Quality Time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Quality Time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Winddancer
StarClan
Quality Time Miniava
Bunny
2602
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Winddancer
BerichtOnderwerp: Quality Time   Quality Time Icon_minitimeza 13 jun 2015 - 20:07

Met een vele te grote glimlach op ahar gestreepte snoetje volgde de poes de geur. Het was een zeer bekende geur, die ze al kende van voor ze haar oogjes open had. Het was een geur erg lijkend op die van hun moeder, maar net ietsje anders. het was haar sneeuwwitte zusje, Ivypaw. Ze leek sprekend op hun moeder, had zelfs praktisch dezelfde felblauwe ogen. Windpaw's groene oogjes twinkelend ondeugend toen ze de witte poes zag, en snel als de wind waarnaar ze vernoemd was schoot ze de dichtsbijzijnde boom in. Ze had de laatste tijd getraind op haar boomklim skills, en ze vond het geweldig om te doen. Ze hield ervan om hoog tussen de naalden of blaadjes te zitten, waar je alles zag maar waar niemand jou zag. Zachtjes giechelend wachtte de tabby op het juiste moment. Toen de witte poes net onder haar door wandelde, sprong ze naar beneden, recht voor haar snuitje. "HEY IVY!", gilde ze keiluid met haar tamelijk hoge stem. Hopelijk had ze Ivy nu geen hartstilstand bezorgd, al was de kans er.


Quality Time 6Gt25F7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivywing
Member
Quality Time ZAcrtqy
Daan
1072
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Ivywing
BerichtOnderwerp: Re: Quality Time   Quality Time Icon_minitimevr 10 jul 2015 - 18:45

i'm an angel with a shotgun
Het was een rustige dag en zoals gewoonlijk de laatste tijd kon ze die ene kat niet uit haar kop krijgen. Waarom dacht ze eigenlijk aan hem? Het leven was gewoon niet eerlijk en ze wist zelf ook wel dat het niet kon, maar het was zo moeilijk om te stoppen. Het was zo moeilijk om niet 's nachts haar nest uit te glippen en te hopen dat ze hem ergens bij de grenzen zou treffen. Jeetje, was het dan zo erg? Daar had ze nog nooit bij stilgestaan. Wat als iemand erachter kwam? Dan zou ze het zwarte schaap van de familie zijn, de schaamte voor ShadowClan. Wat zou haar oma wel niet moeten denken? Haar ouders? Haar siblings? Haar mentor? Haar vrienden? Langzaam zakten haar oortjes wat teleurgesteld naar achter, ze was teleurgesteld in zichzelf. Binnenkort moest ze warrior worden, ze had de leeftijd er bijna voor. Nog altijd was ze zwak en een mislukkeling, eentje die ook nog eens bezig was met één van de grootste regels verbreken. Ze verdiende het niet om warrior te worden.. Precies op het moment dat ze nog meer duistere gedachten naar boven haalde schrok ze zich kapot omdat er iets uit de lucht kwam vallen, iets wat vlak voor haar neus terecht kwam en haar naam uitschreeuwde. Een luide sis verliet haar mond en geschrokken tuimelde ze achterover. Oef. Verdwaasd keek ze op met een dikke staart en opgezette rugharen. Iep. "WIND!" riep ze geschrokken maar ergens ook opgelucht. "Waarom laat je me zo schrikken?" mauwde ze op een zachtere toon en krabbelde gehaast overeind. Jeah. Ze was nogal gevoelig voor dit soort dingen.
fighting 'til the war's won


Quality Time D1pcPgx
❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winddancer
StarClan
Quality Time Miniava
Bunny
2602
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Winddancer
BerichtOnderwerp: Re: Quality Time   Quality Time Icon_minitimedi 14 jul 2015 - 15:59

Toen ze de reactie van haar witte zusje zag, begon ze keihard te lachen. Niet haar uit te lachen, gewoon, vrolijk te lachen. Het leven had wat vrolijkheid nodig. De tabby rolde bijna over de grond van het lachen, en de tranen liepen over haar gezicht. Na een klein tijdje kalmeerde ze, en buiten adem en met pijnlijke lachspieren schudde ze haar kopje. "Het spijt me", antwoordde ze, nog steeds zachtjes nagiechelend. "Ik kon het echt niet laten." Ze schdude glimlachend haar kopje, haar groene ogen een onschuldige, vrolijke uitdrukking hebbend. "Maar je had je reactie moeten zien! Ge-weldig!"


Quality Time 6Gt25F7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Quality Time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: