The quick brown fox... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The quick brown fox...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Airwisp
Member
The quick brown fox... DPKsfdL
Kip
1187
Actief
✦When you push on glass, it's bound to break.
The more you squeeze, the more it slips away✦

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Airwisp
BerichtOnderwerp: The quick brown fox...   The quick brown fox... Icon_minitimedi 14 jul 2015 - 23:20

Rustig dwaalde de poes door het Shadowclan territorium, zich afvragend waar haar grijze poten de poes vandaag toe zouden brengen. Ze wist dat het niet heel slim was om alleen rond te dwalen door het territorium, vooral nu die dassen overal spookten, maar dan vertelde ze zichzelf altijd dat ze snel was.
Dat was haar sterke kant, door haar lichte bouw en soepele tred was ze sneller dan de gemiddelde kat. Helaas, vechten kon ze nog niet. Het zelfde gold voor jagen.
het feit dat ze iedere dag niets deed gaf haar een naar, rusteloos en bovenal nutteloos gevoel. Het was niet fijn om niets te kunnen betekenen.
De poes keek plots verschrikt op toen ze een rode vacht tussen de bosjes zag, meteen herkende ze haar zuster. "Hey! Foxpaw!"miawde ze vrolijk.


-Eerst Foxpaw, dan open


The quick brown fox... Flzwxy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxfire
Member
The quick brown fox... Tumblr_n796hcBj0H1qaedvuo6_r2_250
Loïs
1133
Actief
"Love. It's just chilling, you know? Kicking it with somebody, talking, making mad stupid jokes. And, like, not even wanting to go to sleep, 'cause then you might be without 'em for a minute. And you don't want that."

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Foxfire
BerichtOnderwerp: Re: The quick brown fox...   The quick brown fox... Icon_minitimewo 15 jul 2015 - 10:48

Langzaam sloop Fox op het muisje af. Haar nagels klapte ze alvast uit en gespannen haalde ze ze zachtjes over de grond. Ze glimlachte naar zichzelf; ze had dan ook al zoveel geleerd! Hoe ze moest staan, haar evenwicht moest houden, hoe ze moest vechten had ze zelfs onder de knie gekregen. Stilletjes zette Foxpaw nog een aantal stapjes naar voren, en spande toen haar spieren aan voor de sprong die de overgebleven afstand tussen haar en haar prooi zou overbruggen. Met een grote sprong belandde de rode poes met haar poten op het muisje die hard en geschrokken piepte, maar zonder medelijden beet de apprentice het nekje door. Met het muisje in haar bek draaide ze zich om om de andere gevangen prooi, een andere muis en een kraai, op te halen. Toen werd ze echter begroet door haar zusje, Airpaw. "Hey! Foxpaw!" Klonk het op een vrolijke manier en met een glimlach keek ze haar zusje aan. "Hoi," miauwde ze terug, wat ietwat gedempt klonk door de muis in haar bek. Ze wenkte haar zus met haar kop dat ze mee moest lopen terwijl ze haar prooi zou verzamelen.


The quick brown fox... 29429sk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Airwisp
Member
The quick brown fox... DPKsfdL
Kip
1187
Actief
✦When you push on glass, it's bound to break.
The more you squeeze, the more it slips away✦

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Airwisp
BerichtOnderwerp: Re: The quick brown fox...   The quick brown fox... Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 22:57

Toen de grijze poes door de bosjes op haar zus afstapte, zag ze hoe een verse muis tussen diens kaken bengelde. Het was duidelijk te zien dat haar zus een prima warrior zou worden, wat waarschijnlijk niet eens zo lang meer zou duren. Foxpaw was nu immers bijna een jaar, misschien zou ze over een paar maanden al warrior worden. Airpaw zou er niet van opkijken.
Aan de ene kant was ze trots en blij voor haar zus, aan de andere kant stak jaloezie haar. Dat laatste wist ze echter goed te verbergen achte een glimlach. "Hoi,"miauwde haar zus, ietwat gedempt door het knaagdier dat ze vast had. De rode poes wenkte haar te volgen en dat deed Airpaw braaf. "Hoe is het met jou?" vroeg ze. "Je bent een goede jager geworden!" Met iets van bewondering keek ze de andere apprentice aan, het was duidelijk dat Airpaw naar haar opkeek.


The quick brown fox... Flzwxy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The quick brown fox...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: