I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream] DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream]   I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream] Icon_minitimezo 5 jul 2015 - 10:31

Petalcloud vond dat ze voor nu wel weer even genoeg gejaagd had. Er zat veel vis in de rivier en de prooistapel was hoog genoeg voor haar om even pauze te nemen. In de middag werd vissen sowieso lastiger, omdat dan de meeste tweebenen kwamen. Het was een warme dag, dus ze kwamen met drommen tegelijk aanzetten om van het koele water e genieten. Petalcloud vond tweebenen enorm fascinerend, maar het was werkelijk ongelofelijk hoeveel lawaai die kleintjes van hen konden produceren! Op de Highlands was het rustiger. Petal had zich neergezet op een steen vanwaar ze een mooi uitzicht had. Genietend keek ze om zich heen. Een paar vogels buitelden sierlijk door de lucht, bijen zoemden rond de bloemen in het veld en een koolwitje fladderde langs. En ook hier waren tweebenen. Het was er maar eentje, een van volwassen grootte die toch nog iets jongs over zich had. Petalcloud bestudeerde de tweebeen en ze dacht dat het een mannetje van de soort was. Die hadden meestal een korte hoofdvacht en een wat andere bouw, maar Petalcloud vond het nog steeds moeilijk om er zeker van te zijn. Tweebenen waren vreemde wezen. Al die verschillende soorten en kleuren vachten! Petalcloud zat dus nog geïnteresseerd naar de tweebeen te staren - van een veilige afstand, natuurlijk, hij had haar dan ook niet opgemerkt - en merkte dan ook totaal niets van de rest van haar omgeving op.


I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream] 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream] DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream]   I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream] Icon_minitimevr 10 jul 2015 - 19:05Met een iet wat loom tijdverloop leek de dag voorbij te trekken en de voortdurende zonnestralen die op zijn rug werden gericht hielpen niet echt bij het genieten van zulk warm weer. Al was zijn vacht kort, de donkere tinten hielpen niet echt bij het afkoelen en dus hield hij zich maar al te graag in de schaduw. Helaas dachten niet veel bewoners van het bos zo, want het was akelig leeg, afgezien van de paar vogels die zich hoog en veilig hadden verstopt tussen takken en bladeren. Nooit was Hawkscream echt een goede klimmer geweest, dus liet hij de gevederde beesten maar voor wat ze waren en slenterde hij weer verder, over de zachte bodem die zijn pootkussentjes gelukkig met rust liet.
Toen hij dacht dat de zon wat minder hard zijn best deed om elk oppervlak te verwarmen, besloot hij onder de beschutting van de bomen te kruipen en waar vielen zijn amberen ogen toen op? Juist ja, een bekende gestreepte grijze vacht. Automatisch ontstond er een roesterig gesnor uit zijn keel, maar hij wist het wat te verminderen en met een vrolijke tred liep hij op de poes af, die haar aandacht op iets anders had gericht, blijkbaar. "Mijn lieve bloemblaadje." Snorde hij en drukte zijn wang zachtjes tegen die van haar, terwijl hij gelijk naast haar ging zitten.
Pas toen hij haar blik volgde, merkte hij de paar twolegs op die bezig waren met.. twoleg dingen. Oh. "Leren ze je nieuwe sluiptechnieken? Want ik denk niet dat ze er heel goed in zijn?" Te horen aan het geluid dat ze voortbrachten.


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream] DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream]   I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream] Icon_minitimezo 12 jul 2015 - 12:22

Petalcloud schrok zich dood toen Hawkscream plotseling naast haar opdook. Bij het horen van zijn stem begon ze luid te spinnen. "Mijn lieve bloemblaadje." "Hallo, mijn vogeltje", miauwde Petalcloud terug. "Leren ze je nieuwe sluiptechnieken? Want ik denk niet dat ze er heel goed in zijn?" zei Hawkscream. Petalcloud schudde grinnikend haar hoofd. "Nee, ik vind ze gewoon interessant", zei ze. Ze had haar blik van de eerste tweebeen waar ze naar keek verlegd naar een groepje tweebenen dat intussen wat dichterbij was gekomen. Ze praatten in hun vreemde taaltje en lachten hard. Petalcloud meende dat de groep uit zowel mannetjes als vrouwtjes bestond en er waren geen kittens bij. "Ik heb eigenlijk sowieso nog nooit een tweebeen zien sluipen", zei ze met een lichte frons. "Zouden ze wel jagen of zijn het misschien planteneters? Ik heb wel eens wat van hun kleintjes bramen zien plukken bij de Kleine Stroom in de buurt..." Ze was even stil. "Maar nee, ze eten ook vlees. Verbránd vlees, ik heb het geroken. Wist je dat ze vuur kunnen maken? Ze zijn er niet eens bang voor!" Ze keek Hawkscream aan. Het enthousiasme was duidelijk te horen in haar stem. Wat waren het toch fascinerende wezens, die tweebenen!


I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream] 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream] 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream]   I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream] Icon_minitimezo 14 feb 2016 - 13:47

“cause you'll be in my heart”


Hawkscream heeft een roos ontvangen van Petalcloud!


I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream] Ngr01s


Fijne Valentijnsdag Hawkscream!
coded by electric of synesthesia and shine


I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream] Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I spy, I spy, with my little eye [Hawkscream]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: