Walking over the stars 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Walking over the stars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Daymist
Member
Walking over the stars DPKsfdL
Ana
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Daymist
BerichtOnderwerp: Walking over the stars   Walking over the stars Icon_minitimedi 1 sep 2015 - 19:28

Het was avond, nacht beter gezegd. Alle dieren lagen allang opgekruld in hun holletjes te slapen en alleen een kat liep door de riverclan territorium. Haar grijze pels bewoog zachtjes mee met de wind die er aan trok en met haar groene ogen keek ze omhoog naar de sterren. Het was een adem benemende nacht. De lucht was helder en de maan scheen mysterieus boven haar hoofd. De nacht was niet al te warm maar dan nog kon de jonge kattin haar slaap niet vatten. Day sloot haar ogen en haalde diep adem, frisse lucht vulde haar longen en ze kon al voor zich zien hoe ze over op de sterren stapte. Met elke stap kwamen er cirkels om haar poot als of je op water liep. Haar oren vulde zich met de geluid van de krekels die hun lied zongen. Daymist had nooit begrepen waarom haar ouders haar ooit naar de dag hadden vernoemd, ze had er niks mee, de nacht was zo veel vrediger. Terwijl ze opzij keek zag ze een witte lichaam naast haar verschijnen, een sterke en grote kater keek haar met rustige afwachtende ogen aan. Daymist opende weer haar ogen en versnelde haar pas, als ze haar ogen weer sloot zag aan haar linker kant nu een crème kleurige kattin die met haar mee liep. Weer opende Day haar ogen maar bleef dit keer staan, haar ademhaling was onregelmatig. Met haar snuit  naar de sterren gericht keek ze naar de donkere stukken van de lucht, ergens daar tussen waren nu haar ouders op jacht. Het was haar zo vaak door de elders verteld over hoe je samen met de sterrenclan ergens daar zou jagen als je stierf en Day vroeg zich af of ze dan echt daadwerkelijk tussen de sterren joegen, of het eerder een grote landschap was zoals de highlands. Daymist schudde haar hoofd, nee het was voor haar te vroeg om daar over na te denken. De wind draaide en Daymist spitste haar oren, een geur kwam haar neusgaten binnen. 'Hoor je ook de roep van de nacht?' vroeg ze rustig, ze zag de nut er niet van om in een stille bos haar stem te verheffen.
First post for Sinstream

Inspiratie lied:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Walking over the stars
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: