Killer dogs 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Killer dogs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shaela
Member
Killer dogs DPKsfdL
Chrissy
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender:
Rank:
Shaela
BerichtOnderwerp: Killer dogs   Killer dogs Icon_minitimeza 12 sep 2015 - 13:19

Sissend stond de kleine poes daar dan, haar nekharen overeind, haar oren diep in haar nek en haar staart dik opgezet. Haar grijsachtige ogen keken strak naar de grote hond, welke blaffend voor het hek stond. Ze was net op tijd op de schutting gesprongen, anders was er waarschijnlijk niet meer veel van haar over geweest. De vrij lange nagels van de poes stonden in de schutting gedrukt, terwijl ze probeerde van haar schrik te bekomen. Het was echt allemaal in een halve seconde tijd gebeurd. Ze zat in die tuin, een tuin waar ze nog nooit in gezeten had, toen ineens de deur open ging en er een reusachtige hond naar buiten gesprongen was. Shaela kende het ras wel, het was een Duitse dog. Echt zo een reusachtig beest. Zo een hond die letterlijk een hele kat (van haar grootte) in zijn bek kon nemen. Nee, Shaela was daar nooit echt dol op geweest. Ze verbaasde zich dan ook altijd als er katten in het kamp kwamen met verhalen als 'Ik heb een Duitse herder vermoord'. Ze vroeg zich echt af hoe dat ooit mogelijk was. Maar ze geloofde het altijd maar en bleef dan ook altijd heel ver uit de buurt van die katten. Als ze al een hond konden vermoorden, laat staan wat ze konden doen tegen zo een klein katje als haar. Ze werd weer wakker geschud uit haar gedachten toen de grote hond tegen de schutting op sprong. Uit reflex sloeg ze met haar uitgeslagen klauw tegen de kop van de kon. Dit deed hem vrij weinig en furieus bleef het dier door blaffen, maar de poes wist dat hij er niet bij zou kunnen komen. Ze bleef rustig zitten, hem toch niet uit het oog verliezend, tot zijn naam geroepen werd en het dier zich na een laatste keer blaffen omdraaide en naar binnen liep. Ze zuchtte kort en begon haar poot te likken, tot de conclusie komend dat ze echt een hekel aan honden had.

- Brat first!


Killer dogs S6llba
:Fancy af:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Killer dogs
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: