Let's see, what came back to me?! (Barksound en Open) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Let's see, what came back to me?! (Barksound en Open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
Let's see, what came back to me?! (Barksound en Open) 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Let's see, what came back to me?! (Barksound en Open)   Let's see, what came back to me?! (Barksound en Open) Icon_minitimedo 10 sep 2015 - 20:49

Dagen waren voorbij gegaan, haar lichaam sterkte aan met de dag, al zag ze er nog steeds zwak uit. Haar vachtje had nog niet alle glans terug, en haar ogen staarden nog vaak afwezig voor zich uit. Haar eens prachtige oceaankleurige ogen hadden te veel gezien, Rogues en in een dassenhol opgesloten zitten, had veel indruk op de kitten gewerkt. Ze was nu al weer 5 manen, bijna de leeftijd om Apprentice te worden, om er op uit te gaan. Ergens zag ze daar wel enorm tegen op. Haar broer, Whitelion zou haar misschien altijd proberen te helpen en beschermen, maar ze had nog een lange weg te gaan. Ze had in ieder geval in de afgelopen halve maan steeds minder last  gehad van haar wonden, ze zou op tijd genezen zijn om Apprentice te worden zodra ze haar 6 manen naderde. Langzaam hees de kitten zich uit haar nest, die nu nog in de Nursery lag voordat ze met kordate passen naar buiten trippelde. Het was moeilijk geweest in die ruimte te zitten, enkel leken de nachtmerries steeds minder indruk achter te laten. Desnoods zou ze bij haar broer, die tevens de Deputy was op bezoek gaan. Ondanks de vele fouten van haar broer, bleef hij familie en hadden ze een sterke band. Ze hoopte dat haar broer nog lang mocht leven, dat ze samen nog eens konden jagen. Al was die kans er wel, zij was al bijna Apprentice, dan konden ze vast een keer samen op stap! Haar ogen gleden over het kamp, die behoorlijk rustig was, voordat ze naar een zwarte kater toe liep. Was hij niet ooit een van Whitelions Apprentices geweest? Langzaam bewoog ze haar oortjes even, voordat ze de kater nieuwsgierig en nadenkend aan keek. Was het niet ene Bark... Barksound of zo? Haar neusje trilde even voordat ze langzaam ging zitten, en woordeloos het kamp in staarde, het puntje van haar staart wiebelde rustig over de grond heen.


Let's see, what came back to me?! (Barksound en Open) Oceano10
Let's see, what came back to me?! (Barksound en Open) LcrIgCQLet's see, what came back to me?! (Barksound en Open) JwNO92gLet's see, what came back to me?! (Barksound en Open) EjrsROFLet's see, what came back to me?! (Barksound en Open) UK1ajoILet's see, what came back to me?! (Barksound en Open) 3qCkg2fp_oLet's see, what came back to me?! (Barksound en Open) 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let's see, what came back to me?! (Barksound en Open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: