You'll be in my heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 You'll be in my heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnstep
Member
You'll be in my heart UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: You'll be in my heart   You'll be in my heart Icon_minitimedi 4 aug 2015 - 20:23

Met de vier bolletjes tegen haar buik opgerold lag de zwarte kattin in haar warme nest in de nursery. Het was aardig druk in de nursery, wat natuurlijk een goed teken was. Elke kit uit deze den droeg bij aan de toekomst van ShadowClan, zo ook haar dochters. Niet alleen deze vier die nog te jong waren om een poot mee te helpen en de komende zes manen helemaal onder haar toezicht vielen, maar ook de vier die al ouder waren en daarbuiten rondliepen. Bij die gedachte glimlachte ze kort, er kwamen herinneringen omhoog zetten van vroeger. Ja, haar eerste nestje was bijna klaar om warrior te worden. En je wilde niet weten hoe trots Fawnstep op hen was, zo trots als een pauw kon je wel zeggen. Eerst had ze opgekruld in haar nest gelegen, maar nu hief ze haar kop om deze op de rand van het nest te leggen. Zo kon ze alles een beetje in de gaten houden.

{ Eerste post Slatepaw }


You'll be in my heart SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
You'll be in my heart DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: You'll be in my heart   You'll be in my heart Icon_minitimedi 4 aug 2015 - 20:43

Ze moest het mos van de nursery vervangen, voor één van de laatste keren waarschijnlijk want zo lang zou Slatepaw niet meer een apprentice zijn. Een jaar oud was ze nu en toch alweer een stuk gegroeid. De poes was haar babyvet wel een beetje kwijt geraakt, al was ze nog steeds wat stevig gebouwd. Ze had er echter allang vrede mee gesloten dat ze nooit een erg slanke poes zou worden. Maar om eerlijk te zijn, ze had de nursery een beetje vermeden. Het hele gedoe met haar familie, op Roughpaw na, had ze een beetje ontlopen. Het was een beetje.. ingewikkeld. Een beetje te ingewikkeld wat Slatepaw betrof. Het feit dat Ashdrizzle blijkbaar niet de vader was van de kittens van haar moeder zat haar niet lekker. De poes trok stilzwijgend een bundel mos de nursery binnen en begon het oude mos te vervangen, voor zich uitstarend. Haar gedachten kon ze prima richten op het feit dat ze binnenkort een warrior werd, of niet?You'll be in my heart C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
You'll be in my heart UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: You'll be in my heart   You'll be in my heart Icon_minitimedi 11 aug 2015 - 23:26

Ze moest toegeven dat ze het een aardige tijd slecht had gehad toen ze haar oudste vier los moest laten. Alle vier waren ze oud genoeg geweest om het nest te verlaten, en kijk nu eens wat voor vier prachtige dochters ze had. Elk op hun eigen manier speciaal, dat was een ding wat zeker was. En toch had ze het gevoel dat ze iets minder op haar gesteld waren geraakt nadat het duidelijk was geworden hoe het echt tussen haar en Ashdrizzle zat. Toch ging alles de laatste tijd wat meer soepeltjes tussen hen, ze hadden namelijk zowaar met elkaar gesproken zonder boze woorden of geïrriteerd getrokken oren. En nu lag ze weer in de nursery, moeder van opnieuw vier dochters. Maar de oudste zouden nooit vervangen kunnen worden, net zomin als de vier die ze nu had. Fawnstep was moeder van acht prachtige dochters, of ze nou om haar gaven of niet. Ze zou altijd trots op hen zijn, wat ze ook zouden doen of beslissen in hun leven, zoals het tevens ook hoorde.
Een bekende grijze pels werd zichtbaar in de nursery. Het was Slatepaw, die druk bezig was met het mos van de nursery vervangen. Fawnstep draaide een keertje met haar oortjes, waarna ze haar kop hief en toekeek hoe haar dochter stil het mos begon te vervangen. Ze was nog geen enkele keer langs geweest om haar half-siblings te zien. Geen één van haar oudere dochters trouwens. Zouden ze misschien niet blij zijn? "Slatepaw..?" mauwde de zwarte kattin toen voorzichtig.


You'll be in my heart SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
You'll be in my heart DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: You'll be in my heart   You'll be in my heart Icon_minitimedi 11 aug 2015 - 23:39

Voorzichtig drukte ze het mos bij elkaar met haar pootkussentjes, stukje bij beetje maakte ze de huidige nesten stuk en zorgde ze ervoor dat alles netjes opgeborgen werd. Ze wist dat haar moeder hier ergens lag met vier kittens, maar had nog niet de moed verzameld om te gaan kijken. Ze had haar überhaupt niet goed meer gedurfd aan te kijken sinds bleek dat alles tussen haar en vader een leugen was. En hoe ze daarmee om moest gaan wist ze na al die maanden nog steeds niet. Haar vader moest ze wel onder ogen komen, Shrewstar had ervoor gezorgd dat deze haar mentor was geworden, maar ook dat contact verliep wat stroefjes. Maar ze leerde, en ze zou binnenkort een warrior worden. Dus dat was positief nieuws.. Maar haar entree in de nursery was blijkbaar niet subtiel en verstopt genoeg geweest. Eventjes trok Slatepaw wat nerveus met haar oren voordat ze zich half omdraaide. "Ja mama?" Klonk haar stem, zacht.You'll be in my heart C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
You'll be in my heart UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: You'll be in my heart   You'll be in my heart Icon_minitimeza 15 aug 2015 - 20:34

Ze zag dat haar grijze dochter een beetje met haar oortjes trok en slikte een moeizaam. Haar keel was droog en haar oortjes bewogen een beetje heen en weer, wat nou als de apprentice gewoon door zou gaan en zou doen alsof ze niks hoorde. Wie weet wilde echt geen een van haar dochters nog contact met haar. En dat deed best wel pijn. Toch draaide Slatepaw zich half om en haar zachte stem klonk. Fawnstep tilde haar kop nu een beetje op van de rand van haar nest. "Hey.. hoe gaat het?" vroeg ze toen nog altijd voorzichtig. Hopelijk zou ze haar dochter niet al te erg storen tijdens het uitvoeren van haar taken.


You'll be in my heart SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
You'll be in my heart DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: You'll be in my heart   You'll be in my heart Icon_minitimeza 15 aug 2015 - 22:25

Slatepaw had haar grijze oortjes lichtjes naar achteren gedraaid. Dit soort situaties maakten haar nerveus, ze kon er niet goed tegen. Maar ze moest rustig blijven. Ze kon de nursery niet uitvluchten, al was dat meestal de manier waarop ze met situaties dealde waar ze niet mee om wilde gaan. Ze was niet zo explosief als Rough was. Haar moeder leek op z'n minst ook niet op haar gemak. Ze had eventjes over haar schouder gekeken naar de pluizige poes, al was haar blik al snel genoeg weer op haar taak gegaan. Ze moest immers wel kijken wat ze deed of niet dan? Of tenminste, dat hield ze zichzelf voor. "Ja.. wel goed.. met u?" kwam er zachtjes uit, weinig gedetailleerd. Het feit dat er een nieuw nestje was, was voor Slate alleen maar bevestiging geweest dat haar familie nog erger uit elkaar was gevallen. Ze wilde het niet eens noemen. Diep in haar hart voelde ze zich vervangen, terwijl ze tegelijkertijd niet close wilde zijn met geen van beide ouders, het was allemaal zo verwarrend.You'll be in my heart C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: You'll be in my heart   You'll be in my heart Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
You'll be in my heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: