Rush of a bleeding heart - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Rush of a bleeding heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Fawnstep
Member
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimewo 15 jul 2015 - 13:44

Haar lichaam trilde en uitgeput lag haar kop nu op de grond. Ademhalen was moeilijk en omdat ze ook nog eens aardig in de stress lag deed dat er ook niet bepaald goed aan. Het hele gebied zou nu wel de geur van bloed hebben, daar kwam ook nog eens de geur van dood bij. Fawnstep kon niet meer helder zien omdat haar ogen vol stonden met tranen, tranen om de kitten die zojuist op brute manier vermoord was door dit beest. Voordat ze het wist was de rossige kitten bij haar vandaan gevist, haar pasgeboren Sorrelkit werd bij haar weggetrokken en op een net zo'n brute manier als haar zusje aan het eind geholpen. "MONSTER!" krijste de zwakke kattin huilend en zou alles op alles zetten om haar overige drie kittens te beschermen. Een kleine steek ging weer door haar lichaam heen en het was duidelijk dat er nog een kitten aankwam. De laatste als het goed was, want er waren niet veel bewegingen meer in haar buik geweest. Ondertussen gaf ze een paar likken over het hoofd van Rainkit, wiens bloed ze een beetje proefde nu. Ze plaatste de kitten naast haar siblings en krulde zich er beschermend omheen, ogen gesloten terwijl ze de zesde kit voelde komen. Het duurde niet lang of een ander rossig poesje was ter wereld gekomen. Fawnstep trok het wezentje in haar beschermende kring en likte het vliesje bij het neusje weg, waarna ze haar neusje in de koude vacht van de kit stopte. Het had dezelfde kleur als die van Flamepath, haar vader. De kleur deed haar denken aan een vuursteen. "Flintkit," mompelde ze heel zacht terwijl ze haar bij de andere drie legde die ze tot nu toe nog had kunnen beschermen. Bij de woorden van de rode kattin kromp ze wat in elkaar. "ShadowClan heeft geen zwakheden!" kaatste ze terug en bedacht zich dat het misschien niet de meest slimme zet was geweest, maar ze had geen idee wat een zwakheid van haar clan zou kunnen zijn. "Help! Iemand!" krijste ze hopeloos en voelde de tranen uit haar ooghoeken lopen, terwijl ze haar zwakke lichaam gebruikte om haar nestje te beschermen.


Rush of a bleeding heart - Pagina 2 SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flintpaw'
StarClan
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 DPKsfdL
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥13 Moons ♡
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Flintpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimewo 15 jul 2015 - 14:39


Flintkit

Het was allemaal manen geleden begonnen. Zes kleine klompjes cellen waren in haar moeders buik gaan groeien. Zodat ze konden ontwikkelen tot zes kleine kittens. Kittens die met de dag verder ontwikkelde, langzaam misschien maar het was wel merkbaar. Haar lichaampje werd langzaam geschapen, klein en misschien een beetje misvormd, maar groeien zou ze ook nog als ze geboren was. Haar vachtkleur was al bepaald, door de genen van haar ouders. Haar zussen ontwikkelden zich ook verder. Ze kregen duidelijkere ogen, oren en een neus. De organen begonnen zich ook nog eens te ontwikkelen. Waarbij het hart het duidelijkst merkbaar was. Het klopte zachtjes en rustig in het lichaam van het kittentje. Echt veel verandering merkte ze ook niet op. Ze had geen besef van tijd, noch van plaats. Zo nu en dan besefte ze wel dat ze niet alleen was, maar met hoeveel ze de bekende, warme ruimte deelde was haar niet duidelijk.

In het begin leek het gewoon een normale dag te worden. Eentje waarin de kitten verder zou groeien en ontwikkelen totdat ze klaar was om het leven buiten haar moeders buik aan te kunnen. Het jonge diertje besefte nog steeds bijzonder weinig, enkel leek het vertrouwde geluid van haar moeders hartslag te veranderen. Sneller ging het, zelfs nog voordat de eerste weeën begonnen. Normaal was de kitten wel gewend, dat ze zo nu en dan last had van haar zussen, ze trapte niets voor niets soms in de buik. Enkel leek dit daar niet op. Veel tijd om er over na te denken nam de kitten niet. Omdat ze zich gewoon rustig in de buik omdraaide. Het ritmische en regelmatige geklop van haar moeders hartslag was duidelijk hoorbaar, ook al waren haar oren nog onderontwikkeld. Dat het geklop sneller en onrustiger was dan normaal, deerde het kleintje niet. Zich onbewust zijnde van de gevaren in de buitenwereld.

Een voor een verdwenen haar zussen. De weeën waren duidelijker aanwezig, en de kitten duwde daardoor voorzichtig om zich heen. Geen enkele andere kitten was te voelen, wat het kleintje een beetje verwarde. Nu was zij aan de beurt. De bewegingen in haar moeders buik, waren rustiger dan toen de andere kittens er nog waren, alsof wat het ook was, bijna klaar was. De omgeving veranderde, en de kitten werd meegesleurd in de bewegingen van de buik. Die als een wiegend schip haar kalmeerde. Ook al was het anders, het besef van de werkelijkheid had het jonge diertje duidelijk niet. Ze wist niets van haar moeders angst, of pijn. Het enige dat ze wist, was dat ze verplaatst werd. Zelfs dat maakte ze niet bewust mee.

Met een plof landde de kitten ineens op de grond. Het kittentje voelde de zachte dreun wel, maar reageerde daar in eerste instantie niet op. De kou die op haar vachtje duidelijk voelbaar was, liet haar een schokkende beweging maken. Een lik over haar neus, zorgde er voor dat ze makkelijk kon ademen. Haar eerste ademteug voelde ruw aan in haar borstkas, en maakte dat de kitten weer een keer schokte, een hele schok door haar lichaampje heen, waarmee duidelijk werd dat ze gezond en wel op de wereld was gekomen. Nu voelde de kitten een lichte druk op haar kleine lichaampje, en slaakte ze een zachte zucht uit, die door een slaperige piep werd gevolgd. 'Flintkit,' werd er gezegd, de stem van haar moeder duidelijk hoorbaar. Iets waar de kitten meteen aan gehecht was geraakt. Echt duidelijk hoorde de kitten haar niet, maar goed genoeg om een geluid te onderscheiden die van haar moeders stem afkomstig was. Een beweging naast haar, duidelijk afkomstig van de eigenaar van de neus, die net nog in haar vachtje gedrukt was, maakte dat ze onrustig naar de warmte toe wou kruipen. Echt vooruit kwam ze niet, ze kronkelde maar wat over de grond. 'Shadowclan, heeft geen zwakheden!' Klonk de vertrouwde stem, bijzonder hard in de oren van het kleine kittentje. Ze duwde haar neusje onhandig in haar moeders vacht, en slaakte een angstige piep uit. Haar moeder klonk helemaal niet zo rustig, als toen ze in de warme buik zat. 'Help! Iemand!' Klonk de meest bekende stem in haar oren, nog steeds een beetje moeizaam, sinds de geluiden om haar heen, zoals de wind haar aandacht hadden getrokken. Toch was de kitten te moe en hongerig om er nog verder op te letten. Haar kopje viel tegen haar moeders buik aan, terwijl ze met een laatste geluidje, op zoek ging naar eten. Al snel vond ze de juiste plek, een soort knobbel en begon ze te sabbelen. Al snel had ze genoeg gehad, en viel ze met haar kopje tegen haar moeders buik aan in slaap.


Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Flintp11


Laatst aangepast door Flintkit op wo 15 jul 2015 - 18:19; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainheart
StarClan
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Large
Daan
80
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rainheart
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimewo 15 jul 2015 - 16:04

Rainkit

Een oorverdovend geluid klonk naast haar en ze piepte geschrokken. Het was eventjes stil, maar zacht gepiep vulde de ruimte. Even plots, zoals het geluid er was geweest, werd de kitten weggegrist en de bekende, warme stem fluisterde iets tegen haar. Een vreemd geluid klonk uit haar bekje van tevredenheid. De pijn op haar hoofdje werd iets lichter toen iets ertegenaan schraapte. Haar maagje rommelde nu nog harder en vergezeld door de tuut in de omgeving - in haar oren - kroop ze naar de warmte toe. Het gebeurde instinctief. Ze botste tegen de bron van warmte op en voelde een andere warmte naast haar. Rainkit voelde een bobbeltje tegen haar neus, waar een heerlijke geur vandaan kwam. Ze nam het in haar mond en begon er op te kauwen. Toen dat niet werkte begon ze te zuigen. Even gebeurde er niets, maar toen vulde haar mondje zich met de heerlijk ruikende vloeistof. Ze maakte het rare geluidje weer en slikte zo'n 3 mondjes vol van die vloeistof door voordat ze het bobbeltje losliet en zich op krulde tussen haar zusjes en tegen de zwarte buikvacht aan. De tuut maakte het slapen niet moeilijker, het kleine meisje had het niet eens door.

Ze heeft een tuut in haar linkeroortje door een geschreeuw van Brat, maar het is niet storend :3 ~


Rush of a bleeding heart - Pagina 2 DDzKaIO
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimewo 15 jul 2015 - 17:41

"Help! Iemand!" Hij had de stem herkend en had met lichte irritatie opgekeken, want door dat geschreeuw was de gaai opgevlogen en had hij zich nu in de veiligheid van de bomen verborgen. Wat had Fawnstep nu weer? Wat deed die queen ook zo ver in het territorium? Meteen moest hij weer denken aan die tijd dat ze ook queen was geweest van zijn kittens en zo ver naar hier was gekomen om te drinken. De kater bromde iets onder zijn adem door en besloot maar richting het geluid te lopen, maar met veel zin was het niet. Dus haastte hij zich ook niet, want ja, die poes kon zo nu en dan nog wel heel erg goed overdrijven.
Pas toen hij een zacht gepiep hoorde kwamen zijn oortjes overeind en versnelde hij zijn pas toch wel iets. Was ze hier en nu aan het bevallen? De kater zette een rennende tred in en al snel werd hij begroet door de geur van bloed en veel ook. Te veel voor een gezonde bevalling. Oh Starclan! Maar de bron van het bloed was niet alleen van Fawnstep, dat zag hij toen hij een rossige vacht door de struiken heen zag, een bebloede rossige vacht. "What the.." Hij sprong over de struiken heen en landde tussen de twee poezen in. Zijn blauwe ogen gingen eerst over Fawnstep heen, die met vier kittens half huilend op de grond lag en vervolgens naar de vreemde poes, die een dikke geur van bloed en verderf over zich heen droeg, met een halsband om haar nek. Twee levenloze lichaampjes lagen op de grond. Ashdrizzle sperde zijn ogen op en zette zijn vacht overeind, terwijl er een diep gegrom uit zijn keel gleed. "Hoe durf jij je hier te vinden, walgelijk mormel?!" Bromde hij, meer als een belediging bedoeld dan als een vraag. "Ik zou maar weggaan, voordat er ook een volwassen kat in zijn eigen bloed ligt." Hij deed dreigend een pas naar voren, ontblootte zijn nagels in de grond en liet zijn tanden zien.


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 VVFGF9o

jij klikt dr op:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Tumblr_inline_o63thdC67n1se7tcd_500
❖ Loïs
426
Actief
❖ A desert flower? More like a desert cobra!

CAT'S PROFILE
Age: ❖ 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Heavespark
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimewo 15 jul 2015 - 18:06


Wallflowers

Have the biggest hearts in the world


Het gevoel van veiligheid vervaagde al snel toen ze doorhad wat er aan de hand was. Een angstige piep klonk uit haar bekje toen er iemand naast haar werd weggegrist. Ze duwde zich tegen haar andere silbing aan en kroop nog iets verder naar mama toe. Wat was dit? Wat gebeurde er? Zou het ooit overgaan? Allemaal vragen waarop ze geen antwoord kon verzinnen. Puur instinct zorgde ervoor dat ze zich oprolde in een balletje, trillend en krijsend. Ze wilde veiligheid en geen geschreeuw en angst. Toen er nog een stem klonk, nóg een onbekende en schreeuwende, dook ze nog verder in elkaar en begon nu te huilen met traantjes en al. Nee, dit was niet goed voor Heavekit, maar ze kon het niet helpen. Ze was bang en wilde gewoon met mama en haar siblings in een rustige vrede net zoals in de buik geweest was.

Heavekit - 265 Words - Geboortetopic!


template coded by always and forever of atfRush of a bleeding heart - Pagina 2 FRHGyjD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Clanleader
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 QIq5yq0
Sans
4390
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimewo 15 jul 2015 - 20:07

brat keek met een tevreden blik naar de huilende moeder ze had nu wel in de gaten dat de schadowclanner haar niks ging vertellen maar haar zien huilen was ook niet verkeerd onder tussen was ze weer bavallen van een kitten ' She just don'st stop' voordat de poes een vedere beweging kon maken naar de kitten's of de zwarte poes had ze niet in de gaten dat ze iemand om hulp had geroepen de poes deed een stap naar de zwarte poes Opeens sprong er een kater tussen de twee in verbaasd keek brat de kater aan What the.."  spark hij verbaasd terwijl hij rond keek geschoked deed brat een snap naar achter "Hoe durf jij je hier te vinden, walgelijk mormel?!" Bromde hij, meer als een belediging bedoeld dan als een vraag. "Ik zou maar weggaan, voordat er ook een volwassen kat in zijn eigen bloed ligt." Hij deed dreigend een pas naar voren, ontblootte zijn nagels in de grond en liet zijn tanden , met een opgerezen wenkbrouw keek brat de kater aan dacht hij nou echt dat ze zomaar weg ging? 'bring it! dreigde de poes, Ze was echt niet bang voor deze kater.


Rush of a bleeding heart - Pagina 2 I9uRTKg
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 E5iDsATRush of a bleeding heart - Pagina 2 Rp0GRm4
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 M6dBmokRush of a bleeding heart - Pagina 2 P9FWn2hRush of a bleeding heart - Pagina 2 Werc8l1Rush of a bleeding heart - Pagina 2 VuEo3SARush of a bleeding heart - Pagina 2 KNsJHCPRush of a bleeding heart - Pagina 2 VfHqzI3Rush of a bleeding heart - Pagina 2 X8AohiMRush of a bleeding heart - Pagina 2 1HGShg5Rush of a bleeding heart - Pagina 2 C8xyjfhRush of a bleeding heart - Pagina 2 PK3XhZKRush of a bleeding heart - Pagina 2 Jq1QmzyRush of a bleeding heart - Pagina 2 BXVJzhjRush of a bleeding heart - Pagina 2 MignX7o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 7:51

Crescentkit

Al het geschreeuw maakte haar bang. Het hartje dat eerst hard aan het kloppen was ging weer te keer. Haar hoofd haalde ze weg van haar moeder en ze miewde zachtjes. Haar kont richtte zich nu naar de warme vacht terwijl ze met haar poten over haar oren probeerde te gaan. Het werkte niet en het geschreeuw leek eerder erger te worden. Eerst had een zoete stem geklonken waarvan ze had gehouden, daarna een harde stem. Ergens leek het op de vorige stem, maar de klanken die ze had gehoord van die stem had ze niet leuk gevonden. Nu klonk er nog een stem, deze was heel erg anders en klonk liever, toch ook angstaanjagend. Piepend probeerde ze haar oren dubbel te krijgen. Het geluid was echt niet leuk. Het deed pijn aan haar oren.
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Xkr9qb
Pleαѕe doɴ'т тαĸe мy ѕυɴѕнιɴe αwαy:
 Laatst aangepast door Crescentkit op di 21 jul 2015 - 2:20; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thrushdive
StarClan
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 DPKsfdL
Krisdive
1285

CAT'S PROFILE
Age: .:32 Moons:.
Gender:
Rank: Warrior
Thrushdive
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimeza 18 jul 2015 - 1:19

Thrushdive was de geur van Ashdrizzle achterna gegaan omdat hij gewoon even met hem wou praten. Waarschijnlijk zou het toch uitlopen in een gigantisch gevecht, maar toch, hij wou gewoon kijken hoe het zou lopen. Zijn idee veranderde echter toen hij een kreet in de verte hoorde. Tot zijn verbazing ging de geur van Ashdrizzle ook in deze richting. Met snelle passen rende hij door. Deze passen versnelde zich nog meer bij het reuken van bloed, kitten en Fawnstep. Nee, dit kon niet waar zijn. Zijn kittens werden op de wereld gebracht. Starclan, nee, Ashdrizzle mocht dit echt niet te weten komen. Toen hij er bijkwam kreeg hij bijna een hartstilstand, hij zag twee dode kitten lijkjes liggen en een Bloodclanner. Zíjn kitten, twee van zijn kittens waren gedood. Hij kon het niet geloven. "Ik zou maar weggaan, voordat er ook een volwassen kat in zijn eigen bloed ligt." Klonk de stem van Ashdrizzle. Thrushdive verscheen uit de struiken. "bring it!" Klonk de stem van de Bloodclan wicht. "Met liefde," klonk de stem van Thrushdive waarna hij zich op de rode poes wierp. Hij had Fawnstep zien liggen, compleet gebroken en in paniek, waarbij vier levende kittens en ook nog eens twee gedode. "Ziek monster," grauwde hij waarbij hij zijn klauwen over de schouder bladen haalde van de Bloodclan poes.


"It's don't give a Mousedung time"~
::Kradam::
 

Rush of a bleeding heart - Pagina 2 6IRKqVARush of a bleeding heart - Pagina 2 MKN7vHERush of a bleeding heart - Pagina 2 IfBu3avRush of a bleeding heart - Pagina 2 PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Clanleader
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 QIq5yq0
Sans
4390
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimeza 18 jul 2015 - 10:26


Brat lachte duivels naar de twee katten niet in de gaten te hebben dat een derde kat de grijze achter na kwam, Toen brat hem eindelijk in de gaten kreeg stond hij net op het punt om iets te zeggen "Met liefde," klonk de stem van de kater waarna hij op haar wierp de poes siste luid en haalde naar zijn gezicht uit 'Get off me!' siste de poes luid en shopte de kater wild van zich af de poes zag dat de kater naar de zwarte kattin keek maar dan met een andere blik dan de grijze kater ' Was dit haar mate?' de poes keek de kater strak aan en zette haar hele vacht overheind ze was nog niet klaar hier  "Ziek monster," grauwde de kater  waarbij hij zijn klauwen over de schouder bladen haalde van de Bloodclan poes, Brat schrok even maar was al snel weer alert met een snelle beweging beet ze de kater in de zij kant van zijn nek 'Hehe bedankt voor het compliment~' lachte de poes scheef.
flut~


Rush of a bleeding heart - Pagina 2 I9uRTKg
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 E5iDsATRush of a bleeding heart - Pagina 2 Rp0GRm4
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 M6dBmokRush of a bleeding heart - Pagina 2 P9FWn2hRush of a bleeding heart - Pagina 2 Werc8l1Rush of a bleeding heart - Pagina 2 VuEo3SARush of a bleeding heart - Pagina 2 KNsJHCPRush of a bleeding heart - Pagina 2 VfHqzI3Rush of a bleeding heart - Pagina 2 X8AohiMRush of a bleeding heart - Pagina 2 1HGShg5Rush of a bleeding heart - Pagina 2 C8xyjfhRush of a bleeding heart - Pagina 2 PK3XhZKRush of a bleeding heart - Pagina 2 Jq1QmzyRush of a bleeding heart - Pagina 2 BXVJzhjRush of a bleeding heart - Pagina 2 MignX7o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimezo 19 jul 2015 - 20:23

Ze had de afstand tussen hen eerst verkleind en dit gaf hem dat extra beetje moed en overtuiging dat hij nog nodig had. Als het moest zou hij haar bij haar nekvel het territorium uitsleuren, want ze had twee van zijn clangenoten genadeloos vermoord, een hulpeloze queen bedreigd en wie weet wat ze nog meer had uitgespookt hier. En ook toen Thrushdive opeens verscheen keek hij verrast op, net als de Bloodclan poes. De kater zei wat woorden en wierp zich toen meteen op haar, iets wat Ashdrizzle niet had gedaan, omdat hij het heel misschien had gehoopt met woorden en bedreigingen op te kunnen lossen. Toen ze de aanval tegen hem inzette, kwam Ashdrizzle in actie. Hij sprong opzij en tackelde de poes, met zijn zwaardere lichaam en in die beweging draaide hij zich om, om met zijn voorpoten langs haar zij uit te halen. Hopelijk zou ze haar kop niet zo snel kunnen draaien en als dat wel het geval was, kon Thrushdive weer naar haar uithalen. Ze zou het nooit lang uit kunnen houden tegen twee volwassen en oudere clankatten.


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 VVFGF9o

jij klikt dr op:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Clanleader
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 QIq5yq0
Sans
4390
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimewo 22 jul 2015 - 11:00


Opeens kwam de grijze kater ook in actie hij Hij sprong opzij en tackelde haar , met zijn zwaardere lichaam en in die beweging draaide hij zich om, om met zijn voorpoten langs haar zij uit te halen brat kon nog net haar kop om draaien ze grommde luid ' Is that all you got! weaklings!' met een snelle beweging beet ze de grijze kater in zijn nek en haalde naar zijn gezicht uit ze was niet bang voor hem ze kon die twee makkelijk aan ookal houd ze er misshien wat krassen aan over ' darling misshien is her beter als we weg gaan ze zien er ook best sterk uit en we kunnen ons geen erge verwondingen vervorloven' de poes keek de grijze kater strak aan al haar haren stonden overeind ' Nee we gaan door we laten ze eens wat zien gewoon door gaan!'  de rode poes deed een stap naar achter 'Ik ben niet bang vppr jullie moeras kikker's' siste ze ze zou het niet zomaar op geven ze zat ze gewoon niet in elkaar.


Rush of a bleeding heart - Pagina 2 I9uRTKg
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 E5iDsATRush of a bleeding heart - Pagina 2 Rp0GRm4
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 M6dBmokRush of a bleeding heart - Pagina 2 P9FWn2hRush of a bleeding heart - Pagina 2 Werc8l1Rush of a bleeding heart - Pagina 2 VuEo3SARush of a bleeding heart - Pagina 2 KNsJHCPRush of a bleeding heart - Pagina 2 VfHqzI3Rush of a bleeding heart - Pagina 2 X8AohiMRush of a bleeding heart - Pagina 2 1HGShg5Rush of a bleeding heart - Pagina 2 C8xyjfhRush of a bleeding heart - Pagina 2 PK3XhZKRush of a bleeding heart - Pagina 2 Jq1QmzyRush of a bleeding heart - Pagina 2 BXVJzhjRush of a bleeding heart - Pagina 2 MignX7o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thrushdive
StarClan
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 DPKsfdL
Krisdive
1285

CAT'S PROFILE
Age: .:32 Moons:.
Gender:
Rank: Warrior
Thrushdive
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimedo 23 jul 2015 - 16:19

Het was echt ongelooflijk waar sommige katten tot in staat waren. De poes die hij had aangevlogen was half zijn leeftijd, dus de helft minder ervaren dan hij was. Dit ging een eitje worden, zeker omdat Ashdrizzle er ook nog eens was. Samen waren ze vier keer haar leeftijd. Dus samen waren ze vier keer zoveel ervaring. Als het al niet meer was. 'Get off me!' grauwde de poes, waarbij hij van haar af werd geworpen. Thrushdive lande netjes op zijn poten en keek kwaad naar de poes. Thrushdive haalde zijn klauwen over haar schouderbladen en noemde haar 'ziek monster,' want dat was ze ook. 'Hehe bedankt voor het compliment.' Deze poes was echt geestelijk niet in orde. Thrushdive voelde een stekende pijn in zijn nek, maar het was niet schadelijk, hooguit wat vacht weg en lichte krassen over zijn huid. Maar hij voelde het wel. Ashdrizzle voegde zich ook in het gevecht. Ashdrizzle tackelde de poes en bewerkte haar zij. De poes kwam weer overeind voor Thrushdive iets kon doen. 'Ik ben niet bang vppr jullie moeras kikkers,' klonk haar stem. Thrushdive keek haar recht aan terwijl ze een stap dichter naar haar toe deed toen zij er één naar achteren had gedaan. "Dat zou je wel moeten zijn, uk," siste hij. Thrushdive had zijn haren overeind staan van woede en zijn nagels uitgeslagen waarbij zijn ook nog eens tanden zichtbaar waren. Hij zou niet stoppen tot ze weg zou gaan. "Ga weg, of je zult er niet goed vanaf komen, uk."


"It's don't give a Mousedung time"~
::Kradam::
 

Rush of a bleeding heart - Pagina 2 6IRKqVARush of a bleeding heart - Pagina 2 MKN7vHERush of a bleeding heart - Pagina 2 IfBu3avRush of a bleeding heart - Pagina 2 PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Clanleader
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 QIq5yq0
Sans
4390
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimeza 25 jul 2015 - 22:17

"Dat zou je wel moeten zijn, uk," siste hij. de haren van de bruine kater gingen overeind staan van woede en zijn nagels uitgeslagen waarbij zijn ook nog eens tanden zichtbaar waren. Hij zou niet stoppen tot ze weg zou gaan. "Ga weg, of je zult er niet goed vanaf komen, uk." de poes gromde luid en deed een stap naar voren 'Nu val aan!' de rode poes rende zo hard als ze kon op de bruine kater af en beet hem met volle vorse in zijn nek en krapte met haar scherpe nagels diep in zijn borstkas ' ja goed door gaan we laten ze wat zien!' de poes verzwakte haar beet langzaam en liet hem los het bloed liep langs haar bek de poes deed een stappen naar achter 'Im leaveing' de kattin keek de 3 katten 'Darling je hebt gelijk je hebt hier al veel schaden aan gericht vergeet niet hun zien met hun 3 now en je kunt je geen grote verwondingen vervorloven' de rode poes keek zwijgende naar de kater's 'WHAT NEE WE KUNNEN ZE WEL AAN NEE BLIJF HIER VECHT NU!' Brat zuchte zachtjes ' I will be back' siste ze terwijl ze in een bosje sprong en zo hard weg rende als ze maar kon weg hier terug naar het kamp

Brat topic uit


Rush of a bleeding heart - Pagina 2 I9uRTKg
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 E5iDsATRush of a bleeding heart - Pagina 2 Rp0GRm4
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 M6dBmokRush of a bleeding heart - Pagina 2 P9FWn2hRush of a bleeding heart - Pagina 2 Werc8l1Rush of a bleeding heart - Pagina 2 VuEo3SARush of a bleeding heart - Pagina 2 KNsJHCPRush of a bleeding heart - Pagina 2 VfHqzI3Rush of a bleeding heart - Pagina 2 X8AohiMRush of a bleeding heart - Pagina 2 1HGShg5Rush of a bleeding heart - Pagina 2 C8xyjfhRush of a bleeding heart - Pagina 2 PK3XhZKRush of a bleeding heart - Pagina 2 Jq1QmzyRush of a bleeding heart - Pagina 2 BXVJzhjRush of a bleeding heart - Pagina 2 MignX7o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimezo 26 jul 2015 - 14:34

Het was allemaal één grote waas voor haar geworden, en het enige waar ze zich nog op kon richten waren haar kittens. Zowel de vier levende die ze warm probeerde te houden als de twee die iets verderop lagen, dood. Tranen drupte nog altijd uit haar ooghoeken en ze zag hoe de twee bekende gestreepte katers de BloodClan poes achteruit drongen. Haar ademhaling haperde toen ze weer een zachte piep hoorde, die gemengd ging met het geluid dat de drie andere katten voortbrachten in hun discussie. De geur van bloed werd nog sterker door de lichte wonden die de andere drie elkaar aanbrachten. Haar kop werd er licht van. De vacht van de zwarte kattin zelf was ook op vele plaatsen roodachtig gekleurd, haar blauwe ogen leken feller vanwege de tranen en ze krulde zich beschermend rond de vier levende kittens. Ze wilde dat dit voorbij was. Haar lichaam trilde terwijl ze haar ogen sloot. Laat het voorbij zijn StarClan.


Rush of a bleeding heart - Pagina 2 SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimedi 28 jul 2015 - 14:51

Hij voelde haar hete adem bij zijn nek en wist nog net een beetje weg te duiken, zodat ze slechts in zijn nekvel beet, maar voelde vervolgens wel de klauwen over zijn kop gaan. Gelukkig werden zijn ogen niet geraakt. Toch kwam hij netjes op vier poten terecht en zag dat ze weer in de aanval ging, weer richting de gestreepte kater, maar ze zag misschien in dat het haar winst niet zou worden als ze doorging. "Als je verstand had, kwam je nooit meer in de buurt van ons gebied." Grauwde hij en zag haar weer verdwijnen.
Meteen draaide hij zich om en haastte zich naar Fawnstep. Geen tijd om te vragen of het ging. "Kan je lopen? Of heb je steun nodig?" Vroeg hij en liet zijn blik snel over de vier kittens gaan. "Wij dragen de kittens wel naar het kamp, waar we zo snel mogelijk naartoe moeten gaan."


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 VVFGF9o

jij klikt dr op:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thrushdive
StarClan
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 DPKsfdL
Krisdive
1285

CAT'S PROFILE
Age: .:32 Moons:.
Gender:
Rank: Warrior
Thrushdive
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimedi 28 jul 2015 - 22:58

Thrushdive kon niet geloven hoeveel lef die uk had. Die Bloodclan poes had nog niet eens de leeftijd van een goede warrior, deze poes had nog niet de eenentwintig manen bereikt. Al was dat beest sowieso geen warrior te noemen. Maar ze had lef, of nee, ze was gewoon dom. Niets meer dan een domme fuzz-brain. Toen Thrushdive zijn laatste zin uitsprak zag hij hoe de poes haar spieren aanspande en op hem af sprong. Thrushdive sprong simpel weg lenig opzij en ontweek haar aanval, zo goed als mogelijk ze botste nog wel en Thrushdive viel op zijn zij. De bruine kater stond meteen weer op. De rossige poes keek hem zwijgend aan en Thrushdive keek dreigend terug. De rossige poes zei dat ze weer terug zou komen. "Als je verstand had, kwam je nooit meer in de buurt van ons gebied," grauwde Ashdrizzle de poes na. Hierna vestigde Ashdrizzle zijn aandacht op Fawnstep. "Kan je lopen? Of heb je steun nodig?" Vroeg Ashdrizzle aan haar. "Wij dragen de kittens wel naar het kamp, waar we zo snel mogelijk naartoe moeten gaan." Thrushdive knikte bij deze woorden en keek naar de kittens. "De overleden kittens kunnen we ophalen wanneer jij veilig in de nursery zit," miauwde hij met een brok in zijn keel. Het deed hem pijn deze dode kitten lijkjes te zijn, het waren toch zijn clangenoten geweest, zij waren de toekomst van de clan geweest, zij waren zijn kittens geweest.


"It's don't give a Mousedung time"~
::Kradam::
 

Rush of a bleeding heart - Pagina 2 6IRKqVARush of a bleeding heart - Pagina 2 MKN7vHERush of a bleeding heart - Pagina 2 IfBu3avRush of a bleeding heart - Pagina 2 PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
Rush of a bleeding heart - Pagina 2 UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Rush of a bleeding heart   Rush of a bleeding heart - Pagina 2 Icon_minitimevr 31 jul 2015 - 21:31

Nog altijd had de zwakke kattin zich om haar pasgeboren kittens heen gekruld, mocht de BloodClan poes door de verdedigende lijn van Ashdrizzle en Thrushdive breken. Haar oogjes waren dichtgeknepen en ze murmelde zachte woordjes, vooral om het geluid van het gevecht voor zowel de kittens als haarzelf te dempen, om haar eigen hartslag een beetje in het gareel te houden zodat de kits niet meteen die paniek zouden voelen. Ze had geleerd in de manen die ze ondertussen in de nursery had doorgebracht dat dit soort dingen later voor traumatische ervaringen kon zorgen, dus probeerde ze zich sterk te houden. Toch wist ze dat ze deze emoties niet altijd voor zich kon houden, ze had net de brute moord van twee van haar kits mogen aanschouwen. Een derde had ze net weten te voorkomen, Rainkit was er vanaf gekomen met een kras op haar voorhoofd die met de goede verzorging - en die zou Fawnstep haar zeker geven - in orde kwam. Toen ze de stem van Ashdrizzle hoorde hief ze haar kop zwakjes, om hem met tranen gevulde ogen aan te kijken. Ze moesten inderdaad naar het kamp. De kittens moesten de warmte van de nursery hebben, Acefray moest ze checken en ook de zwarte moederkat zelf was er alles behalve goed aan toe. Ze had veel te veel bloed verloren en ook de stress had er geen goed aan gedaan. Langzaam hees ze zichzelf overeind. Ze vertrouwde beide katers met haar kittens, dat was wel duidelijk. Toch stond ze zelf heel wankel op haar poten. Waarschijnlijk hoefde ze maar een paar passen te doen op eigen kracht en ze zou omvallen. "Doe voorzichtig.." mauwde ze enkel zwakjes naar de twee katers en liet haar blik naar de twee lijkjes gaan, een steek in haar hart. Haar poten trilden lichtjes en het werd een klein beetje wazig voor haar over. Haar kittens.. dood.. bloed.. verderf..


Rush of a bleeding heart - Pagina 2 SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rush of a bleeding heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: