Beating heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Beating heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnstep
Member
Beating heart UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Beating heart   Beating heart Icon_minitimeza 6 jun 2015 - 16:18

Een korte zucht rolde over haar hierna samengeperste kaken. Het was een paar dagen geleden dat ze met Thrushdive en Windpaw geschuild had onder de boomwortelen, maar vergete had ze het geen seconde gedaan. De afgelopen dagen was ze niet veel in het kamp geweest. Voornamelijk patrouilles en haar leerlingen, haar eigen dochter en nichtje, namen haar tijd in beslag. En de vrije tijd die ze had, spendeerde ze aan nadenken. Al eindigde dat meestal in dromen. Kon zij er wat aan doen dat zijn woorden bleven hangen, de woorden die nog nooit door iemand anders uitgesproken waren en voor haar bedoeld waren. De toon waarmee hij ze uitsprak was ook bijzonder, want in haar hele leven was er nog nooit iemand geweest die zo tegen haar had gepraat. Het liet haar gloeien van binnen, zo warm werd haar buikje ervan. De kattin zat onder een van de weinige loofbomen van het territorium, eentje die nu in zijn volle bloesems stond, al dwarrelden deze nu met grote aantallen naar beneden zodat de bomen groener en groener werden. Haar nachtzwarte vacht zat vol met rozige bloesems, terwijl de kattin wat dromerig naar de grond staarde. Niet zo verbazend, denkend aan hem.

~ Thrushdive ~


Beating heart SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thrushdive
StarClan
Beating heart DPKsfdL
Krisdive
1285

CAT'S PROFILE
Age: .:32 Moons:.
Gender:
Rank: Warrior
Thrushdive
BerichtOnderwerp: Re: Beating heart   Beating heart Icon_minitimezo 7 jun 2015 - 1:16

Een zucht rolde over de lippen van de kater, terwijl hij naar de nest van Snowynight keek. Ze lag er niet en hij had het idee dat ze elkaar ook nauwelijks nog zagen. Dan te bedenken dat er genoeg vrije momenten waren. Hoe dan ook, zij was er niet en Thrushdive voelde zich alleen. Zijn gedachten vertrokken naar Fawnstep, een poes die er in principe altijd voor hem was geweest, zelfs tijdens de ruzie. Misschien was zij toch meer de ware. Nee, hij voelde dat. Altijd had er wel iets voor haar gebrand, enkel had hij het onderdrukt en had Snowynight als de echte ware gevoeld. Vanaf kittens af aan waren ze ook al vrienden geweest, wat ook gold voor Fawnstep. Dat was misschien nu wel het bewijs dat de zwarte poes de ware was. Dat moest ze weten.
Hij wist dat Fawnstep niet meer in het kamp was, dus volgde hij haar geur en ging hij opzoek naar haar. Hij trof haar aan onder een groette boom vol met bloesems. Deze bomen waren zeldzaam en nauwelijks aanwezig in het territorium van Shadowclan. Maar ja, ook deze duistere territorium had zijn mooie kanten. "Gegroet, schoonheid," klonk zijn charmante stem terwijl hij tevoorschijn kwam uit de struiken.


"It's don't give a Mousedung time"~
::Kradam::
 

Beating heart 6IRKqVABeating heart MKN7vHEBeating heart IfBu3avBeating heart PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
Beating heart UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Beating heart   Beating heart Icon_minitimezo 7 jun 2015 - 7:51

Haar gedachtes gingen manen terug. Nog voordat ze haar vier wonderschone dochters had gekregen, terug naar de periode dat ze werd afgestoten. Het was oh zo pijnlijk geweest om die twee dag in, dag uit bij elkaar te zien. Ze was niet enkel haar beste vriend verloren, maar ook nog eens de kater waar ze zo'n grote crush op had, dat ze wist dat ze nooit met al haar hart van een ander kon houden. Dat was ook zo, want er was nooit iemand anders gekomen. Behalve Ashdrizzle dan, de kater wier kittens ze ter wereld had gebracht. Het was een ongeluk geweest, ze waren gewoon vrienden geweest. Maar al voordat de kittens geboren waren ging het fout, iets wat de hele clan wel door was gegaan. De twee pasten niet samen, ook het gedeelde ouderschap ging alles behalve goed. Hij had gewild dat ze haar rank als Queen op had gegeven, dat ze de kittens had afgestaan. Maar, het waren ook haar kittens, die zij ter wereld had gebracht en had benoemd omdat hij niet op tijd aanwezig was. Snel schudde ze deze trieste gedachte weg, want een bekende geur die haar hart automatisch sneller liet kloppen wekte haar. Er klonk een stem en de kater kwam uit het struikgewas zetten. Een klein glimlachje begon rond haar lippen te spelen, terwijl ze haar vacht een keertje uitschudde en zich weer op haar achterwerk liet zakken, staartje rond haar pootjes geslagen. "Hey, mr. charming," plaagde ze hem toe terwijl ze hem met sprankelende oogjes aankeek.


Beating heart SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thrushdive
StarClan
Beating heart DPKsfdL
Krisdive
1285

CAT'S PROFILE
Age: .:32 Moons:.
Gender:
Rank: Warrior
Thrushdive
BerichtOnderwerp: Re: Beating heart   Beating heart Icon_minitimedi 9 jun 2015 - 23:04

Thrushdive liet zichzelf tevoorschijn komen uit de struiken, in zijn vacht hier en daar een blaadje mee dragend. Hij begroette Fawnstep op een charmante manier, met een uitdagende, zwijmel-wekkende blik in zijn ogen. Niemand mocht hier van weten, dus deze bezoekjes aan Fawnstep vond hij wel prima. "Hey, mr. charming," groette Fawnstep hem terug. Hij glimlachte en liep naar haar toe waarbij hij zijn kopje langs de hare streek. "Hoe is 't met mijn meisje?" Vroeg hij liefelijk waarbij hij haar een lik gaf langs haar oor. Dit zou haar sowieso verassen, maar dat deerde hem niet. Hij wist zeker dat ze wel van verassingen hield. Zolang Snowynight en niemand anders van iets wist, moest dit goed genoeg zijn, al wist hij ook dat Starclan dit niet goed zou keuren. Maar ag, het zou, dit was belangrijker voor hem.


"It's don't give a Mousedung time"~
::Kradam::
 

Beating heart 6IRKqVABeating heart MKN7vHEBeating heart IfBu3avBeating heart PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
Beating heart UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Beating heart   Beating heart Icon_minitimewo 10 jun 2015 - 18:15

Haar bonzende hart was iets wat ze niet kon bedwingen, want diep van binnen probeerde ze het te kalmeren, natuurlijk zonder effect. Het was de manier waarop hij naar haar keek, op de manier hoe hij uit de struiken tevoorschijn was gekomen, op de manier hoe hij sprak. Voordat ze het wist was de kater dichter naar haar toegekomen en voelde ze zacht zijn kop langs die van haar strijken. Het was een move die ze niet had verwacht, zou hij dan echt..? Het kon natuurlijk nog vriendschappelijk zijn, misschien deed hij dit alles wel om haar te laten zien wat voor 'n goede vrienden ze waren. Of zou ze dan toch echt een kans maken? Nee. Hij had al een partner, hij had al kittens net zoals zijzelf. Een nerveus glimlachje kwam rond haar lippen te liggen, en dat terwijl de zwarte kattin deze kant eigenlijk nooit zo liet zien.
Zijn woorden lieten haar slikken, en het moment leek te komen om flauw te vallen toen ze zijn tong langs haar oor voelde. Wilde hij misschien dat haar hart zichzelf een weg omhoog zou kloppen? Zacht, twijfelend, maar vooral teder drukte ze haar zwarte neusje in de vacht van zijn nek. "Goed, zeker nu jij hier bent," mauwde ze op een wat gedempte toon, waarna ze voorzichtig haar kopje terugtrok zodat ze hem in zijn blauwe kijkers aan kon kijken. Haar hart bonsde nog altijd als een bezetene, misschien zou hij het wel voelen. Misschien was het nu aan haar om een move te maken, maar wat als ze alles straks in één keer weer zo verpesten? Voorzichtig kwam ze weer overeind en krulde haar staart een beetje omhoog, waarna ze haar spieren in beweging zette en langzaam begon aan een rondje om hem heen, waarbij haar staart langs zijn kin streek en zo over zijn flank in de richting van zijn schoft ging. Hierna werd hetzelfde rondje terug weer gemaakt, die eindigde met het puntje van haar staart die nog lichtjes zijn kin raakte, waarna ze weer voor hem ging staan. Zonder iets te zeggen, gewoon afwachtend, maar wel met een brede grijns rond haar lippen dit keer.


Beating heart SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thrushdive
StarClan
Beating heart DPKsfdL
Krisdive
1285

CAT'S PROFILE
Age: .:32 Moons:.
Gender:
Rank: Warrior
Thrushdive
BerichtOnderwerp: Re: Beating heart   Beating heart Icon_minitimema 22 jun 2015 - 19:03

Hij kon het aan alles merken, hoe ze ademde, hoe ze daar zo zat en hij meende haar hart te kunnen horen bonzen. Hij vroeg zichzelf honderd keer of dit wel een goed idee was, of dit niet gewoon enorm slecht was. Fawnstep verdiende dit niet, maar zichzelf in bedwang houden kon hij ook niet. Er was nog teveel gevoel van hem voor haar, te veel opgekropte gevoel. En wat gebeurde er met een ballon te vol met lucht? Die knapte en dat was precies wat er met zijn gevoel gebeurde. Zijn ballon was geknapt en alles uitte hij nu vol op. Toch verdiende Fawnstep dit niet. Want de kater voelde ergens ook nog wat voor Snowynight en hij was vader. Dit kon hij nooit een keer verkopen aan zijn kittens. Ze kwamen dit dan ook niet te weten, ongeacht was. Dat was een stille belofte, zijn geheim.
"Goed, zeker nu jij hier bent," klonk de zachte stem van Fawnstep in zijn vacht. Thrushdive glimlachte. "Gelukkig maar," snorde hij. Toen Fawnstep opstond, langzaam en elegant en om hem heen ging lopen met haar staart strijkend langs zijn kin via de rest van zijn lichaam terug naar zijn kin, veranderde zijn uitdrukking in een glimlach die lust en liefde uitstraalde. Hij wou haar. Toen de poes voor hem stopte stond Thrushdive op en liep zonder enige aarzeling op Fawnstep af waarbij hij zacht in haar oor beet en haar op de grond duwde, waarna hij haar een lik langs haar wang gaf. "Hm, Fawnstep," murmelde hij zachtjes haar naam

OOC: Jeeezz, wat een post. Guess dat het bijna tijd is voor een time-skip~
Ik weet niet of deze post wel pedagogisch verantwoord is.


"It's don't give a Mousedung time"~
::Kradam::
 

Beating heart 6IRKqVABeating heart MKN7vHEBeating heart IfBu3avBeating heart PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
Beating heart UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Beating heart   Beating heart Icon_minitimema 22 jun 2015 - 20:16

Toen ze voor zijn neus weer gestopt was stond de gestreepte kater op en kwam regelrecht op haar afstappen. De blik in zijn ogen was iets wat ze nog nooit had gezien, maar het liet haar hart enkel sneller bonzen. Elke stap die hij dichterbij deed leek uren te duren. Voor een kort moment was er nog een flikkering te zien in haar ijsblauwe ogen, die regelrecht in die van hem keken. Ze voelde hoe de kater haar zachtjes in haar oor beet en hoe zijn kaak hierbij langs haar vacht gleed, iets wat haar voor een kort moment liet rillen. Voordat ze het wist had de kater haar al op de grond geduwd en voelde ze zijn tong langs haar wang strijken, wat een korte maar vooral zachte snor van haar kant opleverde. "Thrushdive.." mompelde ze zachtjes als reactie terug. "I love you." I always did. Ze wist wat er nu zou gaan gebeuren, iets wat oh zo fout was. Beide hadden ze kittens, hij had zelfs een partner en het kon gewoon niet. Tegenhouden deed ze hem niet, het was alsof haar volle verstand uitgeschakeld was. Maar ze wilde hem, ze wilde hem zo graag. Iets waar ze vroeger van gedroomd had, maar waarvan ze wist dat het nooit zou gebeuren. Iemand om wakker mee te worden, iemand om in het bijzijn van anderen gewoon lief te mogen hebben. Dat zou bij hem nooit kunnen. En ze wist ook goed, dat haar hart nooit van een ander zou kunnen houden. Elk beetje van Thrushdive wat ze kon krijgen, voelde aan alsof er hordes vogels door haar buikje heen raasden.


Beating heart SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thrushdive
StarClan
Beating heart DPKsfdL
Krisdive
1285

CAT'S PROFILE
Age: .:32 Moons:.
Gender:
Rank: Warrior
Thrushdive
BerichtOnderwerp: Re: Beating heart   Beating heart Icon_minitimema 22 jun 2015 - 20:53

Zijn tong gleed over haar wang, hij voelde haar siddering en rustig begon Thrushdive te spinnen met een gejaagde ademhaling. Hij gaf haar nog een lik langs haar wang waarbij hij zijn lichaam tegen de hare aan duwde. "Thrushdive.." miauwde Fawnstep mompelend. "I love you." Thrushdive keek haar warm aan met een glinstering van lust in zijn grijsblauwe ogen. "I... love you too," miauwde hij terug op zachte toon. Ja, hij hield wel van haar. Maar was het echt houden van op deze manier? Bereid om hem openbaar te maken was hij niet. Dat zou hij nooit kunnen zijn. Zijn liefde voor zijn eerste nestje was groter dan zijn liefde voor Fawnstep. En was het wel pure liefde? Was het niet de voornamelijke lust dat hem hier toe leidde? Hij duwde deze gedachten van zich af en focuste zich op de poes onder hem.
- Time skip -
Thrushdive kroop naast de zwarte kattin aan het keek met een warme, misschien wat voldane glimlach, naar Fawnstep. "Ik..." zijn glimlach werd breder. "... weet bij Starclan niet wat ik zeggen moet," murmelde hij. "Behalve dat je geweldig bent," vervolgde hij terwijl hij haar een zacht, teder likje gaf langs haar oor.


"It's don't give a Mousedung time"~
::Kradam::
 

Beating heart 6IRKqVABeating heart MKN7vHEBeating heart IfBu3avBeating heart PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
Beating heart UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Beating heart   Beating heart Icon_minitimema 22 jun 2015 - 21:03

De gedachte kwam plotseling in haar kop omhoog zetten om dit alles af te kappen. Om hem te zeggen dat het niet kon, dat ze voor een keer de wijze moest zijn. Maar ze wilde niet, of misschien durfde ze het wel niet. Een lafaard, dat was het geen wat ze altijd al was geweest. Kansen genoeg verspild in de liefde, nu was het te laat voor haar. Maar bij de woorden van de kater werd ze weer in haar trance getrokken. Liefde maakt blind. Dit liet toch maar eens blijken dat dat gezegde een wel degelijk een kern van waarheid had. De kattin slikte een keertje, maar bij het voelen van het warme lichaam van Thrushdive vloeiden alle onzekerheden weer weg. En toch was er die ene gedachte, die ene gedachte die nooit weg zou gaan: dit is fout.
Met een kleine, zelfs een beetje verlegen, glimlach keek ze naar de kater die nu naast haar lag. Bij de murmelende woorden van de kater kroop ze dicht tegen hem aan. Een teder likje langs haar oor volgde. Van haar kant kwam er geen antwoord, behalve een heel zacht gesnor wat alleen voor hem hoorbaar moest zijn. En voelbaar, omdat ze tegen hem aanlag. Het was een hele tijd stil van haar kant, totdat ze haar kopje langzaam ophief. "Thrush.. dit is zo fout.." murmelde ze zacht terwijl ze haar blik afwendde.


Beating heart SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thrushdive
StarClan
Beating heart DPKsfdL
Krisdive
1285

CAT'S PROFILE
Age: .:32 Moons:.
Gender:
Rank: Warrior
Thrushdive
BerichtOnderwerp: Re: Beating heart   Beating heart Icon_minitimema 22 jun 2015 - 21:19

Bij zijn woorden kroop Fawnstep dichter tegen hem aan en Thrushdive ontvang haar met liefde. Hij sloeg zijn staart om haar heen en legde zijn kop op zijn poten. Dit was fout, dat wist hij en niemand mocht dit te weten komen. Niemand, zelfs Starclan mocht dit niet weten, al was hij bang dat Starclan hier al van wist. "Thrush.. dit is zo fout.." klonk de stem van Fawnstep uiteindelijk, waarbij ze haar blik afwendde. Thrushdive zuchtte en duwde zijn pootje zacht tegen de wang van Fawnstep waarbij hij haar licht forceerde hem aan te kijken. "Ja, maar ik heb geen spijt, Fawnstep," murmelde hij zacht. "Ik wil ook niet dat íemand hier van te weten komt.. dat kan gewoon niet. Ongeacht wat voor gevolgen," ging hij verder. "Let this be our little secret, dear," maakte hij zijn zegje af waarbij hij haar een likje langs haar wang gaf. Dit was slecht. Hij was slecht. Hoe in Starclan's naam kon hij dit haar aan doen. Deze poes had al zoveel mee gemaakt, helemaal op het gebied van liefde en dat deed hij dit. Hij was slecht, de duivel wat betreft dit.


"It's don't give a Mousedung time"~
::Kradam::
 

Beating heart 6IRKqVABeating heart MKN7vHEBeating heart IfBu3avBeating heart PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
Beating heart UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Beating heart   Beating heart Icon_minitimema 22 jun 2015 - 21:35

Het was vooral uit verlegenheid en schaamte dat ze haar blik af had gewend. Zijn staart had zich om haar heengeslagen en het voelde zo warm en veilig.. Maar het mocht gewoon niet. De kater slaakte een lichte zucht en voor een kort moment draaide haar oortjes wat naar achteren, misschien irriteerde hij zich wel aan haar. Fawnstep was nou eenmaal gevoelig voor dit soort dingen, zeker na alles wat zich al allemaal in haar leventje afgespeeld had. Er schoot een warm gevoel door haar lichaam heen toen de kater zijn poot tegen haar wang aanlegde, waardoor ze wel naar hem moest kijken. Hij murmelde dat hij er geen spijt van had. "Ik ook niet.." zei ze op hetzelfde zachte toontje. De kater zei dat niemand er ooit weet van zou mogen hebben, wat de gevolgen dan ook zouden zijn. Hun kleine geheimpje. Toen hij een likje langs haar wang gaf sloot ze kort haar ogen. "I promise.." murmelde ze vervolgens zachtjes en ze opende haar ijsblauwe ogen weer. Haar kopje drukte zich voor een kort moment in zijn hals. Hierna liet ze haar zwarte kopje op haar poten zakken en keek ze het woud in.


Beating heart SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thrushdive
StarClan
Beating heart DPKsfdL
Krisdive
1285

CAT'S PROFILE
Age: .:32 Moons:.
Gender:
Rank: Warrior
Thrushdive
BerichtOnderwerp: Re: Beating heart   Beating heart Icon_minitimedo 2 jul 2015 - 13:08

Thrushdive glimlachte naar Fawnstep toen zei ook zei geen spijt te hebben, enkel voelde Thrushdive daarbij ook een heel defensief gevoel. Niemand mocht dit weten, ongeacht wat. Daar ging hij voor zorgen ook, maakte niet uit hoe. Niemand mocht dit gewoon weten. Dit maakte hij haar ook duidelijk, hoe gemeen het ook was. Hij voelde zich schuldig, maar zichzelf beschermen voelde op de één of andere manier belangrijker aan. "I promise.." murmelde Fawnstep. Thrushdive glimlachte goedkeurend en gaf Fawnstep nog een likje waarna hij opstond. "Anders ga jij terug naar het kamp en ga ik nog wat jagen, zodat we geen argwaan wekken," miauwde de kater rustig terwijl hij zijn vacht uitschudde.


"It's don't give a Mousedung time"~
::Kradam::
 

Beating heart 6IRKqVABeating heart MKN7vHEBeating heart IfBu3avBeating heart PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
Beating heart UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Beating heart   Beating heart Icon_minitimedo 2 jul 2015 - 13:22

Zijn tong was weer even liefkozend tegen haar aan te voelen, maar toen verdween de warmtebron naast haar. Fawnstep hief haar kopje en knipperde een keertje met haar ogen, maar toen zijn woorden tot haar doordrongen knikte ze wat afwezig. "Oh.. uh.. ja.. natuurlijk.." Met lichte moeite wist ze een ongemakkelijke glimlach rond haar lippen te krijgen. Haar hele leven had ze naar niks anders verlangd, om hem zo dicht bij zich te hebben. En nu had ze het.. en dan..? Ze wist het eventjes niet zo goed meer en het zou verstandig zijn om zijn plan gewoon te volgen. De kattin hees zich op haar slanke pootjes en wendde haar blik af, waarna ze een blaadje uit haar vacht viste en deze snel een wasbeurt gaf. "Okay.. dan.. zie ik je nog wel..?" Ze wierp hem een vragende blik, maar wachtte niet echt af op een antwoord en zorgde ervoor dat haar poten in beweging kwamen. Uiteindelijk verdween ze in het struikgewas, om in de richting van het kamp te gaan.


Beating heart SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thrushdive
StarClan
Beating heart DPKsfdL
Krisdive
1285

CAT'S PROFILE
Age: .:32 Moons:.
Gender:
Rank: Warrior
Thrushdive
BerichtOnderwerp: Re: Beating heart   Beating heart Icon_minitimedo 2 jul 2015 - 15:09

Thrushdive voelde zich lullig dat hij het moment zo afbrak. Maar hoe langer ze weg zouden blijven sámen, hoe opvallender het worden zou. Ook had hij het niet tactisch aangepakt, hij had zijn belofte gekregen en stopte het moment. Nu mocht ze weg gaan. "Oh.. uh.. ja.. natuurlijk.." haperde ze. Thrushdive zuchtte. "Sorry, maar anders wordt het opvallend," murmelde hij, terwijl hij haar een zacht kopje gaf en toen afstand nam. "Okay.. dan.. zie ik je nog wel..?" Thrushdive knikte op haar vraag. "Ja, natuurlijk, tot in het kamp," miauwde hij. De clan wist toch niet beter dan dat hij loyaal was aan Snowynight en gewoon bevriend was met Fawnstep. Thrushdive draaide zich om en verdween, net als dat Fawnstep verdween in het struikgewas.

OOC: Topic uit.


"It's don't give a Mousedung time"~
::Kradam::
 

Beating heart 6IRKqVABeating heart MKN7vHEBeating heart IfBu3avBeating heart PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Beating heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: