A whole new world 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A whole new world

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Furzekit'
Member
A whole new world DPKsfdL
Dani(banani)
91
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender:
Rank:
Furzekit'
BerichtOnderwerp: A whole new world   A whole new world Icon_minitimema 3 aug 2015 - 22:28
A whole new world

________________________


[Vanuit moeder Charspell(npc)]
A whole new world 33lnk8g
De lapjespoes was neergevallen. Ze kreeg hevige pijnscheuten door haar lijf heen terwijl ze probeerde om hulp te roepen. Haar stem klonk schel en moe. Ze had dan ook al een tijd geroepen. De zwangere poes was overvallen door haar eigen kittens. Ze waren te vroeg. Veel te vroeg. Nu lag ze in het bos, waar niemand haar leek te horen. De pijn werd erger en heviger en ze kreunde zacht toen ze comfortabel probeerde te gaan liggen. Alles wat de queens hadden verteld probeerde ze omhoog te halen, maar alles leek ineens wazig te zijn. Geschrokken sloeg ze haar nagels in de grond toen de eerste kitten kwam. Haar hoofd kon ze optillen om hem schoon te maken en hem naar het goede deel van haar buik te begeleiden. De tweede kwam al snel en een derde en een vierde en een vijfde. Het ging allemaal snel en ze kon amper haar hoofd optillen voor de vijfde. De kittens waren nog vies, bijna niet schoongemaakt door de moeder, die er geen kracht meer voor had. Ze had veel te veel bloed verloren en zonder de kruiden van Acefray kon ze het niet aan. Er waren 5 kittens geboren; Furzekit, Rosykit, Draftkit, Hailkit & Charkit. Twee katers en 3 poezen. Het leek goed te gaan met alle kittens, alleen Draftkit had al een lange tijd niet meer bewogen. Zijn leven was kort geweest en was nu al geëindigd. Alleen had zijn moeder dit niet opgemerkt. Zijzelf had zich om de kittens heen gekruld terwijl ze moeilijk ademde. Haar vacht was rood geworden en ze was licht in haar hoofd. Terwijl de kittens veilig bij haar buik lagen, vol met leven, lekte het leven beetje bij beetje uit haar. Het brak haar hart dat ze er niet was voor haar pasgeboren nakomelingen, maar al snel lag er een levenloos lijf rond de kittens. Het melk die ze hadden zouden ze niet lang meer hebben. Nog even en de kittens zouden overlijden. En niet 1, maar allemaal. Dan zouden ze naar Starclan gaan, samen met haar.


[Furzekit]A whole new world W7bk9l
Het was druk in de warme kamer. De eerst zo rustige kamer leek ineens druk bezig te zijn. Hij bewoog niet en liet het allemaal langs hem gaan. Als hij het zou negeren zou het vanzelf wel weggaan. Dit leek niet het geval te zijn. Een kracht begon aan de kitten te trekken en hij probeerde zich er tegen te verzetten. Niks leek te helpen en als snel lag hij ergens anders op de grond. Hij piepte zacht toen hij ineens iets over zijn hoofd voelde gaan, wat ervoor zorgde dat hij ineens lucht in zijn longen kreeg. Iets duwde hem naar een warme vacht waar hij zich nestelde. Daarna voelde hij het ding niet meer. Hij volgde zijn kleine neus naar een plek met een warm spul en hij dronk er gulzig van. Het maakte hem niet echt uit dat er verschillende andere bollen naast hem kwamen te liggen. Sommige bewogen veel en andere bijna niet. Het grote ding waar ze bij lagen bewoog heel veel, tot op een gegeven moment het ding zich om hen heen krulde. Eerst kon hij een ademhaling horen, maar al snel was het stil. Alleen het geluid van de andere bollen en zichzelf waren te horen. Wat was er aan de hand?

OOC: De kittens zijn nakomelingen van de shadowclanpoes Charspell. Zij was een hoogzwangere poes die in de nursery lag en met een onbekende reden de nursery uit is gegaan. Daar is de bevalling haar overvallen en is ze na de bevalling overleden. De kitten Draftkit is hierbij ook overleden. De kittens die zijn geboren zijn; Furzekit(Dani), Rosykit(Iro), Hailkit(Anouk), Charkit(Isa). Wij hebben niks afgesproken met iemand. Ook hebben we niks afgesproken over wie ze gaat opvoeden of wat er überhaupt gaat gebeuren. Dit laten we allemaal over aan de rpg. De powerplay is afgesproken. ^^

Open voor iedereen.A whole new world 2ec3oyf
Glenn Rhee:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosykit
Member
A whole new world DPKsfdL
iroo
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender:
Rank:
Rosykit
BerichtOnderwerp: Re: A whole new world   A whole new world Icon_minitimema 3 aug 2015 - 22:35

W-wat? Het werd leger in de donkere plek waar ze lag, en ergens was het wel comfortabel. Maar het enge, dat was dat er hevig aan haar getrokken werd. Al gauw voelde ze een bries over haar heen wat haar een soort gil deed uitbrengen. Ze werd naar een warme plek geduwd, waar ze zich al snel op haar gemak voelde. Het was niet hetzelfde als in de buik van haar moeder, maar het kon ermee door en leek er steeds meer op. Uit instinct begon ze aan een tepel te zuigen en werd ze ook warm van binnen. Rosy verbaasde zich om het feit dat er iets om haar heen krulde, wat was er allemaal aan het gebeuren?


via telefoon :')


A whole new world 34qsh9e
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oakshade
Member
A whole new world DPKsfdL
Endria
157
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender:
Rank:
Oakshade
BerichtOnderwerp: Re: A whole new world   A whole new world Icon_minitimema 3 aug 2015 - 22:50


Ontspannen liep de grote kater door het bos. Hij had zich voorgenomen om te gaan jagen, maar hij deed nu nog even rustig aan om even op te gaan in de wereld om hem heen. Het was aangenaam warm, en er ging een lichte bries door de bomen. Verderop tussen de boomwortels scharrelde een muis, en Oakshade nam het allemaal in zich op. Hij genoot hiervan. Het gevoel dat hij de enige kat op de wereld was, en zich niet anders hoefde te voelen. Nou ja niet voelen, maar zich er bewust van zijn dat anderen hem nogal vreemd vonden. Hij had al sinds zijn kittentijd geen emoties meer gevoeld. Hij herinnerde zich de angst en verdriet van toen zijn moeder stierf, maar verder niets meer. Hij liep zo even verder tot hij toch iets vreemd rook. Het paste niet in de omgeving. Bloed, maar niet het bloed van een prooi maar van een kat. Hij voelde geen angst of paniek, maar hij wist dat het zijn plicht as warrior was om op onderzoek uit te gaan. Misschien had een van zijn clangenoten wel hulp nodig. Toen hij de bron van de geur gevonden had keek hij koel naar het hartverscheurende schouwspel. De dode poes die hij herkende als Charspel en een bundeltje kittens dat tegen haar dode lichaam lag aangedrukt. Voor het eerst in tijden wist de kater niet goed wat hij moest doen. Er ging een soort storm door zijn hoofd heen die hem liet weten dat hij snel in actie moest komen, maar hem er ook van weerhield om logisch na te denken. Was dit paniek?  Nee, dat was onmogelijk. De kater liep naar de kitten toe en duwde het lichaam van de dode poes een beetje opzij en ging aan de andere kant van de kittens liggen. Dan zouden ze het tenminste niet koud krijgen, en misschien zouden ze nog wat bij hun moeder kunnen drinken. Strak staarde hij naar de poesjes terwijl hij probeerde te bedenken wat hij in Starclans naam moest doen.


A whole new world 6edsno
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hatred.
Member
A whole new world DPKsfdL
why do you want to know that?
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Older then your thinking
Gender:
Rank:
Hatred.
BerichtOnderwerp: Re: A whole new world   A whole new world Icon_minitimedi 4 aug 2015 - 15:20

Met grote stappen liep ze door het onbekende bos, haar oren lagen plat op haar kop. en haar staart zwiepte geïrriteerd heen en weer, het was een warme dag. maar een verfrissend windje maakte blies door haren heen, met een diepe zucht liep ze veder. de gras onder haar poten kietelde zachtjes, en de geur van prooi kwam haar neus in. rustig liep ze door, ze had geen honger. dus spaarde ze haar energie voor iets nutigers, na een tijdje door het bos te lopen. kwam er een nieuwe geur in haar neus. bloed? katten? was er een gevecht? ze spitse haar oren. maar hoorde geen enkel gekrijs van een gevecht, stilletjes sloop de naar de bron waar de geur vandaan kwam. ze wurgde zich zelf in een struik, en stak haar kop uit het uiteinde. er lach een poes, helemaal onder het bloed. snel liep ze naar de levenloze lichaam, ze was dood. nu pas merkte ze dat ze niet alleen was, haar haren schoten overeind. en draaide zich vlug om, een grote kater langharige kater lag vlak bij het dode lichaam. snel bekeek ze hem, er lagen een paar kittens tegen zijn buik. haar haren gingen weer liggen, zijn ze van jou?.. vroeg ze. en bekeek de kittens, ze waren vies en leken het nog steeds koud te hebben.


A whole new world 155ta1j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innerstar
StarClan
A whole new world R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: A whole new world   A whole new world Icon_minitimedi 4 aug 2015 - 15:29


Innerghost was de nursery uit gegaan om de patrouilles te regelen. Toen dat gedaan was merkte ze op dat één van de hoogzwangere Queens het kamp verlaten had, want ze was niet in de nursery en ook niet in het kamp zelf. Innerghost gromde gefrustreerd en was er achteraan gegaan om Charspell te vinden. Queens die zo hoogzwanger waren mochten het kamp niet alleen uit, überhaupt niet als je op het punt stond van bevallen. Gehaast zocht Innerghost naar de geurspoor van de poes. Toen ze deze eindelijk gevonden had volgde ze het spoor. Tijdens het volgen van de geurspoor merkte ze een andere geur op, goed, een andere kat was haar al voor geweest. Oakshade, om specifiek te zijn. Het was dan wel een kater, hij kon vast wel iets doen. Innerghost versnelde haar tempo en bereikte de plek waar het allemaal gebeurd was. De kittens waren geboren en helaas had Charspell zelf het niet gered. "Oh Starclan," murmelde ze geschokt. Ze zag hoe Oakshade bij de dode Queen was en de kittens. Ze leken allemaal te leven. "Ze moeten terug naar het kamp," merkte Innerghost op, haar stem wat droevig, maar vastberaden om ze te helpen. Zij was de deputy tenslotte. Toen ze zelf de kittens eens goed langs ging, merkte ze op dat er één was die het niet gered had. "May Starclan light your path," murmelde ze voor zowel de kitten als de moeder. "We moeten ze naar Acefray brengen zodat hij naar ze kan kijken," vervolgde ze. Innerghost zelf was moeder en wist hoe het ongeveer werkte, als de kittens niet snel terug gebracht werden naar het kamp, zouden ze het niet redden. Plots hoorde Innerghost een andere stem en drong de geur van Rogue haar neus gaten binnen. Vrijwel meteen rezen haar haren overeind, ja, fijn, dat konden ze ook nog wel gebruiken, een indringer. De kat vroeg of de kitten van Oakshade waren. "We kunnen jou hier nu niet gebruiken, verlaat Shadowclan territorium, nu," eiste de Shadowclan Deputy.

OOC: Ik had mijn hele post al af, dus heb het even zo opgelost, Hatred.


A whole new world Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A whole new world DPKsfdL
M
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 56 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
GrizzlyFace
BerichtOnderwerp: Re: A whole new world   A whole new world Icon_minitimedi 4 aug 2015 - 15:55

een andere poes kwam naar het dode lichaam, zei ze een paar dingen maar luisterde niet echt. ze stond op en keek ze poes aan We kunnen jou hier nu niet gebruiken, verlaat Shadowclan territorium, nu normaal gesproken had ze al lang de mond dicht gesnoeid, maar blijkbaar kende de poes de andere. ook al was ze een moordenaar, ze had toch een beetje een goed hart. dus besloot ze zich zelf koest te houden. ze knikte even kort maar keek haar wel geïrriteerd aan, met grote stappen verdween ze weer.

@Nath niet erg, ik ben al weg x3
oeps vergeten uit te loggen met GrizzlyFace


BrokenFeeling{GrizzlyFace} Rustscar
A whole new world J0hAr9Y

::Theme & Voice::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hailkit.
Member
A whole new world DPKsfdL
85
Actief
Hailkit.
BerichtOnderwerp: Re: A whole new world   A whole new world Icon_minitimewo 5 aug 2015 - 21:19

De volle maar warme ruimte waar de kitten in rond dreef kreeg een lichte schok. Gevolgd door vele bewegingen en het feit dat er uiteindelijk naast haar nog maar een ander ding in rond dreef. De andere drie waren verdwenen, weg in het niets. Een onbekende kracht begon nu aan haar te trekken. Even stribbelde de kitten tegen maar verloor het gevecht al snel van de kracht. Al snel kwam de kitten terecht in iets kouds. Het was alles behalve fijn in vergelijking met de warme bubbel waar ze vandaan kwam. Iets ruws ging kort over haar kopje en lijfje waardoor haar longen zich vulde met lucht. Door een ander warm geval werd de witte kitten begeleid naar een warme en zachte plaats. Haar neusje stootte tegen iets dat een zoete geur droeg. Haar gevoel vertelde haar wat te doen. Ze sloot haar bekje om het bultje en begon er zachtjes aan de sabbelen. Een warme vloeistof vulde haar keeltje waardoor ze van binnen wat warmer werd. Drie bolletjes, al snel gevolgd door een vierde lagen bij haar. Een er van bewoog binnen korte tijd al vrijwel niet meer. Het zoete spul werd langzaam minder en minder tot er uiteindelijk niets meer uit kwam. Ook het grote warme gebeuren werd langzaam kouder. Ze had alleen de drie kleine bolletjes nog over voor warme, het vierde bolletje en de grote bol waren langzaam kouder aan het worden. Een zwak piepje verliet haar bek, er moest iets gebeuren maar zíj kon niets doen. Alsof haar kreetje door Starclan gehoord was kwam een andere grote bol bij hun liggen die voor warme zorgde. De kitten bewoog zich weg van de kouder wordende bol tegen de nog warme bol aan. Als de drie andere warme bolletjes zouden volgen zou het helemaal mooi zijn.


I want a little bit of California
With a little bit of London sky
I wanna take my heart to the end of the world
And fly away tonight

A whole new world 5u0cir
I want a little bit of open ocean
With a New York state of mind
I wanna take my heart to the end of the world
And fly away, fly away tonight

:.:.: Queen :.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charkit.
Member
A whole new world DPKsfdL
Isa
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 hour
Gender:
Rank:
Charkit.
BerichtOnderwerp: Re: A whole new world   A whole new world Icon_minitimewo 5 aug 2015 - 21:21

Alles was vredig. Er waren nog geen zorgen. Geen jaloezie, geen woede, geen verdriet en geen angst. Het was spijtig dat de kleine kitten dit moment nog niet kon waarnemen en het zich later dus ook niet meer zou herinneren. Ook toen de situatie veranderde, besefte ze dat nog niet. Ondanks dat kwamen wel haar instincten naar boven. Waarschijnlijk zou het makkelijk zijn om het te laten gebeuren, maar ze wilde niet! Daar was ze te koppig voor. En ze begon zich hevig te verzetten.

Ze rilde en snakte naar adem. Ze vond deze wereld helemaal niet leuk. Al die nieuwe geuren en gevoelens... Met enige hulp bewoog ze zich voorzichtig voort. Dit rook wel erg goed... Ze kon zichzelf niet in bedwang houden en ze gaf zich toe aan haar verlangen.

Alles werd steeds kouder, eenzamer. Wat gebeurde er? Hoorde dit?  Ze probeerde te piepen voor hulp. Ze moest meer van die warme vloeistof hebben! Nieuwe geluiden en geuren kwamen binnen. Ze kon de onwetendheid niet aan. Het rillen nam weer toe en opnieuw probeerde ze te piepen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oakshade
Member
A whole new world DPKsfdL
Endria
157
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender:
Rank:
Oakshade
BerichtOnderwerp: Re: A whole new world   A whole new world Icon_minitimewo 5 aug 2015 - 23:19

Nog steeds zijn hersens pijnigend voor een oplossing keek Oakshade naar de kleine bolletjes wol. Ze zaten nog onder het bloed van hun moeder, en een van hen kroop tegen hem aan. Weer kreeg hij zo'n vreemd gevoel, deze was anders, beter. Een beetje aarzelend begon hij de kit over de kop te likken. Je moest hun hoofdje toch schoonlikken? Voor ademen en zo? Hij had geen idee of het echt hielp, maar het was beter dan niets doen. Hij kon ze niet terug brengen, want hoe moest hij in zijn eentje vier pasgeboren kits door het halve territorium dragen? Hij was zo bezig met deze vraag dat hij de andere kat niet hoorde naderen. "Oh Starclan," Hoorde hij iemand murmelen en met geschrokken keek hij op. Voor hem stond Innerghost. Dank Starclan, een poes, een ex-queen. Misschien zou dit toch nog goed komen. "Ik vond ze hier, en ik wist niet wat te doen dus ik dacht, het minste wat ik kan doen is ze warm houden." Ratelde hij. Deze aanvaring deed iets raars met zijn hoofd, iets wat hij niet eerder gevoeld had. "Ze moeten terug naar het kamp," Zei de deputy, en Oakshade knikte gehoorzaam. Innerghost zou weten hoe ze de kittens konden redden. "May Starclan light your path," Prevelde Inner en de kater knikte. "May Starclan light your path," Herhaalde hij. Zijn eigenaardigheden leidden ertoe dat hij dit alles hem eigenlijk niets deed afgezien van dat rare gevoel in zijn hoofd. "We moeten ze naar Acefray brengen zodat hij naar ze kan kijken," Weer knikte Oakshade. Hij wilde geen tijd verspillen met woorden. Opeens hoorde hij geritsel in de bosjes en de kater keek de onbekende kat fel aan. "Zijn ze van jou?" Vroeg de Rogue, en een beetje verstard schudde hij zijn kop. Innerghost gebood de kat om weg te gaan, en die gehoorzaamde waardoor de rust weer een beetje wederkeerde. Een beetje vragend keek hij Innerghost aan. "Kan ik twee kits tegelijk dragen?" Vroeg hij. "Of zijn ze daar te fragiel voor? En hoe moet ik ze vasthouden? Straks doe ik ze nog pijn."


A whole new world 6edsno
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innerstar
StarClan
A whole new world R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: A whole new world   A whole new world Icon_minitimewo 5 aug 2015 - 23:48

"Ik vond ze hier, en ik wist niet wat te doen dus ik dacht, het minste wat ik kan doen is ze warm houden," vertelde Oakshade haar. "Dat is goed, ze achterlaten en twee mee naar het kamp nemen had niet gewerkt, dan waren er twee van de vier omgekomen," vertelde Innerghost. Ze slaakte een zucht. "Maar nu ik er ben kunnen we er op z'n minst twee mee terug nemen," vervolgde Innerghost. Innerghost prevelde een gebedje naar de moeder en omgekomen kitten en Oakshade volgde haar voorbeeld. Dit was wat Clan katten deden. Er kwam nog een rogue die Innerghost meteen wegstuurde, daar hadden ze nu geen tijd voor, deze kittens moesten terug naar het kamp. "Kan ik twee kits tegelijk dragen? Of zijn ze daar te fragiel voor? En hoe moet ik ze vasthouden? Straks doe ik ze nog pijn." Innerghost knikte, "Je kan wel twee tegelijk dragen," miauwde Innerghost waarna ze de kittens besnuffelde. Ze lagen nog bij Oakshade, warm, maar hier buiten was het toch wel te koud. "Je moet ze gewoon allebei bij de nekvel vast houden en er voorzorgen dat je ze wel stevig vast hebt, maar niet dat je tanden hun nekvel bezeert, dit moet goed komen," verzekerde ze de kater. Ze wist hoe onzeker katers konden zijn als het ging om kittens. Innerghost boog haar kop en pakte twee kittens vast. Ze keek naar Oakshade en wachtte tot hij haar voorbeeld zou volgen.


A whole new world Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oakshade
Member
A whole new world DPKsfdL
Endria
157
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender:
Rank:
Oakshade
BerichtOnderwerp: Re: A whole new world   A whole new world Icon_minitimedo 6 aug 2015 - 0:28

"Dat is goed, ze achterlaten en twee mee naar het kamp nemen had niet gewerkt, dan waren er twee van de vier omgekomen," Zei Innerghost, en de deputy slaakte een zucht. Oakshade knikte en keek haar verwachtingsvol aan. Hij had het misschien niet helemaal verpest, maar Inner was hier de pro, en in deze situatie hing het momenteel helemaal af van haar kennis. Starclan zij dank dat ze was gekomen. "Maar nu ik er ben kunnen we er op z'n minst twee mee terug nemen," Oakshade knikte weer als teken dat ze beter door kon praten. Ze waren allebei sterke katten, en Oakshade's grootte hielp hen ook wel. "Je kan wel twee tegelijk dragen," Vertelde Innerghost, en de kater liet een opgeluchte zucht ontsnappen. Ze zouden geen kit achter hoeven laten. "Je moet ze gewoon allebei bij de nekvel vast houden en er voorzorgen dat je ze wel stevig vast hebt, maar niet dat je tanden hun nekvel bezeert, dit moet goed komen," Een beetje onzeker boog de kater zijn hoofd en pakte eerst het katertje op, omdat die toch wel de zwaarste was, en Oak sterker was dan Inner. Hij deed het voorzichtig alsof het katje elk moment kon breken. Toen hij hem veilig vast had pakte hij het witte poesje op die toch wel een plekje in zijn hart had gevonden door zelfstandig naar hem toe te kruipen. Toen hij zeker wist dat hij beiden stevig vast had keek hij Innerghost aan als teken dat ze konden vertrekken.


A whole new world 6edsno
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Furzekit'
Member
A whole new world DPKsfdL
Dani(banani)
91
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender:
Rank:
Furzekit'
BerichtOnderwerp: Re: A whole new world   A whole new world Icon_minitimedo 6 aug 2015 - 0:36

Stemmen klonken. 1 keer eerder had hij een stem gehoord, maar die stem had hij daarna niet meer gehoord. Wat was er aan de hand? De eerste stem had zacht geklonken, maar bang en niet rustig, wat hem in paniek had gebracht. Nu klonken de stemmen ook niet echt rustig en de kater was daardoor ook niet super rustig. De bollen waren allemaal dichterbij gekomen, wat hem niet echt veel uitmaakte op het moment, want hij probeerde alles buiten hem te volgen. Iets hield ze warm en hij maakte er gebruik van ook. Het andere warme ding had ze in de steek gelaten, dus nu had hij zich in de andere vacht genesteld, al rook hij hier niet die zoete geur van eerder. Wat hem teleurstelde. Vol zat hij namelijk nog lang niet. Stemmen klonken. Meerdere deze keer. Hij hield niet van deze drukte, toch bleef hij zelf rustig. Het nieuwe warme ding was ineens verdwenen en al snel voelde hij iets bij zijn nekvel. Het was raar hoe hij ineens leek te vliegen. De grond was verdwenen. De geur van de nieuwe warme vacht rook hij bij diegene die hem vast had en dat voelde ergens wel vertrouwd. Gingen ze weg? Ging hij wegvliegen met de warme vacht?


A whole new world 2ec3oyf
Glenn Rhee:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innerstar
StarClan
A whole new world R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: A whole new world   A whole new world Icon_minitimedo 6 aug 2015 - 1:18


Ze begreep dat de jonge warrior hier sowieso onzeker over was. Hij was nog maar net zijn kitten vacht kwijt, hij was nog maar een jonge warrior van dertien moons, ongeveer, net geen apprentice meer. Innerghost zelf was Queen geweest én was de deputy met heel veel ervaring. Dan was ze van karakter en bouw wel iets meer kater dan haar werkelijke geslacht, maar dat maakte niet uit. Alle ervaringen had ze wel. Dit was dan ook haar vierde greenleaf, gezien ze in newleaf geboren was. Met haar bek vol kittens knikte ze naar Oakshade en zette koers richting het kamp. Deze vier kittens moesten snel naar Acefray om bekeken te worden en daarna naar de nursery naar een Queen met ruimte voor extra kittens. Gezien Innerghost zelf nog wel melk gaf, want haar kittens wilden nog wel eens bij haar drinken, kon zij ze wel komen voeden. Maar er moest een Queen zijn die er altijd voor ze was en die moesten ze vinden. Innerghost leidde de weg terug naar het kamp en toen ze er aankwamen drong Innerghost direct naar binnen.

OOC: Ik maak wel een topic bij de medicine cat den.

EDIT: https://www.warriorcatsnl.com/t25541-are-they-ok#600040


A whole new world Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A whole new world
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: