Oh hi... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Oh hi...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oh hi... DPKsfdL
E
635
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender:
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimeza 4 jul 2015 - 18:47

De wolken trokken net weg toen de bruine poes het territorium binnen drong. Ze wist dat er katten wisten dat ze hier was maar, de regen had al haar sporen uitgewist. Emerald controleerde de lucht op geuren. Ergens rook ze een muis en geen katten. Althans, niet van voren. De wind stond helaas zo dat ze geen achtervolgers kon ruiken. Wat maakte het ook uit. De bomen waren nat en daardoor donker. Stil sloop ze richting de muizengeur. Haar poten maakten geen enkel geluid op de zacht grond en het vangen van de muis was niet moeilijk. De poes nam het nog warme lijfje in haar bek en ging op zoek naar een niet nat stukje grond. Op weg van het oude Skyclan gebied naar Shadowclan was haar vacht weer opgedroogd maar het woud zeker niet. Honger begon te knagen dus nam ze een klein hapje van de muis. Ze schrok op. Hoorde ze daar iets? Ze liep richting het geluid. Het was maar, een kraai. Lenig sprong ze over een boomstronk op weg naar de resten van haar muis. Plotseling zakte haar achterpoten door de grond. Modder! Het was dik en zwaar. Tot haar afschuw verdwenen ook haar voorpoten. Paniekerig begon ze te spartelen. Hierdoor zakte ze alleen nog verder. Stil liggen! Dacht ze. Het zakken ging lamgzamer maar het zou niet lang duren voor haar romp ook volledig was gezonken. Een lange tak prikte in haar gezicht. Ook dat nog... Wacht eens... Zo kon ze zich eruit trekken. Met moeite kwamen haar poten tevoorschijn. Emerald ging haar vacht wassen en de ergste modder was eraf. Toen bedacht ze dat ze vrij veel lawaai had gemaakt. Geen tijd haar muis op te eten. Toen de bruine poes wou wegrennen was het te laat. Een kattengeur drong in haar neus. Het was de kater van net. Jammer dan. Kalm wachtte ze op de kat. Oh hi.

-Eerste post voor Tallshadow


Oh hi... 4sb01y


::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Oh hi... 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimedi 7 jul 2015 - 12:42

Nat bos was geweldig, na zulke warme dagen als dat ze hadden gehad was niets welkomer dan een beetje druppels op je vacht en de wind in je gezicht. Wind die nu plots ook een ongewenste geur meebracht. De kater herkende hem meteen, mede omdat het een duidelijke geur was, maar ook mede omdat er maar een kat dom genoeg was het Shadowclan territorium binnen te dringen. Zijn clan stond bekend als de meest strijdlustigste clan, en misschien waren ze dat ook wel. Hij was in ieder geval niet van plan stil te blijven staan, de warrior sprong snel naar daar waar de geur vandaan kwam, en liep haast tegen de kleinere poes op. Hij werd nota bene begroet! Tall gromde, "Niks hi, doei."


Oh hi... Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oh hi... DPKsfdL
E
635
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender:
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimedi 7 jul 2015 - 15:59

Haar nekhaar kwam overeind. Hij weer. Ze deed geen moeite om andere vacht op te zetten om groter te lijken. Allemaal onnodig. Ze was sowieso sneller verwachtte ze. "Haha, erg grappig. En waarom? Ik ben er net." miauwde ze emotieloos. Ze had de muis al half op. Wat maakte het uit als ze die even opat? En ze had wat kruiden die niet in haar eigen territorium groeide nodig. Nagels in, nagels uit, nagels in. Ook al had ze ze ingetrokken, ze waren nog steeds duidelijk te zien. Slim zou het niet zijn maar, ze had best zin om de kater even een mep te geven. Hun vorige gesprek was niet erg vriendschappelijk geweest. In Windclan hadden ze haar bijna vermoord dus daar jagen zou dom zijn. Riverclan mocht ze wel en wou ze niet lastig vallen. Thunderclan jaagde ze bijna altijd dus daar was het ook niet veilig. Dan Shadowclan maar. Haar poot was nog steeds niet hersteld en ze had honger. Ergens voelde ze het begin van ziekte als ze niet snel goed at en sliep. Kruiden en prooi had ze nodig. Clans hadden daar niet te kort aan. Als ze haar even met rust konden laten zou dat fijn zijn. Gewoon een muis of twee en dan was ze weg.


Oh hi... 4sb01y


::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Oh hi... 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimewo 8 jul 2015 - 0:39

Hij irriteerde zich alleen al aan haar stem, iets wat een nieuwe ervaring was want hij irriteerde zich nooit zo snel. Vandaar dat hij even dramatisch met zijn ogen draaide, en toen de muis voor haar wegsloeg, net langs haar neus zodat ze de wind erlangs voelde gaan. Zijn ogen stonden bloedje serieus. "Ik zei," Begon hij, zijn toon laag en snelheid langzaam, "Doei." Heerlijk die drama, jammer dat hij films nooit zou begrijpen, hij had ze waarschijnlijk geweldig gevonden.


Oh hi... Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oh hi... DPKsfdL
E
635
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender:
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimema 27 jul 2015 - 12:42

Emerald bewoog geen spier toen de muis vlak voor haar neus werd weggeslagen. "En ik zei: Nee. En je hebt mijn vraag nog niet beantwoord. Waaron zou ik?" sprak ze emotieloos. Ooh wat had ze zin om die kater een mep te geven. Erg slim was het misschien niet. Onderschat je tegenstanders nooit. Hij was minstens twee keer zo groot en sterk. Maar hoe kleiner ze was hoe moeilijker te raken. En zij was twee keer zo behendig. "En waarom kunnen jullie geen muisje missen? Verhongeren jullie dan? Dat zou Windclan wel willen horen, denk je niet?" Mauwde ze met beheerste stem. Als ze een kitten was zou ze er 'lekker puh' aan toegevoegd. Ze wist dat Shadowclan en Windclan wat onenigheid hadden. Tuurlijk zou ze niet echt naar Windclan gaan. Haar vorige bezoek was niet zo goed geëindigd. Maar het was wel leuk deze Shadowclanner een beetje te stangen. Gewoon pesten tot ze hun zelfbeheersing verloren. Eenmaal daar hadden ze geen tactiek meer. Hopelijk was hij een beetje driftig. En zouden ze geen patrouille tegenkomen.

-Sorry voor laatheid!!


Oh hi... 4sb01y


::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Oh hi... 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimedi 28 jul 2015 - 10:58

De kater rolde met zijn ogen toen degene tegenover hem de oude 'verhonger' kaart speelde. Hij keek haar teleurgesteld aan en schudde weemoedig zijn hoofd. "Je hebt ons door," Antwoordde hij droogjes, en gaf de kleine poes toen een duw. "Nu wegwezen," Het zou voor haar een fiks stuk erger af kunnen lopen dan slechts Tall die het haar vroeg, de kater had vergeleken met zijn clangenoten een engelengeduld met anderen. Natuurlijk kwam aan elk geduld een einde, dus erg lang had ze niet meer.


Oh hi... Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oh hi... DPKsfdL
E
635
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender:
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimedi 28 jul 2015 - 19:29

In gedachte rolde ze dramatisch met haar ogen. Heel grappig. ''Ja wat, het is zo.'' snauwde ze. Het was verdorie Greenleaf. Dan stikte het van de muizen. Het liefst had ze hem nu echt een harde mep gegeven en gezegd dat hij zich niet moest aanstellen. Ze was en bleef ouder. Normaal gesproken was ze nu al heel langzaam om de andere kat te irriteren weg geslenterd. Maar daar had ze vandaag geen zin in. Wat dacht hij wel niet? Dat hij haar maar een beetje kon commanderen? Ze hield daar totaal niet van. Zeker niet door clanners. En al helemaal niet door katten die jonger waren. De clans waren hier gewoon gekomen, hadden een gebied gemarkeerd en dan was dat opeens van hen. Was het raar dat andere katten dan wel eens kwamen? Toestemming hadden ze heus niet aan iedereen hoeven vragen maar, dan moesten ze het je ook niet kwalijk nemen als je even 'hun eigendom' kwam. Clankatten waren zwak en hadden elkaar overal voor nodig. Maar als je ook maar één grassprietje stal werden ze een stuk vuriger. De kater gaf haar een duw. "Nu wegwezen," ''Oh help je gaf me een duw! Ik ben bang en zal aan al me vrienden vertellen dat ze moeten oppassen voor die grote enge clankatten.'' mauwde ze sarcastisch. Om een een of andere reden irriteerde ze zich vreselijk aan Tallnogwat. Zij was niet klein, hij was gewoon abnormaal groot. Dat wist hij zelf heel goed. Waarom onderschatten andere katten haar steeds? Haar reputatie was niet heel groot, ze loste dingen liever pratend op. Maar vandaag had ze gewoon een agressieve bui. Eh en gisteren... En de dag daarvoor... Best vaak.

-Hoe doe je je post zo in het midden? Het lukt mij niet :/


Oh hi... 4sb01y


::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Oh hi... 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimewo 29 jul 2015 - 13:01

Hij rolde met zijn ogen toen de ander spottend reageerde op zijn duw, waarom zag ze niet in dat het heel wat beter was dan als hij aan zou vallen? Ja, de kat had meer ervaring dan hij, en oke, misschien zou ze ook wendbaarder zijn, maar als hij eens goed naar de situatie keek was hij met zijn kracht/snelheid verhouding, en haar ondervoedheid, toch echt een stuk beter af. Vandaar dat hij haar aankeek, en zijn oren geïrriteerd in de nek legde. "Vlieg op," Mauwde hij nog eens, duidelijk moe van het gesprek, "Ik heb geen zin je erg te moeten verwonden, en waarom zou je dat willen? Voor mijn part ga je naar Windclan toe, maar ga weg,"


Oh hi... Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oh hi... DPKsfdL
E
635
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender:
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimeza 22 aug 2015 - 10:19

De kater legde zijn oren in zijn nek. ''Vlieg op." mauwde hij. "Ik heb geen zin je te verwonden, en waarom zou je dat willen? Voor mijn part ga je naar Windclan, maar ga weg." Emerald zuchtte. Voor haar gevoel waren sommige katten bijzonder traag van begrip. "Als jij honger en gewond bent heb jij een clan die voor je jaagt. Ik niet. Ja, ik zou weg kunnen gaan aangezien ik een gevecht niet zou winnen. En dan? Waar kan ik dan jagen? Misschien sterf ik wel van de honger, dan zijn een aantal wonden nog best oké." antwoordde ze. Oh, dit was zo slecht voor haar ego. Helaas moest ze nu wel, want alles wat ze had gezegd was niet gelogen. Emerald had écht honger.

-Sorry heel laat ><


Oh hi... 4sb01y


::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Oh hi... 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimezo 23 aug 2015 - 18:58

Hij luisterde niet eens volledig naar wat de ander zei, zodra hem duidelijk werd dat ze niet van plan was weg te gaan sloeg hij zijn klauwen uit en kwam dreigend dichterbij. De ander zou dan, als ze naar achteren stapte, dichter bij de grens van het Shadowclan gebied komen en dus sneller weg zijn. Bovendien was zijn geduld nu wel redelijk op en zette hij zijn daden nog meer kracht bij door uit te slaan met zijn voorpoot, of hij iets raakte wist Tall niet zeker, het was gewoon de bedoeling te melden dat het menens was.


Oh hi... Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oh hi... DPKsfdL
E
635
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender:
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimedi 25 aug 2015 - 17:13

Emerald had niet verwacht dat hij direct aan zou vallen en kreeg maar weinig kans weg te duiken. De klauw schramde net niet over haar oor maar over haar oor. De bruine poes siste woedend en gaf een krab terug. Clankatten waren zo agressief en moesten zich altijd 100% aan de warriorcode houden. Indringers verjagen. Als Starclan zo vredelievend was waarom hadden ze dan regels die andere katten uithongerden?


Oh hi... 4sb01y


::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Oh hi... 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimedi 25 aug 2015 - 19:55

De kater was veel fitter dan de poes voor hem, en had ook nog mee dat hij getraind was voor ontmoetingen als deze. Daarom kostte het hem niet al teveel moeite weg te duiken voor haar tegenaanval, en snel nog eens te proberen met zijn poot haar neus te raken, halverwege wende hij zijn poot echter af naar haar poten en sprong met zijn hele lichaam naar voren om te proberen zijn tegenstander in de nek te kunnen pakken. Ze moest hier weg.


Oh hi... Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oh hi... DPKsfdL
E
635
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender:
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimedi 25 aug 2015 - 22:31

Ze miste. Jammer. De kater haalde uit naar haar neus maar dat bleek een schijnbeweging te zijn. Dit keer was ze er wel op voorbereid. Een idee vormde zich in haar hoofd. Terug vechten zou zinloos zijn. Maar die muis moest ze hebben. Gewoon als teken dat ze niet had verloren. Althans, niet helemaal. Vlug sprong ze achteruit om de klauw te ontwijken. Ook sprong hij naar voren. Oh nee, ze zou zich niet als een kitten laten pakken. Zeker niet door een jongere kat. Ergens achter haar moest een hoge boom staan. Gelukkige maakte de poes niet de bekende fout om naar haar doel te kijken. Dan kon ze net zo goed vertellen wat ze van plan was. Hij was groter en gespierder. En daardoor, veel, véél zwaarder. Als zij naar een puntje van een tak kroop kon hij haar daar niet volgen. Snel sprong ze naar links. Zo hard als ze kon begon ze te rennen in de hoop hem te verrassen.


Oh hi... 4sb01y


::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Oh hi... 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimedo 27 aug 2015 - 18:27

Hij keek even verbaasd op toen de poes plots van hem wegsprong en wegrende naar de boom. Zijn gedachten snelden naar de voordelen van deze actie. Hij kon er nog geen vinden, toch was de kater niet van plan hiermee zijn aanval stop te zetten, en zodra de poes naar de boom sprong vloog hij achter haar aan, was ze serieus van plan omhoog te gaan? Hij kon zich wel iets slimmers bedenken, maar misschien was dit allemaal een schijnbeweging.


Oh hi... Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oh hi... DPKsfdL
E
635
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender:
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimedo 27 aug 2015 - 22:18

Emerald rende door. Hopelijk was de kater niet al te goed in klimmen of zat haar poot niet te veel in de weg, maar dit was haar enige kans. De boom was dichterbij. De poes zette zich af en klom lenig de boom in niet achterom kijkend. Ze voelde niet dat iemands haar staart beet had en achterom kijken was absoluut géén goed idee. De boom was ontzettend hoog. Misschien was ze nu eigenlijk op de helft, hoe dan ook, ze werd moe. Nog een stuk naar het dunnere deel. Daar was ze veilig.


Oh hi... 4sb01y


::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Oh hi... 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimeza 29 aug 2015 - 0:46

Oke, ze ging letterlijk de boom in, en hij was dus echt niet van plan haar te volgen. Vandaar dat de kater een noodstop maakte, en voor de stam tot stilstand kwam. Hij keek de poes rustig na, die de boom in klom, en ging zitten om het zichzelf makkelijker te maken. Alles wat hij hoefde te doen was wachten, er waren ooit katten geweest die van boom tot boom sprongen maar deze boom stond alleen en bovendien waren dat getrainde Skyclan katten geweest, no way dat zij dat kon.


Oh hi... Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oh hi... DPKsfdL
E
635
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender:
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimeza 29 aug 2015 - 15:43

Emerald tuurde naar beneden. Hij volgde haar niet eens? Als hij gewoon zou wachten tot ze naar beneden kwam had hij veel geduld nodig. Ze had immers alle tijd. De poes ging op een dikke tak zonder bladeren zitten en sloeg haar staart over haar poten. Zo zat ze vroeger altijd uren voor haar hol op de uitkijk naar indringers aangezien ze toen och niet veel beters te doen had. Greenleaf was fijn, maar niet als het zo heet was dat alle prooi wegtrok of uitdroogde. Hier in Shadowclan territorium was het lekker koel


Oh hi... 4sb01y


::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Oh hi... 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Oh hi...   Oh hi... Icon_minitimezo 30 aug 2015 - 1:22

Oke, om eerlijk te zijn ging zijn nek pijn doen, en dus liep de kater een eindje weg van de boom om niet zo stijl omhoog te hoeven kijken. Ja hij was zo erg dat hij ging blijven wachten, dus waarom het niet een beetje comfortabeler maken? Hij had een betere plek om te zitten, had de afgelopen nachten ongetwijfeld beter geslapen en had ook nog eens allesbehalve humor en de poes daarboven had wel bewezen dat dat bij haar anders zat. Niet dat hij van plan was om niets te doen terwijl hij hier zat, integendeel, nu maar eens erachter komen waarom ze niet gewoon weg ging. "Duss, waarom wilde je ook alweer niet weg?" Vroeg hij rustig, straight to the point, "Het had je een hoop ellende bespaard,"


Oh hi... Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oh hi...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: