I never could forget 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I never could forget

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ripa
Member
I never could forget DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: I never could forget   I never could forget Icon_minitimevr 28 aug 2015 - 21:45

Ripa sloop door het Shadowclan territory heen, misschien had de Shadowclan poes toch gelijk. Hij moest haar opzoeken, hij wist het niet meer. Zij kon hem meer verduidelijken, hopelijk zou hij haar zien. Hij had er lang aan gedacht, hij wist dat ze over zo iets doms ruzie hadden. Waarom wilde hij het niet geloven, wat was zijn blok daarin. Hij keek naar de maan, de maan die zo hoog straalden net zo als Brat. Zij was zijn vriendin, nog zelfs meer dan dat. Hij voelde het natte gras onder zijn pootjes, had Claw echt al die tijd over hem zitten liegen. Had Claw dit alles gewoon gedaan om de Bloodclan wat actiever te maken, hij keek verward naar zijn poten. Hij wist niet eens hoe dat zou kunnen, hij schudden zijn kop. Dat zou Claw nooit doen, hem kennende. Claw was de beste kat die hij had ontmoet, die zijn leven had gered. Hij wiebelede met zijn oren, was hij echt zo loyaal hoe hij hoorde te zijn. Hij was niet loyaal maar een verrader, zo klonk het in zijn oren. Waarom verwarde iedereen hem, hij schudden zijn kop. Hij moest haar ontmoeten, hij moest haar ambere ogen zien. Haar grijze tabby vacht, hij staarde naar de grond en ging zitten.

~Eerste post Airpaw


I never could forget Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
I never could forget 2gxnp75I never could forget 10pvxmwI never could forget 10pvxmwI never could forget 2hqc5lxI never could forget 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Airwisp
Member
I never could forget DPKsfdL
Kip
1187
Actief
✦When you push on glass, it's bound to break.
The more you squeeze, the more it slips away✦

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Airwisp
BerichtOnderwerp: Re: I never could forget   I never could forget Icon_minitimevr 28 aug 2015 - 22:21

Het was een warme avond, zo'n typische zomeravond. Er was een zacht briesje, maar zelfs die was nog vervuld met de warmte van de dag. De zon was al een tijdje onder en de poes had allang in de apprentice den moeten liggen, al helemaal omdat ze morgen weer zou trainen. Toch was ze nu hier, midden het Shadowclan territorium. De slaap kon ze simpelweg niet vatten. Overdag had ze genoeg dingen aan haar hoofd, maar 's nachts kregen haar gedachtes de vrije loop.
De poes zuchtte en ging in het zachte gras zitten. Ze bleef maar aan hem denken, wist nog ieder woord die hij had uitgesproken. Het was ongezond en dat wist ze, waarom moest ze nu net gevoelend hebben voor de enige kat die ze niet kon hebben?
Airpaw sprong meteen op toen een geur haar neus doordrong. Het was die van Bonepaw, of Ripa. Net nu ze over hem dacht...
De poes twijfelde even, maar besloot er toen op af te gaan. Ze zette een kwaad masker op toen ze uit de bosjes stapte en probeerde niets te voelen toen ze zijn gestreepte gestalte zag. "Jij,"Siste ze terwijl ze met haar staart zwiepte. "Wat moet je hier? Je weet dat je alles behalve welkom bent!" Ze zou hem eigenlijk moeten aanvallen, hem moeten verjagen om haar clan en zichzelf te beschermen.


I never could forget Flzwxy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
I never could forget DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: I never could forget   I never could forget Icon_minitimevr 28 aug 2015 - 22:34

Ripa staarde in het rond, een geur drong binnen zijn neus. De geur van de kattin die hij eerder had gezien, de geur die hij al eerder had geroken. Hij had haar eindelijk were gevonden en klapte gelijk al zijn nagels verdedigend uit, hij staarde haar strak aan toen ze de bosjes uit kwam gelopen. Ze keek hem strak aan, haar ogen keken hem kwaad aan. Hij keek terug maar zijn gevoelens maakten hem vanbinnen kapot toen hij haar weer zag, was dit het besten. Was dit het beste wat hij kon doen, "Jij," Siste ze kwaad terwijl ze met haar staart zwiepte. Hij kende haar niet, niet eens haar naam. "Wat moet je hier? Je weet dat je alles behalve welkom bent!" Riep ze hem toe, ze leek hem te willen aanvallen. Hij klapten zijn nagels in, als dit zijn toekomst was om dood te gaan bij haar dan was het goed. Hij stapten naar voren, stap voor stap tot hij vlak voor haar stond. "We zien elkaar weer Clan kat." Sprak hij duidelijk, een strakke blik had hij op haar gericht. Hij moest zich focussen op het moment, wat hij wilde weten. "Heb je bewijs." Vroeg hij daarna, het klonk eerder als en dwang. Het was niet zo bedoeld, eigenlijk nooit zo. Hij vroeg zich weleens dingen af, zij moest meer weten. Deze kattin, dit beest.


I never could forget Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
I never could forget 2gxnp75I never could forget 10pvxmwI never could forget 10pvxmwI never could forget 2hqc5lxI never could forget 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Airwisp
Member
I never could forget DPKsfdL
Kip
1187
Actief
✦When you push on glass, it's bound to break.
The more you squeeze, the more it slips away✦

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Airwisp
BerichtOnderwerp: Re: I never could forget   I never could forget Icon_minitimevr 28 aug 2015 - 23:29

Ze had haar nagels dreigend uitgeklapt, maar ze zou ze niet gebruiken. Ze was geen vechter, ze wilde geen bloed zien, en al helemaal niet van hem. Waarom moest hij hier nu weer zijn? Alleen zijn aanwezigheid teisterde haar al, het verwarde haar en bracht dat vreselijke gevoel van verdriet met zich mee. Kon hij niet gewoon weggaan? Hij was immers toch blij daar in de Elite?
Tot haar verrassing klapte Ripa zijn nagels weer in en liep op haar af, tot op een afstand dat ze hem makkelijk kon vermoorden. Verward keek ze hem aan, wat was er toch aan de hand? Was hij weer zichzelf geworden? Hoop fonkelde in haar ogen, dit verdween echter al snel bij zijn woorden. "We zien elkaar weer Clan kat." Zijn stem was duidelijk, terwijl hij haar strak aan keek. Hij weet mijn naam niet meer. De poes zette haar tanden op elkaar en haalde haperend adem, ze weigerde hem aan te kijken. "Heb je bewijs."vroeg hij plots, al leek het meer een bevel. De poes slikte en keek hem aan, haar oren verward en ietwat angstig in haar nek. "Waarom vraag je daar naar? Toen ik het de laatste keer probeerde uit te leggen noemde je me een leugenaar." Ze probeerde haar stem zo monotoon mogelijk te houden, toch kon ze de pijn die in haar stem doordrong niet verbergen.


I never could forget Flzwxy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
I never could forget DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: I never could forget   I never could forget Icon_minitimeza 29 aug 2015 - 9:12

Ripa stond recht voor de kattin, hij staarde haar aan. Zijn ogen keken in de hare, deze leken even te fonkelen in hoop maar dat verdween snel. Hij zag haar verwarde blik in haar ogen, alleen hij zou verwarder zijn dan haar. Zij zou het hebben over haar woorden en hij over zijn leven, er zou ergens een verschil moeten zitten. Hij moest haar ergens van herkennen als of ze in het diepste van zijn gedachten zat, vaak kreeg hij wel een klein beetje terug over de katten die hij had ontmoet. Net zo bij Scarpaw, alleen waarom niet bij haar. Waarom leek zij zo moeilijk, waarom was dat zo moeilijk. Hij zag dat ze hem niet eens wilde aan kijken, hij herinnerde wel iets. Helemaal door die blik, iets met Air.. Hij keek haar aan, ze had haar oren afwezig in haar oor geslagen. "Waarom vraag je daar naar? Toen ik het de laatste keer probeerde uit te leggen noemde je me een leugenaar." Sprak ze zo eentonig mogelijk. Hij zwiepte met zijn staart, pffff deze kattin was echt moeilijk. Hij sloot zijn ogen om te ontspannen en keek haar aan, "ik ben alleen Air, ik weet niet meer wat ik moet doen." Zei hij waarna hij zijn blik naar de grond liet glijden. Hij had iets uitgesproken van zijn verleden, hij staarde haar nu even niet aan. Hij voelde zich kapot, hij had wonden over zichzelf lopen. Hij wist het helemaal niet meer, zijn ogen stonden groot verward. Hij schudden zijn kop, hij staarde haar weer strak aan. Hij moest niet zwak lijken, hij moest sterk lijken. Hij had weer gevaarlijk zijn klauwen uit geklapt en sprong naar achteren, hij zou haar dan wel moeten aanvallen als ze het daarop neer wilde leggen. Hij versmalden zijn ogen, de enigste kleur wat hij het meeste zag was rood van bloed.


I never could forget Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
I never could forget 2gxnp75I never could forget 10pvxmwI never could forget 10pvxmwI never could forget 2hqc5lxI never could forget 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Airwisp
Member
I never could forget DPKsfdL
Kip
1187
Actief
✦When you push on glass, it's bound to break.
The more you squeeze, the more it slips away✦

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Airwisp
BerichtOnderwerp: Re: I never could forget   I never could forget Icon_minitimeza 29 aug 2015 - 10:19

De kater zwiepte met zijn staart en keek haar aan. "ik ben alleen Air, ik weet niet meer wat ik moet doen." Hij wist het nog, hij wist haar naam nog. De poes slikte, nog steeds twijfelend wat ze moest doen. Ze had al een hoop problemen gekregen de laatste tijd, door Tallshadow en haar mentor, en als ze erachter zouden komen dat ze een Bloodclan kat hielp zou ze een veel ernstigere straf kunnen verwachten.
De poes keek naar Ripa, hoe hij verward en gebroken leek, voor één enkele seconde. Alsof hij het daadwerkelijk niet meer wist. Voordat ze het wist was dat moment echter weer weg, opnieuw keken zijn rode ogen haar strak aan en klapte hij zijn nagels weer gevaarlijk uit terwijl hij naar achteren sprong.
De poes beet op haar lip en zuchtte ietwat verloren. "Ik weet misschien wel wat... Volg me." Ze snoof de lucht op, om er zeker van te zijn dat ze inderdaad alleen waren, dat was gelukkig het geval. De grijze poes begon met een redelijk tempo richting fourtrees te lopen, totdat ze aankwam bij de plaats waar ze voor het laatst Bonepaw had gezien. Ze ging precies op dezelfde plaats zitten als toen en keek hem aan. "Zeg deze plaats je iets?"


I never could forget Flzwxy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
I never could forget DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: I never could forget   I never could forget Icon_minitimeza 29 aug 2015 - 12:03

Ripa staarde haar aan, hij was kwaad naar achteren gesprongen. Hij mocht niet zwak lijken, dat zou Claw niet willen. Hij zou alleen maar straf krijgen, hij wreef op een buik wond die hij had van Zira. Deze had hij door haar toen hij voor Yu vocht, hij was te zwak. Yu wilde niet dat hij voor haar vocht maar toch deed hij dat, hij staarde haar aan in haar ambere ogen. Hij staarde haar aan, alleen leek iets in haar blik te veranderen. Iets leek te veranderen, "Ik weet misschien wel wat... Volg me." Zei ze, waarna ze de lucht opsnoof. Ze leek iets te bedenken, vast wilde ze haar mede krijgers vragen. Vast wilde ze dat Shadowclanners dichtbij waren zodat ze hem in een val kon leiden, misschien was het zo. Misschien wilden ze hem kapot maken dan dat hij al was, alleen begon ze te lopen in een snel tempo. Hij volgde haar maar wist niet waar hij het neer kon leggen, waarom liep ze naar de Fourtrees, hij staarde hoe zij ergens ging zitten en keek haar vragend aan. Ze staarde hem aan, hij staarde terug. Hij zag haar ogen, hij ontmoeten haar ogen. Alleen het leek niet zo dan dat hij dacht, "Zeg deze plaats je iets?" Vroeg ze. Hij schudden zijn hoofd, hij vergroten zijn ogen maar wist het niet. Hij moest zich kalm houden, anders zou hij haar in de haren vliegen. Weer klapten hij zijn nagels in, hij deed het eerder omdat hij zich ergens wist dat zij gelijk had. Toch kwam iets terug, alles schoot te binnen van dat moment. "Maar jij, wat is er met je poot?" Vroeg hij. De kattin keek weg, haar oren wat beschaamd in haar nek. "Twee Bloodclanners" Haar stem klonk bitter en er zat nog steeds een spoor van angst in. "Je moet naar je medicine cat" Miauwde ze bezorgd. "Straks bloed je nog dood!" Het was de stem van de kattin die voor hem zat. "Wie waren het want die komen met mij te maken." Sprak hij duidelijk en beschermend, hij sloeg zijn koude natten staart om haar heen en keek haar bezorgd aan. Hij schudden zijn kop en staarde naar de lucht, "Ik heb mezelf beloofd om niet dood te gaan tijdens het vechten, ik wil niet eens naar een Medicine cat." Zei hij, die woorden had hij eerder gezegd zelfs toen hij een Bloodclanner was. "het enigste wat mij boeit is dat jij veilig bent." Klonk er door zijn hoofd. Hij schudden zijn hoofd, dat was het wat hij dus had met haar. Hij liep naar haar toe met open ogen, hij deed een stap naar voren om bij haar te komen staan. "Ik redt me wel, Acefray, onze medicine cat zorgt voor me.. En jij zou echt naar de jouwe toe moeten gaan." Zei de kattin nog in zijn hoofd. Nog een stap naar voren, hij keek minder verward. Eerder voelde hij zich rot en schuldig, hoe kon hij haar zo pijn doen. Het gesprek ging zo maar door, ze had gelijk. Elk woord wat ze zei.. Ze had veel gedaan, alles wat ze hadden mee gemaakt. Hij stopte met lopen, ze konden bijna elkaars neus aan raken. Hij ging met zijn gezicht langs de haren, "het spijt me Airpaw.." Fluisterde hij zacht.


I never could forget Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
I never could forget 2gxnp75I never could forget 10pvxmwI never could forget 10pvxmwI never could forget 2hqc5lxI never could forget 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Airwisp
Member
I never could forget DPKsfdL
Kip
1187
Actief
✦When you push on glass, it's bound to break.
The more you squeeze, the more it slips away✦

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Airwisp
BerichtOnderwerp: Re: I never could forget   I never could forget Icon_minitimedo 3 sep 2015 - 19:57

Met valse hoop keek ze naar de kater, ze wilde zo graag dat hij haar herkende, herinnerde. Ze gaf om hem, al wist ze niet hoe ze dat nu nog steeds kon. Het was slecht, dom, bovenal, maar het voelde zo goed om bij hem te zijn.
De kater schudde zijn kop, als antwoord op haar vraag. Deze avond had zoveel weg van die avond een aantal maanden geleden, maar het liet geen belletje bij hem rinkelen. Ze was weg, zijn herinnering aan haar was vervlogen in de wind. De apprentice zuchtte en wendde haar blik af. "Sorry."Mompelde ze stilletjes, verder had ze geen ideeën meer. Hoe kon ze het hem bewijzen? Niet, ze kende hem amper.
De poes keek naar de grond, vechtend tegen de tranen van frustratie en verdriet. Ze wilde niet huilen, het was een teken van zwakte, die kinderachtige zwakte waar ze vanaf wilde.
De poes was zo erg in gedachtes verzonken dat ze niet eens opmerkte hoe hij stap voor stap dichterbij kwam, totdat hun neuzen elkaar aanraakten. Geschrokken keek de poes op, niet wetend wat zijn intentie was toen hij met zijn kop langs de hare streek. "het spijt me Airpaw.." Zij stem was zacht en nauwelijks hoorbaar. De apprentice keek hem even vol verbazing aan, was het dan toch gelukt? Herinnerde hij haar?
Zijn ogen leken weer op die van Bonepaw, hij was terug. Oh Starclan, hij was terug.
De poes liet alles begaan en begroef haar gezicht in zijn vacht, terwijl haar lichaam lichtelijk schokte van de tranen. "Je weet het weer." Haar stem klonk gebroken, maar ze was zo ongelooflijk blij en opgelucht.


I never could forget Flzwxy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
I never could forget DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: I never could forget   I never could forget Icon_minitimezo 6 sep 2015 - 8:09

Hij voelde haar haren in de zijne, hij voelde hoe haar lichaam schokten. Hij voelde dat haar gezicht was begraven in zijn vacht, "Sorry." Mompelde ze stilletjes. Zijn fel rode ogen keken naar haar vacht, hij sloot ze kort. Hoe kon Claw dit allemaal voorliegen, ze moest de waarheid wel stellen. Waarom zou Claw dat allemaal doen, waarom bespeelde ze hem ter wel hij op het allerzwakst was. Hij voelde zich schuldig voor alle katten waar tegen hij gevochten had, alle tijden dat hij iemand wilde vermoorden om wat? Al die gewonden gevallen door hem? Hij kon misschien naar de Riverclan gaan waar ze allemaal last van hem hadden, alle kanten waar ze pijn hadden. Ze traanden en zijn huid plus vacht was helemaal doorweekt, "Je weet het weer." Haar stem klonk gebroken ter wel ze haar woorden sprak. Hij bleef stil hij was de gene die niet meer terug kon naar zijn eigen leven, hij had alles verknald, alleen zou hij nog naar Claw luisteren of alles achter hem laten. Hij stapten naar achteren, zijn ogen keken haar verward aan maar ook wanhopig. Hij schudden zijn kop, zijn hele leven was een puinhoop geworden. Het was volop zijn schuld, hij had vele elders gemaakt en hard verwond. "Ik kan nooit meer terug naar het leven wat ik ook had..." Miauwde hij kort, zoveel hadden geleden. Hij legde wanhopig zijn oren in zijn nek, dus was het zijn lot om naar Claw te luisteren.


I never could forget Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
I never could forget 2gxnp75I never could forget 10pvxmwI never could forget 10pvxmwI never could forget 2hqc5lxI never could forget 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Airwisp
Member
I never could forget DPKsfdL
Kip
1187
Actief
✦When you push on glass, it's bound to break.
The more you squeeze, the more it slips away✦

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Airwisp
BerichtOnderwerp: Re: I never could forget   I never could forget Icon_minitimedi 8 sep 2015 - 20:54

Ze wist dat ze eigenlijk dit niet zou moeten doen, niet haar neus in zijn ruwe vacht begraven, maar het was voor haar nu de enige optie. Ze moest even haarzelf laten gaan, even alles kwijt raken. Even bij hem zijn. En eventjes, heel even, leek het werkelijkheid te zijn. Toen stapte de kater echter weg, waardoor ze weer alleen was. Ietwat beschaamd ontweek ze zijn blik, al kon ze daar de verwarring en wanhoop nog in aflezen. De kater schudde enkel zijn kop. "Ik kan nooit meer terug naar het leven wat ik ook had..." De poes zette haar tanden op elkaar terwijl ze toe keek hoe de kater zijn oren wanhopig in zijn nek legde. Even was ze stil, waarna ze zichzelf vermande en zachtjes knikte. "Dat weet ik..."Mompelde ze, daarna keek ze hem toch hoopvol aan. "Maar.. Je kan uit de Bloodclan stappen."Haar stem was al even hoopvol als de blik in haar ogen. "Claw is een leugenaar! En de Blooclan zit vol slechte katten... Je.. Je hoeft niet bij hen te blijven."


I never could forget Flzwxy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
I never could forget DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: I never could forget   I never could forget Icon_minitimeza 3 okt 2015 - 9:05

Ripa staarde naar de kattin, in haar ambere ogen en naar haar grijze vacht. Hij zocht naar iets, hij wist het niet meer. Alleen iets van hoop was haar ogen in te lezen, iets van hoop wat hem wel blij maakten. "Dat weet ik..." Mompelde ze, het bleef stil. Weinig was er dus te doen, ze waren anders en niet gelijk. Ze kende elkaar dus dat was te minsten beter, "Maar.. Je kan uit de Bloodclan stappen." Haar stem was al even hoopvol als de blik in haar ogen. Hij staarde haar aan, hij wist het niet meer. "Claw is een leugenaar! En de Blooclan zit vol slechte katten... Je.. Je hoeft niet bij hen te blijven." Miauwde Airpaw naar hem, hij schudden zijn kop. Dit was onmogelijk, het was onmogelijk om die Clan uit te stappen. Onmogelijk, "dat gaat niet, als ik dat doe ga ik dood." Zei hij en hij had Brat waarvoor hij moest zorgen. Zij had het namelijk ook moeilijk en Yu had hij bijna niet meer gezien, hoe kon dit ooit gebeurt zijn. Waarom was hij niet in Bloodclan gebleven, waarom moest dit nu zo gaan. Waarom was het zijn schuld, hij kon niet meer terug. Nooit meer, hij was verward bij zijn eigen gedachten. Alles ging in 1 keer voorbij, alles. Hoe moest hij nog hoop hebben, hij bleef stil.


I never could forget Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
I never could forget 2gxnp75I never could forget 10pvxmwI never could forget 10pvxmwI never could forget 2hqc5lxI never could forget 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Airwisp
Member
I never could forget DPKsfdL
Kip
1187
Actief
✦When you push on glass, it's bound to break.
The more you squeeze, the more it slips away✦

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Airwisp
BerichtOnderwerp: Re: I never could forget   I never could forget Icon_minitimevr 9 okt 2015 - 23:08

Bij haar woorden schudde de kater zijn bruine kop die getekend was door littekens. "dat gaat niet, als ik dat doe ga ik dood." De poes slikte en beet op haar lip. Hij had gelijk, ze zouden hem opjagen, terughalen en vreselijke dingen aandoen. Toch, het klopte niet. Het was simpelweg niet eerlijk. In Airpaw's ogen was Ripa nog steeds Bonepaw, de vriendelijke kater met wie ze het zo goed kon vinden. Ze zag het bloed dat aan zijn poten kleefde niet, kon zich niet indenken dat hij onschuldige katten had vermoord. Voor haar was Ripa onschuldig en verdiende hij dit niet. "Maar Ripa... Daar blijven is toch ook geen optie?"Ze wees naar een klein plasje water, waarin Ripa's spiegelbeeld zichtbaar was. "Kijk dan naar jezelf... Je zit onder de littekens en wonden, en het worden er steeds meer."Ze keek hem lang aan, maar wendde uiteindelijk haar blik af.


I never could forget Flzwxy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I never could forget
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: