Dizziness 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Dizziness

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crescentpaw
Member
Dizziness Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Dizziness   Dizziness Icon_minitimevr 7 aug 2015 - 16:54

Met wankelende pasjes liep de kitten het nest uit. Haar lijf ging van links naar rechts, alsof ze teveel kattenkruid ophad. Ze was duizelig, waarom wist ze niet. Al meerdere dagen had ze last van misselijkheid en daardoor had ze vaker nee gezegd tegen melk. Nu liep ze ook slaperig en moe door de nursery. Slapen was er niet echt van gekomen. Nu liep ze dan ook in de nacht door de nursery. Ze wou het grote rondje bovenaan de hemel zien. Misschien wou het haar helpen? Al meerdere keren was ze gevallen. Met haar ogen keek ze strak naar haar poten. "Luistew poowtjes", zei ze op een fluisterende maar strenge toon. Voorzichtig liep ze door, tot de uitgang daar liet ze zich vallen. Bijna viel ze achterover op haar rug, maar ze wist zich te redden. Met haar hoofd boven de grond keek ze suf naar beneden. Waarom hield het stomme gevoel in haar hoofd niet op?

{ Baby Crescent is misschien een beetje ziek aan het worden. + Eerste post Canarykit


Dizziness Xkr9qb
Pleαѕe doɴ'т тαĸe мy ѕυɴѕнιɴe αwαy:Laatst aangepast door Crescentkit op za 8 aug 2015 - 0:41; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Canarypaw
Member
Dizziness Tumblr_o7cr3fCBfv1uvcgjlo3_250
Endria
248
Actief
We will be everything that we'd ever need
Don't tell me, tell me what I feel
I'm real and I don't feel like boys

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Canarypaw
BerichtOnderwerp: Re: Dizziness   Dizziness Icon_minitimevr 7 aug 2015 - 17:52

Half wakker staarde Canarykit naar het plafond van de nursery. Ze sliep de laatste tijd zeer slecht. Dat kwam vast omdat haar moeder haar en Snowy nog zo vaak lieten slapen. Snowykit was jonger dan haar dus die moest nog veel slapen, maar zij was ouder dan haar halfzusje, en had dus minder slaap nodig. Verveeld lag ze in het nest, maar toe ze pootstapjes langs haar nest hoorde lopen keek ze onmiddellijk op. Misschien had ze eindelijk wat om te doen. Voorzichtig kwam ze overeind en keek over de rand van het nest. Ze zag een grijze kit, dat moest Crescent zijn, wankelend naar de uitgang lopen. Langzaam stapte Canary het nest uit, en sloop voorzichtig achter haar aan. Crescentkit bleef maar wankelen, en viel bijna toen ze in de uitgang ging zitten. Voorzichtig zonder geluid te maken ging Canary naast de andere kit zitten. "Gaat het wel goed met je?" Vroeg ze aan Crescent.


Dizziness 6xvodx
Thanks Dani!
Terug naar boven Ga naar beneden
Heavespark
Member
Dizziness Tumblr_inline_o63thdC67n1se7tcd_500
❖ Loïs
426
Actief
❖ A desert flower? More like a desert cobra!

CAT'S PROFILE
Age: ❖ 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Heavespark
BerichtOnderwerp: Re: Dizziness   Dizziness Icon_minitimevr 7 aug 2015 - 19:26

Kruipen was het enige wat Heavekit kon; al was ze vastberaden om meer te kunnen dan dat. Ze wilde graag lopen, anders voelde ze zich angstig opgesloten. Echter ging dit lastig aangezien haar oogjes nog niet open waren en als ze ook maar probeerde te lopen, dan liep ze tegen iets - of iemand - aan. Toen ze echter haar zusje voelde opstaan, kroop ze achter haar aan. Toch begon ze de warmte van haar mama te missen en ging ze terug. Een tevreden glimlach verscheen op haar gezicht toen ze weer tegen de warme lichamen van haar zusjes en mama aanlag. "C-C-Cressent?" Miauwde ze dus maar, hopend dat haar zusje haar kon horen.


Dizziness FRHGyjD
Terug naar boven Ga naar beneden
Crescentpaw
Member
Dizziness Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Dizziness   Dizziness Icon_minitimeza 8 aug 2015 - 0:59

Een zwart-witte kitten kwam haar kant uit en de poes tilde verward haar kopje op. "Cwa...," bracht ze uit, maar ze was te moe om haar naam verder af te maken. Ze gaapte en deed haar pootje over haar ogen heen. "Gaat het wel goed met je?" De duffe ogen van de grijze kitten keken haar aan. Ze glimlachte. "Dwuizelig." Ja, dat woord kende ze. Niet vragen hoe. Haar oren stonden altijd open, op zoek naar nieuwe woorden en namen, als ze dat niet deed probeerde ze te lopen, en als ze dat niet deed sliep of at ze. Haar hersentjes konden niet genoeg informatie binnenkrijgen. Haar nest was dan wel dichtbij de uitgang, ze was enorm trots op dat stuk. Over zwart-witte katten gesproken, haar naam klonk ineens, en ze zag haar zusje, Heavekit, in het nest liggen. Heave liep nog niet, want haar oogjes zaten nog dicht. Die van Crescent waren al open, maar dat was niet lang geleden gebeurt. Lopen had ze al gedaan, ook toen haar ogen dicht zaten. Tegen anderen aanlopen had haar niet geboeid. Praten had ze al eerder gedaan. Nu ging alles beter. "H-heaf?", vroeg ze voorzichtig. Nog zo duizelig als eerst begon ze weer haar poten voor elkaar te zetten, recht liep ze niet. Een klein seintje ging naar de andere kat. "Koowm" Cress wou nieuwe vrienden maken, dus zij kon haar zusje ontmoeten, al voelde ze zich verschrikkelijk. Terwijl ze bijna viel bij elke beweging wist ze toch aan te komen bij het nest en haar hoofd legde ze op de rand.


Dizziness Xkr9qb
Pleαѕe doɴ'т тαĸe мy ѕυɴѕнιɴe αwαy:

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Dizziness   Dizziness Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dizziness
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: