Knowledge is power {Eerste trainingstopic Risk} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Knowledge is power {Eerste trainingstopic Risk}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jinx
Deceased
Knowledge is power {Eerste trainingstopic Risk} Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Knowledge is power {Eerste trainingstopic Risk}   Knowledge is power {Eerste trainingstopic Risk} Icon_minitimeza 12 sep 2015 - 23:24

De kater zat al bij de ingang toen Risk kwam aantrippelen. Hij zou Risk zijn eerste training geven, en na wat woorden te wisselen vertelde hij Risk hem te volgen, wat de kater braaf deed. De zwarte kater leidde hem verschillende steegjes in, op een rustig tempo, zodat de kater hem met gemak bij kon houden. Het was nog niet nodig zijn uithoudingsvermogen te testen, vandaag had de kater wat anders in gedachten.
Bij een muur overwoekerd door klimop planten stopte hij even, waarna hij zich vastklemde aan de klimop en zo naar boven klom, totdat hij op het platte dak was. Hij keek toe hoe Risk hem volgde, zodat ze beide op het dak zaten. Vanaf hier was bijna de gehele stad te zien, wat precies zijn bedoeling was. De kater wenkte de jonge kat naast hem te komen zitten. "Goed, ik kan je nu al meteen leren hoe je moet vechten en alles, maar wat heb je daar aan, als je niet weet waar je bent of tegen wie je moet vechten?"Met een glinstering in zijn ogen keek hij de kater aan. "Vandaag word voornamelijk theorie, maar dat is alles behalve saai, geloof me."Zachtjes grinnikte de kater. "Risk, wat weet je tot nu toe allemaal van de Elite? Vertel me zoveel je kan."


-godmodden met toestemming ;3
Eerste post Risk!


Knowledge is power {Eerste trainingstopic Risk} Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noach
Member
Knowledge is power {Eerste trainingstopic Risk} DPKsfdL
Dorian
36
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Noach
BerichtOnderwerp: Re: Knowledge is power {Eerste trainingstopic Risk}   Knowledge is power {Eerste trainingstopic Risk} Icon_minitimedi 15 sep 2015 - 20:08

Vandaag was het dan eindelijk zo ver. Zijn tranig zou vandaag gaan beginnen. Risk ijsbeerde vol nieuwsgierigheid heen en weer. Het was nog geen tijd. Maar slapen lukte toch al niet meer. Hij was veels te benieuwd naar wat Jinx hem als eerst zou leren. Gelukkig had hij het ergste al achter de rug. En hoefde hij nog maar een kwartier te wachten. Maar als je ergens zo naar uitkeek was een kwartier toch nog best lang. Wat leerde je eigenlijk als eerst? Krachttraining, verdediging of misschien wel enkele waarde en normen. Maar een manier om daar achter te komen. De overgebleven minuten afwachten de les gewoon over zich heen laten komen.
Snel liep hij naar de ingang. Gelukkig was Jinx er al. Anders had hij nog langer moeten wachten. "Goede morgen Jinx."Zei hij beleefd. Een kort gesprekje volgde. Uiteindelijk vroeg de zwarte kater om hem te volgen. En dat deed Risk maar al te graag. Hij kon de kater goed bij houden en was blij dat deze rekening met hem hield. Risk nam elk steegje even goed in zich op tijdens het lopen. Het was namelijk beter om zo snel mogelijk weg wijs te zijn. Uiteindelijk kwamen ze uit bij een door klimhop overgroeide muur. Jinx klom soepeltjes naar boven. En Risk volgde het voorbeeld. Wel eens waar wat langzamer maar hij kwam er wel. De klimop kwam uit op een dak. Waarvan als je er eenmaal boven op stond je de hele stad kon bekijken. Een bijzonder en mooi gezicht vond Risk. "Goed, ik kan je nu al meteen leren hoe je moet vechten en alles, maar wat heb je daar aan, als je niet weet waar je bent of tegen wie je moet vechten?"Dat was inderdaad een interessante stelling. Dat was dus waarschijnlijk de les van vandaag. "Vandaag word voornamelijk theorie, maar dat is alles behalve saai, geloof me."Vertelde Jinx en grinnikte. Risk luisterde aandachtig. Hij was maar wat benieuwd naar de zwarte kater zijn verhalen over de Elite. "Risk, wat weet je tot nu toe allemaal van de Elite? Vertel me zoveel je kan."Even dacht hij na. Jinx wist toch hoe veel hij wist? Namelijk alles wat hij hem verteld had. Toen ze elkaar op straat waren tegen gekomen. Maar hij wilde niet weigeren en dus vertelde hij wat hij wist. "De Elite is tegen de Clans. Ze hebben hun eigen normen en waarde. Er zal denk ik een hele goede rede zijn dat de Elite is ontstaan en dat ze tegen Clans zijn. Um... iedereen die zich zelf kan bewijzen is welkom in tegenstelling tot de Clans."Ratelde hij. Hopelijk leek het ergens op. En zo niet dan wist de zwarte kater waarom.  


Knowledge is power {Eerste trainingstopic Risk} 1zz3tro
Knowledge is power {Eerste trainingstopic Risk} RiskKnowledge is power {Eerste trainingstopic Risk} BleakKnowledge is power {Eerste trainingstopic Risk} SolarKnowledge is power {Eerste trainingstopic Risk} Properfur
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Knowledge is power {Eerste trainingstopic Risk}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: