Ceremonie september 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie september

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evergreen
Member
Ceremonie september Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimevr 4 sep 2015 - 15:25


"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!"

Everstar wachtte rustig tot de clan zich verzameld had. Een aantal van de kittens zou eindelijk apprentice worden, zodat het weer wat rustiger zou worden in de nu overvolle nursery. Na de ceremonie zou de clan ook weer drie nieuwe warriors hebben, wat altijd goed was. Everstar begon met het naar voren roepen van deze drie katten.
"Innerpaw, Lostpaw en Floodpaw, jullie hebben hard getraind en zijn klaar voor het warriorschap. Zweren jullie dat jullie de warrior code hoog zullen houden en jullie deze clan met jullie leven zullen beschermen?" Ze wachtte kort op hun antwoorden en vervolgde: "Innerpaw, jij zult vanaf nu bekend staan als Innerbreeze. Lostpaw, jouw nieuwe naam is Lostlife. Floodpaw, jij zult vanaf dit moment Floodfire genoemd worden. Draag jullie nieuwe namen met trots en laat ze een teken zijn van jullie loyaliteit en vastberadenheid."
Tijd voor de kittens. "Foxkit, Flowerkit, Yellowkit, Swankit en Sweetkit. Voor jullie is de tijd aangebroken om te stoppen met spelen en te beginnen met trainen om warriors te worden. Foxkit, jouw naam voor de komende manen is Foxpaw. Northernlight zal je trainen. Flowerkit, jouw nieuwe naam is Flowerpaw en je zult getraind worden door Goldenrain. Yellowkit, jij zult vanaf nu Yellowpaw heten en getraind worden door Floodfire. Swankit en Sweetkit, jullie zullen vanaf nu Swanpaw en Sweetpaw genoemd worden. Arrowheart zal jullie trainen."
Zoals gewoonlijk waren er ook weer een hoop jonge apprentices die om verschillende reden nog een mentor moesten krijgen. Ze riep ze naar voren: Brokenpaw, Rabbitpaw, Jaggedpaw, Peacepaw en Smokepaw. "Brokenpaw, jij zult vanaf nu getraind worden door Mothflare. Rabbitpaw, Barksound zal jouw mentor zijn. Jaggedpaw en Peacepaw, Bronzemask zal jullie trainen en Smokepaw, jouw nieuwe mentor is Foxfang."

Gewoonlijk zou de ceremonie nu afgelopen zijn, maar er was nog één kitten die vandaag ook een apprenticenaam moest krijgen. "Sparrowfeather heeft besloten een apprentice onder zijn hoede te nemen, die zal trainen om na hem medicine cat te worden", kondigde Everstar aan. "Lizardkit, kom naar voren. Jij zult vanaf nu Lizardpaw genoemd worden en je trainingen volgen bij Sparrowfeather." Everstar knikte de nieuwe medicine cat apprentice even toe en sloot daarna met een zwiep van haar staart de ceremonie af.


Overzicht:
 It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Ceremonie september 33kui4l
*********
Spoiler:
 


Laatst aangepast door Everstar op zo 27 sep 2015 - 11:13; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member
Ceremonie september XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimevr 4 sep 2015 - 15:56

"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" galmde er door het kamp, en Quiet sprong op uit zijn nest. Al werd hij eigenlijk niet bedoeld, aangezien hij nog helemaal niks kon vangen, voelde hij zich wel aangesproken. Het was weer tijd voor de maandelijkse ceremonie, en hoewel zijn tijd er nog niet aan was gekomen, zijn vrienden werden wel bevorderd. Tenminste, als alles goed zou verlopen. Dus uit nieuwsgierigheid stapte het katertje de Nursery uit, en voegde zich bij de verzameling van katten die allemaal naar Everstar keken. De rode kattin begon met praten, en Quiet luisterde aandachtig met haar mee. Ze begon met apprentices die warriors zouden worden, en Quiet juichte luid mee om hun promoties. Vervolgens luisterde hij aandachtig naar de kittens die de Den zouden verlaten. Vooral van Yellowkit vond hij het jammer, omdat hij wel goed met haar kon opschieten. Maar toch, ze zouden elkaar nog vaak genoeg zien. Een aantal apprentices werden toegewezen aan hun respectievelijke mentoren, maar op het laatst kwam de echte boodschap.

Quiet's ogen werden groot toen Everstar aangaf dat Lizardkit - nu Lizardpaw - de nieuwe Medicine Cat Apprentice zou worden. Ergens had hij het wel verwacht, het zou of Lizardkit of Yellowkit worden. In ieder geval, was hij heel blij voor haar. Ze moest wel heel slim zijn! Toen Everstar de ceremonie afsloot, liep hij meteen op Lizardpaw af. "Wow! Lizard! Je wordt Medicine Cat! Gefeliciteerd!" riep het katertje luid. Hij was oprecht trots op zijn vriendin en wat ze nu al bereikt had, maar ergens vond hij het ook jammer dat ze de Nursery zou verlaten. Ze zou het druk gaan krijgen met trainen, en hij was nog maar een kitten...

Tag: Lizardpaw


i can't explain what i mean
Ceremonie september Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie september R6HeJgr
Yanthe
2174
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimevr 4 sep 2015 - 16:01


"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" Kort trok de kitten met haar oortje toen ze de vertrouwde oproep van Everstar hoorde. Toch bleef ze nog even liggen waar ze lag, totdat de grootste bende van de kittens de nursery uit waren gesprongen. Ze wilde niet omver gesprongen worden nu haar wonden net terug aan het genezen waren. Ze was vooral blij geweest dat die snee in haar hals bijna weg was. Daar had ze het meeste last van gehad. Ze trok zich snel recht toen een queen haar een por gaf en trippelde direct achter de andere kittens aan. Toen de leader verder ging zette Lizard zich zo snel mogelijk neer bij de andere kittens. Het dronk nu pas tot haar door dat ook zij de 6moons had bereikt, waardoor haar oortjes direct naar voren schoten. Haar blik ging vluchtig over de warriors die vooraan stonden, zoekend naar Whitelion. Ze staakte haar zoektocht toen Everstar de namen van de kittens begon op te sommen. Bijna had ze ook een stapje naar voren gezet, maar toen ze haar naam er niet tussen hoorde stond er even een niet begrijpende blik op haar snoetje. Zat ze er dan zo naast? "Brokenpaw, jij zult vanaf nu getraind worden door Mothflare. Rabbitpaw, Barksound zal jouw mentor zijn. Jaggedpaw en Peacepaw, Bronzemask zal jullie trainen en Smokepaw, jouw nieuwe mentor is Foxfang." Even ging haar blik naar de kittens die vanaf nu geen kittens waren. Misschien had ze het inderdaad helemaal bij het verkeerde eind. Wie weet. Ze was niet echt iemand die haar eigen leeftijd bij hield. "Sparrowfeather heeft besloten een apprentice onder zijn hoede te nemen, die zal trainen om na hem medicine cat te worden" Haar ogen schoten naar de medicine cat die vlak bij Everstar zat en vervolgens ging haar blik weer naar de leader. "Lizardkit, kom naar voren. Jij zult vanaf nu Lizardpaw genoemd worden en je trainingen volgen bij Sparrowfeather." Haar oogjes werden groter toen ze doorhad dat het over haar ging. Ze snorde zachtjes toen Quiet haar kwam feliciteren. "Wow! Lizard! Je wordt Medicine Cat! Gefeliciteerd!" "Dankje," mauwde ze met een glimlachje en liet even haar blik gaan naar Sparrowfeather. "Zie ik je straks nog even, want ik moet eerst even naar Sparrow." Met een knikje verliet ze Quiet en liep met een enthousiaste glimlach op haar snoetje en liep naar voor, naar Sparrowfeather. Zie je wel dat ze het niet bij het foute eind had. Met dat ze naar de medicine cat liep, hield ze haar blik op hem gericht en concentreerde ze zich op haar evenwicht. Stel je voor dat ze nu plots om zou vallen. Dat zou niet echt een goede indruk geven. Ze wist het gelukkig zonder slag of stoot te redden tot de kater en zette zich neer voor Sparrowfeather.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
Ceremonie september Js8wI38


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie september Tumblr_inline_npz363QZRf1s42hpg_500
Daan
904
Actief
"The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. Understand?"

CAT'S PROFILE
Age: 62 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Sparrowfeather
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimevr 4 sep 2015 - 16:19

De stem van Everstar galmde door het kamp heen en Sparrowfeather stapte vrijwel meteen zijn den uit. Hij zette zich neer naast de uitgang en hief zijn kop een beetje. De meeste katten liepen langs hem heen om zich vlak bij Everstar te voegen, waardoor ze niet zagen dat de kater een blik zo trots als een pauw op zijn snuit had staan. Zijn staart tikte tegen het gras aan toen hij deze rondom zijn poten sloeg. Hij wist wat er deze ceremonie zou komen, immers was hij de kater die zijn beslissing door had gegeven aan de rode leider. Hij die het elke avond overwogen had, in zijn gedachtes het voorstel had gemaakt aan StarClan die zoals altijd stil bleven. Maar de volgende ochtend, deze ochtend, had hij een bevestiging gekregen. Een kleine hagedis had voor de ingang van zijn den gezeten, dat was zijn bevestiging geweest. En nu wachtte hij kalmpjes af totdat de woorden met de hele clan gedeeld zouden worden. Het duurde niet lang of Lizardpaw kwam op hem afgelopen. Een trotse glimlach sierde zijn snuit terwijl de grote kater op zijn kersverse apprentice neerkeek. "Gefeliciteerd, Lizardpaw," mauwde de kater toen met zijn gebruikelijk zware stem.


Tᕼᕮ ᗯOᖇᒪᗪ’S STIᒪᒪ Tᕼᕮ Sᗩᗰᕮ. Tᕼᕮᖇᕮ’S ᒍᑌST ᒪᕮSS Iᑎ IT.
Ceremonie september EXF9L8J
ᗪᕮᗩᗪ ᗰᕮᑎ Tᕮᒪᒪ ᑎO TᗩᒪᕮS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitelion
Dark forest
Ceremonie september BBTakD
Bunny
2036
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Whitelion
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimevr 4 sep 2015 - 20:04

Een ietwat trotse glimlach om zijn lippen terwijl de witte kater de ceremonie bijwoonde. Kittens werden apprentice, apprentices werden warriors. De loop van het leven, zoals gewoonlijk. ergens was het vreselijk om te zien, hoe iedereen zo ouder werd, hij ook, hoe hij uiteindelijk geen belang meer had. Aan de kant gegooid als het karkas van een opgegeten prooi, kaalgeplukt, tot er niets meer van nut aanzit. zo wou hij niet eindigen, hij zou eindigen in eer: tijdens een gevecht. Maar vandaag was Lizardkit geen onschuldige kitten meer, vanaf vandaag zou ze apprentice zijn. ze zou groot worden, nieuwe dingen leren, een goede warrior zijn. Ze had zijn bloed, ze zou een van de sterkste warriors van de clan moeten worden. Zoals de rest van zijn nageslacht, hoewel hij niet op iedereen trots kon doen.. De 'breuk' met Chainreaction deed hem nog steeds pijn, maar ze was sterk. Ze was iemand om trots op te zijn, al had haar partnerkeuze hem nu niet bepaald bevallen. Met een gedrocht van die zwakke Cinderfell, humpf. Haar gedrochten waren al even zwak,d at had hij gemerkt bij Silverkit, in de tijd dat hij zonder reden zo gruwelijk wreed was. Kwaad op het leven, en daarom bereid het tegen elke kost te beëindigen. Lizardkit werd niet in de ceremonie genoemd tot helemaal op het einde, voor een speciale mededeling. ze zou medicine cat apprentice worden? Wàt? Zijn nageslacht, zijn dochter, zou geen zwakke medicine cat moeten worden! ze zou sterk moeten worden, trainen, hard worden, en een goede warrior worden. Iemand om trots op te zijn, niet iemand die tussen de planten zat. Daar zou hij Sparrowfeather eens goed over moeten aanspreken, over zijn keuze. De grote kater liep op het tweetal af, mentor en apprentice. Alsof ze net zo waardig waren als warriors, jaja. Een stijf knikje ging ervan af. "Gefeliciteerd, Lizardpaw" Hoewel zijn opgewekte toon geforceerd was en dat duidelijk toonde, lag er toch een hint van trots onder haar nieuwe naam. Lizardpaw, geen kitten meer maar een echte apprentice, die binnenkort op eigen benen zou kunnen staan. Whitelion wierp even een scherpe blik op Sparrowfeather, die echt zei "wij moeten nog eens spreken", alvorens zich soepel om te draaien en met een zwaai van zijn staart weg te lopen, om te doen wat hij moest doen. Dingen die échte warriors deden.


Ceremonie september BBTWvM
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie september DPKsfdL
Egni
279
Actief

CAT'S PROFILE
Age: //24 moons//
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Yellowcloud
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimevr 4 sep 2015 - 20:17

Yellowpaw keek met een glans in haar ogen rond naar de katten die naar haar en haar vrienden keken. Een flits van jaloezie ging door haar heen toen Lizardkit in de leer mocht bij Sparrowfeather maar die verdween toen vele katten haar feliciteerden. Ja, dit voelt goed, dit is mijn lot! Dacht ze in zichzelf. Haar blik ging naar Foxpaw, de mysterieuze jonge kater die ze laatst ontmoet had. Ze liep aarzelend naar hem toe. 'Hey, gefeliciteerd he.' Zei ze tegen de kater die op dit moment haar spiegelbeeld leek. Ze zwaaide met haar staart en liep naar Floodfire toe en knikte haar beleefd toe. Ze probeerde te verbergen hoe enthousiast ze was maar kon het niet houden en barstte los. 'Wanneer beginnen we, wat is je favoriete prooi, waar mag ik slapen, houdt je meer van jagen of van vechten!?!' Ze stopte. 'Sorry ik ben enthousiast.' Voegde ze er beschaamt aan toe.


Ceremonie september 11mbatd
''Not the most strong warrior windclan had, but she's fine.''
♦.♦:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie september R6HeJgr
Yanthe
2174
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimevr 4 sep 2015 - 22:16

Een opgewekte glimlach stond op haar snoetje bij wat Sparrowfeather zei. Even ging haar blik naar de andere warriors en hun apprentices die hun neusje tegen elkaar duwde. Kort trok ze met haar oortje. Moest zij dat ook doen als Medicine Cat apprentice? Ze wilde net haar neusje naar de kater uitsteken toen haar vader zich bij hen voegde. Haar oortjes schoten enthousiast naar voren bij het zien van haar papa. Ze richtte zich automatisch een beetje op, iets wat ze altijd deed als Whitelion bij haar was. Ze wilde hem dan ook niet teleurstellen. "Gefeliciteerd, Lizardpaw" Ze snorde zachtjes bij de woorden van de kater en richtte vervolgens haar blik even op Sparrowfeather, waardoor de blik van Whitelion naar de medicine cat haar ontging. "Eindelijk apprentice!" mauwde ze enthousiast en liet haar blik weer terug naar Whitelion gaan. Haar staartje stond enthousiast omhoog en haar oortjes stonden naar voren.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
Ceremonie september Js8wI38


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member
Ceremonie september XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimevr 4 sep 2015 - 23:45


'Dankje'. Hij staarde haar even aan, maar voor hij iets uit kon brengen, draaide ze haar kop weg, excuseerde zichzelf en liep bij hem vandaan. Beteuterd liet de jonge kater zijn bek dicht klappen, en staarde haar ontstemd na. Natuurlijk, ze moest naar Sparrowfeather, dat was logisch. Ze was nu eenmaal net Medicine Cat Apprentice geworden, en moest natuurlijk als eerste naar de Medicine Cat zelf gaan. Toch voelde hij zich op dit moment een beetje gedumpt. Hij kon niet anders dan vrezen dat hij Lizardpaw bijna niet meer zou gaan zien. Ze zou het ongelooflijk druk gaan krijgen met haar studie als Medicine Cat, en ze had geen tijd voor een kitten als hij. Vol jaloezie keek de kater toe toen Whitelion en Sparrowfeather de jonge kattin feliciteerden met haar behaalde positie. Het was dan ook wel heel wat. Heel wat dat Quiet niet had gekregen. Hij was nog niet eens een warrior. Hij stond op en liep met hangend hoofd terug naar de Nursery.  

[Topic uit]


i can't explain what i mean
Ceremonie september Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Floodfire
Member
Ceremonie september DPKsfdL
Evelynn
504
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 мσσηѕ
Gender:
Rank: Young Warrior
Floodfire
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimeza 5 sep 2015 - 21:15

Eindelijk had ze weer eens van rang gewisseld. Als iemand haar nu nog Floodpaw zou noemen, zou ze hem net zo lang vertellen wat haar naam was dat hij direct elder kon worden door mentale problemen. Want ze was er gigantisch trots op. Floodfire was een waardige naam, en hij brandde in haar aderen bij elke keer dat hij uitgesproken werd, zo warm als waar de suffix voor stond. Ze kreeg ook direct een apprentice toegewezen. De moed zonk haar wel wat dieper in de schoenen toen ze het enthousiasme van het mormel zag, maar de tabby kalmeerde zichzelf snel. Ze herinnerde zich dat zij zelf ook zo vrolijk was toen. Na het beleefde knikje kwam er een lading vragen van hier tot Moonstones. Flood liet een klein glimlachje zien. "Mijn favoriete prooi om te vangen zijn konijnen, maar ik vind vogels zoals spreeuwen eigenlijk lekkerder. Je mag in de apprentice den slapen, ga eerst maar een nest maken. En ik hou meer van vechten, maar ik ben beter in jagen," antwoordde ze op alle vragen tegelijk. "We beginnen zo. Maak een nest en kom naar buiten, ik wacht bij de uitgang van het kamp, instructeerde ze toen, voordat ze de apprentice met een knikje verliet.


Ceremonie september 28rmjxt
:; F L O O D ;:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie september DPKsfdL
Egni
279
Actief

CAT'S PROFILE
Age: //24 moons//
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Yellowcloud
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimezo 6 sep 2015 - 8:51

'Mijn favoriete prooi om te vangen zijn konijnen, maar ik vind vogels zoals spreeuwen eigenlijk lekkerder. Je mag in de apprentice den slapen, ga eerst maar een nest maken. En ik hou meer van vechten, maar ik ben beter in jagen,' antwoordde Floodfire op alle vragen tegelijk. 'We beginnen zo. Maak een nest en kom naar buiten, ik wacht bij de uitgang van het kamp.' Yellowpaw barstte van nieuwsgierigheid. Ze rende als een kitten die net naar buiten mag naar de nursery. Ze ging door de nauwe ingang naar binnen en pakte zoveel mos als ze dragen kon van haar nu oude nest. Haar vader was er ook. Hij lag met zijn hoofd op zijn staart. Waarschijnlijk denkend aan zijn verleden. Ze had medelijden met hem maar ze wist dat hij diep van binnen trots was op haar. Ze sleepte het mos mee naar de apprentice den. De ingang was groter, maar van binnen was het minder luxe dan de nursery. Dat maakte haar niet veel uit ze voelde zich geweldig. En als ze dan toch geen med. cat kan zijn waarom zou ze haar nest dan niet in het midden maken, dus tussen alle katers in. Ze kende er al een paar. Sommige minder leuk en sommige best (heel) leuk. Ze rende weer naar buiten, naar de uitgang van het kamp. Ze zou meteen beginnen en dat scheelde haar weinig. Ze vond het juist leuk want ze was er helemaal klaar voor!

*Topic uit*


Ceremonie september 11mbatd
''Not the most strong warrior windclan had, but she's fine.''
♦.♦:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie september DPKsfdL
ChocoEva
194
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Flowerpaw,,
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimezo 6 sep 2015 - 9:44

"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" Flowerkit keek op. Het was tijd! Snel stapte ze naar de open plek en zocht ze een plekje uit. Eerst ging het over drie apprentices die warriors werden. Het was wel handig, maar op de dag dat ze apprentice werd had ze toch liever dat ze doorgingen naar de apprentices. "Foxkit, Flowerkit, Yellowkit, Swankit en Sweetkit. Voor jullie is de tijd aangebroken om te stoppen met spelen en te beginnen met trainen om warriors te worden. Foxkit, jouw naam voor de komende manen is Foxpaw. Northernlight zal je trainen. Flowerkit, jouw nieuwe naam is Flowerpaw en je zult getraind worden door Twilightmoon. Yellowkit, jij zult vanaf nu Yellowpaw heten en getraind worden door Floodfire. Swankit en Sweetkit, jullie zullen vanaf nu Swanpaw en Sweetpaw genoemd worden. Arrowheart zal jullie trainen." Twilightmoon... Twilightmoon... De naam spookte door haar hoofd. Die moet ik echt onthouden, dacht ze. Het liefste zou ze nu naar Foxk... Nee, Foxpaw gaan, maar ze durfde niet. Hij zou vanzelf komen. Flowerpaw keek even rond, maar de ceremonie was nog niet afgelopen. "Sparrowfeather heeft besloten een apprentice onder zijn hoede te nemen, die zal trainen om na hem medicine cat te worden", kondigde Everstar aan. "Lizardkit, kom naar voren. Jij zult vanaf nu Lizardpaw genoemd worden en je trainingen volgen bij Sparrowfeather." Flowerpaw keek even naar Lizard. Ze was wel een beetje een medicine cat als je goed keek, en haar goed kende. De jonge apprentice draaide zich om en keek naar Foxpaw. Hij was zo... Mooi... Ze schudde haar kopje. De wondjes die hij laatst had aangebracht bij haar waren nog zichtbaar. Een beetje verdrietig ging ze zitten en keek ze rond. Zou er nog iemand op haar afkomen?


Ceremonie september 21bouqe
ᗯᕼᕮᑎ YOᑌ KIᒪᒪ ᗰᕮ, IT ᗯᗩᔕ YOᑌ ᗯᕼO KIᒪᒪᕮᗪ ᗰᕮ
ᗯᕼᕮᑎ YOᑌ ᗰᗩKᕮ ᗰᕮ ᔕᑌᖴᖴᕮᖇ, IT ᗯᗩᔕ YOᑌ ᗯᕼO ᗰᗩᗪᕮ ᗰᕮ ᔕᑌᖴᖴᕮᖇ
I ᗪOᑎ'T ᑕᗩᖇᕮ ᗯᕼᗩT YOᑌ ᗪO ᗯITᕼ ᗰᕮ, ᑕᗩᑌᔕᕮ ᗯᕼᕮᑎ YOᑌ ᗪO IT, IT'ᔕ YOᑌ

Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethal
Member

Ceremonie september Mini10

Dark lord of Middle-Earth
1412
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 75 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimezo 6 sep 2015 - 9:59

"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" meteen schoot ze uit de nusery en trippde snel naar groep katten om naar de ceremonie te luisteren, vandaag zou ze een leerling worden! Met haar staart van blijschap in de lucht, zocht ze een plekje ergens voor aan. Ze keek hoe Everstar hun toesprak. De woorden van de leider printte ze diep in haar kop, Swankit en Sweetkit, jullie zullen vanaf nu Swanpaw en Sweetpaw genoemd worden. Arrowheart zal jullie trainen." een brede glimlach was op haar snoet tevoorschijn gekomen, maar ze ging niet als de andere kittens uit haar dak. Nee, zij blijf trots zitten met haar staartje mooi om haar middel geslagen. Wachtde ze tot de ceremonie was afgelopen, ze stond uiteindelijk op en zocht naar de vacht van haar mentor. Al snel zag ze hem en trippelde trots op hem af, rustig stond ze voor hem stil en raakte zijn neus aan. "wanneer gaan we beginnen?" mauwde ze rustig, ze hield niet zo van dat drukke gedoe. Maar ze was wel enthousiast ook al merkte ze dat niet heel erg.

{getypt van af me telefoon}Ceremonie september Sww10
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie september DPKsfdL
Lolo(beest)
288
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Thornheart
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimezo 6 sep 2015 - 10:03

Er was een nieuwe ceremonie. Rustig gleden de ijsblauwe ogen van Thornpaw naar de leidster, en ze luisterde aandachtig naar wat die te zeggen had. Er werden een aantal katten warrior, en er kwam verlangen in haar blik. Zij wilde ook warrior worden, en dan kon zij tenminste apprentices afkraken en zo, in plaats van dat dat bij haar gebeurde. Ook mocht ze dan veel meer, en hoefde ze tenminste haar jagen niet meer te trainen. Het laatste was wel iets waar ze het meeste naar verlangde. Doordat Thorn zo in haar gedachtes verzonken was, miste ze de halve ceremonie. Ze schrok pas op toen ze de naam van haar zusje hoorde. Had Brokenpaw een nieuwe mentor? Wat was er met die andere gebeurt? Ze gaf Broken een bemoedigende glimlach en knikte haar toe. Het lag niet aan haar dat ze een andere mentor moest krijgen. Thorn dacht dat de ceremonie nu wel afgelopen zou zijn, maar Everstar besloot om nog verder te gaan en één kit in de spotlight te zetten vandaag. Nieuwsgierig gingen de oortjes van de witte apprentice overeind. Lizardpaw, Medicine Cat apprentice? Een grote grijns kwam op haar gezicht, en zodra de ceremonie was afgelopen wilde ze naar de apprentice toegaan - maar deze ging helaas al meteen naar Sparrowfeather. Dus besloot ze om naar haar zusje, Brokenpaw, toe te gaan en glimlachte haastig. Die moest natuurlijk ook naar haar mentor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxpaw*
Member
Ceremonie september DPKsfdL
Laura
210
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 10 Moons ||
Gender:
Rank: Apprentice
Foxpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimezo 6 sep 2015 - 11:17

Foxkit spitste zenuwachtig met zijn oren toen de leader de woorden sprak. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" Zonder te vermoeden dat de kater apprentice werd liep hij toch met tegenzin naar de plek waar alle katten zich bijeen raapten. Met een emotieloze blik keek hij de gingerkleurige leader aan. "Foxkit, Flowerkit, Yellowkit, Swankit en Sweetkit. Voor jullie is de tijd aangebroken om te stoppen met spelen en te beginnen met trainen om warriors te worden. Foxkit, jouw naam voor de komende manen is Foxpaw. Northernlight zal je trainen. Flowerkit, jouw nieuwe naam is Flowerpaw en je zult getraind worden door Twilightmoon. Yellowkit, jij zult vanaf nu Yellowpaw heten en getraind worden door Floodfire. Swankit en Sweetkit, jullie zullen vanaf nu Swanpaw en Sweetpaw genoemd worden. Arrowheart zal jullie trainen." Wacht wat?! Northernlight?! Waarom over het hele WindClankamp heeft Everstar juist Northernlight gekozen als Foxpaw's mentor? De nieuwe apprentice bewoog nerveus met zijn oren en zijn zorgelijke houding viel erg op. Ze hadden nog nooit een vredig gesprekje gehad. De laatste keer dat hij met Northernlight sprak was wanneer hij haar een elder had genoemd. Met tegenzin liep hij naar zijn mentor. 'Bedankt Everstar,' snauwde Fox in stilte, de sarcasme droop ervanaf. 'Dit zal ik onthouden.' Een duistere gloed gleens door zijn blauwe ogen.


And I've been crying out for help.
I know I bite but I mean well
Can you see my disguise
I'm different inside

Ceremonie september 2hf18ip
I am all alone, I'm surrounded by the fears
Haunted with shackles now they send me straight to tears
I'm not allowed to cry, 'cus they told me I would die
Oh no! They're getting near...

Help me...
Meet Fox
Rina -> Willowstorm -> Foxkit

Theme & Voice:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie september DPKsfdL
Aurora Borealis
987
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Northernlight
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimezo 6 sep 2015 - 15:16


Met een opgetrokken wenkbrauw keek de kattin op van haar middagdutje. Mooi niet dat ze zou komen, ze zochten het maar uit met hun gebrabbel en leerlingen en mentoren. Een grote bullshitzooi. Pas toen ze haar naam hoorde keek de poes op en kwam langzaam overreind. Wat dacht everstar wel niet, haar ten eerste uit haar middagdutje halen en ten tweede nog eens werk geven. Haar ogen vielen op het kleine gedrocht wat haar elder had genoemd, Zijn naam had ze al een paar keer gehoord maar niet echt de moeite genomen deze te onthouden.
Hij stapte op haar af met zijn snotneuzerige sarcastische woorden duwde ze hem met haar poot om. 'Eerste wat jij mag leren is Respect voor de ouderen.' Zei ze met een valse glimlach, oh ja Everstar heeft haar zo juist macht gegeven. Niet dat het veel was en dat het garandeerde dat dit kleine mormel ook echt naar haar zou luisteren maar daar ging het niet om.Ceremonie september Wq8T2nr
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie september
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: