Depth over Distance 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Depth over Distance

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Depth over Distance DPKsfdL
Demi
143
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leopardshade
BerichtOnderwerp: Depth over Distance   Depth over Distance Icon_minitimeza 5 sep 2015 - 0:23

De grijze kater staarde op een open plek naar de grond. Er was niets te zien, niets op te merken hier. Het was gewoon een lege plek in het gebied, opgevuld door groen, vers gras. Hier en daar wierp een boom zijn schaduw over het kleine veldje, hier en daar groeide een bloem of struik. Alles leek doodgewoon. Maar het was alles behalve doodgewoon. Twee weken geleden was het hier gebeurd: zijn moeder was op gruwelijke wijze gedood door Demon, een Bloodclanner. Leopardshade had het al erg genoeg gevonden dat de kater zomaar het gebied in had kunnen glippen, laat staan dat hij een slachtoffer had kunnen maken. Het allerergste was dat dat slachtoffer Leopardshade's bloedeigen moeder was. Hij had gezien hoe Futuresong haar het kamp in had gebracht, hoe ze daar had gelegen. Een traan had hij nog niet gelaten, maar goed voelde hij zich ook niet. De kater leek in een trance, en merkte dan ook niet dat er iemand aankwam.

+ GoldenpawDepth over Distance 343g6tu
And heaven knows we belong deep down below
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Depth over Distance DPKsfdL
Anne
144
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
*Goldenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Depth over Distance   Depth over Distance Icon_minitimezo 6 sep 2015 - 9:40

De kleine poes liep een beetje loom door het territorium. Ze had nog geprobeerd om te jagen, en dat was aardig gelukt. Ze had een jonge muis gevangen en naar het kamp gebracht. Toen pas had ze zelf gegeten. Nu liep ze rond in het territorium, met een volle maag. Ze wist zelf niet waarom ze daar liep, en ze was aan piekeren om terug te gaan toen ze een grijze gedaante zag staan. Zonder aarzelen liep ze naar hem toe. Daar eenmaal aangekomen zag ze dat hij een beetje in shock was. Goldenpaw vond het een beetje vreemd maar ze ging toch naast hem zitten. Om maar meteen op het onderwerp te komen zei ze: "Wat is er?" Geduldig wachtte ze op antwoord.


Depth over Distance I1HGFgB

Do i turn left, when nothing is right?
        Or do i turn right, when nothing is left?


CLICK ME! >:3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Depth over Distance DPKsfdL
Demi
143
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leopardshade
BerichtOnderwerp: Re: Depth over Distance   Depth over Distance Icon_minitimezo 6 sep 2015 - 21:36

Leopardshade schrok nog net niet van het stemmetje dat uit het niets achter hem opdoemde. Zijn ogen werden even groot en hij spande zijn spieren aan, maar een beweging maakte hij nog niet. Hij draaide zich om en keek neer op een kleine, goudkleurige gedaante. Goldenpaw, als hij het niet mis had. Hij keek even om zich heen, zich afvragend waar ze überhaupt vandaan was gekomen. Was haar mentor niet in de buurt? Blijkbaar niet. De poes had gevraagd wat er aan de hand was geweest, en het was niet alsof hij heel veel zin had om zijn levensverhaal aan een Apprentice te vertellen. Hij slaakte een ietwat geïrriteerde zucht. "Er is niks," vertelde hij de jonge kat die voor hem stond. Hij fronste even. "Waar is je mentor?" Hij was er vrij zeker van dat de jonge poes wel iets beters te doen had dan doelloos rond te dwalen in het gebied. Er moest nog veel geleerd worden, Riverclan had het niet makkelijk op dit moment.  Depth over Distance 343g6tu
And heaven knows we belong deep down below
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Depth over Distance   Depth over Distance Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Depth over Distance
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: