A change of heart comes slow [Smokegaze] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A change of heart comes slow [Smokegaze]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
A change of heart comes slow [Smokegaze] DPKsfdL
Sara
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Bitterfray
BerichtOnderwerp: A change of heart comes slow [Smokegaze]   A change of heart comes slow [Smokegaze] Icon_minitimewo 30 sep 2015 - 19:40

De Highlands strekten zich voor haar uit, een plek waar de wind harder teisterde en het vrijwel altijd aanwezige geluid van stromend water bijna niet te horen was. Een vreemde plek binnen het territorium van de Riverclan, het leek niet te passen bij de andere gebieden. En misschien was dat juist wel de reden waarom ze er graag kwam. De laatste tijd was ze nog minder in het kamp dan ooit, het kwam regelmatig voor dat ze een paar dagen onderweg was en niet eens terugkwam om te overnachten. Ze maakte zich nuttig voor haar clan aan de jacht, maar de werkelijke reden voor haar lange zwerftochten was dat ze zich niet thuis voelde in het kamp. De andere katten werkten op haar zenuwen, maakten dat ze snel kwaad werd. Ze had geen banden, haar vader onbekend en haar moeder en broertjes vroeg gestorven dankzij de strenge winter. Als enige overlever had ze zich altijd een buitenstaander gevoeld. En hoezeer ze ook wenste dat ze zich verbonden voelde met haar clan, ze moest niet tegen zichzelf liegen. Telkens als ze in het kamp was werd het haar meer duidelijk dat ze er niet thuis hoorde, liever ergens anders zou zijn, en die breuk in haar loyaliteit vond ze ergens beangstigend. Daarom probeerde ze er zo min mogelijk aan te denken, en de gedachten zo veel mogelijk te ontlopen door het kamp te vermijden. Hier, op de open vlaktes, voelde ze zich prettig. Maar dat het gebied bij de Riverclan hoorde, droeg daar werkelijk niets aan bij.


A change of heart comes slow [Smokegaze] 8ww1p1
Ashenkit - Bitterfray - Thrushkit - Aspenstorm
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A change of heart comes slow [Smokegaze]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: