Into Flames 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Into Flames

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Into Flames ZHirdKt
Marlk
251
Actief
What if I'm the only hero left
You better fire off your gun
Once and forever

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lightbearer
BerichtOnderwerp: Into Flames   Into Flames Icon_minitimedo 20 aug 2015 - 12:36

Zijn moeder lag te slapen, Burningkit leek ook die te zijn verzonken in haar slaap en Lightkit verveelde zich ontzettend. Het was dat tijdstip van de dag dat de meeste kitten te moe waren om iets te doen, of met hun andere vrienden iets aan het doen waren waar hij eigenlijk niet bij wilde horen - daarom lag de zwart met witte kitten maar in zijn nest, in een poging toch maar in slaap te vallen. Maar hoe hij ook woelde en ging liggen, hij vatte de slaap maar niet. Zachtjes stond hij daarom dan maar op, hij wilde zijn moeder natuurlijk niet wekken want ze zou het vast niet toestaan dat hij de nursery uitging - iets wat hij nu van plan was. Met zachte passen, oplettend of geen andere moeder hem zag, sloop hij via de schaduwen de nursery uit. Eenmaal buiten grijnsde hij breed, nu had hij de hele wereld voor zich! Geen Queen die hem nog nee kon zeggen, met een nieuwsgierige blik keek hij naar de uitgang van het kamp. Niemand leek hem op te merken, dus waarom ook niet? Eventjes kijken kon vast geen kwaad, want wat kon hem nou gebeuren? Precies, niets. Voorzichtig liep hij dan ook richting de uitgang, voor de uitgang bleef hij nog even nonchalant staan, spelend met een blaadje alsof hij helemaal niets van plan was - totdat hij opeens voor iedereen uit het zicht verdween toen hij door de uitgang naar buiten schoot. Zijn gouden kijkers werden meteen stukken groter bij het uitzicht dat hij toen kreeg. De wereld buiten het kamp, hij mocht er niet zijn en dat maakte het als maar leuker om er toch te zijn. Met kleine pasjes begon hij te lopen, want wat voor kwaad kon het doen? Hij bleef niet lang genoeg weg voor zijn moeder om zijn afwezigheid op te merken, hij zou zo weer terug in zijn nest kruipen en niemand zou er iets vanaf weten. Perfect.

& Acefray first
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Into Flames 6rUw8UC
Jamie
4514
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Into Flames   Into Flames Icon_minitimedi 29 dec 2015 - 14:16

De enorme kater was bezig wat ziekten te commanderen hun kruiden op te eten of niet dood te gaan door het kuchen. Echt, ze schatte zijn leven soms veel te spannend in dan dat het waard was. Toch ging alles wel zijn gangetje en ruimte hij nu de overige planten op die waren blijven liggen. Na nog een rondje gehad te hebben waarin iedereen wat te drinken kreeg besloot hij dat hij er mee klaar was. De meeste gingen nu ook een dutje doen of waren er al mee bezig. Het beste was om die katten nu hun rust te geven en later terug te komen met wat prooi zodat ze op krachten kwamen. Zijn plan was dus ook buiten zijn den te gaan zitten, nog dichtbij genoeg de katten te hulp te kunnen schieten, en als hij zeker wist dat iedereen sliep even een rondje te lopen langs het kamp en op de terugweg wat eten van de prooistapel af te grissen. De enorme kater ging dus ook net comfortabel liggen en riep naar een apprentice die naar buiten ging of hij even het klamme mos weg wou gooien. Het leek geen moeite te zijn en het leek er net op dat hij ook wat rust ging krijgen toen hij in zijn ooghoek ineens een gevlekt beestje weg zag rennen. Normaal had hij er weinig aandacht aan besteed. Maar deze kende hij, dit was Lightkit, zijn zoon. Met een schokje in zijn hart stond hij dus ook op. Toch bleef hij nog even staan en achtte zichzelf tot rede. Die kit ging heus niet in drie seconde dood. Dus draaide hij nog even om naar den, waarna hij weg liep toen hij zeker wist dat hij gemist kon worden. Met zijn grote passen beende hij naar de uitgang en bukte om er doorheen te komen. Zoals altijd nam hij weer heel de ingang in met zijn vacht. Ach, eenmaal weer in volle grote buiten zag hij Lightkit lopen, "Lightkit, de laatste keer dat ik checkte was jij nog geen apprentice" Sprak hij redelijk streng, al zat zijn brutaliteit er nog steeds in. Hij was zelf ook nooit de beste regelvolger geweest. En tja, dat was hij nog steeds niet. Ace keek naar zijn perfecte zoon. "Je moeder zal wel ongerust worden, dat weet je, en laat staan over Burningkit" Het was niet dat hij alles had gemist, hij was er altijd geweest, vanaf een afstandje. Klaar om in te springen mocht het niet anders meer kunnen. Maar hij had nooit de kans gekregen. Hij deed ook zijn best het verlangen niet in zijn stem door te laten dringen.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Into Flames ZHirdKt
Marlk
251
Actief
What if I'm the only hero left
You better fire off your gun
Once and forever

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lightbearer
BerichtOnderwerp: Re: Into Flames   Into Flames Icon_minitimeza 9 jan 2016 - 16:30

Droogjes had de zwart met witte kitten zich omgedraaid toen hij pootstappen achter hem hoorde. Een kat had hem vast het kamp uit zien sneaken en daarom deed hij er alles aan om zo normaal mogelijk te lijken. Misschien was de kater wel zo dom om erin te geloven dat hij gewoon een of andere apprentice was - shadowclan was nou eenmaal groot, helaas voor hem rook hij nog helemaal naar nursery. Die verdomde Nursery ook. "Nee, dat klopt." Antwoordde hij op de woorden van de medicine cat die hem overduidelijk het kamp uit was gevolgd. De kater had hem vast het kamp uit zien gaan, het kon niet anders. Zijn gouden ogen gleden even not impressed over de kater heen, waarna hij ging zitten en zijn staart voor zijn lichaam krulde. "Oh, mama slaapt en Burning ook. Ik ben terug voordat ze wakker zijn." Hij glimlachte kort. "Doe nou niet zo moeilijk man, ik kan best voor mezelf zorgen." Hij stond op en wilde weer verder lopen, hij wilde op ontdekkingsreis en niet luisteren naar die kater die zich hun medicine cat noemde. Bovendien had hij niemand nodig om hem te vertellen wat hij moest doen. Hij had altijd al voor zichzelf moeten zorgen, voor zijn zusje en voor zijn moeder.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Into Flames 6rUw8UC
Jamie
4514
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Into Flames   Into Flames Icon_minitimedo 21 jan 2016 - 7:41

De grijze kater keek neer op zijn zoon. Hij kon er eigenlijk niet op klagen, want hier had hij geen vat meer op. Maar toch zag hij liever dat zijn kit wat meer respect zou hebben naar.. vreemde. Toch was hij zelf ook een lastpost geweest en het brutale was hij nu nog steeds niet verloren. Hij geloofde zelfs niet in Starclan tot hij ermee samendroomde. Maar iedere kat kon begrijpen dat het niet fijn was als je als vader niks kon zeggen over je zoon, zelfs al hoorde deze je niet eens te kennen. Ace was echter vastbesloten niet op te geven en te winnen van de gevlekte kater. Bij zijn tegen argument trok hij zijn wenkbrauw op en zette een stap naar voren, waardoor hij de ander de weg blokkeerde. "Het is mijn werk om moeilijk te doen" sprak hij simpelweg terug. Hierna ging hij verder. "Dus, wat word het, vrijwillig mee terug of dat ik je oppak?" Het zou voor hem geen enkele moeite zijn, dat was zeker. Toch wou hij wel dat zijn zoon hem aardig vond, maar dit betekende niet dat hij wou dat hij in gevaar kwam. Het was de laatste tijd gevaarlijker dan ooit.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Into Flames 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Into Flames   Into Flames Icon_minitimezo 14 feb 2016 - 14:43

“cause you'll be in my heart”


Lightkit heeft een roos ontvangen!


Into Flames Ngr01s


Fijne Valentijnsdag Lightkit!

Love,
Dad
coded by electric of synesthesia and shine


Into Flames Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Into Flames
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: