I'm an Acrobat! *kuch kuch* 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'm an Acrobat! *kuch kuch*

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Daymist
Member
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Ana
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Daymist
BerichtOnderwerp: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimedo 3 sep 2015 - 21:37

Alles was nat, nat en modderig. De hele nacht had het als een gek geregend en nu was het ook nog is benauwd. Geërgerd slenterde de poes door de modder op weg naar de highlands, het lag net iets hoger en hopelijk was het daar minder modderig. Het was een lange tocht maar eindelijk was ze er. Day opende ietjes haar mond zodat ze de geuren beter kon ruiken. De geur van regen en modder drong haar ruik zintuig binnen. Maar ook andere geuren kwamen binnen, muizen, vogels en konijnen. De zon was nog maar net op wat betekende dat de konijnen zo naar buiten zouden komen om eten te zoeken, perfecte tijd om te jagen. Daymist spande haar spieren aan, zakte door haar poten in een sluip houding en wachtte af...
Het duurde niet lang of de geur van een konijn haar neusgaten binnen drong. Met alle rust sloop ze richting de geur, het was nog jong beestje. Day spitste haar oren, maakte haar schouders los en zette zich af. Ze wist niet wat haar had verraden maar het beest schoot weg. Verschillende woorden vlogen door haar gedachten (en ze waren niet bepaald aardig) terwijl ze er achteraan schoot, dit waren geen perfecte achtervolg omstandigheden maar gelukkig was zij niet de enige die er last van had. De jonge kattin was nog maar een kattenstaart van haar prooi vandaan toen die uit het niets een draai maakte. Zonder er bij na te denken volgde Daymist hem en voelde hoe haar voorpoot op modder terecht kwam en naar rechts schoot. Plotseling kwam de grond wel heel dichtbij, ze kon er nog net voor zorgen dat niet haar hele gezicht in het modder terecht kwam maar alleen het stuk bij haar oren. Maar ja blijkbaar had ze een grote karma want ze rolde een stukje door, waardoor haar hele vacht onder modder kwam! Brommend lag de jonge kattin tussen het gras en modder, niet doorhebbend dat iemand haar "geweldige"  actie had gezien.
First post voor Leopardshade
Inspiratie: Nachtelijke regenbuien van de laatste tijd.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Demi
143
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leopardshade
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimedo 3 sep 2015 - 22:14


Dauw lag nog als kleine pareltjes op de grassprieten toen Leopardshade naar buiten was gestapt. Het was vroeg, maar wederom kon hij de slaap niet vatten. Dat was wel vaker zo na wat er gebeurd was met zijn moeder. Zijn maag draaide zich nog steeds om wanneer hij naar het lege nest keek waar zijn moeder ooit had gelegen. Daarbij had hij zijn broer het nieuws ook nog moeten vertellen, iets dat hem moeilijk af was gegaan. Maar de dagen sleten zijn pijn, zo bleek het maar weer. De grijze kater hield zich vast aan de dagelijkse sleur en zorgde ervoor dat die zijn geest helder hield. Dus nu had hij wederom besloten om naar buiten te gaan en zijn plichten als warrior te gaan vervullen. Hij was tenminste nog nuttig voor de clan, al voelde hij zich niet helemaal top. De volgende actie die hij zag bij de Highlands wist echter wel een glimlach op zijn gelaat te brengen. Om één of andere reden ving hij net op tijd een glimp op van Daymist die onhandig en face-first in de modder pleurde. Hij kon het niet laten om luid te grinniken. "Is het niet een beetje vroeg voor een modderbad?" vroeg hij toen retorisch, om haar maar te laten weten dat hij er was.I'm an Acrobat! *kuch kuch* 343g6tu
And heaven knows we belong deep down below
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daymist
Member
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Ana
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Daymist
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimedo 3 sep 2015 - 22:27

Een luid gegrinnik drong haar oren binnen en Daymist schoot overeind. Niet zo ver van haar vandaan zag ze Leopardshade staan met een glimlach die ze al heel lang niet had gezien. "Is het niet een beetje vroeg voor een modderbad?" Geërgerd keek de jonge kattin naar haar vacht en daarna naar Leopard 'Ik zou maar oppassen voordat jij ook in zo een bad terecht komt.' Ook al was ze geërgerd, ergens kon ze er ook om lachen. Haar blik ging over de landschap 'geweldig, buiten dat het mij uren gaat duren om al het modder uit mijn vacht te krijgen is mijn prooi ook weg!' "Diep adem halen Day...Diep ademhalen." zei ze streng tegen zichzelf in haar gedachten en keek weer naar de mede warrior. Daymist was niet bepaald een sociale kat meer.. Toen ze nog een apprentice was, kon ze aardig goed met katten vinden maar sinds de dag dat haar ouders waren gestorven was zij veranderd, vele hadden haar geprobeerd op te peppen maar toen ze doorkregen dat het niet hielp gaven ze op. 'Heb je zin om mee te gaan naar de rivier of wil je ook van vachtkleur wisselen?' Man wat was de lucht benauwd, en door die benauwde lucht voelde haar super zwaar met al het modder erbij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Demi
143
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leopardshade
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimedo 3 sep 2015 - 22:45

De benauwde lucht leek als een zwaar, warm deken over hem heen te liggen. Comfortabel was anders, maar de warrior was niet snel met het klagen. Meestal hield hij zich wel gedeisd zolang het hem geen directe schade aandeed. Hij was nou niet bepaald kleinzerig. De geërgerde toon van de kattin deed zijn lach niet verdwijnen, haar opmerking ook niet. Geamuseerd zwaaide hij zijn dunne staart heen en weer. Hij liet de poes even kalmeren, het zou heel wat werk gaan kosten om al dat spul uit haar vacht te halen, maar gelukkig beschikte Riverclan over een prachtige rivier waarin dat stukken makkelijker ging. Ze vroeg of hij zin had om mee te gaan, en de kater haalde zijn schouders op. "Waarom ook niet?" antwoordde hij nonchalant. Hij kon het zich niet voorstellen dat het comfortabel was met zo'n lange vacht in dit vochtige meer, laat staan al dat modder dat erin vast zat. Hij zette alvast enkele stappen in de richting van de rivier en keek toen achterom. "Waarom is mevrouw eigenlijk al zo vroeg uit de veren?" vroeg hij toen. Meestal was het omdat ze niet konden slapen, en slapeloosheid had nooit positieve redenen.I'm an Acrobat! *kuch kuch* 343g6tu
And heaven knows we belong deep down below
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daymist
Member
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Ana
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Daymist
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimedo 3 sep 2015 - 23:08

De kater bleef glimlachen, hopelijk lachte hij haar vanbinnen niet uit, al zou het haar niet verbazen haar val was waarschijnlijk heel spectaculair geweest. Toen ze vroeg of hij zin had om mee te gaan naar de rivier zag ze hoe hij zijn schouders ophaalde. "Waarom ook niet?" antwoordde hij nonchalant. Daymist toverde een voorzichtige glimlach. Meestal had ze niet zo een grote probleem met haar lange vacht, maar op dit soort momenten had ze gewoon graag lekker kort gehad. Hoewel... nu het zomer was had ze natuurlijk een stuk minder vacht en was het ook wat korter dan haar wintervacht. Toen ze zag dat Leopard al wat stappen zetten besloot Day ook maar in beweging te komen. "Waarom is mevrouw eigenlijk al zo vroeg uit de veren?" Day liep door tot ze bij hem kwam en haalde toen haar schouders op 'Het is benauwd, jullie snurken allemaal, echt ik snap niet hoe sommige katten door alles heen kunnen slapen! Ik bedoel al dat gesnurk om je heen en die mompelende katten.' ze schudde haar hoofd en liep door. 'Daarbij dit is normaal gezegd een goed moment om te jagen, de prooi is net wakker en let minder goed op.' Met elke stap dat de grond haar naar beneden zoog werd haar vacht zwaarder, waarom had zij dit nou weer? 'En jij? Kijk ik begrijp dat mijn show van daarnet heel spectaculair was maar ik denk niet dat je daarom zo vroeg je nest uitkwam.' Een plagend toon klonk door haar stem heen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Demi
143
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leopardshade
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimedo 3 sep 2015 - 23:29

Ah, de eerste glimlach van de dag op Daymist's gezicht, mooi zo. Daymist kwam dichterbij en haalde ook haar schouders op naar zijn opmerking. Hij grinnikte weer om wat ze zei, en werd toen even stil. Snurkte hij ook? Praatte hij in zijn slaap? Eerlijk gezegd wist hij dat helemaal niet. Wie wist wat hij allemaal zei terwijl hij sliep? Misschien dat hij het daarom sociaal niet zo heel erg druk had. "Sorry dat mijn gesnurk je lastig valt," greens de grijze kater. Eigenlijk was het ook niet te doen, er waren zoveel warriors in iedere clan, en ze waren met zijn allen in één kleine Den gepropt. Over het jagen had ze zeker gelijk, alle prooi was makkelijker te vangen in de vroege krochten van de ochtend, al haatte hij het om vroeg op te staan. Vervolgens vroeg Daymist waarom hij zo vroeg op was. "Oh zeker wel, ik had het niet willen missen," plaagde de kater haar. Zijn expressie werd vervolgens wat serieuzer. "Ik kon de slaap gewoon niet vatten, denk ik." Hij had af en toe wat dromen over zijn moeder, en over de Bloodclanner die haar gedood had.I'm an Acrobat! *kuch kuch* 343g6tu
And heaven knows we belong deep down below
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daymist
Member
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Ana
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Daymist
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimevr 4 sep 2015 - 15:58

"Sorry dat mijn gesnurk je lastig valt," De voorzichtig glimlach bleef op haar gezicht toen ze hem hoorde 'Je kunt jezelf niet in je slaap controleren, dus ik neem het ook niemand kwalijk.' Ze was het wel gewend om maar een halve nacht te slapen. En als ze echt op het instorten stond zocht ze gewoon ergens een plekje bij de rivier 's nachts waar ze kon slapen. Day besloot maar om ook te vragen wat er met hem aan de hand was en waarom hij zo vroeg op was. "Oh zeker wel, ik had het niet willen missen. Daymist keek hem even "boos" aan maar haar halve glimlach kwam al snel weer terug. Ze zag wel dat zijn blik serieuzer werd wat zou betekenen dat zijn slaap ritme waarschijnlijk werd beïnvloed door de dood van zijn moeder, wat ze goed begreep. Toen allebei haar ouders waren gedood kon ze nachten niet slapen tot ze neerstortte. En zo ging het elke keer dan sliep ze dagen niet en storten in tot ze merkte dat het haar geen goed deed en daarbij bleef de medicine cat maar zeuren. "Ik kon de slaap gewoon niet vatten, denk ik." Daymist keek van uit haar ooghoek weer naar Leopard, ergens wou ze de stemming niet verpesten door het met hem er over te hebben, maar aan de andere kant wist ze dat soms het uitpraten juist goed deed. 'Dat probleem ken ik, mag ik je een tip geven? Laat het niet opkroppen in jezelf.' Haar oren gingen naar voren toen ze en stukje van de rivier zag. Daymist gaf een speelse tik tegen Leopardshades hoofd en liep zo snel ze kon naar de rivier. De koele water verwelkomde haar vacht en al gauw dag je een het water verkleuren door de modder op haar vacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Demi
143
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leopardshade
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimevr 4 sep 2015 - 23:58

Oh, gelukkig, ze nam het hem in ieder geval niet kwalijk, of hij nou de boosdoener was of niet. Zelf had hij ook niet bepaald perfecte nachtrust, maar hij had geen zin om haar daarover te vertellen, vandaar zijn verhullende antwoord. Hij kon nu wel iedere Riverclankat gaan vertellen hoe erg hij zat met zijn moeders dood, maar veel zou het ook niet helpen. Hoe meer hij eraan dacht, hoe meer het hem leek te doen. Nee, hij deed er veel beter aan om gewoon zijn taken uit te voeren en om praatjes te maken met clangenoten. Ze waren allemaal op de hoogte van Dawnclaw's dood, en wisten ook wel dat ze het onderwerp niet constant aan moesten snijden. Daymist leek het er echter toch over te willen hebben, en hij kreeg het advies om het niet in zichzelf op te laten kroppen. "Ik doe m'n best," antwoordde hij met een melancholiek lachje op zijn gezicht. Hij stapte achter haar aan, de rivier in. Het water was behoorlijk fris geworden en een rilling trok over zijn rug. "Volgens mij mag je wel een uur liggen weken," merkte hij grinnikend op, met oog op haar vunzige vacht. Gelukkig flipte ze niet helemaal vanwege haar vuile vacht. Aan preutsheid had hij wel zo'n hekel.I'm an Acrobat! *kuch kuch* 343g6tu
And heaven knows we belong deep down below
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daymist
Member
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Ana
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Daymist
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimeza 5 sep 2015 - 13:31

Daymist sloot haar terwijl ze het water instapte, het was fris maar ergens ook weer prettig, met deze benauwde lucht om haar heen. "Volgens mij mag je wel een uur liggen weken," merkte hij grinnikend op Daymist opende haar groene ogen en glimlachte naar hem 'je bent gewoon jaloers op mijn vacht.' zei ze plagend en liep een stukje door het water. 'Want ik bedoel mijn vacht is heerlijk zacht en beschermt mij tegen de kou, en daarbij ziet het er ook nog spectaculair uit, zelf met modder er op.' Zei ze met een gespeelde hoge toon en hier haar kin iets op. Maar al gauw liet ze haar kin weer zakken en keek hem aan met vrolijke ogen 'En het water is niet zo erg, mijn vader trainde mij wel eens in het water toen ik nog een apprentice was, het is goed voor je spieren.' Daymist liep om Leo heen. Door het water dreef haar vacht om haar lichaam heen als een aura, haar ogen waren licht groen door het licht van de zon die er op viel. Day gaf zijn schouder een duw voordat ze weg sprong van hem, haar blik keek hem speels en uitdagend aan. Het werd weer wat tijd voor actie.
derp..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Demi
143
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leopardshade
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimezo 6 sep 2015 - 21:52

Jaloers? Hij? Nooit. Al hield zijn uiterlijk hem niet bepaald veel bezig, hij was er zeker niet ontevreden mee. Zijn vacht had wat hem betrof een prima lengte, prima kleur, hij was groot en sterk gebouwd en de kater had blauwe ogen die de aandacht hier en daar wel trokken. Daarbij had hij bijzondere zwarte vachttekeningen die zijn moeder had doen denken aan een sneeuwluipaard. Zodra hij aan zijn moeder dacht, probeerde hij alles echter weer uit zijn hoofd te schudden. "Je hebt gelijk, ik zou een moord doen voor zo'n vacht," grapte de kater toen maar. Zelf waande hij zijn poten ook door het koele water. Al koelde het de laatste tijd weer flink af, toch was het wel fijn om je even op te frissen in de rivier. Vooral op klamme ochtenden als deze. Hij glimlachte even naar haar toen ze over haar vader vertelde, hijzelf werd altijd een tikkeltje nostalgisch van dat soort verhalen, al bleef de kater glimlachen. Hij keek even naar zijn poten waarvan de haren als zeewier met de stroom mee bewogen. Ineens voelde hij een duw tegen zijn schouder aan, waardoor hij bijna zijn evenwicht verloor. De kater kon zich nog snel herstellen en keek snel op naar Daymist. "Hey!" riep hij, quasi-beledigd. Hij zwaaide geamuseerd met zijn staart terwijl hij zijn blik op haar fixeerde. "Die kun je terug verwachten," zei hij met een grijnsje. Hij rende naar haar toe, zette af en sprong naar de kattin in de hoop haar het water in te drukken. Dat zou haar leren.I'm an Acrobat! *kuch kuch* 343g6tu
And heaven knows we belong deep down below
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daymist
Member
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Ana
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Daymist
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimezo 6 sep 2015 - 23:42

"Je hebt gelijk, ik zou een moord doen voor zo'n vacht," grapte de kater, Daymist keek hem lang aan maar liep al gauw weer langs hem heen. Het maakte niet uit wat andere katten van haar vacht vonden, zelf was ze er blij mee. n de winter hield het kou buiten en het beschermde haar goed tegen water zodat het niet op haar huid kwam. En daarbij was het ook nog een mooi zilver kleurtje met wat donkere strepen. Er moest wat actie in deze saaie boel komen. Dus besloot de jonge kattin maar om deze jongen een speelse duw te geven waarna ze weg sprong. "Hey!" riep Leopardshade en Day zwaaide haar staart vermakend heen en weer. "Die kun je terug verwachten," Ze voelde de vibraties van water en zag hoe de kater op haar af rende. 'Wacht.' Zei een stem zacht in haar hoofd. De jonge kattin spande haar spieren af en op de moment dat haar tegen staander sprong, sprong zij wat opzij. Hoewel ze de grootste kracht ontweek voelde ze toch hoe een voorpoot haar raakte en ze even uit balans. 'Ik moet wel toegeven, je hebt wel aardig wat kracht in je.' haar woorden waren zowel plagerig als serieus. Het duurde gelukkig maar een paar seconde. De kattin sprong dit keer op zijn middel af, jammer genoeg sprong ze tegen de stroming in waardoor haar snelheid wat afnam, gelukkig was hier geen sterke stroming...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Demi
143
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leopardshade
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimema 7 sep 2015 - 21:31


Het leek of alle warmte uit hem weggetrokken werd en dat voelde behoorlijk goed. Daarbij maakte het frisse water hem ook een beetje wakker. Zijn lichaam had vermoeid aangevoeld en het klamme weer maakte het er allemaal niet beter op. Het water was zeker een welkome verassing geweest. Met de rivier had Riverclan toch een behoorlijk voordeel ten opzichte van de andere Clans. Vooral het kamp dat netjes verscholen lag op een eiland, onbereikbaar voor buitenstaanders. Hij was er behoorlijk trots op. Natuurlijk had Daymist zijn aanval al aan zien komen en wist hem dan ook prima te ontwijken. Hij voelde hoe zijn voorpoot nog net langs haar streek en haar een beetje uit balans bracht, maar meer niet. De kater landde als een goede kat op vier poten en draaide zich direct naar haar toe. "Ik moet wel toegeven, je hebt wel aardig wat kracht in je," sprak de kattin, en Leopardshade moest even peilen of ze het serieus of grappend bedoelde. Vervolgens kwam ze op hem afgesprongen en voor de lol bewoog hij zich niet. Hij maakte zich alleen groter om de klap beter op te kunnen vangen. De grijze kater liet zich achterover rollen, door het water heen, en trok Daymist met hem mee. Zijn vacht was nu toch al nat, dus konden ze net zo goed gaan zwemmen. Hij keek even naar het diepere gedeelte van de rivier. "Zullen we even een duik nemen?" stelde hij grijnzend voor. I'm an Acrobat! *kuch kuch* 343g6tu
And heaven knows we belong deep down below
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daymist
Member
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Ana
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Daymist
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimema 7 sep 2015 - 21:59

Hij bleef staan! Hij bleef staan! Met haar lichaam knalde ze op hem, de kater had ook nog zich groot gemaakt! Door de klap rolde hij naar achter en werd zij mee getrokken, dus buiten dat ze vandaag een modderbad had gehad heeft ze nu ook nog is een gewone bad gekregen. NIet dat ze het erg vond, ergens moest ze er zacht om lachen en toen ze eindelijk waren gestopt. Haar lichaam was nu zeker wakker en de kattin rekte zich even uit voor ze de blik van Leopard volgde. "Zullen we even een duik nemen?" stelde hij grijnzend voor.  De kattin keek hem vrolijk aan 'Nou nat zijn we toch al, erger kan het niet worden.' Water was haar element, maar dat was ook niet zo raar voor een riverclan lid. Het was zelfs heel gewoon dat je er thuis in voelde. Dus ze kon moeilijk nee zeggen tegen een potje zwemmen. 'Ik heb ergens medelijden met de clans die niet naast de rivier wonen, ik ben net niet opgegroeid in de rivier.' zei Day rustig voordat ze de diepte in ging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Demi
143
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leopardshade
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimema 7 sep 2015 - 22:57


Tijdens de val voelde hij de rotsen van de rivier in zijn rug duwen: niet een al te prettig gevoel. Vooral na zijn gevecht met twee Bloodclankatten - hier en daar had hij nog wat helende wonden - deed het behoorlijk pijn. Maar goed, de kater had een redelijke tolerantie wat pijn betrof, en beet zijn tanden op elkaar om de pijn te kunnen negeren. Hij krabbelde snel overeind en checkte of hij niet weer aan het bloeden was. Gelukkig niet. Toen hij zeker wist dat hij oké was, verscheen er weer een glimlach op zijn gezicht en hij focuste zich weer op Daymist. De poes accepteerde zijn suggestie om te gaan zwemmen, gelukkig maar, hij had wel zin in een frisse duik. Hij kon zich de laatste keer dat hij gezwommen had niet meer herinneren. Het was te lang geleden. "Ik heb ergens medelijden met de clans die niet naast de rivier wonen, ik ben net niet opgegroeid in de rivier," sprak de poes terwijl ze de diepte in waande. Leopardshade ging achter haar aan en voelde de grond onder zijn poten langzamerhand lager worden. "Ze weten niet wat ze missen," zei Shade grinnikend. De katten lachten hun altijd uit voor hun connectie met de rivier. Shade zag het alleen maar als een voordeel. Geen enkele andere Clan kon zwemmen, maar hij wilde ze het graag zien proberen. "Thunderclan is vast niet zo dapper meer wanneer je ze in de rivier duwt."I'm an Acrobat! *kuch kuch* 343g6tu
And heaven knows we belong deep down below
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daymist
Member
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Ana
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Daymist
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimema 7 sep 2015 - 23:26

"Ze weten niet wat ze missen," zei Shade grinnikend. Daymist glimlachte en keek opzij naar de kater. Ergens hoopte ze dat hij ook daadwerkelijk plezier had net zoals zij en niet gewoon een masker voor zijn gezicht trok. 'nee dat klopt, en daarbij is het ook nog eens een voedsel bron.' merkte ze glimlachend op. Het voelde goed om over zo iets te praten dan over iets serieus. "Thunderclan is vast niet zo dapper meer wanneer je ze in de rivier duwt." Even zag ze angstige thunderclan katten voor zich en grinnikte 'Nee dan zullen ze wel gauw naar hun moeder roepen.' Natuurlijk elke clan had zo zijn specialiteiten, neem een voorbeeld aan Windclan die behoorlijk snel konden rennen. Maar goed je moest je wel aanpassen aan de plek waar je woonde om daar te overleven. En ze ging weer te diep denken daar moest ze echt mee ophouden voordat ze haar stemming verpestte. 'Zo shade, terwijl wij de vissen verjagen, vertel eens heb je nog wat leuks meegemaakt?' ze keek opzij naar hem met nieuwsgierige ogen. Het zou Day niks verbazen als ze morgen last krijgt van haar spieren na hun tocht door het water..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Demi
143
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leopardshade
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimewo 9 sep 2015 - 17:08

Sinds het overlijden van zijn moeder was het behoorlijk bergafwaarts met hem gegaan. Hij had zichzelf een neergaande spiraal ingewerkt en het had volledig mis kunnen gaan. Hij had echter een goed gesprek gehad met Sinstream en sindsdien leek alles stukken beter te gaan. Hij was serieus bezig met zijn taken als warrior, hij trainde graag met zijn apprentice en hij had het de laatste tijd gezelliger met clangenoten dan hij ooit had gehad. Op een manier had de dood van zijn moeder zijn leven dan toch verbeterd, al had hij haar toch graag terug willen hebben. Niet dat hij problemen had met de persoon die hij nu was, zeker niet. De poten van de kater raakten de bodem van de rivier op dit moment nog amper aan en hij moest de bewegingen maken die hij lang geleden al van zijn moeder had geleerd om te kunnen zwemmen. Toch vond hij het echt heerlijk om te doen. De grijze kattin vroeg of hij nog iets leuks mee had gemaakt. Het antwoord was eigenlijk nee. Maar hij probeerde er toch wat van te maken. "Ik heb mijn eerste Apprentice gekregen," vertelde hij trots aan Daymist. Waarschijnlijk wist ze dit al van de afgelopen ceremonie, maar toch. Voor hem was het behoorlijk spannend. "Fogpaw en ik zijn net begonnen met trainen."I'm an Acrobat! *kuch kuch* 343g6tu
And heaven knows we belong deep down below
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daymist
Member
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Ana
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Daymist
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimewo 9 sep 2015 - 17:45

"Ik heb mijn eerste Apprentice gekregen," Daymist hoorde de trots door zijn stem heen en knikte lichtjes, ja ze had de ceremonie mee gekregen maar echt opgelet had ze niet. Haar hoofd zat ook de laatste tijd vol met Skypaw en zijn training. "Fogpaw en ik zijn net begonnen met trainen." Daymist keek weer naar de grijze kater 'Wat leuk, je bent vast een goede mentor.' Zei vrolijk. Het was vast wel spannend voor hem, hij moest helemaal alleen zijn leerling trainen in dat geval had Day geluk want zij deelde haar leerling met Leatherpetal, al was het soms wel moeilijk omdat ze wel altijd moest overleggen met trainingen over wie doet wat. 'Als het je leuk lijkt kunnen we een keertje samen iets doen met onze leerlingen, al hoeft het niet.' Het kaatste voegde ze er snel toe. Daymist wou Shade geen gevoel geven van dat ze opdrong, hij kon gerust nee tegen haar zeggen. Iets glibberigs zwom langs haar poten en de kattin keek naar beneden nar het water, daar al een stukje van haar vandaan zwom een visje... of beter gezegd een vis, want klein was hij niet. 'Ik hoop maar dat wij niet al te veel vissen verjagen, anders zijn onze clangenoten niet blij met ons.' zei ze grinnikend en keek toe hoe het beestje hard weg zwom.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Demi
143
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leopardshade
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimewo 9 sep 2015 - 19:46

Als hij het zich goed herinnerde, had Daymist Skypaw als mentor gekregen. Hij kende de jonge kater niet echt heel goed, net zoals meeste apprentices. Hij ging er toch wel vanuit dat ook Daymist de trainingen wel leuk vond. Hijzelf genoot er met teugen van om Fogpaw alles te leren wat hem trots maakte op de Riverclan. Hij had haar als eerste de rivier laten zien en haar verteld waarom deze zo belangrijk was voor hun clan. Shade was dan ook een behoorlijke Riverclan-loyalist, vooral na de gebeurtenissen met zijn moeder. Een gezamenlijke vijand schiep nou eenmaal banden. Daymist deed een voorstel dat hem behoorlijk leuk leek. Zo hadden beide apprentices een tegenstander van dezelfde leeftijd en konden ze op coöperatieve wijze leren hoe ze moesten jagen en vechten in teamverband. Het leek hem helemaal geen slecht idee. "Goed idee," complimenteerde hij haar. "Ik weet zeker dat er veel te leren valt als we ze samen laten werken." In een clan ging het nou eenmaal grotendeels om samenwerking, dus het leek hem ook wel een cruciaal deel van hun training. Hij glimlachte even naar Daymist om haar opmerking. Op dit moment waren ze misschien een grote last voor de katten die aan het vissen waren. "Misschien jagen we de vissen wel rechtstreeks naar ze toe," hoopte de kater. Dan had hun pauze toch nog een soort van nut.I'm an Acrobat! *kuch kuch* 343g6tu
And heaven knows we belong deep down below
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daymist
Member
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Ana
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Daymist
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimewo 9 sep 2015 - 20:42

Blijkbaar had ze nog niet al te slechte ideeën. "Goed idee," complimenteerde hij haar. "Ik weet zeker dat er veel te leren valt als we ze samen laten werken."  Meteen begon ze aan allemaal opties te denken. Ze konden hun leren om als een team te jagen, of hoe je samen met een andere kat kon vechten. Allemaal dingen die handig waren. Day keek toe hoe de vis snel weg zwemde en merkte op dat ze waarschijnlijk alle vissen verjoegen met hun ochtend gymnastiek. "Misschien jagen we de vissen wel rechtstreeks naar ze toe," Day keek naar de richting die ze zwommen 'Hmm ik weet het niet, ik zit persoonlijk liever in de schaduw met dit soort, maar je weet nooit wat andere katten denken.' Zei ze rustig en keek opzij 'misschien kunnen wij ook wel nuttig zijn, al vind ik dit ook heerlijk.' haar stem was in het begin plagend en ze keek om zich heen naar een goed stukje waar ze makkelijk er uit zouden kunnen. Daymist had al zeker sinds ze een warrior was niet meer samen met iemand gejaagd en bij de gedachtes dat ze kon gaan jagen met een ander kat gingen haar ogen iets glinsteren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm an Acrobat! *kuch kuch* DPKsfdL
Demi
143
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leopardshade
BerichtOnderwerp: Re: I'm an Acrobat! *kuch kuch*   I'm an Acrobat! *kuch kuch* Icon_minitimevr 11 sep 2015 - 21:31

De kater geeuwde, het was nog steeds behoorlijk vroeg en hij had vrij weinig slaap gehad. Hij gokte dat vandaag geen productieve dag voor hem zou gaan worden en dat was dan maar jammer. De laatste tijd had hij het druk genoeg gehad. Hij had iedere seconde van zijn leven gejaagd, gepatrouilleerd en gespendeerd aan zijn apprentice. Hij mocht wel eens een dagje vrij. Misschien dat hij later deze dag weer eens zijn nest in zou kruipen om zijn ogen nog even dicht te kunnen doen. Hij moest waarschijnlijk eerst weer op gaan drogen, slapen met een natte vacht was een no-go. Toch vond hij het wel lekker om zijn poten even te strekken. Hij glimlachte even naar Daymist. "Laat die andere warriors de boel maar een keer regelen," reageerde hij op haar. "Wij verdienen ook wel eens een vrije dag." Vooral na het verliezen van zijn moeder had hij geen rust genomen en het begon zo langzamerhand tol te eisen van zijn lichaam. Hij wilde niet vroegtijdig in de Elder's Den komen te liggen, dus maakte hij zich niet meer al te druk.I'm an Acrobat! *kuch kuch* 343g6tu
And heaven knows we belong deep down below
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm an Acrobat! *kuch kuch*
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: