It's spinning back around now 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's spinning back around now

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnstep
Member
It's spinning back around now UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: It's spinning back around now   It's spinning back around now Icon_minitimeza 20 jun 2015 - 17:21

Het bos leek om haar heen te draaien, en dat terwijl dat ze licht uit stond te hijgen na het achtervolgen van een prooi, die ze trouwens had laten gaan omdat haar energie plotseling verdwenen was. Dit was iets vreemds, want Fawnstep was juist één van de betere jagers van de clan en had nog bijna nooit een prooi laten ontsnappen. Ze was dan ook lichtjes aangedaan en liet zich op haar achterwerk zakken. Misschien had ze iets verkeerds gegeten en was ze wat ziekjes, of had ze simpelweg haar dag niet. Vreemd, want de afgelopen ochtend had ze zich nog geweldig gevoeld. Voor een kort moment sloot de kattin haar ogen, terwijl haar lichaam nog steeds op en neer deinsde alsof ze net uren gerend had. Het was alleen maar een kort sprintje geweest. Het duurde lang om haar hartslag weer een beetje onder controle te krijgen, iets wat haar ogen deed openen en licht bezorgd liet kijken. Nog altijd ademde ze wat sneller dan normaal en duizelde het bos een beetje. Misschien had ze wel koorts, want ze had geen ander idee waar haar lichaam zich anders aan het verzetten had.

{ Eerste post voor Littlestream }


It's spinning back around now SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's spinning back around now DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: It's spinning back around now   It's spinning back around now Icon_minitimeza 20 jun 2015 - 18:18

Haar pootstappen waren snel en regelmatig, een ritme dat na verloop van tijd verbeterd was. Haar slanke bouw was ook iets steviger geworden en de levenslust stond weer in haar groene ogen. Het was stiekem fijn om tot krijger opgeleerd te worden. Het voelde aan alsof ze toch iets waard was, en voor dat gevoel alleen al zou ze wel een moord willen plegen. Niet letterlijk natuurlijk. Maar het was wel hetgeen waar ze bijna heel haar leven naar gestreefd had. En uiteindelijk wint de aanhouder toch!
Haar oortjes spitsten zich bij het horen van wat geluid in de buurt. Bijna meteen stapte ze erop af, zo goed als geluidloos. Maar zodra ze zag dat het haar zuster was, verscheen een zachte glimlach op haar gelaat. "Alles oké?" Vroeg ze, ziende dat de poes er niet zo best uitzag.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
It's spinning back around now UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: It's spinning back around now   It's spinning back around now Icon_minitimeza 20 jun 2015 - 19:09

Een bekende stem klonk vlak naast de zwarte kattin, die licht verschrikt opkeek omdat ze niemand aan had horen komen. Haar zintuigen gingen er blijkbaar ook al op achteruit, wat was dat nou toch weer met haar? Normaal gesproken was ze altijd zo scherp. Fawnstep likte een keertje en schudde haar kopje een keer zacht, liegen had geen zin en ze had er de behoefte totaal niet voor. Ze had vaak genoeg gelogen tegen iedereen, en iedereen wist wat voor nare dingen daar altijd uitgekomen waren, dat tijdperk was voorgoed voorbij. "Nee," mauwde ze met een stem die zachter was dan normaal. Haar voorpoten stonden een stukje uit elkaar en ze liet haar kop een beetje hangen, oortjes wat naar achter gevouwen. "De laatste tijd voel ik me opeens zo vreemd." Haar stem was nog altijd zacht, maar wel hoorbaar voor haar zusje. "Snel moe, minder scherp, hoofdpijn, buikpijn." Ook lichamelijk zag ze er niet bepaald spetterend uit, zo was de glans in haar vacht wat vervaagd. Haar ijsblauwe ogen hadden zich ondertussen lichtjes dichtgeknepen.


It's spinning back around now SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's spinning back around now
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: