Sneak Peek[Fortuna] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sneak Peek[Fortuna]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bleaktail
Member
Sneak Peek[Fortuna] 0rS1Iyi
Dorian
521
Actief
Setje made by kip

Edit made by Bunny

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Sneak Peek[Fortuna]   Sneak Peek[Fortuna] Icon_minitimevr 18 sep 2015 - 17:51

Goed om zich heen kijkend of hij nog wel alleen was sloop hij tussen de huizenblokken door. Hier was hij werkelijk nog nooit eerder geweest. Logisch, tenzij je er een einde aan wilde maken. Toch was Bleaktail dat vandaag niet van plan. Hij sloop stilletjes rond en nam het gebied in zich op. Dat was handig voor later. Ergens moest een veilig heen komen ontstaan voordat zijn clan hem op de hielen zou zitten. Echter was dit een zeer gewaagde en ondoordachte actie. Hij was zijn eerste ontmoeting met Zira nog lang niet vergeten. En had goed door dat ze het maar niets vond dat Brat zo gastvrij met hem om ging. Hij verwachte dan ook, ook na het verlaten van zijn clan geen warm welkom van haar. Dan nog van de verdere katten di hier rond zwierven. Enkel Brat en Jinx zouden het waarschijnlijk niet erg vinden als hij zich als zwerfkater hier zou huisvesten. En daar zat 'm het probleem dan ook. Met maar twee kennissen buiten de deur kwam je er niet. Hij zou meer vertrouwen moeten winnen om hier een redelijk leven op te kunnen bouwen. En vandaar dat hij vandaag eens een poging waagde om wat rond te kijken hier. Wie weet wie hij zou kunnen overtuigen dat ondanks het feit dat hij tot de Shadowclan behoorde hij hier met goede bedoelingen rond liep. En als ze er niets van moesten hebben, dan zou hij snel genoeg weg zijn. Ietwat geschrokken keek hij om toen hij pootstappen achter zich hoorde. Om vervolgens zomaar iemand van de Elite aan te kijken. Echte verbazing was niet nodig. Dit was per slot gewoon deels gebied van de Elite. "Hallo."Zei hij kalm. Wat had hij anders kunnen zeggen? Hallo was iniedergeval geen brutale begroeting in zijn ogen.    


Now shut your dirty mouth - If I could burn this town
Sneak Peek[Fortuna] Bleakos
I wouldn't hesitate - To smile while you suffocate
Sneak Peek[Fortuna] COxUkZt  Sneak Peek[Fortuna] 23mrb6w

Extra::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sneak Peek[Fortuna]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: