It's like I'm looking at him... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's like I'm looking at him...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nightfire
Member
It's like I'm looking at him... DPKsfdL
Gaby/Gabs
214

CAT'S PROFILE
Age: 49 moons
Gender:
Rank:
Nightfire
BerichtOnderwerp: It's like I'm looking at him...   It's like I'm looking at him... Icon_minitimedi 14 jul 2015 - 23:20

Het was weer eens een van die dagen waarop ze iedereen weer teveel mistte. Ze wilde de oude tijd weer terug waar ze bij haar familie kon gaan zitten en over van alles had kunnen praten. Zelfs haar gepijnigde gevoelens kon ze toen nog uiten, nu had ze niemand die ze in de arm wilde nemen en alles aan wilde opbiechten op zoek naar iets van steun. En toch bleef ze altijd stilletjes zitten om iedereen in de gaten te houden. Alle kinderen van haar broer die nog in leven waren. Hoewel ze zelfs van hun genoeg had zien sterven. Ze had zelf geen kittens dus daar hoefde ze niet naar te kijken, in plaats daarvan nam ze er toch wel iets van plezier in om haar neefjes en nichtjes in de gaten te houden. niet dat ze het nodig hadden, ze waren per slot van rekening volwassen. Maar toch bleef de zwarte poes op zoek naar iets van herkenning. En bij een van haar broers zoons had ze het elke keer als haar ogen op hem vielen. Het was altijd alsof ze naar haar broer zat te kijken, ze betrapte zich er soms op dat ze half zat te staren. Hopelijk was dat iets wat niet teveel opviel anders had ze weer wat awkwards uit te leggen.
Voor ze het door had, had ze de Highlands bereikt en bleef ze staan. Ze sloot haar ogen en liet de warme zomerbries langs haar lichaam glijden. Maar de zon op haar zwarte vacht warmde haar veel te snel op dus besloot ze maar om in beweging te komen en misschien kon ze een plek vinden om zich uit te strekken en stiekem wat te zonnen, je wist het maar nooit.-Eerste post voor Smokegaze


It's like I'm looking at him... 1pysza
Spoiler:
 

FACE IT!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
StarClan
It's like I'm looking at him... 6GDhOSI
Nathalie
1266
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: It's like I'm looking at him...   It's like I'm looking at him... Icon_minitimewo 15 jul 2015 - 1:36

Nauwelijks was er nog directe familie van zijn vader, behalve Nightfire dan. Hij kende haar wel, zij was er ook heel veel voor hem geweest. Vooral toen hij een kitten was, gezien hij nooit een moeder had gehad die er voor hem was geweest, behalve Mousefur dan. Nu was Smokegaze op jacht in de Highlands, op zichzelf. Dat had hij wel nodig na een dag als gisteren. Hij was Petalcloud tegen het lijf gelopen en dit had nogal gebotst. Hoe katten al snel over Smoketear dachten kwetste hem keer op keer weer. Dan had de kater wel een elder vermoord en dat was niet goed te praten, maar er bestond nog wel iets als vergiffenis en misschien toch een paar procentjes aan begrip. Dit kreeg zijn vader maar niet en dat kwetste hem. Zo'n vreselijke kat was hij toch niet geweest voor die daden? Dus waarom? Hij verzette zijn gedachte. Nee, jagen nu, niet aan denken. Terwijl hij rond liep, proberend zich te focussen op het jagen, viel heel iets anders in zijn blikveld. Een zwarte gestalte van een kat in de verte, wiens geur hij herkende als die van Nightfire. Smokegaze stopte met waar hij mee bezig was en draaide zich om naar de zwarte poes waar hij vervolgens naar toe liep. "Hé, tante!" Miauwde hij dan toch met een glimlach. Er was maar weinig familie waarmee hij zich echt goed voelde.


It's like I'm looking at him... YeIsY95
It's like I'm looking at him... PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nightfire
Member
It's like I'm looking at him... DPKsfdL
Gaby/Gabs
214

CAT'S PROFILE
Age: 49 moons
Gender:
Rank:
Nightfire
BerichtOnderwerp: Re: It's like I'm looking at him...   It's like I'm looking at him... Icon_minitimewo 15 jul 2015 - 2:04

Haar ogen zochten naar dat ene perfecte plekje, alleen voor haar bestemd. En zodra ze die gevonden had wist ze ook wel zeker dat niemand haar daar ging wegkrijgen. Stiekem wierp ze een kleine glans op de zon die boven haar hoofd stond en sloot haar ogen. Ze hield van Greenleaf, al betekende dat voor haar een enorme warmte om te moeten doorstaan. Alles rook goed, zag er mooi en vol uit en niemand had tekort aan eten of wat dan ook. Een plotse stem deed haar opkijken en haar kop omdraaien. Er waren niet veel katten die haar gewoon direct als tante zouden aanspreken dus ze kon al bijna raden wie het was. Zodra haar ogen de kater hadden gevonden ontstond er toch een glimlachje rond haar, normaal zo chagrijnige, snuit.
Ze keek toe terwijl hij haar kant op kwam en moest toegeven dat het net leek alsof haar eigen broer naar haar toe kwam lopen. En terwijl ze wist dat er een hoop slechte woorden over haar broer waren gesproken, weigerde zij in te zien dat hij slecht was. En zo keek ze ook naar de zoons en dochters van Smoketear, haar neefjes en nichtjes. ''Smokegaze, wat brengt jou hier met dit heerlijke weer.'' Antwoordde ze, een heel stuk vriendelijker dan dat ze tegen de meeste zou vertonen. Maar haar familie verdiende haar botte, snauwerige en koude gedrag niet.


It's like I'm looking at him... 1pysza
Spoiler:
 

FACE IT!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
StarClan
It's like I'm looking at him... 6GDhOSI
Nathalie
1266
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: It's like I'm looking at him...   It's like I'm looking at him... Icon_minitimewo 29 jul 2015 - 2:43

Eigenlijk was hij hier gekomen om tot rust te komen, niet om gezellig te gaan kletsen met een ander. Maar dit was zijn tante, een directe nest genoot van zijn vader. Zij was iemand die wél begrip toonde voor alles en het er ook niet altijd over hebben moest. Zij was niet negatief over hem. Dat waardeerde hij ten zeerste. "Smokegaze, wat brengt jou hier met dit heerlijke weer," was haar vriendelijke reactie. "Ik ben hier om wat te jagen, mijn kop te legen... nou ja, dat eigenlijk," miauwde hij met een glimlach. "En jij, wat doe jij hier, tante?" Vroeg hij met een warme glimlach. Hij gaf veel om zijn tante, zij was één van de weinigen die hem wel had bezocht toen hij een kitten was, iemand die hem er aan had herinnerd dat hij niet slecht was, dat hij niet zijn vader was, dat hij gewoon Smokegaze was, ook al was zijn vader in haar ogen niet de slechtste geweest. Zij kwam dichter in de buurt van een moeder dan Ashlily ooit komen zou.


It's like I'm looking at him... YeIsY95
It's like I'm looking at him... PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's like I'm looking at him...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: