Royals [Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Royals [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Graywing
Member
Royals [Open] DPKsfdL
Endria
886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Years
Gender:
Rank:
Graywing
BerichtOnderwerp: Royals [Open]   Royals [Open] Icon_minitimedi 8 sep 2015 - 20:16

Het was een zonnige dag, en de donkere kater lag rustig in het gras. Het weer was de laatste tijd veel te extreem. Of het stortte van de regen of het was bloedheet zodat je de hele dag alleen maar op tevergeefs op zoek was naar verkoeling. Maar vandaag was gewoon perfect normaal weer, en daar hield Graywing wel van. Alledaagse dingen zoals het weer hoefden van hem niet al te gek te zijn, en hij kon er wel van genieten als alles gewoon zijn gangetje ging. Als het saai werd dan vond hij zelf wel een manier om zichzelf te vermaken of andere katten het nou leuk vonden of niet. Een beetje lui draaide de kater zich om op zijn andere zij, en staarde dromerig door het lange gras. Misschien zouden anderen katten denken dat het onveilig was om hier zo onbeschermd te gaan liggen, zeker met het hele dassen gedoe, maar Graywing was nergens bang voor. Hij kon die dingen wel aan, en als dat niet zo was dan zou het niet aarzelen om te vluchten. Het was geen schande om weg te rennen voor iets dat vijf keer je eigen gewicht weegt, toch?

Open


Royals [Open] 2cpombr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinstream
Member
Royals [Open] DPKsfdL
San
196
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender:
Rank:
Sinstream
BerichtOnderwerp: Re: Royals [Open]   Royals [Open] Icon_minitimewo 9 sep 2015 - 16:51

De witte poes liep met rustige passen het riverclan gebied over, het was een perfecte dag vandaag niet te warm en niet te koud, Al had Sinstream het al snel warm dankzij haar dikke vacht maar gelukkig had ze vandaag daar geen last van, Ze was klaar met haar warrior taken en had besloten om een ommetje te gaan maken want het zou zonde zijn om niet te genieten van het goede weer het zou niet lang meer duren voor dat bare- leaf weer zou beginnen, De poes keek verbaasd op toen een donkere kater in haar gezichts beeld kwam al herkende ze hem wel gelijk, Een warrior genaamd Graywing ze sprak niet veel met hem dus veel wist ze niet over de kater hij lag rustig in het gras, de poes begon te glimlachen en liep op hem af op een klein afstandje bleef ze staan ' Ook aan het genieten van het goede weer zie ik?' vroeg ze vriendelijk, het kon geen kwaad om een gesprekje te beginnen toch?


Royals [Open] CAzwB5L
Take care of them steven
Rosie:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Graywing
Member
Royals [Open] DPKsfdL
Endria
886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Years
Gender:
Rank:
Graywing
BerichtOnderwerp: Re: Royals [Open]   Royals [Open] Icon_minitimewo 9 sep 2015 - 19:25

De bekende geur van Riverclan bereikte hem, maar Graywing maakte geen aanstalten om op te staan. Ergens vanbinnen wist hij dat het wel wat beleefder over zou komen, maar hij had er simpelweg geen zin in. En wat als die andere kat het druk had? Dan was hij helemaal voor niets opgestaan. Dus hij bleef hier maar mooi lekker liggen. De andere kat kwam dichterbij en bleef op een afstandje staan terwijl Graywing nog wat loom door het gras tuurde. Hij herkende de witte poes als Sinstream, en glimlachte dus ook vriendelijk en tilde zijn kop op om haar fatsoenlijk aan te kijken. 'Ook aan het genieten van het goede weer zie ik?' Vroeg de poes vriendelijk, en Gray grijnsde vrolijk. "Jazeker." Zei hij. "Voor je het weet ligt er weer een dik pak sneeuw, en liggen we weer te koukleumen in onze nesten." Intussen was de donkere kater al een beetje overeind gekomen, maar hij bleef nog steeds liggen. Op het moment kon je hem lui noemen, maar hijzelf noemde hij het energiebesparing.


Royals [Open] 2cpombr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinstream
Member
Royals [Open] DPKsfdL
San
196
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender:
Rank:
Sinstream
BerichtOnderwerp: Re: Royals [Open]   Royals [Open] Icon_minitimedo 10 sep 2015 - 17:06

  "Jazeker." Zei hij. "Voor je het weet ligt er weer een dik pak sneeuw, en liggen we weer te koukleumen in onze nesten." Intussen was de donkere kater al een beetje overeind gekomen, de witte poes glimlachte vriendelijk ' Inderdaad' maiuwde ze rustig ' Soms lijkt het wel dat katten helemaal vergeten te genieten' ze had het wel vaker gezien katten die helemaal in hun warrior taken zaten en de andere dingen in het leven vergaten, ' Zou het slecht zijn als ik eigenlijk wel een beetje klaar bent met het warme meer? krijg er zo benauwd van!' grapte ze ze had dikke en lange vacht dus ze zal niet liegen als ze het snel warm kreeg met dit weer, al verwachte Sin wil dat Gray wist waar ze het over had hij had namelijk ook een dikke vacht maar toch veel wist ze niet van hem het zou zomaar kunnen dat hij snel aangebrand is al leek het haar van niet, ' How are you Gray?' vroeg ze vervolgens want ja je moest toch iets vragen?


Royals [Open] CAzwB5L
Take care of them steven
Rosie:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Graywing
Member
Royals [Open] DPKsfdL
Endria
886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Years
Gender:
Rank:
Graywing
BerichtOnderwerp: Re: Royals [Open]   Royals [Open] Icon_minitimeza 12 sep 2015 - 15:35

'Inderdaad' zei de poes rustig 'Soms lijkt het wel dat katten helemaal vergeten te genieten' Graywing knikte met een grijns op zijn gezicht. Als een kat die in de loop van zijn leven veel te verduren had gehad wist hij als geen ander dat je er ten alle tijden van moest genieten, omdat er altijd dingen zouden blijven gebeuren die je ervan wilden weerhouden gelukkig te zijn. Dan moest je je er overheen zetten, of doen alsof je dat had gedaan. "Jij snapt het." Zei hij grijnzend. "Wat is de lol van leven als je er niet eens van kan genieten?" Natuurlijk was Gray ook wel een kat die zijn taken als warrior serieus nam, maar sommige katten draafden er te ver in door. Er waren meer dingen in het leven. ' Zou het slecht zijn als ik eigenlijk wel een beetje klaar bent met het warme meer? krijg er zo benauwd van!' Begon Sinstream, en Gray lachte. "Ja, ik kan gewoon niet wachtten tot ons hele territorium weer is verandert in een grote modderpoel." Zei hij op een serieuze toon. "Of als onze poten er weer afvriezen terwijl we maar 5 minuten buiten zijn. Dat mis ik echt." Hij was niet het soort kater die boos kon worden over een meningsverschil al kon hij het nooit laten om andere katten even te laten weten hoe dom ze wel niet klonken. Hij had met zijn lange donkere vacht natuurlijk ook last van het weer, maar hij had dit toch liever dan regen of sneeuw. 'How are you Gray?' Vroeg de witte poes, en kater keek haar even een moment aan. "I'm good." Zei hij. "I'm always good."


Royals [Open] 2cpombr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Royals [Open] 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Royals [Open]   Royals [Open] Icon_minitimeza 12 sep 2015 - 15:48
Donkere wolken rollen over de hemel en langzaamaan beginnen er druppels uit de lucht te vallen. Het begin van een hevige regenbui of slechts miezerregen?


Royals [Open] Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinstream
Member
Royals [Open] DPKsfdL
San
196
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender:
Rank:
Sinstream
BerichtOnderwerp: Re: Royals [Open]   Royals [Open] Icon_minitimeza 19 sep 2015 - 10:21

de witte poes keek de kater vriendelijk aan  "Jij snapt het." Zei hij grijnzend. "Wat is de lol van leven als je er niet eens van kan genieten?" klonk het van zijn kant Sinstream glimlachte en knikte ' Soms moet je ook gewoon even afstand nemen' miauwde ze dromerig ze moest denken aan haar moeder aan haar verleden aan de das die haar bijna vermoorde,  Zou het slecht zijn als ik eigenlijk wel een beetje klaar bent met het warme meer? krijg er zo benauwd van!' grapte ze, rustig wachtend op een reactie die niet zo lang op zich liet wachten "Ja, ik kan gewoon niet wachtten tot ons hele territorium weer is verandert in een grote modderpoel." Zei hij op een serieuze toon. "Of als onze poten er weer afvriezen terwijl we maar 5 minuten buiten zijn. Dat mis ik echt."  de poes keek hem met grote ogen aan schuld spoelde over haar heen, Het was inderdaad ook geen goede opmerking ze moest beter op haar worden gaan letten ' You're right' maiuwde ze rustig als was schuld er wel in te vinden haar ogen keken diep in die van de kater ' I geuss every season has it flaws' vervolgde ze rustig ze schudde haar kop en wiebelde met haar oortjes 'How are you Gray?' vroeg ze vervolgens om het onderwerp te veranderen "I'm good." Zei hij. "I'm always good." Sin knikte ' Good to hear' een zwakke glimlach vormde op haar gelaat, de poeswilden gaan zitten maar bedacht zich bij het voelen van een regen druppel op haar neus verbaasd keek de poes omhoog, regen? het weer was net nog zo mooi al snel begon het harder en harder te regenen tot het op het punt kwam dat het met bakken uit de hemel kwam de poes keek even naar de kater ' Ik ga onderdak zoeken ga je mee?' vroeg ze haar witte vacht was binnen een mum van tijd helemaal nat en sleepte over de grond.


Royals [Open] CAzwB5L
Take care of them steven
Rosie:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Royals [Open]   Royals [Open] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Royals [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: