Time for return 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Time for return

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ripa
Member
Time for return DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Time for return   Time for return Icon_minitimeza 13 jun 2015 - 20:36

Ripa ademde diep in en sloop vooruit, hij wist niet welke kant hij op moest. Hij voelde het gras tussen zijn poten, de zon scheen door de bomen heen. Hij wist niet wat hij moest doen maar hij besloot toch maar te lopen, hij was hier in vijandig gebied. Soms vroeg hij zich af waarom hij dit soort dingen deed, alleen dat liet hem steeds denken aan de kater die zijn leven had gered. Hij was er dankbaar voor en deed ook alles om hem te helpen van het pad om te overheersen, hij zou echt alles doen. De geuren waren vreemd voor hem, helemaal na wat er was gebeurd. De rode ogen tuurde langs de bossen, er was niemand te bekennen. Hij zou zijn leider laten zien dat hij waardig was om voor een dienaar voor hem te zijn en zijn dochter. Hij rook een geur en besloot maar verder te gaan sluipen, dicht tegen de grond aan maar zwiepte met zijn staart. Heen en weer, op en neer. Het dauw raakten zijn poten en daardoor werd het nat en doorweekt, hij wist niet waar hij heen moest. Hij was ook kennelijk verdwaald, hij hield zich tegen de grond aan. Hij herhaalde zacht, 'Claw ik zal alles doen om jouw doel te behalen en ook jouw te helpen net zo als uw dochter.' Daarna sloop hij door. Hij wist namelijk niet echt goed wat hij moest doen, zijn ogen maakten geen contact.

~eerste post voor Roughpaw


Time for return Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
Time for return 2gxnp75Time for return 10pvxmwTime for return 10pvxmwTime for return 2hqc5lxTime for return 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Time for return MrhPOh4
(nath)aleesi
3099
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || We counted 25 moons || Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Roughflower
BerichtOnderwerp: Re: Time for return   Time for return Icon_minitimedi 16 jun 2015 - 18:13

Ze begon zich steeds sterker te voelen en beter. Haar zelfvertrouwen steeg straks nog naar haar kop toe! Met een grijns zonk ze in een sluiphouding toen ze een grote rat voor zich zag. Deze zou straks op de prooistapel te vinden zijn, mits ze nu niet werd afgeleid, zoals wel gebeurde. Maar ze werd niet voor niet afgeleid; het was een kat die ze sluipen zag. Geen Shadowclan kat. Ze versnelde haar tempo, terwijl ze door sloop, recht op de kater af. Ze zette af met haar achterpoten en sloeg haar voorpoten om de kater heen. "Beter heb je een goede reden, anders zul je er spijt van hebben dat jij je hier ooit bevonden hebt, Bloodclanner!" Al kon ze ergens ook de geur van Thunderclan vinden. "Én clan verrader, of niet soms?" Grauwde ze, terwijl ze zich met een duw van de kater afwierp en hem met een waarschuwende blik aankeek. Veel ouders was de Bloodclanner niet, veel beter dus ook niet.


Ƈυяισѕιту cαη вє ɗαηgєяσυѕ,
вυт ɗαηgєя cαη вяιηg αɗνєηтυяє
αηɗ αɗνєηтυяє ωιƖƖ мαкє уσυ ғeel αƖινє.

Time for return EKUWbmh
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
Time for return DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: Time for return   Time for return Icon_minitimedi 16 jun 2015 - 23:05

Ripa staarde in het rond, nergens was iets te bekennen tot klauwen in hem sloegen. Hij draaide zich met een grauw om en wilde de kat eraf duwen maar die sprong al weg voordat hij zijn klap kon uitdelen, hij staarde de kattin aan. Haar gloed blauwen ogen, deze waren prachtig om in te staren. Alleen het was een Clan kat zo te zien, "Beter heb je een goede reden, anders zul je er spijt van hebben dat jij je hier ooit bevonden hebt, Bloodclanner!" Sprak de tabby hard uit. Hij glimlachten en was wel klaar voor een uitdaging, hij zou niet zo zwak zijn en ze waren even oud. Fijn om tegen te trainen, ook moest hij Clan katten bang maken. "Én clan verrader, of niet soms?" Gromde de kattin, weer begon iemand over zo'n feit. Hoe wist iedereen dat toch, hij haalde zijn schouders op. Ach, als iedereen met een feit begon kon hij net zo tegen iedereen zeggen dat hij alleen voor Claw diende en iedereen zal uit moorden wie dat niet zal doen. Hij reageerde daar niet op, stil maar dodelijk. Dat was ook een van zijn technieken fijn om te weten dat meerdere katten dat hadden, "grappig dat wil ik nou net aan jouw vragen." grapte hij en sprong naar de kattin toe met uit geklapte klauwen. Zijn wonden deden nog pijn maar dat weerhouden hem niet van wat hij deed en kon doen, hij probeerde naar haar uit te halen. Haar gezicht was het beste, alleen zou hij wel respect in een duel tonen.


Time for return Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
Time for return 2gxnp75Time for return 10pvxmwTime for return 10pvxmwTime for return 2hqc5lxTime for return 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skullmask
Member
Time for return DPKsfdL
Bo//B//Botje
177
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons ☠
Gender:
Rank: Warrior
Skullmask
BerichtOnderwerp: Re: Time for return   Time for return Icon_minitimewo 17 jun 2015 - 21:00

Skullmask trippelde opgewekt door het shadowclan gebied. Hij deed eigenlijk niets in het bijzonder; hij was niet aan het jagen, en hij was ook geen grenzencontrole aan het houden. Eigenlijk was hij heel doelloos bezig en had de clan op het moment niks aan hem, maar hij was nou eenmaal lui en had zo zijn rust nodig. De natuur gaf hem dat.
Toch onderbrak iets deze rust en zijn wenkbrauwen veranderden in een frons, waarbij hij zijn neus in de lucht stak. Hij rook een vage hint van bloodclan, iets wat hem totaal niet beviel. Hij snuffelde aan de grond, en kwam erachter dat hij wat meer naar links moest gaan, wat dieper het bos in. De geur was nog vers en ongetwijfeld was er nu één of andere bloodclanner aan het rondlopen hier. Toen hij de geur van een apprentice rook, begon hij sneller te lopen. Wat als die in problemen was?
Skull's haren rezen overeind toen hij zag dat er een shadowclan apprentice aangevallen werd door de duidelijke bloodclanner. Hij gromde meteen en zette zijn nagels in de schouder van de iets jongere kat. Hij duwde hem van de kattin af en gaf hem een klap in zijn gezicht. "Waar denk jij wel niet mee bezig te zijn?"


Time for return Dpcscy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Time for return MrhPOh4
(nath)aleesi
3099
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || We counted 25 moons || Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Roughflower
BerichtOnderwerp: Re: Time for return   Time for return Icon_minitimezo 21 jun 2015 - 13:28

Ze kende de kat niet persoonlijk, maar geuren zijden haar voldoende. "Grappig dat wil ik nou net aan jouw vragen." Reageerde de Bloodclanner op haar woorden. Roughpaw ontblootte haar tanden en gromde nog een keer. Hierna sprong de kater op en sloeg uit naar haar kop. Zijn klauw gleed langs haar wang en wat bloed welde op uit haar wond. "Je durft wel!" Grauwde Roughpaw waarna zijzelf opsprong en beide klauwen over zijn schouders liet glijden. "Maak dat je weg komt, indringer, tenzij je één van Shadowclan's warriors wilt treffen, die zijn wel wat beter dan ik," miauwde ze met een felle toon. Oké, Roughpaw zelf wilde zich niet onderschatten, maar het was een feit. De warriors waren volleerde katten en een stuk beter dan een apprentice. Roughpaw was lang niet de beste, ook niet de slechtste. Maar ze dreef er wel ergens tussen in. De Bloodclanner werd omver geduwd toen Skullmask verscheen. Skullmask sloeg naar de kop van de kat. "Waar denk jij wel niet mee bezig te zijn?" Klonk zijn stem. Roughpaw zelf deed een stapje van het tweetal af, klaar om te helpen als het nodig was. Nu begon ze haar wond echter wel op te merken. Het was niet heel diep, maar haar wang bloedde wel wat en het prikte.


Ƈυяισѕιту cαη вє ɗαηgєяσυѕ,
вυт ɗαηgєя cαη вяιηg αɗνєηтυяє
αηɗ αɗνєηтυяє ωιƖƖ мαкє уσυ ғeel αƖινє.

Time for return EKUWbmh
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
Time for return DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: Time for return   Time for return Icon_minitimezo 21 jun 2015 - 21:10

Ripa was nog bezig om de kattin verder te bevechten tot zij op zijn schouders krasten, hij hoorde haar stem maar luisterde daar niet naar. Hij probeerde naar haar uit te halen tot een andere kat dacht om zijn schouders maar eens te bewerken, vlug draaide hij zich om maar kreeg een klap in zijn gezicht. "Waar denk jij wel niet mee bezig te zijn?" Siste de krijger, hij zag hoe de kattin naar achteren stapten. Hij had volgens geruchten al vele katten vermoord en verwond, nu zal hij verder gaan. Hij moest de reputatie van Bloodclan hoog houden, bloed liep van zijn schouders af. Stroomde van beide zijdes, hij glimlachten kort en haalde vlug uit naar de gezicht van de krijger waarna hij met zijn achter poten een paar keer hard tegen de buik aan trapten. Hier door haalde hij zijn goede positie terug, twee tegen een. Wat verrassend, hij rolde even met zijn ogen. Dit was hem al zo vaak over komen dat hij het dit keer al helemaal uit had bedacht hoe hij het zou doen, alleen deed de kattin nu niks. Toe kijken noemde we dat tegenwoordig, "Maak dat je weg komt, indringer, tenzij je één van Shadowclan's warriors wilt treffen, die zijn wel wat beter dan ik," miauwde de kattin trots op haar krijgers. Gefeliciteerd krijger je hebt een iemand die op je rekent, hij rende op de kater af en sprong bijna direct op de rug van de kater om het daar verder te bewerken.


Time for return Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
Time for return 2gxnp75Time for return 10pvxmwTime for return 10pvxmwTime for return 2hqc5lxTime for return 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Time for return
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: