hey kittie 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 hey kittie

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Greypaw'
Member
hey kittie RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Greypaw'
BerichtOnderwerp: hey kittie   hey kittie Icon_minitimezo 2 aug 2015 - 8:14

Greykit lag naast zijn warme moeder, zo dicht mogelijk bij haar wilde hij zijn. Hij kroop wat dichter naar haar toe, bijna gewoon bovenop zijn moeder. Haar warme vacht was fijn, de geuren die ze verspreiden was lekker. De vertrouwde veilige geur van hun eigen moeder en melk, hij wiebelde met zijn oren. Iets maakten hem wakker, hij opende zijn roze mondje. Hij gaapten waardoor zijn tandjes te zien waren, hij rolde van zijn moeder af en landde op de kei harde koude grond. Hij schudde wazig zijn kopje en probeerde recht op te krabbelen, hij keek met zijn open ogen in het rond. Hij wreef met zijn poten over zijn ogen heen, hij trippelde naar het gezicht van zijn moeder. "Tot straks mammie." Zei hij vrolijk en likte haar wang, hij trippelde naar het nursery. Hij wilde onderzoeken, wie zou hij vandaag tegen komen. zijn ogen tuurde vrolijk in het rond, het was nog vroeg in de ochtend. Je kon het ruiken door de frisse lucht, de koude lucht ging over zijn vachtje heen. Zijn lichaam rilde, ook door de licht val was het donkerder dan als het licht was. Hij zwiepte speels met zijn staart, zijn oren wiebelden even. Vrolijk keek hij in het rond, wie zou met hem willen spelen.

~eerste post voor .Snowykit


Terug naar boven Ga naar beneden
Snowypaw
Member
hey kittie DPKsfdL
Sharon
194
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Snowypaw
BerichtOnderwerp: Re: hey kittie   hey kittie Icon_minitimezo 2 aug 2015 - 12:19

Het kleine poesje werd gewekt door een koel briesje. Haar haren gingen omhoog en weer omlaag op het tempo van de wind. Ze rilde van de kou en opende een beetje verontwaardigd haar ogen. Haar felblauwe kijkers tuurden de Nursery rond. Ze zag nog heel wat slapende katten en haar oren bevestigden dat. Al die snurkgeluidjes. Zelfs haar halfzusje sliep nog en zij was normaal veel eerder wakker dan zijzelf. "Pff, het is nog veel te vroeg," piepte ze verontwaardigd uit. Ze kreeg een strenge blik van haar pleegmoeder en keek een beetje verontschuldigend naar beneden. Toen ze zag dat ze niet meer in het vizier werd gehouden, kroop ze richting de rand van het nest. Ze wilde er soepel afspringen, maar dat mislukte natuurlijk. Ze hoorde een plof en viel op haar gezichtje en kreeg daarnaast nog een aantal sissen te horen. Maar daar trok ze zich niets van aan. Haar ogen vielen ineens op een kleine grijze kitten. Ze trippelde er vrolijk op af, haar staartje vrolijk met haar lichaam mee zwierend. "Hoi, heb je zin om te spelen?" vroeg ze aan de kitten, die duidelijk nog kleiner was dan zijzelf.


Sassyrose || Snowypaw || Breakingkit
hey kittie 14tx8h4
They say we're losers and we're alright with that
We are the leaders of the not coming back's
But we're alright though
Yeah, we're alright though
We are the kings and the queens of the new broken scene
Yeah, we're alright though
hey kittie DCitG1X
Terug naar boven Ga naar beneden
Greypaw'
Member
hey kittie RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Greypaw'
BerichtOnderwerp: Re: hey kittie   hey kittie Icon_minitimezo 2 aug 2015 - 14:04Greykit

It doesn't matter who hurt you or broke you down, what matters is who made you smile again.
Greykit staarde in het rond, zijn ogen waren gefocust op at andere kittens. Sommige stoeide sommige haalde grapjes uit, ze leken soms elkaar om ver te duwen wat hem erg opviel was dat de meesten al groter dan hem waren. Hij merkte een oudere kitten op, deze trippelde vrolijk op hem af. Hij glimlachte vriendelijk en zwiepten met zijn staart heen en weer, toch verbaasden hem iets. Waar waren haar Sibbelings, hij staarde in haar ogen. Iets vertelde hem dat ze nu vrolijk was maar eigenlijk een kitten was die het zwaar had, hij wachtte tot ze bij hem stond. Trots keek hij haar aan, "Hoi, heb je zin om te spelen?" vroeg ze aan hem. Het verschil van grootte was enorm, zij was vast een stuk ouder dan hem. Hij zwiepte vrolijk met zijn staartje en lachte vriendelijk, "natuurlijk." piepten hij vrolijk waarna zijn lichaam net zo als zijn staart heen en weer ging. Haar blauwen ogen staarde hem aan, hij vond ze best wel mooi en stak zijn poot er naar uit om deze aan te raken. Misschien kon hij ze aan raken en voelde ze net als water of juist anders, hij moest nog onderzoeken hoe dingen zaten. "Maar wat wil je gaan spelen dan?" Vroeg hij geconcentreerd. Stiekem zo hier en daar wel wat nieuwsgierigheid, dit zou zijn eerste keer worden dat hij met een oudere kitten zou spelen. Misschien was dit leuker dan met een kitten van zijn leeftijd spelen, hij sprong enthousiast op en neer. Weer ontsnapten een gaap uit zijn mond, hij wist niet zo goed hoe die kittens met elkaar om gingen.Terug naar boven Ga naar beneden
Snowypaw
Member
hey kittie DPKsfdL
Sharon
194
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Snowypaw
BerichtOnderwerp: Re: hey kittie   hey kittie Icon_minitimezo 2 aug 2015 - 19:29

De kleine grijze kitten glimlachte vriendelijk toen ze aan kwam trippelen. Zijn staartje zwaaide van links naar rechts. Haar felblauwe ogen kruisten de grijze ogen van de kitten. Ze had nog niet vaak grijze ogen gezien, best bijzonder eigenlijk. Het leek alsof hij in haar ziel probeerde te staren, iets wat natuurlijk niet kon. Een beetje eng vond ze het wel, maar dat liet ze maar gewoon niet merken. Zijn staartje zwiepte nog sneller heen en weer toen ze haar vraag had gesteld. "Natuurlijk," lachte hij vriendelijk. Ze moest glimlachen om het piepstemmetje van de kitten, waarschijnlijk had zij ook zo'n stemmetje gehad. Ze had nog altijd een piepstemmetje, maar gelukkig niet meer zo erg als toen. Ineens zag ze zijn pootje in de richting van haar ogen gaan. Ze schrok er een beetje van en deinsde een beetje naar achter. "Maar wat wil je gaan spelen dan?" vroeg hij met een geconcentreerde blik in zijn ogen. Hij wist blijkbaar nog niet echt wat ze bedoelde met spelen. Maar dat kon natuurlijk ook aan zijn leeftijd liggen, aangezien hij waarschijnlijk een stuk jonger was dan zij. Dat was zeker zichtbaar aan het verschil in grootte. Maar dat maakte haar niet uit, ze hield van spelen en het maakte niet uit met wie dat zou zijn. "Kies jij maar een spelletje uit," sprak ze rustig, terwijl ze hem opgewonden op en neer zag springen. "Ik ben Snowykit trouwens."


Sassyrose || Snowypaw || Breakingkit
hey kittie 14tx8h4
They say we're losers and we're alright with that
We are the leaders of the not coming back's
But we're alright though
Yeah, we're alright though
We are the kings and the queens of the new broken scene
Yeah, we're alright though
hey kittie DCitG1X
Terug naar boven Ga naar beneden
Greypaw'
Member
hey kittie RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Greypaw'
BerichtOnderwerp: Re: hey kittie   hey kittie Icon_minitimezo 2 aug 2015 - 20:29

Greykit stond voor de andere kitten, deze kende hij minder goed. Haar stem kwam hem niet erg bekend voor, vast had hij haar wel eens vaker door het Nursery heen zien lopen. Hij staarde toch haar blauwen ogen aan, hij schudden zijn kopje. Hij kon niet stopen met die aan kijken, hij kreeg er een vreemd gevoel bij. “Kies jij maar een spelletje uit.” Sprak ze rustig, hij knikte alleen was hij daar niet zo goed in. Meestal wist Nightkit, zijn zusje er meer van dan hij zelf. Zij bedacht vaak de meest gekste spellen, ook de meest leukste. Hij spitste zijn oren toen ze weer begon met spreken, “ik ben Snowykit trouwens.” Stelde ze zich voor. Hij knikte respect vol, zijn grijze ogen keken haar aan. Hij bleef vrolijk met zijn staart zwiepen, ook stuiterde hij heen en weer. Een van zijn energieke aanvallen, toch vond hij haar wel een beetje vreemd maar dat schoof hij weg voor later. Eerst haar beter leren kennen dan voorordelen te trekken, ”ik ben Greykit.” Stelde hij zich voor aan de oudere kattin dan hem. Hij keek haar aan, alleen kort zloot hij zijn ogen. Weer kreeg hij veel warmte over zich heen, zweet druppels leken weer van zijn hoofd af te gaan. Even kuchten hij, vlug schudden hij zijn kop. ”We kunnen gaan stoeien.” Zei hij vrolijk, hij negeerde even zijn lasten. Zijn staart zwiepte nog zoals altijd heen en weer, even ging hij trots en serieus zitten. Hij staarde haar aan, tot hij in de lach schoot. Vrolijk probeerde hij speels in haar poot te bijten, een soort van leek het erop als of hij haar poot wilde knuffelen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Snowypaw
Member
hey kittie DPKsfdL
Sharon
194
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Snowypaw
BerichtOnderwerp: Re: hey kittie   hey kittie Icon_minitimema 3 aug 2015 - 14:52

Het kleine katertje stelde zich voor als Greykit. Waar had ze die naam toch eerder gehoord? Ineens schoot het haar gedachten te binnen, hij moest één van de vijf kittens van Snowynight zijn! De vrolijkheid droop nog steeds van de kitten af, het leek alsof hij een energie-aanval had of zo. Toch had hij respectvol geknikt toen ze zich voorstelde. Hij had manieren, dacht ze glimlachend. Toen hij zijn ogen even sloot, besloot Snowy hetzelfde te doen. Ze was een beetje moe, ze had dan ook weinig geslapen. Of nou ja, dat vond ze zelf dan. Er waren inmiddels al heel wat meer kittens in het midden van de Nursery aan het spelen, dus waarschijnlijk was het nu een normale tijd. Een andere kitten botste lachend tegen haar op en rende toen vrolijk verder. Even schudde ze haar kop, wat was het hier toch ook een drukte altijd. Ze hoorde ondertussen Grey wat kuchen. "We kunnen gaan stoeien," piepte zijn stemmetje vrolijk. Even liet zijn lichaam zijn opgewektheid nog merken, maar daarna ging hij trots en serieus zitten. Ze knikte, ze had wel zin om een potje te gaan stoeien. Toen staarde hij in haar ogen. Hij wilde toch stoeien? Geen staarwedstrijdje? Ze trok waarschijnlijk een verward gezicht, aangezien hij in de lach schoot. Toen beet hij speels in haar poot. Ze duwde hem zachtjes op zijn rug. "Geef je over," zei ze stoer.


Sassyrose || Snowypaw || Breakingkit
hey kittie 14tx8h4
They say we're losers and we're alright with that
We are the leaders of the not coming back's
But we're alright though
Yeah, we're alright though
We are the kings and the queens of the new broken scene
Yeah, we're alright though
hey kittie DCitG1X
Terug naar boven Ga naar beneden
Greypaw'
Member
hey kittie RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Greypaw'
BerichtOnderwerp: Re: hey kittie   hey kittie Icon_minitimedi 4 aug 2015 - 11:48

Hij had haar poot vast gepakt, hij probeerde te bijten alleen wist hij niet echt hoe hij kon winnen. De kattin duwde hem op zijn rug waarna ze sprak, "Geef je over," Zei ze stoer. Hij voelde har zachte grijze pootje op hem en schudden zijn kopje, ”Wat anders?” Sprak hij waarna hij probeerde om uit haar greep zich los te maken, hij probeerde weer speels in haar poot te bijten misschien had het dit keer meer effect. Hij probeerde zijn tanden in haar zachte pootje te plaatsen, hij zwiepte vrolijk met zijn staart. Even voelde hij dat hij weer last kreeg van zijn ademhaling, zijn borst ging even te keer. Hij liet los en bleef staan, hij moest even aan iets anders denken. Hij was aan het stoeien, hij probeerde nu speels in haar oor te happen en met zijn pootje haar op haar kop te duwen. Hij vond het wel leuk een grote big smile sierde rond zijn lippen, hij probeerde haar wel te verslaan. Niet dat het hem zou lukken, hij was namelijk wel zwak al zei hij het zelf. Alleen kon hij wel hopen dat hij haar kon verslaan, trots probeerde hij haar met zijn pootjes omver te duwen maar door haar leeftijd ging dat niet zo makkelijk dan dat hij dacht.


Terug naar boven Ga naar beneden
Snowypaw
Member
hey kittie DPKsfdL
Sharon
194
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Snowypaw
BerichtOnderwerp: Re: hey kittie   hey kittie Icon_minitimezo 9 aug 2015 - 20:25

Het katertje schudde zijn hoofd na haar bedreiging. Was ze dan totaal niet angstaanjagend .. Even liet ze haar oortjes sip hangen. "Wat anders?" sprak de grijze kitten, terwijl hij probeerde zich los te wringen. Hij beet zelfs speels in haar poot. Ze liet het maar begaan, tot het pijn ging doen. Daarna probeerde hij nog in haar oor te happen, en haar op haar kop duwen. Maar dat liet ze hem niet doen, al zag de grote glimlach er wel aandoenlijk uit. Hij probeerde haar omver te duwen, maar dat lukte niet, aangezien ze iets sterker was dan hij, mede door leeftijd. Ze duwde hem weer omver, waardoor hij als een hulpeloze schildpad op zijn ruggetje lag. Ze keek hem doordringend aan met haar ijsblauwe ogen. "Geef je over, ik zeg het nog een maal." Ze keek er wat gemeen bij, alsof ze het echt meende. Misschien zou de kitten nu bang worden, maar ze had dit geleerd van Viperpaw. Ze imiteerde hem gewoon, aangezien hij toch niet meer in de Nursery sliep.


Sassyrose || Snowypaw || Breakingkit
hey kittie 14tx8h4
They say we're losers and we're alright with that
We are the leaders of the not coming back's
But we're alright though
Yeah, we're alright though
We are the kings and the queens of the new broken scene
Yeah, we're alright though
hey kittie DCitG1X
Terug naar boven Ga naar beneden
Greypaw'
Member
hey kittie RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Greypaw'
BerichtOnderwerp: Re: hey kittie   hey kittie Icon_minitimedi 25 aug 2015 - 16:47

Greykit stoeide dus met een veel oudere kitten dan hij was plus deze kitten was grijs, hij moest de kleuren goed onderscheiden om haar te kunnen aanvallen. Hij zag namelijk best wel wazig, alle kittens waren eigenlijk vegen in zijn zicht. Alleen ogen kon hij heel goed zien, zo kon hij hopen dat hij ergens raakten. De grotere kitten duwde hem weer omver, damm. Ze was echt enorm sterk, dit was al de tweede keer. Hij voelde hoe ze weer haar poot op hem zetten, "Geef je over, ik zeg het nog een maal." Sprak ze als of ze het echt meende. Ze had een kwade blik opgezet, hij keek haar uitdagend aan en probeerde zich eronder uit te wringen. Hij probeerde de rust op te brengen en deed als of hij dood was, hij had zijn ogen gesloten en deed net als of hij dood was. Gewoon als of hij zich dood geschrokken had, hij liet zijn lichaam ook helemaal slap hangen. Hopelijk trapten ze erin, tot dat hij intens begon te hoesten een paar keer achter elkaar. Hij probeerde zijn poot voor zijn mond te doen, zijn grijze ogen schoten open. Even leek het als of hij niet meer kon ademen, hij hoesten even.


Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: hey kittie   hey kittie Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
hey kittie
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: