebied liet lopen was om te zien of Lecter de weg had onthouden.

{Eerst Lecter, later Warpaw en nog later open}


War isn't the right word, not this time Signat14
Hell's hounds:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lecter
Member
War isn't the right word, not this time DPKsfdL
S o o f
189
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank:
Lecter
BerichtOnderwerp: Re: War isn't the right word, not this time   War isn't the right word, not this time Icon_minitimezo 31 mei 2015 - 12:48

Hij werd wakker gemaakt en de geur van zijn mentor deed hem al snel denken waarom. Een training. De tabby opende zijn ogen en zag nog net de rode schim de toren uitglippen, met de nodige moeite natuurlijk. Lecter glimlachte even om het aangezicht en bedankte zichzelf dat hij nog een beetje klein was en makkelijk door al die openingen kon glippen. Dit deed hij dan ook met makkelijkheid.
"De training van vandaag wordt wat anders. We gaan een bezoekje brengen aan het Riverclan gebied. Jij gaat voorop totaan het gebied." Ze hadden een heel stuk moeten lopen en om eerlijk te zijn brandden zijn poten wel een beetje. Toch zette hij door, dat was toch een mentaliteit van een bloodclan kat? De woorden deden hem echter wel verbaasd opkijken. Was het dan nu tijd? Hij knikte.
Zo nam hij de leiding en begon eerst de lucht af te speuren. Daar moest hij meerdere geuren van elkaar scheiden, ook meerdere clangeuren. Uiteindelijk rook hij de rotte visgeur en begon hij deze te volgden. Zo nu en dan maakte hij een verkeerde draai, maar probeerde hij deze zo op te lossen alsof het leek dat het in zijn plan had gezeten. Uiteindelijk hoorde hij het geruis van de grote rivier en keek hij tevreden achterom.


War isn't the right word, not this time IjNq8Mg
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
War isn't the right word, not this time Mini_a10
It's a nouk
4981
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: War isn't the right word, not this time   War isn't the right word, not this time Icon_minitimezo 31 mei 2015 - 17:44

De blauwe ogen van de Young One stonden enkele secondes verbaast waarna er bevestigend werd genikt. Rustig volgde Hellhound de kater richting het Riverclan gebied. Hier en daar bespeurde de Elite kat wat foutjes in de weg van Lecter. Echter werden die snel hersteld, zo hoefde hij er niets van te zeggen. Na een tijdje lopen kwamen ze aan bij de Riverclan grens. "Vanuit hier ga ik weer voorop. We gaan eerst water opzoeken, waarom vertel ik je dan wel." Zei Hellhound waarna hij de grens overstak het Riverclan gebied in. Hier was hij meerdere malen geweest, zo wist hij welke richting hij op moest lopen om water te vinden. Al snel begon de geur van water zijn neus binnen te dringen. De twee kwamen aan bij een smal riviertje, net diep genoeg om in te zwemmen. Daar stopte de rosse kater en wendde zicht tot zijn Young One. "Wat denk je dat de bedoeling is nu?"


War isn't the right word, not this time Signat14
Hell's hounds:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: War isn't the right word, not this time   War isn't the right word, not this time Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
War isn't the right word, not this time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: