Ceremonie juni 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie juni

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evergreen
Member
Ceremonie juni Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimezo 21 jun 2015 - 16:38"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!"
Ceremonietijd. De problemen waren nog lang niet voorbij, dus het was maar goed dat WindClan er weer een nieuwe warrior bij zou krijgen en daarnaast ook nog enkele nieuwe apprentices. Zoals gewoonlijk begon Everstar met het naar voren roepen van de apprentice die haar warriornaam zou krijgen: "Carrotpaw", zei ze, "jij hebt je trainingen voltooid en bent nu klaar voor het warriorschap. Zweer je dat je de warrior code hoog zult houden en je deze clan zult beschermen met je leven? Dan zul je vanaf nu bekend staan als Carrottail. Maak je clan trots." En volg je vader niet, voegde ze daar in gedachten aan toe.
Aangezien Carrottail de enige nieuwe warrior was, ging de ceremonie al gauw verder naar het volgende onderdeel: de kittens. "Lionkit, Foxykit en Moonkit, kom naar voren. Jullie zijn nu zes manen oud en dat betekent dat jullie trainingen gaan beginnen. Lionkit, jouw nieuwe naam is Lionpaw en Foxfang zal jouw mentor zijn. Foxykit, jij heet de komende manen Foxypaw en zult getraind worden door Mistyfur. Moonkit, jouw nieuwe naam is Moonpaw. Jij zult je training volgen bij Rosewater."
Tot slot moesten nog drie jonge katten die al -paw waren nog een mentor krijgen. "Lusterpaw en Goldpaw, jullie tweeën zullen getraind worden door Ravenbreeze. Lucidpaw en Peacepaw, jullie krijgen Poppywhisker als mentor."
En daarmee was de ceremonie weer afgelopen. Het was dit keer een vrij korte geweest, in vergelijking met eerdere ceremonies. Everstar sprong van de grote steen af. Terwijl ze langs de nieuwe mentoren liep, knikte ze hen even toe. Sommige katten onderschatten het mentorschap wel eens, terwijl ze juist een heel belangrijke rol vervulden. Everstar hoopte dat ze het allemaal goed zouden doen. De toekomst van hun apprentices hing immers van hen af. Ook Carrottail knikte ze even toe. "Gefeliciteerd", zei ze tegen de nieuwe warrior.

Overzicht:
 

It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Ceremonie juni 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie juni DPKsfdL
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank: Warrior
Carrottail
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimema 22 jun 2015 - 11:02


Haar hart leek door haar hele lichaam heen te bonken toen Everstar de katten bij elkaar vroeg. De Ceremonie begon! Ze had er hard voor gewerkt, heel hard. Samen met haar mentor, maar ook in haar vrije tijd had ze heel veel tijd in haar training gestopt. Nouja, sinds het tot haar door was gedrongen dat ze anders nooit een warrior zou worden dan. Ze had het er heel moeilijk mee gehad toen dat tot haar door was gedrongen – ze was te dom, te ongeduldig, te arrogant en te veel bezig met andere dingen. Anders dan ze altijd gedacht had, had ze helemaal geen talent om warrior te worden. Ze moest er minstens zo hard voor werken als de andere leerlingen, misschien zelfs wel harder.

Vroeger was ze vooral afgeleid geweest door onschuldige dingen. Vlindertjes die interessanter waren dan konijntjes, catnip dat aantrekkelijker was dan de jacht... En ze kwebbelde liever dan dat ze in stilte naar een prooi toe tijgerde. Ze was ook altijd onschuldig geweest, onschuldig, maar dom. Ze had niet bepaald veel vrienden gemaakt omdat ze altijd liep te pronken over haar vader en het lang had geduurd voordat ze besefte dat die trots de andere katten niet jaloers maakte, maar afgunstig. Ze vonden haar irritant en arrogant.

De eerste grote klap in haar leven was opgetreden na de aanval van de Thunderclankatten, een aanval die Willowpaw met haar leven had moeten bekopen. Carrotpaw’s hart was gebroken geweest en ze had gedacht dat haar leven niet miserabeler kon dan de tijd die daarop volgde – die eenzame tijd, want ondanks dat Carrot een spontane poes was, had ze naast Willowpaw geen vriendinnetjes gehad.

Maar dat het allemaal nog erger kon, was gebleken toen haar ouders – haar sterke, onoverwinnelijke, onsterfelijke ouders – uit haar leven verdwenen. Voorgoed, misschien. Haar moeder Icyrose was gestorven en haar vader was uit de clan gestoten. Carrot had het niet goed kunnen verkroppen. Ze had zich een waardeloos onding gevonden. Altijd had ze er van gedroomd dat ze een machtige warrior zou worden, waar haar ouders trots op zouden zijn, maar nu waren ze er niet om trots op haar te zijn.

Natuurlijk, ze was boos geweest op Everstar, nadat de clanleider Lionroar verbannen had, maar tot haar grote schaamte was daarna wel de twijfel toegeslagen – mede ook door de blikken van andere katten. Wat als haar vader echt fout was geweest? Ze was altijd zo trots geweest op haar vader, hij had nooit iets fout kunnen doen in haar ogen, maar af en toe... af en toe geloofde ze dat Everstar gelijk had gehad en was ze bang dat haar vaders verradersbloed ook door haar aderen stroomde. Daarom wilde ze bewijzen dat zij trouw was aan de clan. Ze was verscheurd door deze twee loyaliteiten – haar clan en haar vader – maar dat had haar alleen maar sterker gemaakt, merkte ze. Ze kon zich beter focussen dan voorheen, hoewel ze wist dat ze daar niet trots op moest zijn. Haar mentor had haar daar ook voor gewaarschuwd. Ze was weliswaar niet meer zo snel afgeleid door random dingetjes, maar ze was nog altijd even impulsief en daar moest ze mee oppassen. Ze moest geen stomme dingen doen.

En nu stond ze hier, en werd ze naar voren geroepen door Everstar. Toen ze een kitten was had ze dit moment altijd heel anders voorgesteld. Toen had ze gedacht dat ze hier als een trotse poes zou staan, met een minstens zo trotse Icyrose en Lionroar, en met haar broertje en zusjes, maar alles was zo anders gelopen.... Zo verschrikkelijk anders. De oneerlijkheid van het leven was een klap geweest in haar onschuldige snoetje.

‘Zweer je dat je de warrior code hoog zult houden en je deze clan zult beschermen met je leven?’ Carrotpaw knikte. ‘Dat beloof ik.’ Everstar vervolgde: ‘Dan zul je vanaf nu bekend staan als Carrottail, maak je clan trots.’ Als de clanleider al twijfelde over Carrots loyaliteiten, dan liet ze dat niet merken. Carrotpaw – Carrottail – meende tussen de aanwezige katten wel wat geroezemoes te horen, maar ze besloot zich daar niets van aan te trekken. Als ze iets geleerd had gedurende de afgelopen manen, dan was het wel hoe ze zichzelf af moest sluiten voor haar omgeving. Ze keek toe hoe de een groepje kittens tot leerling benoemd werd en voelde een steek van jaloezie toen ze hun trotse oogjes zag.

Na afloop van de ceremonie knikte Everstar haar even kort toe. ‘Gefeliciteerd,’ zei de leidster. Carrottail knikte terug. ‘Ik zal je niet tekort schieten, Everstar,’ zei ze. ‘Wat anderen ook mogen denken.’

OOC: Oeps, ik heb flink wat drama gemist in Carrots familie, maar ik hoop dat het zo allemaal een beetje klopt. :3Silverthorn • Carrotpaw • Blackhole
(PM's met haast graag naar Silverthorn sturen, dan zie ik ze eerder)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxfang
Member
Ceremonie juni DPKsfdL
Beertje «
160
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons ‣
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Foxfang
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimedo 25 jun 2015 - 14:24


I like the sad eyes, bad girls & mouths full of white lies .

D } e oproep schalde over het camp: "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" Hij keek op van zijn wasbeurt en met nog een paar likken om het af te maken liep hij naar de plek waar iedereen zich altijd verzameld. De grote kater ging ergens vooraan bij de warriors zitten. Hij was groot met brede schouders vol littekens, daarom dat de katten achter hem gromden omdat ze niets konden zien. Pech gehad. "Carrotpaw" Hij keek naar de apprentice die naar voren wandelde. "jij hebt je trainingen voltooid en bent nu klaar voor het warriorschap. Zweer je dat je de warrior code hoog zult houden en je deze clan zult beschermen met je leven? Dan zul je vanaf nu bekend staan als Carrottail. Maak je clan trots." Hij schudde zijn vacht uit. De dochter van die verrader. "Lionkit, Foxykit en Moonkit, kom naar voren. Jullie zijn nu zes manen oud en dat betekent dat jullie trainingen gaan beginnen. Lionkit, jouw nieuwe naam is Lionpaw en Foxfang zal jouw mentor zijn. Foxykit, jij heet de komende manen Foxypaw en zult getraind worden door Mistyfur. Moonkit, jouw nieuwe naam is Moonpaw. Jij zult je training volgen bij Rosewater." Bij het horen van zijn naam stond hij op. Hij stapte op de zoon van de deputy af en drukte zijn neus tegen het kleine neusje. In de ogen van het katertje zag hij dat hij een veelbelovende apprentice ging zijn, vooral als hij de kracht van zijn vader bezat. Hij knikte kort en ging terug zitten. Hij feliciteerde de andere leerlingen en mentors. Hij bleef zitten tot de open plek een beetje leeggestroomd was. De grote kater stond op en liep naar het kleine katje. "Gefeliciteerd Lionpaw, je gaat het goed doen. Maak je vader trots." Zijn kille ogen gleden even naar de deputy en dan weer naar de nieuwe apprentice. "Morgen beginnen we met een rondje rond het territorium, als stop kunnen we je vechttechnieken even bekijken." Hij zwaaide met zijn rossige staart naar de apprentices den. "Maak je nest, ik zal je morgen wakker maken." Met die woorden stapte hij weg, hij gaf het ding geen kans om te antwoorden.

Tag; Clan // Lionpaw


If you can't handle my LIES you don't deserve the THRUTH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
rosewater
Member
Ceremonie juni DPKsfdL
4
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank: Warrior
rosewater
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimeza 27 jun 2015 - 19:31

de oproep van haar leider liet Rose blij worden,zou ze mentor worden en zo ja van wie?"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!"klonk haar stem door het kamp

"Carrotpaw", zei ze, "jij hebt je trainingen voltooid en bent nu klaar voor het warriorschap. Zweer je dat je de warrior code hoog zult houden en je deze clan zult beschermen met je leven?Dat beloof ik Dan zul je vanaf nu bekend staan als Carrottail. Maak je clan trots." Rose ging naar Carrottail 'gefeliciteerd' zei ze en liep weer terug.Haar lijf tintelde ze was blij dat ze een nieuwe krijger hebben en omdat nu de kittens waren.


"Lionkit, Foxykit en Moonkit, kom naar voren. Jullie zijn nu zes manen oud en dat betekent dat jullie trainingen gaan beginnen. Lionkit, jouw nieuwe naam is Lionpaw en Foxfang zal jouw mentor zijn. Foxykit, jij heet de komende manen Foxypaw en zult getraind worden door Mistyfur. Moonkit, jouw nieuwe naam is Moonpaw. Jij zult je training volgen bij Rosewater."

Rosewater keek op toen ze haar naam hoorde ze zag haar leerling,ze mocht haar nichtje trainen.ze liep naar haar toe. 'Gefeliciteerd Moonpaw' ze gaf haar nichtje een lik over haar kop en ging weer zitten om de rest van de ceremonie te horen."Lusterpaw en Goldpaw, jullie tweeën zullen getraind worden door Ravenbreeze. Lucidpaw en Peacepaw, jullie krijgen Poppywhisker als mentor." ze ging naar hun toe 'Gefeliciteerd ik weet zeker dat jullie goede krijgers worden'. Rose liep terug naar de Warriorsden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
mistyfur
Member
Ceremonie juni DPKsfdL
2
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 manen
Gender:
Rank: Queen
mistyfur
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimeza 27 jun 2015 - 19:59

Misty keek op het was een dag vol verdriet en vreugde,haar dochters zouden apprentices worden maar alleen moonkit was er nog,Rosekit was een maan geleden weggelopen.Ze bedacht dat ze nooit boos had moeten worden toen zal eerder weggelopen was en bijna opgegeten was door een vos,maar daar moest ze niet aan denken haar dochter werd apprentice en zij Mentor.

"Carrotpaw",
zei ze, "jij hebt je trainingen voltooid en bent nu klaar voor het warriorschap. Zweer je dat je de warrior code hoog zult houden en je deze clan zult beschermen met je leven?Dat beloof ik Dan zul je vanaf nu bekend staan als Carrottail. Maak je clan trots."
'Gefeliciteerd Carrottail' zei misty en liep weer terug.

"Lionkit, Foxykit en Moonkit, kom naar voren. Jullie zijn nu zes manen oud en dat betekent dat jullie trainingen gaan beginnen. Lionkit, jouw nieuwe naam is Lionpaw en Foxfang zal jouw mentor zijn. Foxykit, jij heet de komende manen Foxypaw en zult getraind worden door Mistyfur.'' Misty keek op en liep naar Foxypaw 'gefeliciteerd,morgen beginnen we met trainen een rondje door het kamp en jagen,maar eerst moet je de andere leren kijken' Misty was blij dat ze een apprentice had,haar eerste apprentice was Foxypaw.

tag: Foxypaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenbreeze
StarClan
Ceremonie juni DPKsfdL
Lolobeest [A.K.A Lolita, Lolo of Loïs]
259
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Ravenbreeze
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimedi 30 jun 2015 - 21:09

"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" klonk in het kamp. Ravenbreeze spitste zijn oren. Een ceremonie! Nieuwsgierig trippelde hij naar Everstar en ging naast een poes zitten. Wie zouden de nieuwe mentors worden? "Carrotpaw", zei ze, "jij hebt je trainingen voltooid en bent nu klaar voor het warriorschap. Zweer je dat je de warrior code hoog zult houden en je deze clan zult beschermen met je leven? Dan zul je vanaf nu bekend staan als Carrottail. Maak je clan trots." begon de leider. Note to self: Na de ceremonie Carrottail feliciteren. Ze zou een goede warrior zijn. Hopelijk was ze heel verschillend dan haar vader. Carrottail was de enige nieuwe warrior dus nu zouden de apprenticen en kittens komen. "Lionkit, Foxykit en Moonkit, kom naar voren. Jullie zijn nu zes manen oud en dat betekent dat jullie trainingen gaan beginnen. Lionkit, jouw nieuwe naam is Lionpaw en Foxfang zal jouw mentor zijn. Foxykit, jij heet de komende manen Foxypaw en zult getraind worden door Mistyfur. Moonkit, jouw nieuwe naam is Moonpaw. Jij zult je training volgen bij Rosewater." vervolgde Everstar. Foxfang, Mistyfur en Rosewater zouden ook goede mentoren zijn. Dan zouden als laatste de al-paws komen. "Lusterpaw en Goldpaw, jullie tweeën zullen getraind worden door Ravenbreeze. Trots hief de zwarte kater zijn hoofd. Hij kreeg een apprentice! En niet een maar twee! Lusterpaw en Goldpaw. Hij vond ze allebei veel belovend. Raven stapte richting de twee jonge katten. ''Gefeliciteerd Lusterpaw en Goldpaw. Morgenochtend maak ik jullie wakker voor de eerste training. Deze middag hebben jullie vrij.'' Vol trots liep hij naar de prooistapel. Hij had een belangrijke taak gekregen en zou zo veel mogelijk zijn best doen de twee tot geweldige warriors te trainen.


Ceremonie juni 2qap74l
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lusterpaw
Member
Ceremonie juni DPKsfdL
24
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Lusterpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juni   Ceremonie juni Icon_minitimewo 1 jul 2015 - 14:23

Veel liever had Lusterpaw zich nu nog eens omgedraaid in haar nest. Ze had echt iets tegen ceremonies en clangelegenheden. Ze had sowieso iets tegen bijna alles en iedereen, zelfs tegen haar broer Flashpaw. Haar lichtgroene ogen tuurde rustig voor zich uit, in de Apprentice den. Terwijl ze het puntje van haar staart, zachtjes heen en weer zwaaide. Zelfs in deze den kon ze grotendeels horen wat de leider te vertellen had. Haar oren spitste ze even, zodra ze door had dat het een Ceremonie was. Ze wist wel dat ze er in genoemd zou worden, dus hees ze zich met een grote zucht overeind, om daarna ergens achterin te gaan zitten. Jippie Ja Jeej, ze kreeg een mentor. Alsof het niet beter kon. Haar lippen had ze in een norse blik samengeperst. Ze hield helemaal niet van het feit hoe Warriors zich gedroegen. De enige waar ze nog redelijk aardig bij was geweest de afgelopen maan, was Poppywhisker. De Warrior die een hond na was gaan doen. Haar ogen richtte ze uiteindelijk, best verveeld op een zwarte kater die nu haar mentor was. Ze zou ook nog eens samen worden getraind met een andere Apprentice. Ow, haar dag kon niet meer stuk. Voordat ze zelfs een poging had kunnen doen weer naar haar nest te vertrekken, kwam de zwarte kater al vol trots naar haar en haar medeleerling toegelopen. ''Gefeliciteerd Lusterpaw en Goldpaw. Morgenochtend maak ik jullie wakker voor de eerste training. Deze middag hebben jullie vrij.'' Zodra de kater vol trots weg was gelopen, snoof Lusterpaw eens goed. Voordat ze met rustige passen het kamp uit beende.


Ceremonie juni Qz0yes
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie juni
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: