I don't know, OK?! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I don't know, OK?!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Moonpaw
Member
I don't know, OK?! DPKsfdL
110
Actief
.Moonpaw
BerichtOnderwerp: I don't know, OK?!   I don't know, OK?! Icon_minitimema 28 sep 2015 - 17:23


Nog nooit had Moonpaw zich zo eenzaam gevoeld. Ze durfde niet te praten tegen Dawn, dus sprak ze met niemand. Misschien kwam het ook doordat ze over het algemeen 's nachts actief was en overdag probeerde te slapen. Het was ook eigenlijk dat dat ze de behoefte voelde om met Clangenoten te spreken. In feite waren het sterrenstelsel en de meest geweldige kattin ooit het enige waar ze om gaf. Maar ja, de maan was nou eenmaal niet de meest praatgrage gesprekspartner. Als ze er over nadacht was het allemaal maar een teleurstellend zooitje; haar hele leven. Het werd tijd om vrienden te maken. Maar dat kon het beste met katten die ze niet kende en geen vooroordelen hadden. Okay, dus dan waren er Clans. Maar zodra ze vrienden ging zoeken over de grenzen, zat ze diep in de problemen. Een no-go dus. De witte kattin twijfelde of ze naar de Fourtrees of naar de Twolegs zou gaan. Uiteindelijk koos ze voor de Kittypets en ging op pad.
Het was bijzonder om voor het eerst in een redelijk lange tijd de wereld weer in daglicht te zien. Natuurlijk wel af en toe als ze ging jagen, maar dat was er de laatste paar weken niet veel van gekomen. Omdat de wereld zo veel anders was wanneer er zonlicht op scheen, was ze een aantal keren verkeerd gelopen. Maar uiteindelijk, tegen zonhoog, had ze de Twolegplace bereikt. Okay, en nu stap twee van haar geweldige plan: katten zoeken.

{Eerste post voor Little}I don't know, OK?! 287et7m

Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I don't know, OK?!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: