Confused about something... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Confused about something...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Confused about something... DPKsfdL
Captain America
3633
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 5 yrs
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Moonstripe
BerichtOnderwerp: Confused about something...   Confused about something... Icon_minitimezo 12 jun 2011 - 19:04

Moonpaw liep rondjes. Niet in het o zo vertrouwde Thunderclankamp, maar in zijn gedachtengang. Brightpaw, training, Hawkstripe, Brightpaw, training, Hawkstripe... Steeds bij het denken van die naam ging er een schok door hem heen. Hij snapte het niet. Een leerling krijgen was een grote verantwoordelijkheid. Waarom verwaarloosde Hawkstripe hem dan zo? Waarom, dat woord leef maar rondspoken. Toen kon hij er niet meer tegen, hij moest en zou Hawkstripe desnoods uit de warriors den sleuren en hem dan de waarheid voor de ogen laten zien. Hij kroop zachtjes overeind en baande zich een weg door het schemerduister van de den. Buiten knipperde hij met zijn ogen tegen het felle licht. Snuffelt keek hij rond, was zijn mentor al op? Hij rook geen nieuwe geuren, dus trippelde hij met een opgezette staart naar de Warriors den. Hoewel hij inwendig woedend was, keek hij toch verwondert rond. Dit was de Warriors den, waar al eeuwen katten in sliepen, vol moed en eer voor hun Clan. Binnen was het nog donker. Moonpaw aarzelde plotseling, moest hij naar binnen gaan of een Warrior roepen? "Wat ben jij daar bezig?" Vroeg een stem, duidelijk van een Warrior. Moonpaw draaide zich om. Hij voelde zich weer als een kitten die het liefst weer bij zijn moeder wou kruipen. Vlug vermande hij zich weer, hij was een apprentice, geen poesiepoes! Hij keek in twee amberen ogen die hem doordringent aanstaarden. "Ik ben eumh..." Toen kwam het eruit, "Ik zoek mijn mentor!" Miauwde hij dapper. "Sinds ik een maan gelden apprentice ben geworden, heeft hij niet meer naar mij omgekeken!" Riep Moonpaw iets te luid erachteraan.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Confused about something...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: