I fear ... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I fear ...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sona
Member
I fear ... DPKsfdL
»Quinty«
39
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Sona
BerichtOnderwerp: I fear ...   I fear ... Icon_minitimeza 29 aug 2015 - 17:55

Vis was iets dat ze had moeten leren eten. Het was heel verschillend van de muizen die ze gewend was van Thunderclan. Ergens vroeg ze zich af of katten haar zouden herkennen als ze iemand tegen kwam, maar ze ging er niet van uit. Haar leader had haar nooit meegenomen naar een Gathering omdat ze niets kon zeggen, dus buiten Thunderclanners zou niemand haar moeten kennen. Ze zuchtte geluidloos en keek naar de rivier. Het voelde verkeerd om zich te begeven in het Riverclan territorium, maar ze moest toch iets te eten hebben en dit visje lag toch al op sterven na dood. Ze had het merendeel ervan opgegeten en daarna begraven, zodat ze later misschien terug zou komen ervoor, al ging ze er niet van uit. De mackarel tabby katting ging liggen en sloot haar licht blauwe ogen, hopend dat ze niet al te snel werd opgemerkt in haar schuilplaats.

[First Sinstream~]


I fear ... AgAEDZ6
"You have sown. Soon you shall reap."
S.O.N.A
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinstream
Member
I fear ... DPKsfdL
San
196
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender:
Rank:
Sinstream
BerichtOnderwerp: Re: I fear ...   I fear ... Icon_minitimeza 29 aug 2015 - 18:08

de witte poes liep met een rustig tempo over het riverclan gebied heen, ze had niet echt een reden het was mooi weer en ze wilden niet de hele dag op haar nest liggen, nee het was veel leuker om af en toe gewoon een rondje te lopen en de natuur te bekijken soms kwam je echt langs verrasende dingen al was dat niet vaak,  Opeens vulden een geur haar neus gaten de poes stopte met lopen en keek om zich heen, de geur rook als rogue diep zuchtend maakte de witte poes haar weg in de richting van de geur ze had geen zin om iemand te gaan verjagen maar als een van haar warrior taken had ze geen keus, Al snek kwam een mackaral tabby in bleed ze had haar duidelijk nog niet op gemerkt in tegen deel ze lag met ogen gesloten bij een rivertje, Sin deed een paar stappen dichter bij maar bleef op een klein afstandje staan ze keek de tabby strak aan ' Goede dag' begon ze rustig ' Mag ik uw vragen wat uw op riverclan gebied doet?'


I fear ... CAzwB5L
Take care of them steven
Rosie:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sona
Member
I fear ... DPKsfdL
»Quinty«
39
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Sona
BerichtOnderwerp: Re: I fear ...   I fear ... Icon_minitimeza 29 aug 2015 - 18:14

De zachte geur van de rivier werd overschaduwd door de sterke geur van Riverclan. De kattin keek geschrokken op en merkte hoe een witte kattin bij haar stond. Het viel haar direct op dat ze werd aangesproken met "u", terwijl de kattin er ouder uit zag dan haar. Ze kwam moeizaam overeind en schudde haar slanke lichaam uit, terwijl ze een beetje teruggetrokken bleef staan. Haar staart hing laag, bijna tussen haar poten en haar oortjes lagen in d'r nek. De witte kattin vroeg wat ze aan het doen was in het Riverclan territorium en ze slikte moeizaam. Leoric had haar geleerd om te praten, misschien moest ze er maar eens gebruik van gaan maken, alhoewel ze liever gewoon stil wilde blijven. "Slapen," miauwde ze op een zachte, melodieuze toon, terwijl ze een beetje huiverig een stap achteruit zetten. "Sorry," kwam er daarna achteraan, waarbij een hint van paniek in haar stem te horen was.


I fear ... AgAEDZ6
"You have sown. Soon you shall reap."
S.O.N.A
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinstream
Member
I fear ... DPKsfdL
San
196
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender:
Rank:
Sinstream
BerichtOnderwerp: Re: I fear ...   I fear ... Icon_minitimezo 30 aug 2015 - 13:42


Sinstream keek met een rustige blik de mackarel tabby aan, de rogue sprong niet gelijk in de verdediging in tegen deed ze bleef heel rustig misshien wel een beetje bangig? "Slapen," miauwde ze op een zachte, melodieuze toon, terwijl ze een beetje huiverig een stap achteruit zetten. Sinstream knikte en deed een stap naar voren ' Kan je dat niet op je eigen terratorium doen?' vroeg ze lachend terwijl ze de kattin een knikje gaf "Sorry," klonk het van de rogue's kant waarbij een hint van paniek in haar stem te horen was. verbaasd haalde de witte poes haar wenkbrouw om hoog maar schoot al snel in de lach ' Je hoeft geen sorry te zeggen hoor' lachte ze.


I fear ... CAzwB5L
Take care of them steven
Rosie:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I fear ...   I fear ... Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I fear ...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: