Rotten Roses {Lockedpaw} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Rotten Roses {Lockedpaw}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lostlife
Member
Rotten Roses {Lockedpaw} DPKsfdL
Lotte
208
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Lostlife
BerichtOnderwerp: Rotten Roses {Lockedpaw}   Rotten Roses {Lockedpaw} Icon_minitimema 31 aug 2015 - 15:29

LostlifeWords: ### || Tags: Lockedpaw only

Ze slaakte een diepe zucht toen ze naar de ondergaande zon keek. Het was altijd al een perfecte dag geweest. Vermoeiend maar zorgeloos. Stiekem wou de kattin weer een Lostpaw zijn. Toch wist ze niet wat ze precies wou. Bij vrienden deed ze bot en bij vreemden deed ze open. Echter wist Lost wat ze fout deed. Maar ze wist ook dat ze er niks aan kon doen. Met een pijnlijk gevoel vanbinnen kwamen de gedachtes terug. De plotselinge aanval van de BloodClankat vers op haar netvlies geplakt. Zacht hijgend van angst schudde de kattin de gedachtes weg. Ze besloot verder te lopen om wat te kalmeren. Toch trilde ze nogsteeds, ze ademde in en ademde trillend uit. Het was lang geleden dat ze weer buiten was, ze was bang, bang voor gevolgen. Bang voor rogues en BloodClankatten die haar zomaar gingen aanvallen. De poes had tijden in de Medicine Den geleden, ze ging nooit uit kamp. Maar nu moest ze jagen voor de Clan en patrouilles doen. Anders had ze altijd het gevoel dat ze nutteloos was.
Rotten Roses {Lockedpaw} Oie_ONZQX2_Lsvf_Cs
Fortuna -> Lostlife -> Cloë

Voice & Theme:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rotten Roses {Lockedpaw} 9r4vhAL
Esmee / Sokje
204
Actief
Sky above me
Earth below me
Fire within me

CAT'S PROFILE
Age: 18 Months
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Lockedrose
BerichtOnderwerp: Re: Rotten Roses {Lockedpaw}   Rotten Roses {Lockedpaw} Icon_minitimema 31 aug 2015 - 16:06

Trillend op haar pootjes sloop Locked door het gras. Soms vroeg ze zich af wat het leven nog betekende, nu ze haar moeder kwijt was. Ja, ze had nog genoeg familie, maar het kon toch niet de bedoeling zijn dat je op zo'n jonge leeftijd al vrijwel ouderloos was? Laatst had ze ergens iets opgepikt over haar vader. Het bleek een Windclankat te zijn, maar meer wist ze ook niet. Toch was het enige doel in haar leven haar vader te vinden, of hij dat nou wilde of niet. Het kon haar niet schelen of hij een vervelend mormel was of niet, ze moest hem gewoon eens gezien hebben. Als hij niks van haar wilde weten, dan liet ze hem daarna met alle plezier met rust. En dus was daar het roekeloze plan ontstaan om binnen het Windclangebied te dringen, en daar zo mogelijk nog meer informatie te vinden. En daar was ze dan. Vlakbij het Windclankamp, in principe in levensgevaar. Ze probeerde haar tante Innerghost maar eventjes te vergeten, want als die wist wat ze aan het doen was, dan was ze nog lang niet jarig. Locked liep zacht verder. Nu ze zo dichtbij was, vond ze dit alles allang geen goed idee meer. Waarschijnlijk was ze binnen drie tellen verscheurd als iemand haar ontdekte. Net toen ze zich om wilde draaien om weer terug te gaan, hoorde ze voetstappem. Ze schrok zich dood, en wist van de schrik zo gauw niet waar ze heen moest. Wat moest ze doen als ze werd opgemerkt?! Een Windclankat merkte vast niets van het kleine beetje Windclangeur dat ze met zich meedroeg vanwege haar vader.


Rotten Roses {Lockedpaw} PbzTU5G
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rotten Roses {Lockedpaw}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: