What is this place? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 What is this place?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hunter
Member
What is this place? DPKsfdL
Kath
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank: Warrior
Hunter
BerichtOnderwerp: What is this place?    What is this place? Icon_minitimewo 22 jul 2015 - 15:07

Hunter had besloten even de omgeving buiten Bloodclan te bekijken. Nadat hij zich had aangesloten bij de clan heeft hij eigenlijk niet de rest van het gebied bekeken en hij vond het nu wel tijd. Niet dat hij ook maar iets van de andere clans afwist, hij kwam totaal ergens anders vandaan.
Te laat had hij door dat hij zich op vijandig gebied bevond. Hij had zijn neus ook eerder moeten gebruiken. Dan had hij doorgehad dat katten een geurspoor hadden achtergelaten om hun gebied te markeren. Had hij beter op moeten letten. Geritsel deed hem opkijken. Hij hoopte gewoon zo niet om een troep katten tegen te komen.

Eerste post Solarberry


What is this place? 10pvxmwWhat is this place? 2gxnp75
What is this place? Ivv2uw
Monsters don't live under the bed, honey. Monsters live inside us.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
What is this place? Isa2
Isa
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Solarberry
BerichtOnderwerp: Re: What is this place?    What is this place? Icon_minitimewo 22 jul 2015 - 16:58

Meteen toen de akelige Bloodclan geur Solars snuitje bereikt verstarde ze even. Haar ogen werden groter en ze ontblote haar nagels. Hadden die mormels door de jaren heen niet geleerd weg te blijven? Ze twijfelde, naar het kamp gaan en hulp halen of er zelf op af gaan. Snel stak ze haar kopje omhoog en snoof nog een keer. Ze kon niet goed opmaken hoeveel het er waren. Toch zette ze vastbesloten een paar stappen voorruit. Die mormels moesten het niet wagen om prooi te stelen.

Voorzichtig keek ze tussen het struikgewas door naar de kat. Het viel de kattin op dat hij er onschuldig uit zag, hij leek zelf was verward, net of hij verdwaald was. Ze schudde haar kop heen en weer. Bloodclan katten waren niet onschuldig. 'Oprotten.' siste ze en sloop de bosjes uit. Ze blies vijandig en ontblootte haar tanden.


What is this place? 2prd1uc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunter
Member
What is this place? DPKsfdL
Kath
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank: Warrior
Hunter
BerichtOnderwerp: Re: What is this place?    What is this place? Icon_minitimewo 22 jul 2015 - 20:05

Een witte poes kwam tevoorschijn uit het strijkgewas. 'Oprotten.' siste ze terwijl ze de bosjes uitsloop. Ze blies naar Hunter en liet haar tanden zien.
Blijkbaar was de poes niet blij hem hier te zien. De tabby kater legde zijn oren in zijn nek. 'Sorry, ik wist niet dat dit jullie territorium was,' legde Hunter snel uit. Hij had zelf geen idee wat de reputatie van Bloodclan was tegenover de andere clans. Misschien had hij toch wat meer research moeten doen ofzo bij zijn clan zelf voor hij op pad ging...
Het maakte hem niet uit in welke situatie hij stond, de nieuwsgierigheid was overal waar maar kon. 'Jullie zijn zeker ook een clan?' vroeg hij met lichtelijke nieuwsgierigheid. 'Hoe heet jullie clan?' vroeg hij ondertussen door. Zijn oren stonden alweer naar voren. Er brandde nog steeds één vraag op zijn tong maar hij wachtte nog maar even met het stellen ervan. Het was niet dat hij deze poes wilde begraven in zijn vragen.


What is this place? 10pvxmwWhat is this place? 2gxnp75
What is this place? Ivv2uw
Monsters don't live under the bed, honey. Monsters live inside us.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What is this place?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: