Is she alright? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Is she alright?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Is she alright? UpUjbbT
Julia
896
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Is she alright?   Is she alright? Icon_minitimevr 21 aug 2015 - 14:16

Ze was tussendoor even bij haar kittens geweest, om ze allemaal een lik te kunnen geven. Ook al hadden ze allemaal hun nukken, ze was gek op ze. Hoeveel zorgen ze zich om ze maakte en hoe erg ze ook op ze liep te mopperen, dat veranderde niets aan het feit dat ze met heel haar hart van haar kleintjes hield. Hoe stout en hoe gemeen ze soms ook konden doen, tegen elkaar maar ook tegen haar. Ze trippelde de nursery weer uit om vlak bij de Medicine cat’s den te gaan zitten. Ze had Sparrowfeather gevraagd of ze hem later vandaag nog kon spreken en ze ging er van uit dat hij inmiddels wel klaar was met Lizardkit. Ze ging hem niet opjagen, dus ze wachtte geduldig buiten. Haar staar losjes op haar achterpoten en een rustige maar alerte blik in haar goudgele ogen. Ze wilde graag weten hoe hij het vond gaan met Mousekit. Haar dochter die best vaak met haar gezondheid kwakkelde en daar maakte ze zich nog wel eens druk om. Al werd er gezegd dat Mouse sterk was, dat wist zij ook wel. Alleen ze hoopte dat haar dochter zo sterk bleef.

[First Sparrowfeather]


Is she alright? X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Is she alright?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: