See you again 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 See you again

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flashback
Member
See you again Tenor
NIET emma lol
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flashback
BerichtOnderwerp: See you again   See you again Icon_minitimezo 19 jul 2015 - 13:08

Met snelle passen raasde de flame-point achter het konijn aan. Hij was misschien wel pluizig en zag er op het eerste zicht niet zo snel uit, maar als je hem in actie zag, was het iets geheel anders. Hij was een snelle kat. Maar dat was ook het enigste wat de kat kon. Hij was gemiddeld van bouw en zou nooit een goede vechter zijn. Toen hij met zijn klauw snel de poot van de prooi kon grijpen, werd deze vanonder gehaald. Hij sprong op en lande recht op het beestie, die met een beet werd gedood. Hij likte kort zijn lippen af. Dit zou hij met trots aan Lionbeat laten zien. Hij was nog steeds erg gehecht aan zijn moeder. Sinds hun vader dood was, was hij lichtjes verbitterd en had hij de taak als familiehoofd op zich genomen, of dat voelde zo. Hij snoof lichtjes en keek even op naar de hemel. Waarom had Firework ooit hen verlaten... Hij snapte hte niet echt.

{Flashpaw}


See you again 8iTcPRcf_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Flashpaw
Member
See you again DPKsfdL
Endria/Knight
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender:
Rank:
Flashpaw
BerichtOnderwerp: Re: See you again   See you again Icon_minitimezo 19 jul 2015 - 14:04

Pijlsnel rende de jonge kater over de vlakte. Het was nu nog best koel, en hij maakte hier gebruik van om zijn conditie te trainen. Er was ook niet veel meer wat hij kon doen. Zijn eigen mentor hielp hem niet echt, maar tot nu toe was hij al best wel ver gekomen op zijn eentje. Natuurlijk ook met de hulp van vrienden, maar daar wilde hij nu juist niet aan denken, en het rennen hielp hem daarbij. Het maakte zijn hoofd leeg, en zorgde ervoor dat hij even niet hoefde te denken aan de verwarrende vriendschap met Brokenpaw of aan het nog vreemdere incident met Thornpaw. En dat dacht hij al niet eens meer aan de vage band die hij had met zijn zus. Een andere kat kwam in zijn gezichtsveld, en nieuwsgierig rende Flashpaw erop af. De kat werd steeds duidelijker, en op een gegeven moment merkte hij op dat het Flashback was. Hij had de naam onthouden, omdat hij zoveel op de zijne leek. De apprentice hield stil voor de kater en knikte respectvol. "Hallo, Flashback." Zei hij lichtjes hijgend. "Aan het jagen zie ik."


See you again 10xc0ub
Terug naar boven Ga naar beneden
 
See you again
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: