Berserk 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Berserk

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Berserk DPKsfdL
2815
Actief
Mazerunner
BerichtOnderwerp: Berserk   Berserk Icon_minitimema 22 jun 2015 - 16:25

Mazepaw zwiepte met zijn staart tegen wanneer de geur van veldmuis zijn neus binnendrong. De gestreepte apprentice zakte in sluiphouding, sloop een beetje onhandig vooruit en sprong op het bruine beestje, dat hij direct doodde met een beet in de nek. Een hard en onbekend geluid bereikte zijn oren. Het klonk gevaarlijk. En dan leek alles opeens erg snel te gaan. Een groot, zwart monster verscheen tussen de struiken. De grond leek te trillen onder zijn krachtige poten, waarmee hij vast nog de dikste konijnenschedels met gemak in één keer zou kunnen versplinteren. Slijmerig speeksel droop van zijn lippen en gensters van gekte leken van zijn vurige ogen af te springen. Mazepaw's vacht rees aan hoge snelheid omhoog, waarna hij zich omdraaide en in de dichtstbijzijnde boom verdween. Het monster bleef bij de stam staan en blafte richting de bruine kater. Er leek geen enkel verstand of motief in zijn daden te zitten. Alsof hij niet voor zichzelf kon denken. Dit was vast een hond. Mazepaw haakte zijn nagels nog iets dieper in de tak, waarbij hij zijn hoogtevrees nog eens vervloekte. "Heeellp!!!", riep de bruine tabby luid, voor degenen in de buurt die het alarmeerende geblaf van de hond nog niet hadden gehoord.

openBerserk Mazerunneros
tnx Bunny :3
Stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxfire
Member
Berserk Tumblr_n796hcBj0H1qaedvuo6_r2_250
Loïs
1133
Actief
"Love. It's just chilling, you know? Kicking it with somebody, talking, making mad stupid jokes. And, like, not even wanting to go to sleep, 'cause then you might be without 'em for a minute. And you don't want that."

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Foxfire
BerichtOnderwerp: Re: Berserk   Berserk Icon_minitimewo 12 aug 2015 - 13:29

Een angstaanjagend gevoel bekroop haar toen ze een wel erg onheilspellend geluid hoorde; namelijk geblaf van zo'n tweebenen dier, een hond. Foxfire's haren rezen overeind bij het geluid. Ze was den wel een warrior, maar een hond was niet iets wat ze alleen aankon - of zo had ze het tenminste gehoord. Ze had eigenlijk nog nooit zo'n beest gezien maar kende genoeg verhalen over katten die hun ledematen of zelfs levens erdoor verloren hadden. Echter krabbelde Fox niet terug toen ze het geschreeuw van Mazepaw hoorde, een knappe kater was ze vroeger een crush op gehad had, ondanks dat hij jonger was. Met haar oren in haar nek sloop de rood met witte poes op de geluiden af. Ze ging zo voorzichtig mogelijk. Hopelijk stond de wind de haar gezicht in, dan zou de hond haar niet kunnen ruiken. Na een korte tijd sluipen was ze dichtbij, dichtbij genoeg om het speeksel te zien dat uit zijn bek bungelde en hem te horen ademen. Oké, een plan. Waarom had ze daar niet eerder aan gedacht? Zou ze het wilde beest gewoon aanvallen? Het leek roekeloos, maar het was het enige wat ze kon doen, dacht Foxfire. Als hij achter haar aan zou komen kon ze nog altijd naast Mazepaw in de boom gaan zitten, niet? Met een krijs gooide ze zichzelf naar voren, sprong met uitgeklapte nagels op het grtoe beest en zette haar tanden in zijn oor. Het zwarte beest begon raar te springen, alsof hij gaar eraf wilde bokken en Fox kreunde zachtjes van angst. Waar had ze zichzelf in gebracht?


Berserk 29429sk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Berserk
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: