...Moondance... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ...Moondance...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonpoint
Member
...Moondance... DPKsfdL
Timelord
34

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Moonpoint
BerichtOnderwerp: ...Moondance...   ...Moondance... Icon_minitimema 13 jun 2011 - 15:23

Wolken dreven tergend langzaam aan de bijna volle maan voorbij. Langzaam streek het hoge gras langs een lange pels. Een sierlijke poes bewoog zich naar het grote meer toe, haar poten maakten nauwelijks geluid. Moonpoint had geen zin om terug naar het kamp te gaan. Nu nog niet. Het was een prachtige nacht. Haar pootstappen leken bijna op de gracieuze passen van de danseres. En uiteindelijk strekte het kleine meer voor haar uit. Kleine kabbelende golfjes klotsten vlak voor haar poten. En in het midden van het meer, kon ze de reflectie van de maan zien. Een zachte glimlach verspreidde op haar mond terwijl ze ernaar staarde. Het zag er zo schitterend uit.. Langzaam ging de poes zitten, haar staart krulde ze om haar donkere pootjes. Haar gezicht was ook donker gekleurd, het gaf haar een beetje een apart uiterlijk. Haar bleekblauwe ogen staarden naar de lucht, totdat ze weer naar de reflectie van de maan keek, die door de golven een beetje een rimpelig uiterlijk keek. Tevreden zuchtte ze en met een zachte glimlach schudde ze haar vacht even uit. Het was net.. Alsof de maan een dans maakte in het water.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
...Moondance... DPKsfdL
4

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Nightflower
BerichtOnderwerp: Re: ...Moondance...   ...Moondance... Icon_minitimedi 14 jun 2011 - 21:07

De avond was al lang gevallen boven het Windclanterirorium maar toch was het niet stil op hun jachtvelden. Een mooie bruine windclnpoes had nog snel een konijn te pakken gekregen en droeg dat nu naar een stukje gras. Met sierlijke slagen van haar achterpoten schopte de kleine Abessijnse poes een beetje aarde over haar vers gevangen prooi , het was al laat maar nightflower had nog lang geen zin om terug te keren naar het kamp. Daaraan had ze ook voor een deel haar naam te danken want ze was veel actiever 's nachts. Even wierp ze een blik op de nachtelijke hemel die zich boven haar uitstrekte, de bijna volle maan leek haar bijna toe te lachen . Zacht trippelde ze verder , ze was nu wel ongeveer klaar met jagen . Geruisloos bewogen haar zachtbruine pootjes zich voort over het gras en na een klein poosje wandelen was ze al aangekomen bij haar favoriete plekje, Het kleine meer. Maar net toen ze op haar vertrouwde plekje wouw gaan zitten zag ze dat ze niet de enige was die het hier zo mooi vond. "Hallo Moonpoint" mauwde ze vriendelijk en ze nam plaats naast de clanpoes. Een prachtig tfereel strekte zich voor hen uit, het maanverlichtte meerteje zag er zo mooi uit nu. "Mooi he" mauwde Nightflower zacht .
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
...Moondance...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: