Knock Knock 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Knock Knock

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jinx
Member
Knock Knock Magik
Kip
2274
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 8 years {96 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Knock Knock   Knock Knock Icon_minitimedo 6 aug 2015 - 17:28

Hij had niet echt opgelet, en was zonder het echt door te hebben in het Shadowclan gebied beland. Dat was.. Niet bepaald wat zijn plan voor vandaag was geweest, maar toen hij zich eenmaal tussen de donkere bomen bevond besloot hij er maar het beste van te maken. Hij was hier wel vaker geweest, en was telkens een aantal kwade Shadowclanners tegen gekomen die hem op de hielen hadden gezeten. Echter had de zwarte kater er niet veel van van geleerd, want nu trippelde hij alweer vrolijk door hetzelfde gebied.
Het werd hem al snel duidelijk dat hij niet alleen was. "Hallo daar" Miauwde hij rustig, een klein grijnsje getekend op zijn snuit.


- Alleen Redpaw! Je mag er alleen bij met toestemming c:


Knock Knock Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Redpaw
StarClan
Knock Knock DPKsfdL
Dani(beest)
162
Actief

CAT'S PROFILE
Age: In Starclan, we don't count anymore. { 7 moons}
Gender:
Rank: Apprentice
.Redpaw
BerichtOnderwerp: Re: Knock Knock   Knock Knock Icon_minitimeza 8 aug 2015 - 16:18

De kleine poes was het kamp uitgelopen. Geen rede, geen doel. Zoals ze altijd deed. Ze was op haar plekjes gaan zitten. Ze ging van hol naar hol, van rustige plek naar rustige plek. Ze was moe. De trainingen waren zwaar en aangezien ze nooit langer dan 3 uur wakker in het kamp bleef was ze ook veel in beweging. Met haar staart in de lucht kwam ze weer onder een omgevallen boom vandaan. Op naar de volgende plek. Het bos rook naar de naaldbomen die er stonden en die geur ontspande haar. Het deed haar ergens denken aan de medicine cat's den, maar daar was het echt een wirwar van allemaal geuren. Hier was het er 1 en misschien soms nog 1 van een ander kruid die hier stond. Nog een andere geur kwam haar neus binnen en ze trok haar neus op. Wat was dat? De geuren van de clans had ze al geleerd, al kon ze die niet echt goed uit elkaar houden. Maar deze herkende ze niet. Voorzichtig begon ze te lopen. Ze bleef laag bij de grond en hield haar neus en oren scherp. Ineens klonk er een stem achter haar. Geschrokken draaide ze zich om en keek naar een grote zwarte kater, waarvan ze de naam niet wist. "J-je bent op clangebied", zei ze aarzelend. "W-wil je alsjeblieft het gebied verlaten?" Zij had deze kat nog nooit had gezien en ze kende de geur niet, dus moest het wel een kat van een andere plek zijn.


Knock Knock 11w947c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member
Knock Knock Magik
Kip
2274
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 8 years {96 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Knock Knock   Knock Knock Icon_minitimeza 8 aug 2015 - 18:51

Zijn ogen gleden over de bosjes, zich afvragend of de vreemdeling zich zou laten zien. Zijn nagels had hij uit geklapt, hij wist dat de Shadowclan niet al te vriendelijk tegenover de Bloodclan stond op het moment. Op het moment, eigenlijk altijd. Maar nu nog erger dan anders, dat hadden Bleaktail's woorden hem wel duidelijk gemaakt.
Opnieuw klonk er geritsel, nu achter hem. De kater draaide zich ruw om en keek in de ambere ogen van een poes. Ze was duidelijk jong, waarschijnlijk net een apprentice geworden. Een klein grijnsje sierde zijn snuit, die kon hij wel aan. Al wist hij dat hij hier niet lang zou moeten blijven, want waar een Shadowclanner was, waren er meer. Toch kon hij wel even plezier hebben met deze apprentice, besloot hij. Tegen andere jonge katten zou hij vriendelijk zijn geweest, maar zijn afschuw tegenover de clans nam de overhand.
"J-je bent op clangebied"Begon de rossige apprentice aarzelend. "W-wil je alsjeblieft het gebied verlaten?" Hij lachte hard, de woorden van de apprentice duidelijk niet serieus nemend. De zwarte kater liet zijn achterwerk ferm op de grond zakken, het was duidelijk dat hij niet zomaar weg zou gaan. "Weet je, eigenlijk vind ik het wel prima hier. Waarom zou ik weggaan?" Hij glimlachte zogenaamd vriendelijk naar haar. "Of wil je me gaan verjagen?"Spot droop van zijn woorden af.


Knock Knock Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Knock Knock
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: