First to the finish. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 First to the finish.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
First to the finish. DPKsfdL
Dani(beest)
319
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You don't ask a lady her age. {17 Moons}
Gender:
Rank: Young Warrior
Brokenwish
BerichtOnderwerp: First to the finish.   First to the finish. Icon_minitimezo 31 mei 2015 - 17:21

Met snelle passen bleef ze rennen. Ze begon moe te worden en ze begon pijn te krijgen aan haar keel van het snelle ademen, maar ze zag het kamp verschijnen en dwong zichzelf om door de ingang te rennen. Haar blauwe ogen gingen naar de rode kater voor haar. Hij was steeds verder gegaan, maar ze was nog niet erg veel achter. De ingang van het kamp kwam steeds dichterbij en al snel kwamen de twee katten het kamp inrennen. Broken begon gelijk met remmen. Dit ging minder goed dan ze had verwacht en toen ze bijna stilstond gooiden de poes zich op haar zij. Ze begon hard te lachen en bleef op haar zij liggen. Of ze voor Flash was gevallen of een eind verder wist ze niet, aangezien ze haar ogen dicht had gehouden. De poes bleef op haar zij liggen en zocht de ogen van Flash. Kort keek ze hem aan, maar bleef op de grond liggen. Een klein lief glimlachje ging zijn kant op. Het maakte haar niet uit dat iedereen kon zien hoe ze op haar zij lag en een wedstrijd had verloren. Ze dacht even alleen over de kater waarvan ze net verloren had. Een andere kat mocht haar gerust wegsturen, maar zij vond dat ze wel goed lag. Broken begon te hoesten door te weinig lucht en haar aandacht viel weg van de kater. Het hoesten werd steeds erger tot ze bijna geen lucht meer kreeg. De witte poes probeerde zichzelf te ontspannen, maar ze kon niet stoppen met hijgen en hoesten. Broken wou er geen drama van maken, dus ging ze zitten en deed alsof er niks aan de hand was. Het hoesten was echter nog niet gestopt.

- Vervolg van dit topic. - {OPEN}


First to the finish. 2vj98xw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashpaw
Member
First to the finish. DPKsfdL
Endria/Knight
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Flashpaw
BerichtOnderwerp: Re: First to the finish.   First to the finish. Icon_minitimedi 2 jun 2015 - 16:16


De rossige kater rende nog steeds op topsnelheid, en was nog geen een keer afgeremd om op adem te komen. De conditietrainingen van de afgelopen weken hadden goed geholpen, maar hij moest toegeven dat hij nu toch wel erg moe was. Hij ademde zwaar en onregelmatig, maar hij wist dat hij dit nog wel langer zou kunnen volhouden. Broken en hij waren al bijna aangekomen bij het kamp, maar geen van hen maakten aanstalten om te stoppen. Nadat ze op volle snelheid door de kampingang waren gedenderd remde Flashpaw af, maar Broken schoot hem nog voorbij en belande op haar zij. Ze begon hard te lachen, en Flash keek haar eerst een beetje raar aan. Ze had vast niet door dat ze er eigenlijk heel belachelijk uitzag, maar daarna begon hij een beetje te grijnzen. Het was best wel een domme actie geweest, maar het had er wel grappig uitgezien. Broken begon toen opeens te hoesten. "Stik niet." Zei Flash een beetje nonchalant, maar het hoesten stopte niet, en hij keek haar een beetje bezorgd aan. "Misschien kun je beter rechtop gaan zitten. Dan kan je volgens mij beter ademen." Adviseerde hij met een bezorgde blik in zijn ogen.


First to the finish. 10xc0ub
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
First to the finish. DPKsfdL
Dani(beest)
319
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You don't ask a lady her age. {17 Moons}
Gender:
Rank: Young Warrior
Brokenwish
BerichtOnderwerp: Re: First to the finish.   First to the finish. Icon_minitimedi 2 jun 2015 - 22:10

De kater begon nonchalant met praten en Broken probeerde hem aan te blijven kijken dit ging niet helemaal door het hoesten. Ze kon zijn woorden ook niet helemaal verstaan. De poes ging rechtop zitten, omdat ze dat dacht te horen en en hoesten hield al snel op. De kater klonk bezorgt en Broken keek hem even kort aan, maar keek alweer snel naar de grond. Een glimlach kwam op haar gezicht terwijl ze nog hijgend naar de grond keek. "Ik leef nog.", zei ze tussen het hijgen door. "Mijn conditie is duidelijk nog niet zo goed als het jouwe." De poes keek hem aan en lachte zacht na het compliment. "Bij de volgende keer zal mijn conditie veel beter zijn.", zei ze tegen de kater. Ze praatte over een volgende keer alsof het al zeker was dat die er zou zijn, maar dit wist ze natuurlijk niet zeker. Om eerlijk te zijn wou ze wel dat die er zou zijn. Ooit zou ze gelijkspel hebben met Flash.


First to the finish. 2vj98xw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashpaw
Member
First to the finish. DPKsfdL
Endria/Knight
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Flashpaw
BerichtOnderwerp: Re: First to the finish.   First to the finish. Icon_minitimewo 3 jun 2015 - 18:57

Brokenpaw volgde zwijgend zijn advies op, en het hoesten stopte. Flashpaw haalde opgelucht adem. "Ik leef nog.", Broken tussen het hoesten door. "Daar ben ik blij om." Zei hij met een verlegen glimlach. Stel je voor wat er gebeurt zou zijn als ze echt dood was gegaan. Net zoals zijn vader zouden ze zeggen. Het was geen fijne gedachte dus schudde hij die van zich af. "Mijn conditie is duidelijk nog niet zo goed als het jouwe." Zei Broken met een glimlach. Flash knikte koel. Rennen, dat was het enige waar hij goed in was. Hij faalde in alle andere dingen, maar nu had hij deze poes verslagen in het enige waar hij goed in was. "Bij de volgende keer zal mijn conditie veel beter zijn.", Flash keek haar met een licht uitdagende blik aan. "Veel succes daarmee." Zei hij uitdagend. "Ik hoop alleen maar dat je de volgende keer niet bijna dood gaat."


First to the finish. 10xc0ub
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
First to the finish. DPKsfdL
Dani(beest)
319
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You don't ask a lady her age. {17 Moons}
Gender:
Rank: Young Warrior
Brokenwish
BerichtOnderwerp: Re: First to the finish.   First to the finish. Icon_minitimedo 4 jun 2015 - 21:52

Flash keek haar met een uitdagende blik aan en Broken keek hem met bijna dichte ogen aan. De kater begon te praten en Broken keek hem weer goed aan. Broken keek hem met een uitdagende blik aan. "Pfft.", zei ze terwijl ze lachte. Na zijn opmerking begon ze te lachen en duwde speels tegen zijn flank. "Dat is waarom ik toch ga trainen? Ik wil graag in leven blijven namelijk." De poes stond op en seinde naar de prooistapel een eindje verderop. "Heb je honger? Ik wel.", zei de poes en ze glimlachte even naar hem, daarna ging ze in een looppasje naar de prooistapel. De poes was snel hersteld en dat ze ook wel door, maar zoiets kwam gewoon door een te slechte conditie. Zoiets was over binnen 2 minuten. Bij de prooistapel koos ze een een groot konijn uit, bedoeld voor beide katten. Met wat problemen wist ze met het beest aan te komen en legde het voor de poten van Flash. "Smakelijk eten.", zei de poes lachend. Hierna nam ze netjes een hap van het beest. Met haar poot duwde ze het beest nog even naar Flash om te laten weten dat hij ook mocht pakken als hij wou.


First to the finish. 2vj98xw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashpaw
Member
First to the finish. DPKsfdL
Endria/Knight
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Flashpaw
BerichtOnderwerp: Re: First to the finish.   First to the finish. Icon_minitimevr 5 jun 2015 - 10:14

"Pfft.", zei Brokenpaw terwijl ze lachte. Na zijn opmerking begon ze te lachen en duwde speels tegen zijn flank. "Dat is waarom ik toch ga trainen? Ik wil graag in leven blijven namelijk." Flashpaw grijnsde alleen maar. Hij wilde ook graag dat de enige soort van vriend die hij had bleef leven. Broken seinde even naar de prooistapel. "Heb je honger? Ik wel.", En voordat hij iets kon zeggen liep ze er al op af. Hij keek haar een beetje verloren na, maar toen kwam ze terug met een groot konijn, genoeg voor hun twee. Ze legde het voor hem neer en ging tegenover hem zitten. "Smakelijk eten." Zei ze, en Flash knikte. "Eet smakelijk." Hij nam voorzichtig een hap van het konijn en vroeg zich af hoe lang het wel niet geleden was dat hij zoiets had gegeten. Hij leefde vooral van muizen en vogels. Konijnen waren te groot voor hem alleen en gewoonlijk had hij niemand om hem mee te delen. "Het smaakt goed." Zei hij toen hij zijn hap had doorgeslikt. "Het is te lang geleden dat ik dit voor het laatst gegeten heb."


First to the finish. 10xc0ub
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
First to the finish. DPKsfdL
Dani(beest)
319
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You don't ask a lady her age. {17 Moons}
Gender:
Rank: Young Warrior
Brokenwish
BerichtOnderwerp: Re: First to the finish.   First to the finish. Icon_minitimevr 5 jun 2015 - 18:50

Flash knikte en Broken glimlachte met een schuin hoofd naar hem. Opnieuw begon hij te praten nadat hij zijn hoofd van het konijn had weggehaald. Broken keek naar Flash toen hij begon over hoe hij nooit zo'n groot konijn at. De witte poes keek hem licht verbaast aan. Ja, ze kende hem en ze wist dat hij vaker alleen was dan met anderen, dus eigenlijk zou het haar niet zo moeten verbazen. Dat deed het echter wel. Flash was een aardige gast en eigenlijk snapte ze niet dat weinig mensen hem zagen staan. Ze was blij dat ze hem had ontmoet, want hij was heel anders dan anderen vrienden van haar. Wat afwisseling. "Dan kom ik vanaf nu elke ochtend een konijn brengen.", zei de poes terwijl ze zacht giechelde. Broken nam alleen en hap als Flash niet bij het konijn was, om zijn privacy te bewaren. Ze kenden elkaar nog niet lang en ze had gezien dat Flash een heel ander karakter had dan zijzelf.


First to the finish. 2vj98xw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
First to the finish.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: