My reflection 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 My reflection

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
My reflection DPKsfdL
Dani(beest)
319
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You don't ask a lady her age. {17 Moons}
Gender:
Rank: Young Warrior
Brokenwish
BerichtOnderwerp: My reflection   My reflection Icon_minitimewo 1 jul 2015 - 12:03

Daar ging ze weer hoor. Zo snel als mogelijk was ze het kamp uitgegaan. Ze was sneller geworden en behendiger. Helaas waren haar vechtskills verschrikkelijk en ze kon niet zwemmen. Veel windclanners vonden zwemmen ook onnodig, maar het was altijd fijn om te kunnen. Daarom ook was ze nu richting het water aan het rennen. Het was ook best warm en ze wou eigenlijk ook wel graag een duik nemen. Het was heet en ze moest leren zwemmen, waarom dan niet een duik nemen? Toen het meertje in zicht kwam besloot ze nog heel even zichzelf naar voren te duwen tot ze remmend tot stilstand kwam voor het water. Haar poten waren diep in het natte zand gezakt en ze waren dan ook al gelijk helemaal bruin. Een beetje boos keek ze naar haar vieze poot die ze optilde. Nouja, ze zou zo toch het water ingaan. De vorige keer dat ze hier was, was ze hier geweest met de rode kater Flashpaw en toen was ze ook al bijna verdronken in dit kleine en ondiepe meer, dus ze vond het wel spannend. Voorzichtig liet ze zich in het water zakken. De kou omringde haar slanke witte lijf en ze begon ook bijna gelijk te trillen van de kou. Haar witte haren vlogen alle kanten op in het water. Ze bleef naar het water kijken en zag haar eigen reflectie. Ze glimlachte ernaar. Broken zou nooit de grootste krijger worden waarvan ze had gedroomd, daar was ze niet slim of behendig genoeg voor. Dit had haar verdrietig gemaakt de laatste tijd, maar dit was wel haar motivatie om juist door te trainen. De glimlach verdween bij die gedachte en net toen ze weg wou kijken verscheen een andere kat in de reflectie en geschrokken keek ze achter zich.

{ OPEN


My reflection 2vj98xw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashpaw
Member
My reflection DPKsfdL
Endria/Knight
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Flashpaw
BerichtOnderwerp: Re: My reflection   My reflection Icon_minitimewo 1 jul 2015 - 12:40

Zodra hij had ontbeten begon de rossige kater aan zijn ochtendroutine. Hij hield van de vaste structuur in zijn leven, en de afgelopen maan had hij dan ook precies uitgedacht hoe een normale dag in elkaar moest zitten. Op een relaxed drafje verliet hij het kamp. De afgelopen tijd had hij opgemerkte dat als hij meteen op topsnelheid begon, de dag daarna veel meer last had van spierpijn. Dus begon hij zijn dagen nu een beetje rustig aan. Zo ging de kater een tijdje door, en toen de outlook rock in zicht kwam versnelde hij. Moeiteloos bereikte Flash zijn topsnelheid en racete zo door het territorium heen. De volgende stop was het meertje. Een tijdje geleden had hij door Brokenpaw ontmoet. Ze was zo'n beetje zijn enige vriend, en stiekem genoot hij meer van haar gezelschap dat hij liet merken. Toen Flash bij het meertje aankwam was hij echter niet de enige daar. Op een afstandje zag hij de witte poes in het water staan, en een beetje treuzelend liep hij op haar af. Zoals de meesten van zijn clan was hij niet dol op water ook al was hij wel een van de enigen die een beetje kon zwemmen. In de rivier zou hij geen schijn van kans maken, maar in het meertje kon hij zichzelf wel boven water houden. Toch met een beetje tegenzin stapte hij het water in en rilde. Het was niet bepaald warm, maar hij overleefde het wel. Gelukkig was het hier niet diep en een beetje traag liep hij op Broken af. Flash ging naast haar staan om te zien waar ze zo aandachtig naar stond te kijken, maar de poes keek geschrokken op. "Ik ben het maar." Zei hij met een grijns. "Ik ben toch niet zo eng?"


My reflection 10xc0ub
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My reflection DPKsfdL
Dani(beest)
319
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You don't ask a lady her age. {17 Moons}
Gender:
Rank: Young Warrior
Brokenwish
BerichtOnderwerp: Re: My reflection   My reflection Icon_minitimewo 1 jul 2015 - 20:50

Een kater stond achter haar en een glimlach kwam automatisch op haar gezicht. "Ik ben het maar. Ik ben toch niet zo eng?" De kater Flashpaw stond naast haar met een grijns. Met haar flank duwde ze hem speels tegen zijn flank. "Je bent heel eng.", zei ze met een grijns. Voorzichtig liet ze haar achterwerk in het water vallen. Het was een beetje dieper iets verder het water in en eigenlijk wou ze daarheen gaan. Ze was blij dat Flash hier was, misschien kon hij zwemmen? Met een nieuwsgierige blik keek ze de kater aan. "Kan jij zwemmen?" Poot voor poot begon ze het diepe in te lopen. Al zou hij het niet kunnen, dan zouden ze het maar samen leren. Anders kon hij haar helpen. Toen ze nog net met haar schouders boven het water stond keek ze hem weer aan. "Help me alsjeblieft.", zei ze lachend terwijl ze naar het water keek.


My reflection 2vj98xw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashpaw
Member
My reflection DPKsfdL
Endria/Knight
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Flashpaw
BerichtOnderwerp: Re: My reflection   My reflection Icon_minitimewo 1 jul 2015 - 21:07

"Je bent heel eng.", Antwoordde Broken, en ze duwde hem speels tegen zijn flank. Flash grijnsde en keek haar aan. "Juist, en dan ben jij zeker de leider van Riverclan." Antwoordde hij sarcastisch. De kater merkte dat hij zich steeds meer op zijn gemak voelde bij haar, en dat hij nu weer grapjes durfde te maken zoals vroeger. De witte poes liep wat verder het water in en keek hem aan. Oh Starclan, wat had ze nu weer bedacht? "Kan jij zwemmen?" Vroeg ze, en Flash knikte een beetje onzeker. "Soort van." Antwoordde hij. De kater kon wel een beetje zwemmen hier in het meertje, maar als hij in de woeste rivier zou vallen zou hij er geweest zijn. Broken liep verder het water in. "Help me alsjeblieft.", zei ze lachend. Grijnzend plonsde Flash naar haar toe. "Vooruit dan maar, omdat je het zo lief vraagt." Hij stapte zelfverzekerd naar voren en liet zich in het diepe vallen. Bijna ging hij kopje onder, maar met strakke bewegingen van zijn poten wist hij zich boven water te houden, en triomfantelijk keek hij Broken aan. "Kom dan!" Riep hij met een grijns.


My reflection 10xc0ub
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My reflection DPKsfdL
Dani(beest)
319
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You don't ask a lady her age. {17 Moons}
Gender:
Rank: Young Warrior
Brokenwish
BerichtOnderwerp: Re: My reflection   My reflection Icon_minitimewo 1 jul 2015 - 22:42

"Juist, en dan ben jij zeker de leider van Riverclan.", antwoordde hij sarcastisch. Broken moest lachen. "Precies." De kater knikte onzeker op de vraag of hij kon zwemmen. Hij kon zwemmen? Alleen maar beter en toen de kater zei dat hij wou helpen glimlachte ze breed. "Vooruit dan maar, omdat je het zo lief vraagt." Ze lachte en liep hem aarzelend achterna. Flash liep zelfverzekerd het water in en ze keek hem een beetje hulpeloos aan. Zijn poten bewogen op een bepaalde manier en ze probeerde het droog na te doen. Bang keek ze hem aan. Zou ze naar hem toe springen? "Kom dan!", riep hij met een grijns. Beetje bij beetje kwam ze naar hem toe lopen en op een gegeven moment sprong ze zijn richting in. Gelijk kwam ze onderwater en het was eng hoe lang ze onder bleef, maar ze wist zichzelf omhoog te krijgen. Het ging verschrikkelijk en ze probeerde voorzichtig steun te zoeken bij Flash, maar niet teveel want dan zou Flash onder gaan. Meerdere keren kwam ze onderwater. Ze ademde snel en ze probeerde de bewegingen van Flash na te doen.


My reflection 2vj98xw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashpaw
Member
My reflection DPKsfdL
Endria/Knight
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Flashpaw
BerichtOnderwerp: Re: My reflection   My reflection Icon_minitimedo 2 jul 2015 - 11:07

Broken keek hem een beetje hopeloos aan, en Flash glimlachte bemoedigend. Hij wist dat het eng was, maar hij wist ook dat je alleen maar beter werd als je, je angsten overwon. Langzaam kwam ze in zijn richting lopen tot ze op een gegeven moment de sprong waagde. Water spatte over hem heen en het kleine stukje van hem dat nog droog was werd nu ook nat. Hij proestte, maar toen merkte hij op dat Broken nog steeds niet boven was gekomen. Paniekerig keek hij om zich heen, en zuchtte opgelucht toen ze weer boven kwam. Voorzichtig zocht ze wat steun bij hem, en hij probeerde haar zo goed mogelijk te helpen. "Probeer een beetje te ontspannen." Adviseerde hij. Flash wist dat het niet makkelijk was, maar het was wel erg belangrijk als je een beetje stabiel wide zwemmen. "Het is niet makkelijk, maar je moet het wel proberen. Ik wil je niet weer bijna verdrinken zoals de vorige keer."


My reflection 10xc0ub
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My reflection DPKsfdL
Dani(beest)
319
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You don't ask a lady her age. {17 Moons}
Gender:
Rank: Young Warrior
Brokenwish
BerichtOnderwerp: Re: My reflection   My reflection Icon_minitimedo 2 jul 2015 - 23:41

"Probeer een beetje te ontspannen.", hoorde ze Flash zeggen. Ze probeerde rustiger te spartelen en ze zag ook hoe het inderdaad beter ging. "Het is niet makkelijk, maar je moet het wel proberen. Ik wil je niet weer bijna verdrinken zoals de vorige keer." Terwijl ze met haar poten goed begon te bewegen legde ze haar hoofd voorzichtig op Flash, ongeveer bij zijn schouders. Ze probeerde hem niet onder te duwen. Nu kon ze eindelijk een beetje lachen en ze lachte zachtjes om de vorige zin van de rode kater. "Ik doe mijn best.", zei ze lachend. Beetje bij beetje liet ze haar hoofd van hem afzakken. Toen ze helemaal van hem af was zonk ze het water in. Kort raakte ze in paniek, maar herinnerde zich de woorden van Flash. Met een geschrokken blik kwam ze boven en legde haar hoofd weer op Flash. "Ik blijf maar even zo liggen." Een glimlach speelde daarbij rond haar lippen. Werd Flash al moe? Hij moest haar ook nog steun geven namelijk. Al had hij wel een hele goede conditie. "Sorry Flash. Ben je moe?", besloot ze toch nog maar even te vragen.


My reflection 2vj98xw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashpaw
Member
My reflection DPKsfdL
Endria/Knight
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Flashpaw
BerichtOnderwerp: Re: My reflection   My reflection Icon_minitimevr 3 jul 2015 - 11:10

Broken volgde zijn advies op, en het zwemmen ging haar inderdaad een beetje beter af. Het ging nog el moeizaam, maar oefening baart kunst. Toen legde ze haar hoofd op zijn schouders. Flashpaw schrok er zo van dat hij zelf bijna kopje onder ging, maar hij wist zich te herstellen. Fysiek contact van nog steeds moeilijk voor hem, maar het leek Broken niet veel te kunnen schelen. Ze lachte zacht, en Flash bedacht zich dat hij het eigenlijk niet zo erg vond dat ze op hem steunde. "Ik doe mijn best.", Zei Broken lachend, en Flash grijnsde. "Meer dan je best kun je niet doen." Zei hij. Toen de witte poes weer zelfstandig begon te zwemmen zonk ze vrijwel meteen, en een beetje ongerust keek Flash naar het water tot ze weer boven kwam en weer op hem begon te steunen. Hij was er stiekem wel blij om, want hij had ontdekt dat fysiek contact met Broken eigenlijk niet zo erg was. "Ik blijf maar even zo liggen." Zei ze met een glimlach. "Sorry Flash. Ben je moe?" De kater schudde verschrikt zijn hoofd. Hij wilde niet weer dat ze wegging. Als hij erover nadacht was hij eigenlijk wel een beetje moe, maar hij had er helemaal niets van gemerkt. "Het gaat wel." Zei hij grijnzend. "Ik ben toch supersterk."


My reflection 10xc0ub
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My reflection DPKsfdL
Dani(beest)
319
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You don't ask a lady her age. {17 Moons}
Gender:
Rank: Young Warrior
Brokenwish
BerichtOnderwerp: Re: My reflection   My reflection Icon_minitimevr 3 jul 2015 - 19:07

"Het gaat wel. Ik ben toch supersterk.", zei hij met een grijns. Ze lachte voorzichtig. "Natuurlijk ben je dat.", zei ze lachend. Ze legde haar hoofd schuin op zijn rug en zuchtte. Moest ze hem geloven? Zelfs hij, de super-kat, kon toch niet voor eeuwig blijven zwemmen? Ze wou hem bedanken, maar ze besloot de stilte te houden die er was. Het was wel raar. Broken lag met haar hoofd op Flash en de stilte langs het water was rustgevend. Een rare drang voelde ze naar boven komen. Het duurde ook niet lang voordat ze het ook uitvoerde. Ze had er niet bij nagedacht, maar ze duwde haar hoofd dichter tegen Flash. Haar vacht was nat, maar hopelijk zou Flash dat niet erg vinden. Opnieuw zuchtte ze en er viel een soort rare stilte, waarbij ze in zijn vacht zat met haar hoofd en ze om zich heen keek. Ze kon haar ogen nu wel sluiten en gewoon slapen in zijn vacht, maar ze bleef alert. Beide zaten ze nog in het water natuurlijk. Toen ze zichzelf betrapte op wat ze deed tilde ze geschrokken haar hoofd op en zonk weer naar beneden. Geschrokken begon ze met haar poten te bewegen. Onderwater duwde ze zichzelf naar het ondiepe gedeelte en geschrokken hapte ze naar adem toen ze bovenkwam. Haar ogen gingen eigenlijk gelijk naar Flash toen ze omhoogkwam. Haar hoofdje zat over het water gebogen en ze keek hem buiten adem aan. Ze kon niks zeggen. Ze had zich gewoon laten gaan en daar schaamde ze zich voor.


My reflection 2vj98xw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My reflection DPKsfdL
Lolo(beest)
288
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Thornheart
BerichtOnderwerp: Re: My reflection   My reflection Icon_minitimeza 4 jul 2015 - 21:58

Thorn liep hongerig het kamp uit. Toen ze op de prooistapel had gekeken was deze leeg geweest; ze was immers te laat opgestaan dus moest ze er maar zelf op uit. Ze legde haar oren in haar nek. Je zou denken dat als je mentor de deputy was dat je dan wel een goeie training kreeg, maar die witte zak kwam amper opdagen. Haar witte haren gingen overeind. Zie je wel; zij en Broken waren nog helemaal niet geaccepteerd in de clan. Terwijl ze er eigenlijk al hun hele leven zaten. Ergens verderop hoorde ze gelach en nieuwsgierig kwam Thornpaw dichterbij. Daar zag ze haar zusje die in haar kop in iemands vacht stak. Geschokt keek Thorn haar aan. Wát?! Ook Brokenpaw leek geschrokken door haar eigen actie. "Broken?" Miauwde Thorn, haar stem onaardig. Haar zus kon niet eerder een boy gevonden hebben dan haar, dat sloeg nergens op! Ze vond zichzelf veel knapper dan haar zus, dus dan moest ze ook betere jongens krijgen, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My reflection DPKsfdL
Dani(beest)
319
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You don't ask a lady her age. {17 Moons}
Gender:
Rank: Young Warrior
Brokenwish
BerichtOnderwerp: Re: My reflection   My reflection Icon_minitimeza 4 jul 2015 - 22:21

Haar natte haren hingen boven het water en ze was nog aan het hijgen toen ze een bekende stem hoorde. Kort keek ze Flash aan, maar daarna keek ze naar waar het geluid vandaan was gekomen. "Broken?" Geschrokken keek ze haar zus in de ogen. Nee, nee, nee, niet nu. Haar stem was onaardig geweest en een raar gevoel kwam in Broken omhoog. Meestal was ze gewoon brutaal terug geweest, maar nu kon ze dat niet.  Bang dat Thorn onaardig zou zijn tegen haar of Flash zelf. Opnieuw ging er een blik naar Flash. "Heey", zei ze een beetje op een stille afwezige toon terwijl ze naar de poten keek van haar zus. Thorn was dan ook wel op een verkeerd moment gekomen, dus hopelijk zou ze het niet raar vinden hoe ze deed. "Flash leert me hoe ik moet zwemmen." Ja, ze moest nou eenmaal een uitleg geven. Haar pootjes gingen zenuwachtig door het zand en ze voelde hoe ze het koud begon te krijgen.


My reflection 2vj98xw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashpaw
Member
My reflection DPKsfdL
Endria/Knight
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Flashpaw
BerichtOnderwerp: Re: My reflection   My reflection Icon_minitimeza 4 jul 2015 - 22:40

"Natuurlijk ben je dat.", Flashpaw grinnikte, maar zei verder niets. Ze zwommen rustig verder en er viel een aangename stilte, een soort rust momentje. Hij genoot van Broken's nabijheid, en hij voelde zich vreemd gelukkig vanbinnen. Toen gebeurde het. Broken legde haar hoofd achter de zijne, en begroef haar gezicht in zijn vacht. Niet dat hij er een probleem mee had, maar de kater wist niet goed wat hij moest doen. Moest hij iets zeggen? Iets doen? De hele situatie verwarde hem, maar hij besloot zich koest te houden. Eigenlijk was hij wel blij. Flash kon haar adem voelen in zijn vacht, en was blij dat ze de brede glimlach op zijn gezicht niet kon zien. Er heerste een vreemde harmonie, en hij merkte niets meer van zijn vermoeidheid of haar natte vacht. Hij was gewoon gelukkig. Toen werd hun moment verstoord. Broken keek geschrokken op en ging wéér kopje onder. Had hij iets verkeerd gedaan? Had hij het verpest? De poes kwam in het ondiepe deel van het meertje, en ze keek hem hijgend aan. Een kort moment keken ze elkaar aan totdat een onaardige stem hun moment verstoorde. "Broken?" Geschrokken keek hij op naar de poes. Hoe lang stond ze daar al? Flash klapte dicht, maar gelukkig nam Broken het woord. "Heey", zei ze een afwezige toon. "Flash leert me hoe ik moet zwemmen." De kater knikte, nog steeds niet wetend wat hij moest zeggen. "Ehm. Hey." Wist hij uit te brengen.


My reflection 10xc0ub
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My reflection DPKsfdL
Lolo(beest)
288
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Thornheart
BerichtOnderwerp: Re: My reflection   My reflection Icon_minitimezo 5 jul 2015 - 20:42

"Heey", klonk het terug, niet bepaald de reactie waar Thorn op wachtte. De witte poes versmalde haar ogen en nam de rode kater op. Pf, die was ook niet knap. Wat was zijn naam? Trashpaw? "Flash leert me hoe ik moet zwemmen." Ging Brokenpaw verder. "Ehm. Hey." Zei de kater nu ook.
Wat moest ze hier nou mee? "Weet je, Broken, je kan echt beter krijgen." Miauwde Thorn, haar blauwe ogen stonden arrogant op de rode kater gericht. Haar lippen tuitten zich iets. "Je bent echt een knappe poes, en hij is maar een mwah. Een zesje." Ging ze verder, waarbij ze het water in waadde zodat ze voor haar zus stond. Echter ging ze niet zo diep als de tortelduifjes, want dan kon ze nog maar heel ongemakkelijk staan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My reflection DPKsfdL
Dani(beest)
319
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You don't ask a lady her age. {17 Moons}
Gender:
Rank: Young Warrior
Brokenwish
BerichtOnderwerp: Re: My reflection   My reflection Icon_minitimezo 5 jul 2015 - 21:17

De blik die Thorn aan Flash gaf maakt haar bang. Ze zag gewoon in haar ogen dat ze een opmerking ging maken. Bang keek ze Flash aan, hopend dat hij haar blik zou zien. Haar ogen stonden stonden nog verward en bang. "Weet je, Broken, je kan echt beter krijgen." Oh nee, ze kende Flash en ze wist hoe onzekere kater het was. Ze durfde beide Thorn en Flash niet aan te kijken. "Je bent echt een knappe poes, en hij is maar een mwah, een zesje." Het leek op een compliment wat ze gaf, maar dat was het overduidelijk niet. Ze noemde haar knap en ze gaf Flash een voldoende, toch was het niet aardig. Zoals te verwachten was. Nog erger was, dat Flash en Broken vrienden waren, ze waren niet 'bij elkaar'. Haar blauwe ogen gaven Thorn een boze blik. "Thorn," zei ze op best een serieuze toon. "Flash is een vriend van me." Dit wou ze even duidelijk in haar brein prenten. Ja haar zus was belangrijk voor haar en soms was ze handig als je dingen voor elkaar wou krijgen, maar ze hoefde hier niks mee te maken te hebben.


My reflection 2vj98xw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flashpaw
Member
My reflection DPKsfdL
Endria/Knight
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Flashpaw
BerichtOnderwerp: Re: My reflection   My reflection Icon_minitimema 6 jul 2015 - 23:12

De witte poes versmalde haar ogen en nam Flashpaw op. Ze maakte hem zenuwachtig, en het koude zweet brak hem uit. Had hij iets verkeerds gezegd? Hij had zoiezo niet veel gezegd. Of was dat het probleem? Hij durfde bijna niet naar te kijken, maar een paar seconden nam hij haar op. Ze leek erg op Broken, en hij had hen ook vaak samen gezien. Haar zus?
"Weet je, Broken, je kan echt beter krijgen." Zei de poes. "Je bent echt een knappe poes, en hij is maar een mwah. Een zesje." De rode kater snapte er niets meer van. Hij was overduidelijk beledigd, maar wel door een erg intimiderende poes die waarschijnlijk heel belangrijk was voor Broken. En dacht ze ook nog dat ze samen waren. Zelf had hij daar nog nooit aan gedacht. Ze was zowat zijn enige vriend en dat wou hij niet verpesten, maar ze ging waarschijnlijk toch alleen maar uit medelijden met hem om. "Thorn," zei zijn vriendin serieus. "Flash is een vriend van me." Flash stond aan de grond genageld, en wist niet wat hij moest zeggen. Hij wenste dat hij Broken niet nodig had om hem te verdedigen, maar hij wist dat als hij nu probeerde te praten hij niet verder zou komen dan zenuwachtig gemompel.


My reflection 10xc0ub
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
My reflection DPKsfdL
Lolo(beest)
288
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Thornheart
BerichtOnderwerp: Re: My reflection   My reflection Icon_minitimewo 15 jul 2015 - 19:12

Er werd haar een boze blik toegestuurd en Thorn wist werkelijk niet waar ze dat nou weer aan verdiend had. Ze probeerde haar zusje alleen maar te helpen. "Thorn," begon Broken op een veel te serieuze toon voor haar doen. "Flash is een vriend van me." Ging ze verder, en geïrriteerd trok Thorn met haar oor. Ze bewoog met haar neusje toen haar snorharen het water raakten. "Dan moet je niet zo dichtbij hem staan." Begon ze, waarna haar ogen zich tot spleetjes knepen. "Je wilt toch niet dat de hele clan denkt dat je een slet bent?" Vervolgde ze, totaal niet bang om zo'n 'heftig' woord uit te spreken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My reflection
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: