Tumble {Swanpaw} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Tumble {Swanpaw}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokepaw'
Member
Tumble {Swanpaw} DPKsfdL
177
Actief
Smokepaw'
BerichtOnderwerp: Tumble {Swanpaw}   Tumble {Swanpaw} Icon_minitimedi 22 sep 2015 - 18:37Een konijntje bungelde uit zijn grijze bek toen hij het kamp binnen wandelde. Hij kon inmiddels jagen, maar schaamde zich nog steeds voor zijn vechtkunsten. Het liefst liep hij de hele dag door afgelegen velden, omringt door natuur en vogels. Smokepaw liet het beestje vallen op de prooistapel, en zuchtte kort. Het was tenminste fijn om te weten dat zijn vangst andere zou voeden en helpen. Hij rilde even toen hij een roodborstje in een niet echt charmante pose zag liggen. Vogels waren prachtig met uitgeslagen vleugels, maar als die gebroken waren was het een heel akelig gezicht. Hij besloot aan de rand van het kamp te zitten, hopend te genieten van een rustig middagje. Helaas het het lot andere plannen met hem. Hij draaide zich om, alleen om tegen een andere apprentice aan te botsen. De grijze kater vervloekte zijn lengte en onhandigheid. Hij verloor zijn evenwicht, maar wist uiteindelijk toch nog op vier poten te blijven staan. Een enkel moment schoot het zijn kop te binnen om door te lopen en het ongeval te negeren, maar dat kon hij niet. En dus liep Smoke naar de ander toe, groene ogen vol spijt. "Sorry! Ik zag je niet!" Het klonk paniekeriger dan hij had gewild, maar nu kon hij er niks meer aan doen. De kater dacht hoe hij kon helpen, en tegerlijkertijd bekeek hij de ander eens goed. Witte vacht, groene ogen, Swanpaw, was het niet?
Tumble {Swanpaw} 2898riw
:;:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Swanpaw
Member
Tumble {Swanpaw} DPKsfdL
Pommeline
150
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank: Apprentice
.Swanpaw
BerichtOnderwerp: Re: Tumble {Swanpaw}   Tumble {Swanpaw} Icon_minitimedi 22 sep 2015 - 19:20

Swanpaw was net opweg naar de prooistapel toen hij zowat van zijn poten viel toen een andere apprentcie hard tegen hem aanviel. 'Hé!', wou hij roepen, alleen was er een klein probleem: daar was hij te verlegen voor. "Sorry! Ik zag je niet!", riep de grijze kater tegen hem. Een beetje bibberend van verlegenheid stotterde Swan:"D...dat i...is nnniksss." Met zijn ogen op de grond gericht veegde hij met zijn poot over de zanderige grond. Hij keek op, in de hoop de apprentice te herkennen. "Sssmoke...ppaw, toch?", stamelde de witte kater. Met een verlegen blik keek hij naar de andere, en liep toen naar de prooistapel om even een lekkere muis van de hoop te grijpen. "Ik ben Swanpaw, aangenaam," mauwde hij, alleen vond hij de kennismaking eigenlijk niet zo aangenaam...


Life is not measured by
the things we breath
Tumble {Swanpaw} MQhbECh
but by the things
who take our breath away
::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tumble {Swanpaw}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: