Beast inside of me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Beast inside of me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beast inside of me DPKsfdL
Terror
55
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Terrorflight
BerichtOnderwerp: Beast inside of me   Beast inside of me Icon_minitimema 28 sep 2015 - 21:35

Een schelle piep klonk zacht door het woud heen toen de zwart-witte kater zijn hoektanden diep in de huid van het muisje liet zinken. De botten kraakten en de verrukkelijke smaak van vers bloed deed hem huiveren. Je zou kunnen zeggen dat hij een soort van sadist was, iemand die ervan genoot om te zien dat andere pijn hadden en het mogen proeven van hun bloed. Ja, wat dat betrof stond zijn naam hem wel goed. Het viel trouwens mee dat hij iets had gevangen, want over het algemeen was de stevig gebouwde kater alles behalve goed in jagen. Vechten was meer zijn ding, als hij zijn gespierde lijf simpelweg bovenop een ander kon storten, het liefst nog met een grauwende strijdkreet erbij. Een ShadowClanner met hart en ziel, zo zou je Terrorflight het beste kunnen omschrijven. Zoon van Innerghost en Flamepath, trotse warrior die manen lang had getraind voor deze titel. Ondertussen op de achtergrond geraakt.

Eerste post Tinderfrost


“GENTLEMEN, IT'S BEEN A PLEASURE“

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beast inside of me DPKsfdL
38
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Tinderfrost
BerichtOnderwerp: Re: Beast inside of me   Beast inside of me Icon_minitimema 28 sep 2015 - 22:00

Tinderfrost had een vrij koud karakter van zichzelf. Ze was niet emotieloos, maar ze straalde gewoon vrij weinig uit, naast dat ze er gewoonweg goed uitzag. Misschien voor sommigen zelfs overweldigend mooi met haar torti-point vacht. Het was iets dat je niet vaak zag. Nu liep ze door het territorium, lekker op zichzelf in de rust, tot ze een schrille piep hoorde. Ja hoor, er was weer iemand op jacht én wat een slordige vangst als zij dat horen kon. Ze ging er echter niet op af. Rustig liep Tinderfrost door, tot ze uiteindelijk toch iemand tegen kwam. Ze wou eigenlijk doorlopen en hem negeren, maar dat voelde toch zo verkeerd, dus kwam er een toonloze; "Hoi," uit.


Beast inside of me O0FCQpZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beast inside of me DPKsfdL
Terror
55
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Terrorflight
BerichtOnderwerp: Re: Beast inside of me   Beast inside of me Icon_minitimema 28 sep 2015 - 22:09

Terrorflight hief smalend zijn kop toen er een aangename geur zijn neusvleugels binnendrong. De muis viel met een zachte plof op de grond en hij likte een straaltje bloed weg dat uit bek drupte. Zijn tong was ook nog roodgekleurd van het bloed en zijn smaakpapillen stelden dat zeer op prijs. De gele ogen die iet wat samengeknepen waren schoten door de omgeving, om vervolgens te blijven hangen bij een kattin die er uitzonderlijk mooi uitzag. Wat zei hij? Bloedmooi eigenlijk. De lange staart van de kater zwaaide een keer kort heen en weer, waarna het vlak boven de grond stil bleef hangen. Een toonloze hoi kwam uit de mond van de poes, eentje die hij niet echt per naam kende. Terrorflight had de afgelopen manen dan ook enorm in de schaduw van de clan geleefd, in de schaduw van hen die de aandacht naar zich toetrokken. "Hallo, ma'am," begroette hij de poes met een kleine smirk terwijl hij een laatste keer met zijn tong over de ondertussen weer witte vacht boven zijn lippen ging. "Hopelijk stoor ik je niet in het één of ander?"


“GENTLEMEN, IT'S BEEN A PLEASURE“

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beast inside of me DPKsfdL
38
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Tinderfrost
BerichtOnderwerp: Re: Beast inside of me   Beast inside of me Icon_minitimeza 3 okt 2015 - 9:23

Doorlopen en negeren leek haar het beste, maar dat werd 'm niet en dat voelde verkeerd. Ja, ondanks dat Tinderfrost haar emoties bar weinig liet zien, had ze ze wel en hield ze ook wel rekening met anderen. Waaronder dus ook deze kater, Terrorflight. Ze wist dat hij de zoon was van Inenrghost en Flamepath. Toch had hij wat meer om de achtergrond geleefd dan de andere kittens van Innerghost. "Hallo, ma'am," begroette de kater haar terug, toen ze hem enkel een simpele hoi had gegeven. "Hopelijk stoor ik je niet in het één of ander?" Vroeg de kater vervolgens aan haar. Tinderfrost draaide met haar gevlekte oortje en schudde haar kop, weinig uitdrukking op haar gezicht. "Nee, hoor. Dat doe je niet. Ik jou ook niet, mag ik hopen?" Gaf ze terug aan de kater. Ze zwaaide met haar lapjesstaart en wachtte rustig een antwoord af.


Beast inside of me O0FCQpZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Beast inside of me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: