Kitten-cough 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Kitten-cough

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Foxfang
Member
Kitten-cough DPKsfdL
Beertje «
160
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons ‣
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Foxfang
BerichtOnderwerp: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 12:41

Aaah! OMG! Hij ging dood, nu wist hij het zeker. Foxfang had moeite om zijn pokerface op te houden. Heel het kamp leek vol te stromen met allemaal kleine pluisjes die op alles sloegen. Ze renden door het kamp en de Nusery zat stampvol en met heel veel gekrijs. De grote kater duwde zijn oortjes in zijn nek, maar dat verhielp het kabaal niet. Hij was net terug van het jagen, maar nu hij het kamp zag wilde hij net terug vertrekken. Liever dat dan... hier. Het leek wel een wervelstorm, Starclan-verdomme.

{Open xD}


If you can't handle my LIES you don't deserve the THRUTH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerspots
StarClan
Kitten-cough DPKsfdL
218
Actief
Tigerspots
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 13:00

Rustig keek ze rond. Het was zo druk vandaag en- Oh... Pluizige staart. het concentratievermogen van de kit lag redelijk laag en dus zat ze al te staren naar iets anders, haar gedachten waren zo absurd onderbroken. Kort knipperde ze een keer met haar ogen. Target locked... And. Hop. Ze zat op zijn staart en begon op het topje te kauwen. Nomnom... Pluis nom. Ze sabbelde even zachtjes op de staart en keek toen pas na enkele tellen op. Zonder echt te letten op de kat begon ze de staart te likken. Wieh~


Kitten-cough G0fnix8l_o
Es ist ratsam, welke Blumen zu entfernen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluekit~
Member
Kitten-cough DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Four moons
Gender:
Rank: Kitten
Bluekit~
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 13:02

Ze had de warrior wel zien zitten vanaf haar plekje bij de ingang van de nursery. Een klein fronsje was op haar gelaat verschenen toen ze de kater niet al te blij zag reageren op het geluid dat haar dengenootjes voortbrachten. Oké, ze waren misschien luid, maar meneer deed alsof hij nooit een kitten was geweest! Met een snel pasje en een hoog opgetrokken neusje, om haar beledigdheid te laten stralen, liep ze op hem af en gaf hem een por in zijn zij. "U wilde gezelschap?" Puh!
Met een schattig gaapje wierp ze zichzelf op zijn voorpoten en rolde zich op tot een balletje zodat hij niet weg kon gaan zonder haar als wegversperring te moeten ontwijken. "Hmm, warm.." Plakte ze er nog plagerig achteraan en wurmde zich tussen de twee voorpoten in. Wat ze niet wist was dat er ook nog een andere kitten deze kater als doelwit had gekozen. Teamwork.


Kitten-cough OwHCPLb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxpaw*
Member
Kitten-cough DPKsfdL
Laura
210
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 10 Moons ||
Gender:
Rank: Apprentice
Foxpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 13:07

Foxkit keek op naar de twee poezen bij de kater die hij laatst gezien had. Hij had het best wel koud dus een een beetje bijschuilen kon toch geen kwaad? Per slot van rekening zijn er ook twee kittens bezig met het genieten van zijn lange vacht. Waarom dan hij niet? Hij liep op de kater af en ging leunen tegen zijn vacht, dat hem helemaal verstopte. "Haha, leuke verstopplek."


And I've been crying out for help.
I know I bite but I mean well
Can you see my disguise
I'm different inside

Kitten-cough 2hf18ip
I am all alone, I'm surrounded by the fears
Haunted with shackles now they send me straight to tears
I'm not allowed to cry, 'cus they told me I would die
Oh no! They're getting near...

Help me...
Meet Fox
Rina -> Willowstorm -> Foxkit

Theme & Voice:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member
Kitten-cough HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 13:33

Tigerkit hield zich laaf tegen de grond terwijl hij zijn prooi besloop. Het was een grote prooi, een pluizige prooi en Everstar zou hem zeker vervroegd apprentice maken als hij deze warrior tegen de grond kreeg. Zijn gele oogjes strak gefixeerd op de grote kater terwijl hij voorzichtig pootje voor pootje dichterbij kwam. Hij mocht dan een beetje een chagrijn zijn zo nu en dan, het irriteren van anderen vond hij geweldig! Deze warrior leek al een beetje geïrriteerd, dus dan was hij er altijd om het nog leuker te maken! Hehe. Het katertje vloog overeind, zette zich af van de grond en haakte zijn klauwtjes in de pels van de warrior, terwijl er een zacht gegrom uit zijn keel opsteeg. Moeizaam wist hij zich op de rug van de warrior te werken en grijnsde breed.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Kitten-cough VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kitten-cough DPKsfdL
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 Moons old, almost there
Gender:
Rank: Kitten
Dandelionkit.
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 13:57DandeliontailAnd none of you'll remember a single thing I saidThey don't want the truth, they just want the wordsHet enthousiaste gepiep van andere kittens had de aandacht van Dandelion getrokken. De jonge kitten opende haar ogen en spitste haar oren, waarbij haar snorharen geamuseerd trilden. Een kater met een hele dikke pluizige vacht was aan het spelen met wat anderen kittens. Oh maar dan kon ze vast mee doen! De ogen van Dandelionkit begonnen te twinkelen terwijl ze naar voren sprong in de richting van de kater, tot de conclusie komend dat hij toch wel hele mooie, lange snorharen had. Met speelde klauwtjes sloeg ze ernaar, iets op haar achterpoten staand. Ze moest alleen oppassen dat ze niet op Bluekit ging staan, oeps. Maar dat lukte nog wel redelijk. Uiteindelijk had ze een paar snorharen in haar mondje en kauwde er vrolijk op, haar poot er nog licht omheen geslagen. Hebbes!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan
Kitten-cough DPKsfdL
☄ Loïs
932
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 14:01

Ze was rustig aan het spelen met een mosbal toen ze opeens allemaal kittens dezelfde kant op zag stormen. Mouse keek op en verbaasd trok ze met haar oortje. Toen ze de richting volgde waar alle kittens naartoe waren gegaan zag ze het en meteen kwam ze overeind en stormde naar de grote warrior toe. "Waaahooooo!" Riep ze waarna ze zichzelf volledig op de kater lanceerde en hard in zijn buik terecht kwam. Ze gleed naar beneden en kwam met een plof op de grond, waardoor ze hard moest lachen. Ze zag Tigerkit, Foxkit, Bluekit, en nog twee andere kittens die ze nog niet eerder ontmoet had. Ze wist wel hun namen; Dandelionkit en nog een Tigerkit. "Hallo allemaal!" Piepte ze vrolijk ter begroeting waarna ze haar kleine nageltjes in het pootje van de grote warrior prikte. Ze nam deze daarna in haar bekje en begon erop te sabbelen. "Mijn!" Claimde ze dit deel.

{ He. He. He. :3


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxfang
Member
Kitten-cough DPKsfdL
Beertje «
160
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons ‣
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Foxfang
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 18:03

Ja lap daar had je de eerste al. Hij probeerde zijn staart weg te trekken van het mondje met de vlijmscherpe tandjes, maar hij wilde niet dat het te veel kabaal ging maken. Dan had hij de moeder of vader op zijn dak en als die gingen zagen ook nog eens Everstar. Wat hij echter niet had verwacht was dat er een tweede bij kwam. Bluekit. Foxfang trok een grimas, ze was duidelijk beledigd. Sorry hoor dat hij totaal niet met kittens overweg kon. "U wilde gezelschap?" Wat moest hij daar om zeggen? "Hmmm...", bromde hij dan maar. Eigenlijk was het een protest maar de kitten claimde zijn rechter voorpoot. "Hmm, warm.." Hij moest enorm veel moeite doen om niet met zijn blauwe ogen te gaan rollen en 'per ongeluk' zijn poot in de lucht zou gooien zodat de kitten niet meer terug kwam. Helaas... Gekriebel in zijn zij deed hem naar beneden kijken. Hij kreunde zachtjes. "Haha, leuke verstopplek." Een fel rood katje leunde tegen zijn vale rode vacht aan. Help. Hij keek rond in het kamp. Geen enkele warrior die hem kon helpen met deze kitten-epidemie. Tandjes bij zijn kont deed hem even schokken en hij keek naar een gestreept katertje. "Tigerkit, laat dat," gromde hij, maar het katje zal al grommend op zijn rug. Fijn, dat hij daar maar bleef zitten. Hopelijk viel hij eraf en brak hij zijn nek. Bye bye Tigerkit. Een witte flits sprong, half steunend op haar achterste poten naar hem op. Ze had het gemunt op zijn snorharen. Snorharen waren buigzaam dus bogen die mee zodra de kitten het in haar mondje had. Net zoals zijn lange vacht waren die ook uiterst lang. De kitten begon er vrolijk op te kauwen. Hij bewoog ze zachtjes. Oké, dit was... "Waaahooooo!" Bijna meteen na die uitroep benam een plof zijn adem. De kitten gleed naar de onderkant van zijn buik. "Hallo allemaal!" Hij, nee zij had het gemunt op zijn linkervoorpoot en stak haar tandjes erin. "Mijn!" "Wat, heeft dit te betekenen?", gromde hij. Ondertussen had hij zich al overgegeven aan de situatie. Zelfs de meest getalenteerde warrior, o wacht... dat was hij. Hij grijnsde een beetje bij de gedachten en vervolgde zijn gedachten. Dus zelfs hij kon niet op tegen 6 kittens.


Noo... hij gaat dood xD ~


If you can't handle my LIES you don't deserve the THRUTH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kitten-cough DPKsfdL
Tanya
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 32 moons ||
Gender:
Rank: Warrior
Arrowheart
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 18:18

Arrowheart liep versuft het kamp binnen, ze had net wat gejaagd. Een konijn en twee muizen, dat was alles. Ze legde de prooi op de prooihoop neer en keek bezorgd naar de nursery waar een stuk of drie kittens hoestten, ze waren er niet beter op geworden, zag Arrowheart. Ze spitste plots haar oren toen ze kittens hoorde lachen en miauwen. Arrowheart giechelde en liep op de kater en de kleintjes af. "Laat deze kater met rust, anders eet hij jullie op als een vos, vandaar dat hij Foxfang heet." grapte ze. Ze hoopte dat dit wel zou lukken. Arrowheart had wel eens over deze kater gehoord, maar nog nooit leren kennen.


Kitten-cough 2dln98k

::Arrow::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kitten-cough DPKsfdL
Iró
393
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Puddleshine
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 18:28

Puddle wou zich net bij de groep spelende kits voegen toen er een andere warrior kwam. Wat waren ze allemaal groot, die warriors! Puddle grinnikte en sprong op de grote poes. "Betekent dat dat jij dat niet zult doen?" Lachte hij en greep haar staart beet.


Kitten-cough Lz4NLPF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerspots
StarClan
Kitten-cough DPKsfdL
218
Actief
Tigerspots
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 19:34

Opeens, kitteninvasie. Wel meteen keek ze op toen hij zijn staart introk. Deze keer gromde ze lichtjes, een lach op haar gezichtjes, waarna ze de staart in haar bek nam en eraan begon te trekken alsof het iest was dat ze kon meedoen. Ze had dan ook echt geen medelijden en schudde even krachtig haar kopje, alsof ze echt wilde dat de staart zou ontkoppelen. Haar staart, zij willen hebben. NU. "Laat deze kater met rust, anders eet hij jullie op als een vos, vandaar dat hij Foxfang heet." Ze keek even op met haar ijsblauwe ogen en knipperde even lichtjes. "Foxtail!" Piepte ze even blij. "Ik noem je knuffel Foxtail!" Piepte ze tenslotte. "Je bent pluizig!" zei ze tevreden waarna ze de staart terug pakte en eraan begon te trekken.


Kitten-cough G0fnix8l_o
Es ist ratsam, welke Blumen zu entfernen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kitten-cough UpUjbbT
Julia
896
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 21:39

De grijns om haar lippen kon bijna niet breder en de pretlichtjes waren duidelijk in haar ogen te zien. Ze vermaakte zich hier prima, wat een prachtig tafereel speelde zich voor haar af.   Ze zag maar al te goed dat Foxfang moeite had om zich in te houden terwijl een groep kittens om hem heen dartelde, onder andere haar zoon en dochter. Het was duidelijk dat hij niet wist wat hij er mee aan moest en zich enkel inhield omdat hij anders op zijn kop kreeg. Ze proestte het bijna uit toen Tigerkit aan zijn staart begon te rukken, daarna gleed haar blik naar haar zoontje die het op Arrowheart voorzien had. Zachtjes begon ze te grinniken en ze schudde haar kop. Er waren veel kittens in de WindClan op het moment en dat was ook duidelijk te zien, haar vier kittens waren daar ook een paar van. Nog steeds met een brede grijns stond ze op en liep naar de groep katten toe. “Nou jullie hebben het helemaal onder controle zie ik.” De pretlichtjes in haar ogen fonkelden nog meer op en ze had haar poeslieve stem op gezet. De blik in haar goudgele ogen gleed in die van Foxfang en ze hield zijn blik veel langer vast als die van Arrowheart, waar ze even later naar keek. Ze zoog op haar wangen en ging zitten terwijl ze zich afvroeg of ze haar kits terug zou roepen. Nee, eigenlijk was dit veel te leuk. Het geworstel van de warriors was erg vermakelijk.


Kitten-cough X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kitten-cough DPKsfdL
Tanya
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 32 moons ||
Gender:
Rank: Warrior
Arrowheart
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimedo 16 jul 2015 - 22:41

De lelijke grijns van de WindClanpoes beval Arrowheart niet. Nou jullie hebben het helemaal omder comtrole zie ik." miauwde ze poeslief. Arrowheart draaidemet haar ogen en versmalde ze tot spleetjes. "Inderdaad, we hebben meer controle over ze dan jij, ik zou mijn kittens roepen om de warriors met rust te laten. Maar ik ben nog nooit een queen geweest, dus zelfs ik heb meer verstand dan jij." snauwde ze. Ze zwiepte nijdig met haar staart. Ze fluisterde in Puddlekit's oor "Ik heb wel honger naar een kitten." grapte ze, haar tong gleed langs haar voorlip. Arrowheart hoopte dat het kleintje bang zou zijn en het opgaf.


Kitten-cough 2dln98k

::Arrow::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kitten-cough DPKsfdL
Iró
393
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Puddleshine
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimevr 17 jul 2015 - 14:46

Puddle negeerde wat om zich heen gebeurde totaal, maar keek toch even op toen hij zijn moeders stem hoorde. Haha! You go mam! Toen hij gefluister in zijn oor hoorde keek hij op en proeste het uit van het lachen. "Wat heb jij een gek gezicht!" Riep hij en drukte zijn poot tegen het witte op haar snuit.


Kitten-cough Lz4NLPF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kitten-cough DPKsfdL
Tanya
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 32 moons ||
Gender:
Rank: Warrior
Arrowheart
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimevr 17 jul 2015 - 14:49

Arrowheart grinnikte en deed alsof ze naar hem hapte. Toen likte ze over zijn oor "Mmh, lekker smakelijk." miauwde ze. En beet zachtjes in zijn staart, zodat het niet pijn deed. Als het kleintje zijn staartje bewoog was hij al vrij. Arrowheart hield van kleine kittens, die waren zo schattig.


Kitten-cough 2dln98k

::Arrow::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kitten-cough DPKsfdL
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 Moons old, almost there
Gender:
Rank: Kitten
Dandelionkit.
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimevr 17 jul 2015 - 18:54DandeliontailAnd none of you'll remember a single thing I saidThey don't want the truth, they just want the wordsDe snorharen van de kater waren nog verbazingwekkend smakelijk. Dandelion was ondertussen een beetje afwezig aan het kauwen, haar voorpootjes tegen de schouder van de warrior gezet hebbend. Ze vond het wel prima, een beetje ontspannend ook. Misschien, heel misschien zou ze wel kunnen liggen met de snorharen nog steeds in haar mondje. Maar toen kwam er een andere volwassen kat aan, die aangaf dat de warrior kittens at! Oh nee, oh help. Dat mocht niet en dat kon niet! Van schrik zette Dandelion zich af en sprong wat naar achter, de snorharen nog steeds wat in haar mond houdend, waardoor ze er nogal aan trok. Al vlug genoeg besefte ze zich dat ze het los moest laten en deed dat ook, maar alsnog keek ze wat verschrikt in de richting van de kater. Hij zou toch niet echt kittens gaan eten?!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxfang
Member
Kitten-cough DPKsfdL
Beertje «
160
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons ‣
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Foxfang
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimedo 23 jul 2015 - 16:23

Fijn... hij kreeg een nieuwe bijnaam. Foxtail, ieuw! De rest ging in een vlaag aan hem voorbij. Hij had zelfs niet door dat Brindle zijn blik langer vasthield dan gewoonlijk. Hij knikte haar gewoon toe, net zoals hij dat bij Arrow deed. Hij trok een beetje terug zodat Tigerkit meer uitdaging kreeg. Maar dat was niet het pijnlijkste. Een harde ruk werd gegeven aan zijn snorharen. Hij beet op zijn lip, snorharen waren altijd extra gevoelig. Gelukkig liet de kleine kitten los. Hij gromde lichtjes en tilde zijn poot op, vergetend dat daar een kitten aan hing. Zuchtend zette hij hem terug neer. "Ik ga je heus niet opeten Dandelionkit... maar jij vind mijn snorharen wel lekker denk ik." Hij grijnsde zwakjes. Hij zou het wel overleven. Ooit.


If you can't handle my LIES you don't deserve the THRUTH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kitten-cough DPKsfdL
Inge
128
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender:
Rank: Warrior
Blackswirl
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimevr 24 jul 2015 - 9:33

Yellowkit kwam aanlopen. Er ging iets van jaloezie door haar heen toen ze al die andere kittens plezier zag maken. Ze schudde haar kop en liep dichterbij met haar staart sexy zwiepend in de lucht. Want duhhh! Tigerkit was erbij. 'Wat zijn jullie nou weer aan het doen, jullie lijken wel kittens... ik bedoel jullie zijn kittens, ik bedoel ik ben ook een kitten maar ehhhhh.' Ze was in tweestrijd met zichzelf. Aan de ene kant wou ze graag meedoen maar aan de andere kant wilde ze niet dat Tigerkit haar kinderachtig vond. Ze glimlachte zwakjes. 'Ik bedoel hoi.' Ze wilde niet dat de anderen haar een pester vonden ofzo maar ze wilde ook niet dat Tigerkit haar daarom stom vond. Ze knipoogde naar Tigerkit.

Sorry ik was vergeten dat ik op Blackswirl zat Razz


Kitten-cough FN6KwB7
Kitten-cough 30c7hitKitten-cough EsObDFyKitten-cough R1g02f
Kitten-cough S6kpr5Kitten-cough UK1ajoIKitten-cough S61vl6p
Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kitten-cough UpUjbbT
Julia
896
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimevr 24 jul 2015 - 11:25

Ze keek Arrowheart enkel aan toen de poes duidelijk de behoefte voelde om haar een preek te geven. De woorden deden haar niets, ze gleden simpelweg langs haar heen zoals ze dat altijd deed als iemand haar een grote bek gaf. Ze stond op en liep naar de andere kattin toe. Ze schermde het lijf van Arrowheart af van de rest, zodat niemand anders zag wat ze deed. Ook Puddlekit niet die aan de andere kant stond.  Ze had haar nagels ontbloot en drukte ze in de poot van Arrowheart, subtiel zodat er geen bloed zou vloeien en het niet zichtbaar zou zijn wat ze had gedaan. Een droog glimlachje stond om haar lippen terwijl ze de andere poes aanstaarde. “Probeer mij nooit verschud te zetten voor wie dan ook bitch.” Ze zei het op haar normale toon, zodat het niet opviel terwijl ze het in het oor van de andere Queen fluisterde. Toen stapte ze weer achteruit en ging zitten alsof er niets gebeurd was en ze alleen een leuk gesprekje gehouden hadden. Het zou opvallen als Arrowheart iets terug zou doen en ze vroeg zich af of de andere kattin dat wilde riskeren. Ze was een ster in toneelspelen, ze zou er wel voor zorgen dat iedereen geloofde dat zij niets had gedaan. Ze liet haar blik weer over de groep katten glijden en ontspande. Haar blik werd even warm terwijl ze naar Mousekit en Puddlekit keek.


Kitten-cough X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan
Kitten-cough DPKsfdL
☄ Loïs
932
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: Kitten-cough   Kitten-cough Icon_minitimeza 25 jul 2015 - 17:45

Er gebeurde heel veel. Haar mama kwam erbij maar het rood-witte poesje had alleen maar aandacht voor de grote kater voor haar. Ze pareerde rond zijn poot heen waarbij ze steeds op een ander plekje begon te sabbelen. Ze glimlachte goedkeurend toen zijn poot al een beetje doorweekt werd. Mousekit glimlachte naar Brindleleaf en zwiepte enthousiast met haar staartje. Ze hield heel veel van haar moeder, ook al wist ze dat deze misschien niet altijd als de allerbeste werd beschreven. Maar dat maakte haar niks uit, nee, haar mama was zelfs haar voorbeeld. Met een glimlach keek ze naar de grote kater van wie ze zijn poot nog steeds vast had. "Ben jij een papa?" Vroeg ze nieuwsgierig met haar heldere, vrolijke stemmetje.


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Kitten-cough
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: