You? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 You?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ripa
Member
You? DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: You?   You? Icon_minitimevr 25 sep 2015 - 11:45

Ripa was een tijdje aan het wandelen en wist niet echt wat hij moest doen, zijn blik tuurde elke kant op. Hij had kittens met Brat, dat was een schok plus ze waren allemaal zwart. Hij begreep het niet, Brat had namelijk toch geen zwarte katten als familie leden? Hij had zelf toch ook geen kleur daarvan, iets maakten hem verward. Oké misschien had hij nooit zijn ouders gekend niet eens die richting op, hij wist wel dat Cyber alles en iedereen vermoord had. Iets gaf hem woeden in hem, iets gaf hem dat vuur om wraak te nemen. Hij ademde in en daarna rustig uit, hij vroeg zich af of alles wel goed ging. Hoe alles in elkaar zat, hij begreep het niet meer. Nu had hij zoveel zorgen, ook over Air. Het was helemaal zijn schuld, alles. Alleen zag hij een wit met zwarte kat lopen, zou dat Cyber zijn. Alleen toen hij goed keek zag hij iets, een glimlach kwam op zijn gezicht. Hij haasten zich er naar toe, iets van blijdschap. Hij had haar namelijk lang niet meer gezien en ook niet zien verschijnen, hij vocht vaak voor haar of ja dat deed hij en helemaal toen hij nog op haar moest letten. "Yu!" Riep hij naar haar, hij wilde naar haar toe reiken. Hij wilde haar weer zien en weer met haar praten, ze was een goede vriendin en hem geholpen met veel zelfs toen hij TC Apprentices was. Hij had een grote glimlach en ging voor haar zitten, hij probeerde zijn glimlach weg te halen en zette een serieuze blik op. "Hoe is het?" Vroeg hij aan haar, zijn rode ogen op haar gericht. Het was weer fijn om haar aan te kijken in haar groene ogen, ook om haar weer te ruiken.

~Eerste post voor Yu


You? Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
You? 2gxnp75You? 10pvxmwYou? 10pvxmwYou? 2hqc5lxYou? 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member
You? Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Yu
BerichtOnderwerp: Re: You?   You? Icon_minitimevr 25 sep 2015 - 16:13
Ze wou net het kamp uitgaan tot dat haar naam werd uitgeschreeuwd. "Yu!" Ze kneep haar ogen dicht, ze herkende de stem. Er waren maar zo veel katten die ze goed kende, nog minder die haar naam zouden roepen. Ze wou hem niet herkennen. Misschien ging hij wel gewoon weg. Toen zijn geur sterker werd en ze haar lot moest accepteren om hem aan te kijken, draaide ze zich om en maakte oogcontact. Haar blik was doordringend. Ze had geen behoefte om beschermd te worden. Ripa had haar enkel gemogen om de hieltjes van Claw. "Hoe is het?" Was hij niet weer een young one? Net goed. De zwart witte kattin vernauwde haar ogen. Yu had hem verteld om we te blijven, hij hoefde geen babysitter meer te spelen. "Had ik jou niet van je plichten ontslagen?" Sprak ze honend, totaal zijn vraag negerend. "Je hoeft niet meer tegen mij te praten, focus eerst maar eens op een volwaardig member worden. " Ze draaide zich om, ze wou zijn gezicht niet meer zien, hij was irritant, zo irritant, altijd irritant geweest.What's more wrong - that I too wish to be great
You? Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
You? DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: You?   You? Icon_minitimevr 25 sep 2015 - 21:28

Ripa keek naar de jonge kattin of ja iets jonger dan hem, hij staarde haar aan. Een glimlach was op zijn gezicht alleen haar blik, doordringt hem. Leek zijn ziel door heen te komen, haar blik. Haar koude kille blik, hij keek haar aan en ademde in. "Had ik jou niet van je plichten ontslagen?" Sprak ze honend, hij haalde zijn oren beledigt op maar negeerde het. "Je hoeft niet meer tegen mij te praten, focus eerst maar eens op een volwaardig member worden. " Sprak ze streng waarna ze zicht met een ruk omdraaide. Hij pakte haar strak vast bij een van haar poten en probeerde voor haar te komen, een strenge blik op haar gericht. Zijn rode ogen in de prachtige groene ogen die ze had, de ogen die Claw ook had. Die pijnlijke koele ogen, hij moest zich sterk houden. Hij zou inkrimpen door die blik, dat deed pijn. "Ik ben hier en je kan er niks tegen doen." Sprak hij en stond recht voor haar, bijna op muislengte van elkaar verwijderd. Nee, hij mocht haar niet laten gaan. Hij moest er voor Yu zijn en niet om Claw maar om haar, hij moest er voor haar zijn en dat wilde hij ook. Zij was zijn eerste vriend in Bloodclan, hij wiebelde met zijn oren. Hij staarde haar strak aan, "ik zal er altijd voor je zijn, net zo dat jij het voor mij was toen ik een Thunderclan apprentices was." Miauwde hij. Hij kneep even zijn ogen dicht, waren dit zijn echte gevoelens. Hij was een vriend van Yu, hij opende zijn ogen en keek haar aan. Hij pakte haar poot vast, hij staarde haar aan. "Zelfs als je niet wilt dat ik bij jouw ben, zal ik er altijd voor je zijn en je kan er niks tegen doen want dat is mijn wil! Zelfs als ik van Claw straf zou krijgen." Zei hij en liet haar poot los, dit was zijn gevoel. Het was de echte hem die praten, de gene die hij was voordat hij in Bloodclan kwam. Voordat hij alles verloor, hij moest er zijn. Hij zou er zijn, hij ademde in en keek haar aan.


You? Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
You? 2gxnp75You? 10pvxmwYou? 10pvxmwYou? 2hqc5lxYou? 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member
You? Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Yu
BerichtOnderwerp: Re: You?   You? Icon_minitimeza 26 sep 2015 - 21:19"Ik ben hier en je kan er niks tegen doen." Het was niet intimiderend voor haar, maar wel irritant. Yu knarste met haar tanden. Kapot irritant. "ik zal er altijd voor je zijn, net zo dat jij het voor mij was toen ik een Thunderclan apprentices was." Ripa kneep zijn ogen toe. Deed dit hem pijn om dit te zeggen? Ergens voelde ze schuld, en een tikje nieuwsgierig. Meende hij dit? Ging hij met haar om uit vrije wil? De kater staarde haar aan, greep haar poot. "Zelfs als je niet wilt dat ik bij jouw ben, zal ik er altijd voor je zijn en je kan er niks tegen doen want dat is mijn wil! Zelfs als ik van Claw straf zou krijgen." Nooit. Nee, nee, dit waren allemaal leugens, stomme leugens. De poes verbeet een paar tranen zodat niks zichtbaar was, en dwong zichzelf om hem aan te kijken, om haar blik weer hard te maken in plaats van onzeker. "Jij maakt leuke grappen," Siste ze kil. Een idee kwam achter bij haar op. Nee Yu, zeg het niet. Ze wist precies wat ze hier mee deed, maar ze was boos, en ze wou dat hij weg ging zodat ze niet meer hoefde na te denken. "Misschien had je kans gemaakt bij Walnutdrop als je die grappen bij haar had gemaakt." Ze lachte, zonder emotie, ijzig. Ze trilde. Wat had ze gedaan. Waarom had ze dat gezeged. Ze wist hoe kapot Ripa ervan was.What's more wrong - that I too wish to be great
You? Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
You? DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: You?   You? Icon_minitimeza 26 sep 2015 - 21:52

Ripa staarde naar Yu, ze keek hem aan. Een kille blik had ze op hem gericht, een strakke kwade blik. Hij staarde haar aan, zijn mond een beetje open hangend. "Jij maakt leuke grappen," Siste ze kil. Hij opende zijn mond, nee dit bedoelde hij niet. Het was geen grap het was echt, zijn ogen werden waterig waarom begreep ze het niet. Hij deed zijn oren een beetje naar achteren, hij keek haar aan. Het was niet zo, het was geen grap. "Misschien had je kans gemaakt bij Walnutdrop als je die grappen bij haar had gemaakt." Sprak ze en begon te lachen, hij staarde haar aan. Hij kneep even zijn ogen dicht, ze was laag gevallen voor haar. Hij huilde nog niet, hij wilde dat tegen houden. Het was niet zo, waarom deed ze dit. Iets van woede kwam in hem op, eigenlijk stond hij klaar om haar een klap uit te delen maar in plaats van duwde hij zijn kop tegen de haren aan. Iets van tranen kwamen zijn ogen uit maar omdat hij het niet wilde laten zien duwde hij zijn kop tegen de haren aan, hij was niet echt een man. Nooit echt geweest, hij had best wel veel gevoel. Yu was sterker en hij was zwak, hij wilde haar vacht in de zijne voelen. Hij hield enorm veel van Brat maar Yu was een goede vriendin en hij wilde dat het zo bleef, hij zou misschien kittens krijgen met Brat. Hij had al kittens en Yu zou hun tante kunnen zijn of zo, daar zou ze vast goed in zijn. "Yu, geloof het pat waarin jij jouw geluk hebt ingestopt en als het zonder mij is dan denk ik dat ik moet gaan voor jouw eigen best wil." Fluisterde hij zacht en stapten naar achteren, je kon zien dat hij zich niet sterk kon houden. Je kon zien dat hij gehuild had, hij wilde haar niet kwijt en als dat haar grapjes waren dan moesten ze geen vrienden meer zijn. Even bleef hij daar staan en keek haar aan, zij had hem pijn gedaan maar hij zou nooit opgeven om haar vriend te zijn. Nooit, zij was de eerste die hem hielp die hem een plaats gaf in het leven. Misschien een van de redes dat hij nog leeft omdat hij anders zelfmoord had gepleegd als zij er niet voor hem was, "yu, je was er altijd voor me. Je zal namelijk altijd een moment krijgen in mijn leven, maar denk niet daar aan denk aan het leven toen we nog met elkaar omgingen in een kleurrijke wereld..." Miauwde hij waarna hij zich omdraaide. Hij kon weg rennen, hij wilde het liefste weg rennen alleen hij liep langzaam weg. Dit was dus het einde voor hun beiden, voor altijd.. Dus konden ze niet meer als vroeger zijn, konden ze dat niet meer.


You? Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
You? 2gxnp75You? 10pvxmwYou? 10pvxmwYou? 2hqc5lxYou? 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member
You? Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Yu
BerichtOnderwerp: Re: You?   You? Icon_minitimevr 2 okt 2015 - 23:52"Yu, geloof het pat waarin jij jouw geluk hebt ingestopt en als het zonder mij is dan denk ik dat ik moet gaan voor jouw eigen best wil." Leugenaar, leugenaar, leugenaar. Yu schudde haar kop, zag hoe slecht hij er aan toe was maar wou het niet ingeven."yu, je was er altijd voor me. Je zal namelijk altijd een moment krijgen in mijn leven, maar denk niet daar aan denk aan het leven toen we nog met elkaar omgingen in een kleurrijke wereld..." Ze ging breken zo, hem toch weer vergeven, dat kon ze niet en wou ze niet. Misschien zocht ze hem later op om nog eens te praten, maar ze kon nu niets zeggen, ze kon hem nu niet vergeven. "Veel succes," Mompelde ze, en een seconde flikkerde er iets van spijt in haar ogen. Vervolgens liep ze weg

[Yu topic uit]What's more wrong - that I too wish to be great
You? Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member
You? DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: You?   You? Icon_minitimeza 3 okt 2015 - 8:43

Ripa stond voor Yu alleen leek alles te breken in een keer, haar kilte bleef. Alles werd gebroken, "Veel succes," Mompelde ze. Hij keek naar de grond, hij merkte dat Yu weg liep. "Yu weet een ding, als vriendschap breekt dan is er geen weg terug." Miauwde hij achter haar, alleen wilde Yu geen vrienden zijn. Wilde ze niet meer toegeven hoe het zat, hoe het leven in elkaar zat. Hij keek haar na, haar witte zwarte vacht was nog te zien. Uiteindelijk stond hij hier alleen, als enige. Hij wilde haar helpen alleen ze was hetzelfde als Claw en straks had ze in niemand meer vertrouwen net zoals hem dus hij moest haar steunen alles geven om de vertrouwen te winnen en nooit te breken, hij moest haar helpen. Hij wilde haar vriend zijn maar als zij dat niet wilde waar was zijn kans dan, waar was hun kans om te winnen. Waar was de kans om haar ooit terug te winnen, waar had hij deze dan. Hij sloot zijn ogen en draaide zich om, als Yu het niet meer wilt dan is het zo. Hij wilde bij haar zijn maar als ze zelf het niet wilden dan was het een slecht idee. Zijn ogen bekeken in het rond, langs de huize alleen hij wilde er niet meer naar kijken, hij moest gewoon terug keren en wachten tot dat hij dood zou gaan.

~TOPIC UIT


You? Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
You? 2gxnp75You? 10pvxmwYou? 10pvxmwYou? 2hqc5lxYou? 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: