Please, let it stop 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Please, let it stop

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hunter
Member
Please, let it stop DPKsfdL
Kath
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Hunter
BerichtOnderwerp: Please, let it stop    Please, let it stop Icon_minitimedo 24 sep 2015 - 17:33

Hunter was inmiddels veel meer wegwijs geworden. Hij kende inmiddels alle clans en wist waar ze zich schuil hielden. Verder wist hij ook hun verzamelplaatsje en wist hij natuurlijk waar zijn eigen kamp was. Daarbij was hij er achter dat Bloodclan gewoon deed wat ze wilden en dat iedereen wel een beetje gek was. Of moordzuchtig. Maar daarom heette het dus ook Bloodclan. Ja, Hunter werd steeds slimmer.

Een van de nog niet bezochte buurten was die van de Kittypets, de lieve huiskatjes. Hij hoorde wel vaker dat katten van zijn clan hierheen gingen om ze te vermoorden of te plagen -of pesten- en hij was wel nieuwsgierig geworden. Hij liep door een brede straat heen waar de lantaarnpalen al aanstonden. Overal stonden die al aan trouwens. Zijn poten raakte het natte wegdek terwijl Hunter zichzelf soepel voortbewoog. Het was al tegen de avond en hij vond het wel eens tijd om te kijken wat hier te doen viel.
Hunter schrok op van wild geblaf. Hij keek vlug om richting het huis waar dat akelige geluid vandaan kwam. Het blaffen klonk hoog en was afkomstig van een klein hondje. Hunter grinnikte kort toen hij zag hoe klein het beestje was en hoe enorm die oren waren. Dat beest was sowieso verkeerd gemaakt, kon niet anders. Hunter negeerde het geblaf en besloot dat het beter was om maar naar een plek te gaan waar hij gewoon stilte hoorde. Hij keerde de hond zijn rug toe liep verder de straat door. Echter hield het geblaf niet op... Nee, het kwam zelfs dichterbij. Verbaasd keek Hunter achterom en zag hoe het kleine hondje ineens was vrijgelaten. Het beestje kwam keffend dichterbij en geschrokken rende Hunter verder de straat in. Natuurlijk had hij weer het geluk om in een doodlopende straat te lopen. Hij had dit beest met alle liefde gedood maar dat zou hij niet alleen kunnen. Honden tanden waren tenslotte erg sterk.
Hij had echt hulp nodig en snel.

(&Shaela)


Please, let it stop 10pvxmwPlease, let it stop 2gxnp75
Please, let it stop Ivv2uw
Monsters don't live under the bed, honey. Monsters live inside us.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaela
Member
Please, let it stop DPKsfdL
Chrissy
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender:
Rank:
Shaela
BerichtOnderwerp: Re: Please, let it stop    Please, let it stop Icon_minitimedo 24 sep 2015 - 17:59

Het een geamuseerde blik had Shaela naar een hond gekeken, welke wild keffend achter een kat aan liep. Een BloodClan kat, had ze al van mijlen ver geroken. Haar grijsgekleurde ogen volgden het hondje, welke nu zelfs los gemaakt werd. Wow, het werd alleen nog maar interessanter! De hond was niet bijzonder groot, maar toch was het neerhalen van een hond niet het makkelijkste wat je kon doen. Honden waren niet dom, ook al deden ze soms van wel, en wisten heus wel hoe ze moesten omgaan met een hond. Hoe vaak hoorde je nou dat een kat een hond doodde? Praktisch nooit. Hoe vaak doodde een hond een kat? Vaak zat om ervoor te zorgen dat katten uit moesten kijken met de dieren. Ze konden nog niet zo snel zijn als katten of klauwen hebben net als katten, over het algemeen waren het goede jachtdieren die zelfs koeien en stieren neer konden halen (nou ja, dit kleine ras niet maar er waren zat grotere rassen die daarop gefokt waren) terwijl katten enkel andere katten en kleinere dieren dan zichzelf neerhaalden. Rustig achtervolgde de gevlekte poes het kleine keffertje, met haar staart geamuseerd in de lucht. En natuurlijk had de kater het geluk om in een doodlopende straat te rennen.
Toen ze een stukje achter de kleine hond stond, barstte ze in het lachen uit. Nu had natuurlijk de kleine hond ook haar opgemerkt, maar dat interesseerde de kleine poes op het moment niet zo veel. "Z-Zag je jou gezicht? Toen dat kleine beestje je probeerde op te eten?" bracht ze moeizaam uit, happend naar adem. Gossie, dit was echt veel te grappig. Ze slikte een keer en bracht haar gezicht in een seconde tijd weer in plooi, kijkend naar het kleine hondje. Het ding - wat trouwens op een alien leek met die reusachtige oren, keek verward van Shaela naar Hunter. Waarschijnlijk vroeg het zich af welke lekkerder zou smaken. "Gelukkig heb je nu mij, zonder mij was je nu al lang opgegeten," sprak ze hoofdschuddend. Ze stapte enkele stapjes naar achteren en keek grijnzend naar de hond. "Dus, vertel je plan. Hoe gaan we dit reusachtige monster aanpakken?"

- Het heeft letterlijk twee weken geduurd tot ze veranderde in een bitch. ;-;


Please, let it stop S6llba
:Fancy af:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunter
Member
Please, let it stop DPKsfdL
Kath
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Hunter
BerichtOnderwerp: Re: Please, let it stop    Please, let it stop Icon_minitimedo 24 sep 2015 - 18:13

Godsamme wat had Hunter een hekel aan honden. Tenminste, die haat had hij nu wel gekweekt. Stomme, domme, rennende keffertjes dat het waren! Natuurlijk was hij slimmer dan dat stinkende beest en draaide hij aan het eind van de straat vlug om. De hond had hem echter al door en was nog dichterbij dan eerst. Hunter haalde snel uit met zijn scherpe klauwen zodra de keffer dichtbij genoeg was. Versuft bleef het beest even stil staan en Hunter pakte zijn kans om even een veilige plek ver van dat beest vandaan te zoeken. Op dat moment had hij pas door dat er een poes stond toe te lachen. Het moet er ook wel heel leuk uit zien hoe een bloodclanner wordt achtervolgt door zo'n klein mormel. "Z-Zag je jou gezicht? Toen dat kleine beestje je probeerde op te eten?" Grapte ze terwijl ze nog steeds lachte. Hunter kende de poes niet maar had wel al snel door dat het ook een bloodclankat was. Hunter ging ook verder niet op haar opmerking in en rolde kort met zijn ogen terwijl hij op een drafje naar haar toe kwam gelopen en naast haar ging staan. In plaats van dat hij naar de kat naast zich keek, hield hij zijn gifgroene ogen strak op het mormel gericht. "Gelukkig heb je nu mij, zonder mij was je nu al lang opgegeten," sprak ze hoofdschuddend. 'Zonder jouw was ik al buiten bereik van dat beest geweest en had gelachen hoe hij me niet kon pakken als ik ergens hoog ging zitten. Maar nu jij hier bent kunnen we het misschien wel leuker laten eindigen.' reageerde Hunter ietwat nors terug. Die poes had best weer mogen gaan als ze toch alleen maar kwam toekijken. "Dus, vertel je plan. Hoe gaan we dit reusachtige monster aanpakken?" vroeg ze en Hunter dacht kort na. Het best was als de een hem gewoon afleidde en de ander erop afsprong. 'De een leidt hem even af en dan kan de ander aanvallen? En dan maken we het met zijn tweetjes af. Ik leid hem dan wel af, aangezien ik volgends die hond lekkerder ben.' Al zou hij me toch nooit te pakken krijgen. Dacht Hunter er nog achteraan terwijl hij ook een paar stappen naar achter deed. Hij was klaar om dat beest even te laten rennen.


Please, let it stop 10pvxmwPlease, let it stop 2gxnp75
Please, let it stop Ivv2uw
Monsters don't live under the bed, honey. Monsters live inside us.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaela
Member
Please, let it stop DPKsfdL
Chrissy
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender:
Rank:
Shaela
BerichtOnderwerp: Re: Please, let it stop    Please, let it stop Icon_minitimedo 24 sep 2015 - 19:32

Met een vrij flexibele draai wist de kater langs de kleine, misvormde hond te komen. Zijn klauw gleed langs het wild keffende beest. Ze fronste geamuseerd. 'Zonder jouw was ik al buiten bereik van dat beest geweest en had gelachen hoe hij me niet kon pakken als ik ergens hoog ging zitten. Maar nu jij hier bent kunnen we het misschien wel leuker laten eindigen.' reageerde de kater. Shaela keek hem even niet aan, maar zorgde ervoor dat het kleine keffertje niet in haar poten beet. "Oeh, klink spannend hoor," merkte ze met lichte sarcasme op. Was hij nu serieus van plan om het beest te doden of zo? Zat ze nou alweer met een of ander bloeddorstig beest opgescheept? Lekker dan. 'De een leidt hem even af en dan kan de ander aanvallen? En dan maken we het met zijn tweetjes af. Ik leid hem dan wel af, aangezien ik volgends die hond lekkerder ben.' Ze vormde haar ogen tot kleine spleetjes en keek hem kort, enigszins geïrriteerd aan. "Wat ga je doen, 'm opeten nadat je klaar bent? Het heeft ander toch echt geen nut om hem te doden," klonk er met een vrij snauwende stem, die hond was immers niet haar probleem en de kater zien worstelen met het kleine beest was best grappig. Ze keek strak naar het grommende en keffende beestje, welke uiteindelijk snel richting de poes rende en probeerde in haar neus te bijten. Ze siste geïrriteerd en sloeg met haar klauw richting het beest. Ze liep sissend naar achteren en keek kort over haar schouder naar de kater. Dat mormel had haar bijna gebeten! "Oké laat maar, ik doe mee."


Please, let it stop S6llba
:Fancy af:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunter
Member
Please, let it stop DPKsfdL
Kath
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Hunter
BerichtOnderwerp: Re: Please, let it stop    Please, let it stop Icon_minitimedo 24 sep 2015 - 20:47

"Oeh, klink spannend hoor," Het lichte sarcasme was duidelijk te horen in haar stem maar Hunter negeerde het. Soms moest hij echt wennen aan het gedrag van anderen. Sommige bloodclanners waren gewoon gek, maar verder aardig. Andere waren erg bitchy. Deze was een beetje aan de bitchy kant. Naja, niet zijn probleem. Eerst moesten ze kijken hoe ze van mormel afkwamen. Nadat Hunter zijn oh zo geweldige plannetje had uitgelegd merkte hij de geïrriteerde blik van de poes naast hem op. "Wat ga je doen, 'm opeten nadat je klaar bent? Het heeft ander toch echt geen nut om hem te doden," vroeg ze snauwend. In zijn hoofd zuchtte Hunter geërgerd. Godsamme, doe niet moeilijk en werk gewoon mee. Vrouwen ook altijd. 'Ja laten we hem op eten want hond zal ook zo geweldig lekker smaken.' reageerde de tabby kater sarcastisch terug. 'Kijk, ik weet niet hoe we snel van dit beest af kunnen komen behalve hem te doden.' probeerde hij het nut uit te leggen. Het ging hem waarschijnlijk toch niet in zijn eentje lukken mormel te doden. En anders werd het waarschijnlijk een lastige klus.
Terwijl hun het meest geweldige gesprek voerde kwam keffertje dichterbij en probeerde toe te happen. Echter had de poes het op tijd door en haalde uit met haar klauwen. "Oké laat maar, ik doe mee." Een grijns vormde zich op Hunters snoet na haar woorden en hij kwam iets dichterbij zodat mormel op hem af zou komen. Zodra de hond hem in het oog kreeg vloog Hunter er vandoor met het mormel op z'n hielen. Ondertussen keek hij telkens achterom, wachtend tot de andere kat de hond weer achterna ging.


Please, let it stop 10pvxmwPlease, let it stop 2gxnp75
Please, let it stop Ivv2uw
Monsters don't live under the bed, honey. Monsters live inside us.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Please, let it stop
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: