» Crescentrose 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTNieuw onderwerp plaatsen   ReagerenDeel
 

 » Crescentrose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
» Crescentrose Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: » Crescentrose   » Crescentrose Icon_minitimedo 2 jul 2015 - 17:32

Crescentrose

» General
Name: Crescentpaw
Nickname: Crescent
Future names: Crescentpaw, Crescentrose
Former names: Crescentkit
Meaning name: Prefix = Halve maan ; Suffix = Roos
Gender: She-cat
Parents: Thrushdive {dad} x Fawnstep {mom}
Partner: ~
Kittens: Uuh, I don't know how that works.
Bloodline: 100% Shadowclan
Rank: Apprentice

» Outside
Fur colour: Grijs met wit.
Fur structure: Halflang & erg zacht.
Eye colour: Blauw wordt later groeniger.
Paw pads: Roze
Nose colour: Roze
Build: Erg klein.
Description: Dit poesje is erg klein en ze zal altijd klein blijven. Ze ziet er lief uit en daar gaat ze als ze ouder is ook gebruik van maken. In het begin begin zou ze alleen maar blij zijn met haar lichaam en haar vrolijke lieve lijfje sluit goed aan bij haar karakter.

» Inside
{Koppig}
Dit poesje kan verschrikkelijk koppig zijn bij sommige onderwerpen. Ze is een meisje die regels goed volgt, maar als er dingen zijn die ze niet mag of kan doen dan is ze te koppig om dat te geloven. Bij vrienden, maar ook bij kennissen zou dit zo zijn.

{Geen schaamte}
Crescent is niet snel verlegen. Bijna nooit eigenlijk. Dit maakt dat ze ook bijna geen schaamte heeft. Haar gedrag is best open en vrolijk, dus ze is niet bang om dat te laten zien.

{Lief}
Deze kleine poes is erg lief. Ze heeft het karakter van een kleine baby in het begin en dat zal ze lang houden. Ze zal lang bij haar familie blijven en ze zal heel emotioneel zijn als een echt klein kind. Ze experimenteert met alles om haar heen. De eerste paar moons zal ze een onderzoekend lief meisje zijn die iedereens hart kan winnen. Ze hoeft niet perse vrolijk te zijn altijd, maar ze is wel best druk soms. Ze is heel heel onschuldig meisje die niks snapt van al het enge en gevaarlijke in de wereld.

{Leergierig}
Leren is één van de belangrijkste dingen voor Crescent. Alles wekt wel een vraag op in haar hoofd en ze wil alles weten. Hierdoor is haar theorie heel erg goed, maar in de praktijk gaat alles wel wat minder.

{Slim}
Het brein van dit poesje pakt goed uit, want ze is erg slim. In het begin van haar leven zal ze alles nog moeten ontdekken, dus zal je dit nog niet goed kunnen zien. Maar later als ze bijna apprentice wordt zal ze slimmer worden. Ze kan linken leggen en ze snapt al snel de 'politiek’ die er in de clan is. Zelf onderzoekt ze zoveel mogelijk en dit gewoon omdat ze het wil weten. Er zit meestal geen rede achter. Deze slimheid zou echter pas uitpakken als ze iets ouder is. Eerst moest ze alles ontdekken met haar nieuwsgierigheid.

{Vrolijk}
Crescent is een vrolijk meisje. Lief tegen iedereen en haat het om anderen verdrietig te zien. Ze is erg speels en zal snel vrienden maken.


» History
Crescentkit is geboren in een nestje van de zwarte poes Fawnstep, dochter van Flamepath en Innerghost. Fawnstep had al eerder een nestje gehad van Ashdrizzle, maar dit nestje was van de kater Thrushdive. Thrushdive, zoon van Shrewstar en Wolftail. Thrushdive had echter een andere partner, dus het werd geheim gehouden dat hij de vader was van dit nestje. De kittens werden geboren terwijl Fawn uit het kamp was. Toen kwam ze de bloodclan poes, Brat, tegen. Die heeft 2 van de 6 kittens vermoord. Heavekit, Rainkit, Flintkit & Crescentkit bleven over. Die kwamen gelukkig allemaal gezond aan in het kamp en het ging verder echt geweldig met ze.
Crescentkit liep als kleine kitten al erg voor op de rest. Haar spraak ontwikkelde ze erg snel. Dit omdat ze een aardig stel hersenen had en, omdat ze verschrikkelijk nieuwsgierig was. Elk woord van haar moeder sloeg ze ergens op en ze stelde niet normaal veel vragen over alles en nog wat. In de praktijk ging alles niet altijd even goed, maar de theorie was er. Haar ogen gingen ook al snel open wat het eigenlijk alleen maar nog erger maakte. Crescent was erg slim en keek altijd blij uit haar ogen. Ze probeerde iedereen altijd vrolijk te krijgen en alles zo snel mogelijk te leren kennen. Op 3 weken oud kende ze de nursery al uit haar hoofd en alle regeltjes.
Toen ze ongeveer 0,5 moon was kwamen er andere kittens in het nest te liggen. Furzekit, Charkit, Rosykit & Hailkit. Deze kittens kwamen van de poes Charspell, maar die was overleden bij de geboorte. Fawnstep had de kittens in haar nest opgenomen en de kittens waren nog veel te jong om te zien dat die kittens helemaal niet van hun moeder waren. Dus ze werden beschouwd als broertjes en zusjes.
De grijze kitten was dan wel heel slim, ze was niet bepaald een nerd. Nee, ze was sociaal best goed eigenlijk. Zo had ze al veel kittens leren kennen van de nursery en zelfs al wat andere warriors. Ze was er van overtuigd dat er monsters waren in de nursery en had daar speurtochten voor met anderen. Deze speurtochten gaven haar echter ook nog een andere interesse. Ze werd oud genoeg om te kunnen zien dat zij geen vader had, als één van de enigen en dat maakte haar verdrietig. Daarom ook ging ze op zoek naar hem. Deze nieuwsgierigheid werd alleen maar erger.
De dassen gevechten begonnen op de Windclan. Crescent had er weinig mee te maken, want niemand die ze goed kenden ging er heen. Haar onbekende vader ging echter wel en hij kwam niet meer terug. Al haar vriendjes waren verdrietig en verward en Crescent was daarom verdrietig.
Op een dag na de gevechten werd haar hele nestje + moeder naar Shrewstar geroepen die hen vertelde wie hun vader was. Crescent was geschokt over dat hij dood was en dat ze hem nooit meer zou zien. Ze was verdrietig over dat haar moeder had gelogen.
Haar liefde voor haar moeder kon ze echter niet weggooien. Ze bleef close met haar. Alleen toen ze richting de 3,5 moons ging werd haar moeder opnieuw zwanger van Thrushdive die toen al dood was. Al wou Crescent het niet toegeven ze haatte het dat haar moeder zwanger was. Ergens was het leuk dat ze oudere zus mocht zijn, maar zelf was ze nog niet eens zo oud. Ook zou ze mama nu met nog meer anderen moeten delen. Haar oudere halfzussen hadden haar ook nog nodig namelijk. De kleine grijze kitten kreeg een beetje het gevoel dat ze niet belangrijk was en dat haar moeder alleen maar naar de anderen keek. Ze werd vaker weg gestuurd bij haar moeder, omdat ze het druk had en dan moest ze andere dingen doen. Ze was slim en had door dat ze het druk had, maar in haar hoofd was het haar eigen schuld. De kitten voelde zich ineens niet meer mama's kindje, maar één van de 15. En dat zorgde ervoor dat ze minder vrolijk was. Ze was altijd al lief geweest, dus had ze iets fout gedaan? Had ze straf?
De laatste twee moons leefde ze haar leven door. Hield haar vader geheim. Dat was een afspraak die ze met de andere zusjes had gemaakt om haar moeder te sparen, al was zij de enige die nog echt heel close met haar was. Toen ze 6 moons werd overleed haar oma Shrewstar. Crescent kende haar oma niet al te goed, maar haar hart zou niet veel doden meer aankunnen. Vooral omdat ze een best breekbaar poesje was.
Crescentkit(-paw_ werd op 6 moons naar de cermonie geroepen en kreeg samen met Reedkit(-paw) de mentor Innerghost(-star). Zodra ze apprentice werd voelde ze wel een druk van haar vrienden aan haar trekken. En dat beviel haar niks. Haar zussen en vrienden kregen ruzie met elkaar en Crescent probeerde om zo lang mogelijk neutraal te blijven.

- Tot 6 moons -


» Award

» Crescentrose 2who3nt» Crescentrose UyW2y8h» Crescentrose 1GbKA8m» Crescentrose YDIRItr» Crescentrose Xo1xz7e» Crescentrose BAQwOP6» Crescentrose H6Qg3Jc
: In-game
» Crescentrose 2q3vjoz» Crescentrose I3di1d» Crescentrose A460z6» Crescentrose Sliuxh » Crescentrose 14igd44» Crescentrose Mht4k9: Account

» Topics

Totaal: 43 Topics
K I T T E N
Rush of a bleeding heart [Geboorte]
Dizziness + Heavekit&Canarykit
Stuck with Glue + Ashdrizzle&Fawnstep
Little One + Greykit
If love's the poison, then hate is the cure + Reedkit
Sisters + Heavekit
Memories + Family
Monster Hunt + sc kittens
Shooting Stars + Lightkit
Something New + Hailkit
Curiosity Kills + Bitterkit
A simple hello + Lightningkit
Little Creatures + Nightkit
Don't be sad + Greykit
The Beatles + Heavekit&Echopaw
Hello little one + Cloverblossom
Fun? + Nightkit
What a poor shame + Shrewstar&Familie
The big escape + Reedkit
Depressed +Fawnstep&Slatefur&Tallshadow
If he can do it, it can also be me + Crookedkit
I can't be blamed + Flashingthought
Fun? + Nightkit
Did I do something wrong? + Flamepaw
If he can do it, it can also be I + Crookedkit&Steamkit&Greykit
Unfinished life + Greykit
I lost an eye + Ashdrizzle
Trying new things + Heavekit
Hello cold days + Volekit
Icy Icy winds + Winddancer
•  All we need is a reason + Greykit
Trying to h-h-help + Heavekit
Only a moment before I'm gone. + Reedkit
Nightingale + Bitterkit

A P P R E N T I C E
Guess Who? + Flamepaw
Oh let's fight + SC apprentices
Not very useful + Viperpaw'
Northern winds + Canarypaw
Let your powers shine + Littlestream
[Training 1]
Counting crows + Reedpaw&Heavepaw
Sweet crescent up, in the sky. Sing you're song when the sun have passed by. + Viperpaw
[ Border patrol ] + Ashdrizzle, Mouselight&Flamepaw


Laatst aangepast:: 5 Februari 2016 - 23:26» Crescentrose Xkr9qb
Pleαѕe doɴ'т тαĸe мy ѕυɴѕнιɴe αwαy:
 Laatst aangepast door Crescentpaw op zo 22 mei 2016 - 10:17; in totaal 33 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
» Crescentrose Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Re: » Crescentrose   » Crescentrose Icon_minitimedi 4 aug 2015 - 1:55


Crescentrose


» Relationships
Legenda
» Crescentrose Bulletblack -> Uncertainty
» Crescentrose Bulletred -> Hate
» Crescentrose Bulletpink -> Love
» Crescentrose Bulletpurple -> Crush
» Crescentrose Bulletyellow -> Family
» Crescentrose Bulletblue -> Friend
» Crescentrose Bulletblue» Crescentrose Bulletblue -> Best Friend
Name -> Deceased

Shadowclan
Fawnstep played by: Daan
» Crescentrose Bulletyellow» Crescentrose Bulletpink

Heavepaw played by: Lolo
» Crescentrose Bulletyellow» Crescentrose Bulletpink

Rainpaw played by: Daan
» Crescentrose Bulletyellow» Crescentrose Bulletpink

Flintkit played by: -
» Crescentrose Bulletyellow» Crescentrose Bulletpink

Rosykit played by: Iro
» Crescentrose Bulletyellow

Charkit played by: Isa(Sia)
» Crescentrose Bulletyellow

Hailkit played by: Anouk
» Crescentrose Bulletyellow

Furzekit played by: Dani(Me)
» Crescentrose Bulletyellow

Ashdrizzle played by: Soof
» Crescentrose Bulletblue

Greykit played by: Laura
» Crescentrose Bulletblue

Reedpaw played by: Soof
» Crescentrose Bulletblue» Crescentrose Bulletblue

Canarypaw played by: Endria
» Crescentrose Bulletblue» Crescentrose Bulletblack

Bitterpaw played by: Demi
» Crescentrose Bulletblue» Crescentrose Bulletblue

Lightkit played by: Linn
» Crescentrose Bulletblue

Lightningkit played by: Daan
» Crescentrose Bulletblack

Nightkit played by: Nath
» Crescentrose Bulletblue

Echopaw played by: Evy
» Crescentrose Bulletblue

Tinderfrost played by: -

Flamepaw played by: Max
» Crescentrose Bulletblue» Crescentrose Bulletblue

Windclan
-

Thunderclan
-

Riverclan
-

Bloodclan
-

Kittypet
-

Rogue
-
Laatst aangepast:: 5 Februair 2016 - 23:03


» Crescentrose Xkr9qb
Pleαѕe doɴ'т тαĸe мy ѕυɴѕнιɴe αwαy:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
» Crescentrose
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: Shadowclan-
Nieuw onderwerp plaatsen   ReagerenGa naar: