Holding on 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Holding on

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnstep
Member
Holding on UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Holding on   Holding on Icon_minitimema 13 jul 2015 - 17:10

Haar buik was dikker geworden en ondertussen wist de hele clan wel dat de zwarte kattin opnieuw zwanger was. Vandaag was dan ook de dag dat ze weer in zou trekken in de warme nursery. Twijfelend stapte ze naar binnen en bleef wat doelloos staan. Langzaam liep ze naar binnen en keek met een kleine glimlach naar het nest wat een paar apprentices die vroege morgen voor haar hadden klaargemaakt. De slanke kattin liep naar het frisse nest toe en stapte er voorzichtig in. "Nou, daar zijn we dan weer.." mompelde ze zachtjes met een kleine glimlach rond haar lippen, waarna ze zich liet zakken en haar kop op de rand van het nest legde.

{ Eerste post voor Leopardkit }


Holding on SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Leopardspirit
Member
Holding on ViLobN1
Jamie
807
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior | Carnation Killer
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: Re: Holding on   Holding on Icon_minitimema 13 jul 2015 - 17:27

Leopardkit keek vanuit de hoge positie van de rand van het nest. Trots als altijd, en een tikje ondeugend liet hij zijn blik langs de Nursery glijden. Veel Queens waren ervan overtuigt dat zodra ze hun blik van de gevlekte kater af hadden hij weer was verdwenen. En dat was ook zeker het geval, en hij had ook de speciale gave problemen te krijgen. Hehe. Maar de moeders hielden liever het kleine katertje veilig, het leek nu eenmaal geen veilige positie een moeder te vertellen dat haar kit weer kwijt was, vooral niet als deze een Deputy was. Maar Leopardkit was van geen kwaad bewust. Plots viel zijn blik op een kat die binnen kwam lopen. Vreemd, een nieuwe Queen? Hij sprong van zijn nest af en tippelde vrolijk naar de ander toe, toen pas realiseren wie dit was. ‘Grote zus Fawnstep‘ uitte hij vrolijk, waarna hij vrij brutaal op haar nest sprong en zo op ooghoogte kwam. ‘Waarom ben je in de Nursery, heb je iets stouts gedaan en is dit je straf? Ben je weer Fawnkit‘ uitte hij dramatisch. Er werd immers mee gedreigd dat stoute katten weer kitten werden, maar Fawnstep was toch een goede Warrior? Dat kon niet anders, ze was familie van hem. Maar toen viel zijn blik op haar buik, die was dik, zoals bij andere Queens. Verward keek hij weer op. ‘Word je mama? Maar dat kan niet.. dan ben je oud..’ Mompelde hij verward. In zijn ogen was Fawnstep altijd jong geweest, en om een mama te worden moest je oud zijn. Hij snapte hier dus niks van.LEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Holding on UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Holding on   Holding on Icon_minitimema 13 jul 2015 - 18:10

Haar naam klonk met de woordjes 'grote zus' ervoor en tot haar genoegen zat er een rode kitten op de rand van haar nest, het was haar jongere broertje. "Hey, Leopardkit," snorde ze geamuseerd terwijl ze met haar blauwe ogen in dezelfde blauwe van haar broertje keek. Ze leken wat dat betrof beide enorm op hun ouders, al zat er wel een aardig leeftijdsverschil in. Een kleine grinnik verliet haar mondje toen hij vroeg waarom ze hier was. "Daarover gesproken, toen ik nog Fawnpaw was heeft Shrewstar mij wel eens terug kitten gemaakt omdat ik stout was," mauwde ze met twinkelende oogjes en knipperde een keertje goed. Ze was vroeger nooit de makkelijkste geweest nee, zo'n beetje het tegenovergestelde van wat ze nu was. Maar voordat ze de echte reden kon noemen had het katertje al door wat er aan de hand was, slimmerd. De verwarde toon deed haar lichtjes glimlachen en ze knikte een keer bevestigend. "Jep. Ik wordt mama." Hierna kantelde ze haar kopje lichtjes. "Voor de tweede keer trouwens. Wist je niet dat ik nog een paar andere dochters heb?" vroeg ze toen. "En zo oud ben ik ook weer niet hoor, kleine luipaard," mauwde ze en duwde plagend haar neusje zacht tegen hem aan, maar niet zo hard dat hij van de rand af zou vallen natuurlijk.


Holding on SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Leopardspirit
Member
Holding on ViLobN1
Jamie
807
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior | Carnation Killer
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: Re: Holding on   Holding on Icon_minitimema 13 jul 2015 - 18:33

Hij vond Fawnstep leuk, al was het maar om het feit dat ze zijn zus was en op zijn mama leek. Hij hielt van zijn familie, al was die wel oneindig groot. Hoeveel broertjes en zusjes had hij nu wel niet? Hij kende er een paar, maar Swiftkit en Lionkit waren de belangrijkste. De rest ook wel, maar die waren al Warrior en hij nog een kitten, die waren dus vooral buiten het kamp bezig en het werd vast niet gewaardeerd als hij ze midden in de nacht wakker maakte om er mee te spelen. Hij moest eigenlijk ook vriendjes gaan maken van zijn leeftijd maar het was zo moeilijk. Met vriendjes werd je geen warrior. Hij werd uit zijn kitten problems gewekt door Fawnstep die verder praatte. Dus het was echt zo? ‘Wat had je dan gedaan?’ Misschien net wat te vrolijk als je bekeek dat het om straf ging. Maar zo was Leopardkit, nieuwsgierig en wou overal alles van weten. Bij de bevestiging grijnsde hij breed, zichtbaar wetend dat dit goed nieuws was. Dus sprong hij haar nest in en legde zijn witte pootje voorzichtig op de grote buik van Fawnstep, alsof deze zou klappen als hij te hard duwde. Je wist het niet zeker, sommige Queens konden ontploffen en wie weet zijn grote zus ook. Dat zou niet mogen. Maar hij keek verbaast en wat beschaamd op toen het bleek dat Fawnstep al een keer mama was geworden. Met een klein stemmetje antwoorde hij ‘Nee.. wie zijn het?’ Misschien kende hij ze wel en wist hij gewoon niet wie hun mama was. Kon toch? Bij het plagende duwtje grijnsde hij ‘Nou, al voor de tweede keer mama worden’ sprak hij op een plagende toon terug. Plots schoot het hem te binnen. Roughpaw was familie. Was die de dochter van Fawnstep? Maar die was al bijna warrior. Met grote oogjes keek hij op. ‘Is Roughpaw jouw.. dotter? Maar die is al apprentice‘ Het woord dochter snapte hij niet, maar wat hij wel begreep was dat Fawnstep écht oud was. Maar hoe oud was mama dan? Dat zou hij niet durven te vragen..LEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Holding on UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Holding on   Holding on Icon_minitimema 13 jul 2015 - 18:44

Een onschuldige grijns was rond haar snuitje komen te staan toen de kater vroeg wat ze dan gedaan had. Misschien was het niet het meest slimme om dat aan zo'n jong katertje te vertellen, maar wat zou het toch eigenlijk. Het was immers haar broertje en ze hoopte voor hem dat hij niet zo dom was het zelf uit te proberen. "Ik was knap brutaal tegen Shrewstar," mauwde ze toen met een kleine glimlach en schudde toen haar kopje. Nee, nu wist ze wel beter. Gelukkig maar, want hoe zou ze anders haar kittens fatsoenlijk op moeten voeden? Het katertje was in haar nest gesprongen en legde één van zijn witte pootjes voorzichtig op haar buik, wat ervoor zorgde dat er een zachte glimlach nog altijd op haar gezicht speelde. Hij leek niet te weten dat dit haar tweede nest was. Logisch ook, want hoe oud was hij pas? Drie manen? Dan kon je nog niet die hele familie uit je hoofd kennen natuurlijk. Ze hadden door de tijd heen een aardige stamboom ontwikkeld met aardig wat siblings en hun nageslacht. Zelf had Fawnstep daar ook wel voor gezorgd. Oeps. De plagerige toon van het katertje was haar niet ontgaan. "Pas maar op, kleine luipaard. Ik ben nog altijd groter dan jou," zei ze en gaf hem een korte lik over zijn kop. Stiekem vond ze het wel leuk om een klein broertje te hebben. "En ja, Roughpaw is één van mijn dochters," bevestigde ze met een zachte glimlach. "Slatepaw, Aurorapaw en Hailpaw zijn de andere drie." Ondertussen had ze met haar staart zacht langs haar buik gestreken. Haar kop had ze neergelegd op de bodem van het nest zodat deze weer gelijk was met de ogen van haar broertje. Ze had haar blik op haar buik gericht. "Wat denk jij dat het zullen zijn? Katertjes of poesjes?" vroeg ze toen met een kleine glimlach.


Holding on SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Leopardspirit
Member
Holding on ViLobN1
Jamie
807
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior | Carnation Killer
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: Re: Holding on   Holding on Icon_minitimema 13 jul 2015 - 19:12

Leopardkit was al een keer het kamp uit geweest en had al eens een slang ontmoet. Ofja, andersom. Dus ondertussen hadden de meeste al besloten dat de rood witte bal pluis goed in het oog gehouden moest worden. Verder wist vrijwel iedereen dat ze hun staarten in de gaten moeten houden wanneer hij in de buurt was, hij had nogal de gewoonte andere te begroeten door ze er hard in te bijten. Hehehe. Bij het antwoord van Fawnstep vergrote zijn oogjes in ongeloof. Ze moest blij zijn dat ze nog in de clan zat. Hij was nu al een en al trots maken. Hij wou een goede warrior zijn, een goede broer en een goede ehem.. Leopardkit. Ja. Bij het antwoord porde hij zachtjes in diens poot, nog steeds niet durvend de buik goed aan te raken. ‘Maar ik ben sterker’ mauwde hij vol zelfvertrouwen. Al was het in zijn blik te zien dat hij nog altijd plaagde. Bij de lik keek hij omhoog, aangezien zijn pluimhaar nu plat lag. Daarna probeerde hij zichzelf te bewijzen door op haar rug te klimmen, wederom het buikgebied voor de veiligheid met rust latend. ‘Roughpaw is aardig, ik mocht bij haar slapen en ze heeft met mama geregeld dat de kittens een training kregen’ Hij was nog op de leeftijd dat je alles aan een ander vertelde, en zo ook de eerste ontmoeting met Roughpaw. Maar Roughpaw was ook aardig geweest. Bij de rest van de namen rolde hij om, met zijn witte buikje nu bloot. ‘Vier kittens? Ik ken alleen Roughpaw.. denk ik. Zijn er wel veel, maar niet zoveel als mama. Hoeveel krijg je er nu?’ Toen Fawnstep op ooghoogte kwam rolde hij weer recht en porde met zijn pootje tegen haar snuit. ‘Boop’ En hierna kwam de vraag, waar hij natuurlijk heel serieus over na begon te denken. ‘Ik hoop katertjes zodat ik met ze kan spelen, maar ik denk poesjes want je hebt hiervoor ook al dri-vier.. dotters gehad’ Concludeerde hij. Het zou leuk zijn een speelvriendje te hebben. Maar als het poezen waren was het ook niet erg, dan zou hij die ook beschermen. ‘Wat ga je kiezen?’ vroeg hij toen terug. Hij dacht dat je kon kiezen wat je kreeg en hoeveel. Waarom ook niet?LEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Holding on UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Holding on   Holding on Icon_minitimema 13 jul 2015 - 19:45

Geamuseerd keek ze haar broertje aan toen hij vol zelfvertrouwen mededeelde dat hij sterker was. "Dan heb ik nog altijd meer kennis," plaagde ze hem terug en grijnsde eventjes kort. Ergens had ze het wel jammer gevonden dat ze de kitten periode van het tweede nest van haar moeder wat gemist had, nu pas zag ze in hoe leuk het was om een jongere siblings te hebben. En dan was er ook nog het warme gevoel dat ze binnenkort zelf weer een paar wondertjes ter wereld mocht brengen. Ondertussen klom het katertje op haar rug en vertelde hij hoe zijn ontmoeting met Roughpaw was geweest. "Ik denk wel dat je de andere binnenkort zal zien, want ik vermoed dat ze hun siblings wel willen ontmoeten als de tijd daar is." Althans, dat hoopte ze dan toch wel. Misschien zouden ze de kittens wel helemaal niet als siblings willen zien. Dat was van latere zorg. Het katertje rolde ondertussen weer recht en tikte grappig met zijn pootje tegen haar neusje aan. Fawnstep blies wat adem uit via haar neus en grinnikte kort. "Ik denk dat ik het kiezen voor deze keer aan StarClan overlaat," mauwde ze toen met een kleine glimlach.


Holding on SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Leopardspirit
Member
Holding on ViLobN1
Jamie
807
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior | Carnation Killer
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: Re: Holding on   Holding on Icon_minitimedi 14 jul 2015 - 9:17

Bij het terugwoord van Fawnstep wist hij niks meer. Na eventjes na te hebben gedacht kwam er echt niks in hem op en stak hij dus maar zijn tong uit, alsof dit een fatsoenlijk antwoord was. Maar goed, zijn grote zus had deze slag gewonnen. De volgende keer was hij degene die zou zegenvieren. Bij de verdere woorden van Fawnstep klaarde hij helemaal op, zijn oogjes gevuld met een opgewekte glans. ‘Ik hoop het, dan kan ik hallo zeggen. Misschien komen de andere grote broers en grote zussen ook wel kijken‘ Het was duidelijk dat hij de hele enorme familie wou leren kennen en de overtuiging had dat heel de familie super close was, al was het allemaal buiten het kamp zodat hij het niet kon zien. Hij wou ze een keer allemaal bij elkaar zien, kijken hoe groot hij was en of sommige op hem leken. Maar of dit ooit ging gebeuren. Zijn aandacht ging weer naar Fawnstep, ietjes teleurgesteld door haar antwoord. ‘Weet je dan al wel wat namen?’ Hij vond het hele namen ding wel vreemd, sommige hadden een naam naar een dier en andere naar iets wat hij niet eens kende. Zo had hij ook een Mazepaw ontmoet en wat een Maze was? Geen idee, hij nog altijd de motivatie dat je het kon eten.LEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Holding on UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Holding on   Holding on Icon_minitimedi 14 jul 2015 - 14:15

De zwarte kattin knikte een keertje instemmend toen het rode katertje zei dat hij hoopte dat hun andere broers en zussen eens langs zouden komen. Zelf was ze ook wel benieuwd hoe het met haar andere siblings zou gaan, gezien ze sommige manen niet gesproken en amper gezien had. Eigenlijk was er geen een die ze nog regelmatig sprak. Littlestream zo af en toe, Aurynight vroeger best wel veel maar nu helemaal niet meer, Ravenheart zag ze nog wel eens voorbij komen en dan was het ook wel klaar. Maar nu was ze er wel verzekerd van dat ze het koppie van Leopardkit nog wel vaker ging zien, en dat maakte haar stiekem wel wat vrolijker. Bij de volgende woorden van het jonge ding glimlachte de kattin zachtjes en haalde een keer diep adem, waarna een gaap uit haar mond ontsnapte. "Well, de meeste Queens bedenken de namen als hun kittens worden geboren. Dan weet je zeker dat het de perfecte naam is voor die kitten, dat de naam is voorbestemd." Uiteindelijk kreeg iedereen een naam die zich later eigen maakte, die hen later kenmerkend maakte.


Holding on SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Leopardspirit
Member
Holding on ViLobN1
Jamie
807
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior | Carnation Killer
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: Re: Holding on   Holding on Icon_minitimedi 14 jul 2015 - 16:59

Nou nou, Fawnstep had ook niet veel gepland. Wat als je niks kon bedenken wanneer de kitten aankwam? Moest je dan maar inproviseren. En als je later een leukere naam verzon? Hopen dat niemand de eerste had gehoord? Het leek hem allemaal maar vreemd om zo iets belangrijks tot het laatste moment over te laten. Het klonk gewoon verkeerd. Maar nu op het onderwerp van namen gekomen, waarom heette sommige katten die hij kende zo? Waarom was Swiftkit Swiftkit en Lionkit Lionkit? Hij wist dat hij vernoemd was naar zowel Leopardgaze als het dier zelf. Want dat was een grote en sterke kat. Lion betekende ook grote en sterke kat, al had die een pluim rond zijn nek. Swift was iets met snel of behendig. En Fawnstep? ‘Wat betekend jou naam? En waarom heeft mama en Shrewstar die aan jou gegeven?’ Hij was benieuwt wat zijn warrior naam werd. Hij hoopte wel iets stoers. Sommige warriors hadden een stomme naam. Zoals Fur of Stripe. Want dat maakte je toch niet bijzonder? Als je strepen of een vacht had. Hij wou wel dat Shrewstar haar best deed en niet zijn stoere naam zou verpesten.LEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Holding on UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Holding on   Holding on Icon_minitimedi 14 jul 2015 - 17:15

Eventjes moest ze nadenken bij de vraag van haar broertje, want wat betekende haar naam eigenlijk? Ze had er wel eens een verhaaltje over gehoord van haar moeder, maar het was eventjes denken hoe ze het zou gaan brengen. "Een fawn is een pasgeboren hert, dieren die ook in dit woud leven maar zich zelden laten zien. Toen ik geboren werd was dat een periode dat er ook veel hertenkalfjes geboren werden. Het zijn onschuldige wezentjes en daar ben ik naar vernoemd door mama." Een kleine glimlach speelde rond haar lippen, zoiets was het inderdaad geweest. Wie weet had haar moeder vlak voor de geboorte wel zo'n kalfje gezien. "En het andere deel van mijn naam, step, heb ik gekregen omdat ik een goede jager ben. Ik kan heel stil lopen zonder dat iemand mij hoort en zelfs in de periodes met weinig prooi kom ik terug met," mauwde ze en een klein beetje trots was in haar houding te bespeuren.


Holding on SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Leopardspirit
Member
Holding on ViLobN1
Jamie
807
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior | Carnation Killer
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: Re: Holding on   Holding on Icon_minitimevr 17 jul 2015 - 9:06

Bij de woorden van zijn grote zus luisterde hij stilletjes. Mama had gezegd dat een naam iets zei over de kat die hem droeg. En dat je Warriornaam iets betekende wat je bijzonder maakte. Of iets in die richting. Maar een Fawn was dus een baby hert. Leuk. Het klonk in ieder geval wel leuk. Toch was hij blij dat hij naar een stoer dier was vernoemd. Eentje die groot en sterk was, net zoals hij wou zijn. Het achtervoegsel had Fawnstep gekregen omdat ze goed kon jagen. Met grote oogjes keek hij op. ‘Ik wil net zo’n goede jager worden als jou. Wil je het me dan leren als ik het kamp uit mag?’ Hij wou ook goed kunnen jagen en stil kunnen lopen. Hij kon voor zijn leeftijd al heel goed sluipen, al kwam dat meer door het feit dat hij op andermans staart joeg. Maar zijn houding was slordig, instabiel en natuurlijk had het kamp minder obstakels en was zijn prooi meestal met andere zaken bezig. Toch wou hij dolgraag de beste in alles zijn, en misschien kon zijn geweldige grote zus helpen. Was zijn andere zus niet Medicine cat geweest? Misschien kon hij ook nog wat van haar leren. ‘Hoe heet onze andere zus? Iets met Litt-Littlwe’ Dat waren dus te veel klanken achter elkaar geweest. Gefrustreerd sloot hij zijn ogen. ‘Little’ uitte hij nu beter.LEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Holding on UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Holding on   Holding on Icon_minitimedi 28 jul 2015 - 13:50

Het was haar een genoegen om te zien hoe haar kleine broertje zo enthousiast reageerde, het was haar wel duidelijk dat dit katertje het later nog wel eens ver kon schoppen. De motivatie had hij er nu al voor, hij wilde graag dingen leren en gewoon zijn hele houding stond haar wel aan. Een zachte glimlach speelde rond haar lippen toen hij vroeg of ze hem goed wilde leren jagen als hij het kamp uit mocht. "Als je wilt, kunnen we binnenkort ook al wat dingetjes in het kamp oefenen. Ik heb waarschijnlijk toch niks beters te doen de komende paar manen." Daarna konden ze altijd nog buiten het kamp gaan, als haar eigen kittens oud genoeg waren dat ze hen eventjes alleen kon laten zou Leopard toch al apprentice zijn. Het rode katertje was begonnen over hun andere zus. Fawnstep kon het niet laten om kort te grinniken toen hij probeerde de naam van hun grijze zusje uit te spreken. "Littlestream," verbeterde ze hem uiteindelijk met een kleine glimlach. "Maar ze is niet de enige, we hebben ook nog Aurynight, Frozenvoice en Russetfur." Nog altijd vond ze het jammer dat ze nog amper contact had met die zusjes, want vooral met Aurynight was ze vroeger nog wel best close geweest. Ze hadden lol gehad samen, zijzelf als young warrior en Aurynight als apprentice. "We hebben ook nog wat broers, Brokenhowl, Thornclaw, Terrorflight en Ravenheart." Het was echt jammer dat ze die bijna nooit meer sprak. Hopelijk zou de band tussen haar en Leopardkit beter zijn dan met haar andere siblings, dan was er tenminste nog iemand van haar familie waar ze een beetje mee op kon schieten.


Holding on SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Holding on   Holding on Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Holding on
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: