Dangerous. [&SHYPAW] - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dangerous. [&SHYPAW]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Shyrose
Member
Dangerous. [&SHYPAW] - Pagina 2 2lkw9p4
Meike
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shyrose
BerichtOnderwerp: Re: Dangerous. [&SHYPAW]   Dangerous. [&SHYPAW] - Pagina 2 Icon_minitimevr 13 nov 2015 - 19:29

Shy was blij dat ze eindelijk de geur van het kamp rook. ze strompelde snotterend richting de geur, maar kon de ingang niet vinden. druppels vielen uit de bomen, op haar rug, en ze rilde terwijl ze zich uitschudde. 'Thorn, de ingang is weg!' mauwde ze zwakjes, terwijl ze koortsig rondkeek op zoek naar de ingang. ze snotterde een beetje en likte haar neus. 'waarom is de ingang weg?' ze snapte er niks van. bij zonhoog was hij er nog! en nu niet meer! dacht ze. waar is ie nou toch heen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dangerous. [&SHYPAW] - Pagina 2 DPKsfdL
<3
397
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Thornflame
BerichtOnderwerp: Re: Dangerous. [&SHYPAW]   Dangerous. [&SHYPAW] - Pagina 2 Icon_minitimedo 19 nov 2015 - 7:26

Thornpaw schudde verwoed de druppels weg die in zijn ogen vielen. Als hij iets irritant vond, dan was het wel de regen. Ook sneeuw vond hij niet leuk. Het gaf de omgeving wel een prachtig soort licht, maar het was niet leuk om aan je poten te voelen als je rondliep. Het was koud, nat en je had veel kans op uitglijden waardoor je een prooi opschrikte en wegjoeg. En dan moest je dat maar eens gaan uitleggen aan je Clan. Nee, hij zou proberen om de beste sneeuwjager ooit te worden. Hij grinnikte al bij het idee en richtte zijn bleekgroene kijkers op Shypaw toen deze opeens iets begon te zeggen. Hij draaide zijn kopje rond en fronste even, maar voelde geen paniek in zijn borstkas oprijzen zoals nu bij haar waarschijnlijk het geval zou zijn. Hij wist dat ze nu wat te haastig keken en dat ze daarom de details misten. En ja hoor, een eindje verderop zag hij de ingang van het kamp. Het was redelijk god verscholen omdat een paar bladeren naar beneden waren gevallen, maar het was nog wel duidelijk te zien dat het de ingang van een kamp was. En dus stootte hij Shypaw aan met zijn flank. ‘Daarheen,’ suste hij. ‘Je raakte in paniek en keek daarom niet goed. De ingang van het kamp is daar.’ Hij stak zijn staart in de lucht ten teken dat ze die moest volgen en begon vervolgens naar de ingang van het kamp te wandelen. De geuren van de katten en de Nursery werden steeds sterker en dus wist Thornpaw dat ze goed bezig waren. Hij ging langzaam het kamp binnen en keek of niemand op hun lette. Vervolgens wenkte hij Shypaw. ‘Laten we maar direct naar onze Den gaan,’ zei hij. ‘Het begint al redelijk donker te worden.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shyrose
Member
Dangerous. [&SHYPAW] - Pagina 2 2lkw9p4
Meike
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shyrose
BerichtOnderwerp: Re: Dangerous. [&SHYPAW]   Dangerous. [&SHYPAW] - Pagina 2 Icon_minitimedi 24 nov 2015 - 16:00

Shy liep achter de kat aan, het kamp in. ze was moe, en ze wist dat ze ziek zou worden. een beetje strompelend liep ze naar de apprentice den, waar ze moeizaam een hoopje mos bijeenschraapte, en neerzakte. Shypaw like zichzelf droog en schoon, en ze rilde, maar kroop in elkaar, haar poten en staart naar binnen, en haar kopje tussen haar poten. ze rolde een paar keer heen en weer, tot ze lekker lag. 'bedankt Thornpaw.' mompelde ze zachtjes. 'ik zal dit zeker niet vergeten.' ze knipperde loom, en voelde warmte haar lichaam instromen. ze wist niet zeker of hij nog iets zij, maar Shy zakte met haar gedachtes diep in een diepe poel van zwart. ze sloot haar ogen, en ze viel in slaap.

ooc: Shy topicje uit^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dangerous. [&SHYPAW] - Pagina 2 DPKsfdL
<3
397
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Thornflame
BerichtOnderwerp: Re: Dangerous. [&SHYPAW]   Dangerous. [&SHYPAW] - Pagina 2 Icon_minitimema 30 nov 2015 - 7:29

De poes zei misschien niets, maar aan haar handelingen kon hij zien dat ze instemde met het plan. Ze ging namelijk direct naar de Den toe. Thornpaw draaide zich om om nog wat prooi voor hun te gaan halen, want ze had al heel de middag niets gegeten net zoals hem. Hij pakte twee muizen bij hun staartjes van de prooistapel en draaide zich weer om naar de Den. Hij liet een paar rumoerige Apprentice’s voor en stapte ook de Den binnen. Teleurgesteld keek hij naar Shypaw die in slaap gevallen leek te zijn. Hij keek een beetje somber naar de muisjes die hij voor zich had neergelegd, maar besloot uiteindelijk om één van de muisjes te geven aan een verlegen kattin die hongerig op een afstandje naar de muizen keek. De andere nam hij voor zichzelf en terwijl hij zijn vacht tegen die van Shypaw nestelde zodat ze het niet koud zou krijgen vannacht, begon hij van de muis te eten. De heerlijke geur van muis vulde algauw zijn neus en zijn smaakpapillen reageerden direct op de verrukkelijke smaak. Hij was echt wel blij dat hij terug in het kamp was en niet meer bij die slangen. En hij was blij omdat hij een nieuw vriend had gemaakt. Hij likte de laatste resten van de muis weg, liet zijn kopje op de grond zakken en viel vervolgens, net zoals Shypaw, in een diepe slaap.

OOC: Stuur me maar een PM als je nog eens 'n topic wilt doen! + Topic done
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dangerous. [&SHYPAW]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Snakerocks-
Ga naar: